Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου - Ζ - Η - Θ - .....!!!!!

Δες τι σημαίνει το όνομα σου… μάθε την προέλευση του και τι σημαίνει. Στείλε το και στους φίλους σου, για να ξέρουν και αυτοί τι σημαίνει το όνομα τους.

ΟΝΟΜΑΤΑ :
Ζαχαρίας / Ζάχος
Ζαχαρία, γλυκύτητα, τρυφερότητα και μεγάλος συναισθηματισμός είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που σου μεταδίδει το όνομά σου! Είσαι ένας άνθρωπος καλοπροαίρετος, γλυκομίλητος και θέλεις να τα έχεις καλά με όλους! Στην αριθμολογία, το όνομά σου βγάζει λεξάριθμο 9 που σημαίνει ότι διαθέτεις ευγένεια, χάρη και πολύ καλό γούστο. Έχεις μεγάλες ευαισθησίες, συγκινείσαι εύκολα και όταν κάποιος βρει το κουμπί σου μπορεί να σε κάνει κυριολεκτικά ότι θελήσει! Νιώθεις απόγνωση για τα κοινωνικά προβλήματα, για αυτό και προσπαθείς – έστω και από το υστέρημά σου- να βοηθάς ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Γίνεσαι ο ιδανικός φίλος!

Ζαχαρούλα
Γλυκιά σαν ζάχαρη είσαι φίλη μας Ζαχαρούλα, αυτό άλλωστε το λέει και το όνομά σου! Είσαι γυναίκα τρυφερή, ευγενική και αρκετά συναισθηματική! Πάντα βλέπεις την θετική πλευρά των πραγμάτων και σχεδόν ποτέ δεν χάνεις το κέφι και την αισιοδοξία σου. Όλοι έχουν να πουν έναν καλό λόγο για σένα, γιατί ποτέ δεν αδικείς και ποτέ δεν πικραίνεις κανέναν. Από την σκοπιά της αριθμολογίας, ο προσωπικός αριθμός του ονόματός σου είναι το 2 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία γυναίκα αναποφάσιστη, ήσυχη και πάντα έχεις ανάγκη κάποιον δίπλα σου για στήριξη και συμβουλή μιας και η μοναξιά δεν σου αρέσει. Είσαι ντροπαλή με πλούσια συναισθήματα που θες να τα μοιράζεσαι και δίνεις απλόχερα την αγάπη σου και την προσοχή σου σε ανθρώπους χωρίς να περιμένεις ανταπόδοση με αποτέλεσμα πολλές φορές να πληγώνεσαι. Αποφεύγεις τις συγκρούσεις και προτιμάς να «θάψεις» ένα παράπονο που έχεις προκειμένου να αποφύγεις την ένταση με τους γύρω σου. Έχεις ανάγκη από χρόνο για να πιστέψεις και να εμπιστευτείς κάποιον όμως όταν το καταφέρεις γίνεσαι πολύ καλή στις σχέσεις σου, όποια μορφή και αν έχουν αυτές. Προσπάθησε να καταπολεμήσεις τον διχασμό που έχεις και την δυσκολία στη λήψη αποφάσεων, γιατί θα χάνεις ευκαιρίες στη ζωή σου.

Ζαφείρης
Ζαφείρη, έχεις το όνομα της πολύτιμης και λαμπερής πέτρας και αυτό σίγουρα δεν είναι καθόλου τυχαίο! Είσαι ένα σπάνιο πλάσμα, ξεχωρίζεις και πρωτοτυπείς και καταφέρνεις να στρέφεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, γιατί διαθέτεις γοητεία και ερωτικό μαγνητισμό! Στην αριθμολογία το όνομά σου έχει λεξάριθμο 9 και αυτό σημαίνει ότι θέλεις να διατηρείς τις ισορροπίες στη ζωή σου. Προσπαθείς να τα έχεις καλά με όλους και έστω και αν κάποιες στιγμές τσαντίζεσαι ή δεν συμπαθείς και τόσο πολύ κάποιους ανθρώπους, δεν το δείχνεις αλλά συγκρατείσαι. Έχεις μεγάλες ευαισθησίες για αυτό και προσπαθείς να βοηθάς τους ανθρώπους γύρω σου με κάθε τρόπο. Πολλές φορές όμως κακομαθαίνεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα, γιατί είσαι πάντα στο πλάι τους να τα βοηθάς και έρχεται η στιγμή που θεωρούν την αγάπη και την βοήθειά σου δεδομένα! Στη ζωή σου θα έχεις διακυμάνσεις στα οικονομικά και χρειάζεται να προσέχεις τις σπατάλες που κάνεις ανά διαστήματα. Προσπάθησε να λειτουργείς περισσότερο προσγειωμένα, γιατί η φαντασία σου σε παρασύρει σε όνειρα που είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν.

Ζαφειρούλα / Ζαφειρένια
Ζαφειρούλα, είσαι μία γυναίκα πολύτιμη, ιδιαίτερη, ξεχωριστή, σπάνια και πολύ λαμπερή! Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που σου χαρίζει το όνομά σου, το οποίο προέρχεται από την πολύτιμη πέτρα που όλες οι γυναίκες λατρεύουν! Σίγουρα λοιπόν υπάρχουν αρκετές γυναίκες γύρω σου που σε βλέπουν ανταγωνιστικά και θα θελαν να είχαν λίγο από την λάμψη σου! Αριθμολογικά το όνομά σου αντιπροσωπεύεται από τον αριθμό 4 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία πολύ οργανωτική γυναίκα, σου αρέσει η τάξη, η καθαριότητα και είσαι γεννημένη για σπίτι και οικογένεια! Αναμφίβολα είσαι πολύ καλή μαγείρισσα και φροντίζεις με συνέπεια όλες τις προσωπικές, επαγγελματικές και κοινωνικές σου υποχρεώσεις. Στις αισθηματικές αλλά και φιλικές σου σχέσεις διακρίνεσαι από την σταθερότητα και την πίστη σου. Στον επαγγελματικό τομέα, είσαι το άτομο που όλοι μπορούν να βασιστούν και να εμπιστευτούν, γιατί δεν αφήνεις ποτέ κανέναν συνεργάτη ξεκρέμαστο αλλά ούτε και καμία εργασία ανολοκλήρωτη.

Ζήσης
Ζήση, το όνομά σου προέρχεται από τη «Ζωοδόχο Πηγή» δηλαδή την πηγή της Ζωής, την Παναγία. Σύμφωνα με λαογραφικές μελέτες, το όνομα σου είναι μεσαιωνικό και χαρακτηριζόταν στο παρελθόν ως «φυλαχτό», γιατί δινόταν στα νεογέννητα ως ευχή, προκειμένου το παιδί να είναι πάντα γερό και υγιές. Έτσι λοιπόν το όνομά σου, σου μεταδίδει θετική ενέργεια, τύχη και προστασία. Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο λεξάριθμος του ονόματός σου είναι το 7, για αυτό και διακρίνεσαι από σοφία και ωριμότητα. Είσαι ένα σοβαρό και υπεύθυνο άτομο, διαθέτεις πολλά χαρίσματα και το σημαντικότερο από όλα είναι ότι καταφέρνεις μέσα από την γνώση, τη μελέτη και την εμπειρία να προοδεύεις και να εξελίσσεσαι! Η διαίσθηση είναι ένα από τα μεγαλύτερα ατού σου, που σε βοηθά να ξεγλιστράς εύκολα από τις κακοτοπιές. Η μοναχική ζωή δεν σε τρομάζει, ίσα – ίσα που κάποιες στιγμές την επιδιώκεις!

Ζωή
Ζωή, δεν υπάρχει κάτι πιο πολύτιμο από την ίδια μας τη ζωή …δεν υπάρχουν τα κατάλληλα λόγια για να περιγράψουν όλα τα θετικά στοιχεία που σου μεταδίδει το βαπτιστικό σου όνομα! Είσαι γυναίκα ζωηρή, κεφάτη, αισιόδοξη και πολύ δημιουργική. Σου αρέσει η εξέλιξη και η αλλαγή και διψάς για περιπέτεια, γνώση και οτιδήποτε καινούριο! Λατρεύεις τα παιδιά και τα ζώα. Στην αριθμολογία, το όνομά σου έχει λεξάριθμο το 5, είσαι λοιπόν μία γυναίκα που λατρεύεις την ανεξαρτησία και απεχθάνεσαι τον περιορισμό! Σου αρέσει να ζεις έντονα να υπάρχει η περιπέτεια στη ζωή σου και είσαι άτομο μοντέρνο με ιδέες αρκετά προχωρημένες και προοδευτικές. Μπορείς να κάνεις παρέα με όλες τις ηλικίες από τον πιο μικρό έως τον πιο μεγάλο γιατί προσαρμόζεσαι γρήγορα και χωρίς κόπο. Όποια δυσκολία και να σου τύχει δεν το βάζεις κάτω ούτε και χάνεις το κέφι σου. Ένα από τα ελαττώματα σου είναι πως δεν είσαι σταθερή στις απόψεις σου με αποτέλεσμα να αφήνεις κάτι που έχεις ξεκινήσει για κάτι άλλο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Ηλίας
Το όνομά σου προέρχεται από τον Προφήτη Ηλία και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας ήσυχος, αθόρυβος άνθρωπος που θα πει λίγα λόγια, όμως ουσιαστικά. Δεν σου αρέσει να αναλώνεσαι σε περιττές κουβέντες και σε πολλά λόγια που δεν έχουν αξία. Με δύο κουβέντες θα πεις κατευθείαν αυτό που θέλεις και θα γίνεις κατανοητός σε όλους! Στην αριθμολογία το όνομά σου έχει λεξάριθμο 5 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας πρόσχαρος και δημιουργικός άνθρωπος. Διαθέτεις πρωτότυπη σκέψη και έχεις έναν μοντέρνο και φιλελεύθερο τρόπο ζωής. Δεν σου αρέσει να καταπιέζεις τους ανθρώπους που αγαπάς, όμως δεν μπορείς να δεχτείς και εσύ την πίεση από τους γύρω σου. Προτιμάς να διατηρείς σχέσεις που σου αφήνουν τα περιθώρια να λειτουργείς ελεύθερα. Λατρεύεις τα ζώα, τα παιδιά και σέβεσαι τους ηλικιωμένους ανθρώπους. Μπορείς να προσαρμόζεσαι με ανθρώπους όλων των ηλικιών και καταφέρνεις και εσύ από την πλευρά σου να διατηρείς την νεότητά σου!

Ηλέκτρα
Η Ηλέκτρα ήταν η κόρη του Αγαμέμνονα και της Κλυταιμνήστρας και ήταν η γυναίκα σύμβολο αγάπης προς τον πατέρα της και αντιζηλίας προς τη μητέρα της. Είναι η πρωταγωνίστρια αρχαίων ελληνικών παραδόσεων, θεατρικών αλλά και λογοτεχνικών έργων. Σύμφωνα με την μυθολογία, μετά τον φόνο του πατέρα της από την γυναίκα του (τη μητέρα της Ηλέκτρας) και τον εραστή της Αίγισθο, η Ηλέκτρα θέλησε να πάρει την εκδίκησή σου σκοτώνοντας τη μητέρα της. Είσαι λοιπόν μία γυναίκα που αγαπάς με όλη την δύναμη της ψυχής σου, υπερασπίζεσαι τα κοντινά σου άτομα και συμπεριφέρεσαι δίκαια απέναντι σε όλους. Το όνομά σου προέρχεται από την λέξη ηλέκτωρ, που σημαίνει ότι ακτινοβολείς σαν τον ήλιο! Πράγματι είσαι μία λαμπερή γυναίκα που ποτέ δεν περνά απαρατήρητη! Από την σκοπιά της αριθμολογίας, ο λεξάριθμος του ονόματός σου είναι το 3 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία πρόσχαρη και επικοινωνιακή γυναίκα! Λατρεύεις τα ταξίδια, σου αρέσει να έρχεσαι σε επαφή με κόσμο από διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς και έχεις έναν δικό σου ξεχωριστό τρόπο να γεφυρώνεις το χάσμα που μπορεί να υπάρχει ανάμεσα σε ανθρώπους! Έχεις μεγάλο ταλέντο στον προφορικό και στο γραπτό σου λόγο, χρησιμοποιείς πάντα τα κατάλληλα επιχειρήματα και έχεις τον τρόπο να πείθεις και να μεταδίδεις τις ιδέες σου! Απολαμβάνεις στο έπακρο όλες τις χαρές της ζωής και καταφέρνεις να διατηρείς την αισιοδοξία σου και το χαμόγελό σου, έστω και αν κάποιες στιγμές υπάρχουν γύρω σου δυσκολίες και προβλήματα. Σε όλες τις σχέσεις σου λειτουργείς με τιμιότητα και συναίσθημα, γι΄αυτό και δύσκολα μπορεί κάποιος να σε ξεχάσει!

Ηλιάνα
Ηλιάνα, το όνομά σου προέρχεται από τον Προφήτη Ηλία και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία ήσυχη, αθόρυβη γυναίκα που θα πεις λίγα λόγια, όμως ουσιαστικά. Είσαι σταθερή και συγκροτημένη, θέλεις στη ζωή σου να επικρατεί η αρμονία, η ασφάλεια και η σιγουριά. Σύμφωνα με την αριθμολογία ο λεξάριμος του ονόματός σου είναι το 6 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι αρκετά κοινωνική και δραστήρια! Προτεραιότητα της ζωής σου είναι να διατηρείς αρμονικές σχέσεις. Αποφεύγεις τις συγκρούσεις και τους χωρισμούς γιατί δεν θέλεις να διώχνεις ανθρώπους από τη ζωή σου! Πολλές φορές θα κάνεις όλα τα χατίρια στους γύρω σου προκειμένου να μην τους χάσεις από το πλάι σου, για αυτό και η αγάπη σου πολλές φορές γίνονται δεδομένη!

Ηρακλής
Το όνομά σου κρύβει μεγάλο δυναμισμό και μαχητικότητα, αφού προέρχεται από τον αρχαίο μυθικό ήρωα, γνωστό για τους άθλους του αλλά και για την δύναμή του, τον Ηρακλή! Ο Ηρακλής ήταν ο γιός του Δία και της Αλκμήνης και είναι σύμβολο της δύναμης και της ρώμης! Από την πλευρά της αριθμολογίας, το όνομά σου, συμβολίζεται από τον λεξάριθμο 5 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας άνδρας δίχως όρια, ταμπού και προκαταλήψεις! Είσαι πρωτότυπος, καινοτόμος, ανατρεπτικός και τελείως απρόβλεπτος! Λατρεύεις τον έρωτα και τις νέες εμπειρίες και ξεχωρίζεις με τον αισθησιασμό σου αλλά και την ερωτική σου φαντασία! Μπορείς να προσαρμόζεσαι σε κάθε περίσταση και έχεις τον τρόπο να τα βγάζεις πέρα στα δύσκολα! Η δημιουργικότητα σου αλλά και οι ξαφνικές εμπνεύσεις σε βοηθούν να κάνεις «θαύματα» στη δουλειά σου! Οι δυνατότητές σου είναι πολλές, προσπάθησε μονάχα να επικεντρώνεσαι στην ουσία!

Θανάσης / Αθανάσιος / Σάκης / Σούλης / Νάσος
Θανάση, το όνομά σου σημαίνει αθάνατος, αιώνιος και παρόλο που τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν κρατά για πάντα, εσύ πραγματικά μένεις αλησμόνητος γιατί καταφέρνεις να συνδυάζεις την ευαισθησία με τον δυναμισμό! Το όνομά σου προέρχεται από τον Άγιο Αθανάσιο, που είναι ο προστάτης των ανθρώπων που πάσχουν από ψυχοπαθολογικά προβλήματα. Παράλληλα δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε ότι ένας από τους μεγαλύτερους ήρωες και πρωταγωνιστές της Ελληνικής επανάστασης του 1821 ήταν ο Αθανάσιος Διάκος! Το όνομά σου λοιπόν, όχι μόνο δεν είναι τυχαίο αλλά σου μεταδίδει και πολλά θετικά χαρακτηριστικά. Στην αριθμολογία, ο λεξάριθμός σου είναι το 9 που σημαίνει ότι διαθέτεις ευγένεια, χάρη και πολύ καλό γούστο. Έχεις μεγάλες ευαισθησίες, συγκινείσαι εύκολα και όταν κάποιος βρει το κουμπί σου μπορεί να σε κάνει κυριολεκτικά ότι θελήσει! Νιώθεις απόγνωση για τα κοινωνικά προβλήματα, για αυτό και προσπαθείς – έστω και από το υστέρημά σου- να βοηθάς ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Γίνεσαι ο ιδανικός φίλος!

Θεανώ
Το όνομά σου προέρχεται από την Θεανώ, την γυναίκα του Πυθαγόρα! Διαθέτεις γοητεία και δύσκολα κάποιος μπορεί να αντισταθεί στον ερωτικό σου μαγνητισμό αλλά και την ακαταμάχητη έλξη που προκαλείς. Στην αριθμολογία, το όνομά σου έχει λεξάριθμο 1, και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένα θηλυκό που πάντα θέλεις να έχεις σε όλα την πρωτιά. Σου αρέσει να αποφασίζεις αλλά και να «διατάζεις», είσαι επίμονη, δυναμική και δεν «σηκώνεις» πολλές αντιρρήσεις από τους γύρω σου! Η ζωή σου είναι ένας διαρκής αγώνας επιβίωσης, ωστόσο δεν σε τρομάζουν οι προκλήσεις, γιατί ξέρεις πολύ καλά να ανταποκρίνεσαι στα πάντα με απόλυτη επιτυχία!

Θέκλα
Θέκλα, προκαλείς, σου το λέω προκαλείς …λέει ένα γνωστό τραγούδι και πράγματι είναι σαν να έχει γραφτεί αποκλειστικά για σένα, αφού το όνομά σου υποδηλώνει ότι είσαι μία γυναίκα που κάνει τα πάντα για να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο! Είσαι πρωτότυπη, ξεχωριστή και αρκετά ιδιόρρυθμη! Πάντα έχεις κάτι διαφορετικό να επιδείξεις και σου αρέσει να προκαλείς με το ντύσιμό σου, τις επιλογές σου, τα χόμπι σου και γενικότερα με τη ζωή σου! Στην αριθμολογία, το όνομά σου έχει λεξάριθμο το 2 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία γυναίκα αναποφάσιστη και γλυκιά που πάντα έχεις ανάγκη κάποιον δίπλα σου για στήριξη και συμβουλή μιας και η μοναξιά δεν σου αρέσει. Είσαι ντροπαλή με πλούσια συναισθήματα που θες να τα μοιράζεσαι και δίνεις απλόχερα την αγάπη σου και την προσοχή σου σε ανθρώπους χωρίς να περιμένεις ανταπόδοση με αποτέλεσμα πολλές φορές να πληγώνεσαι. Αποφεύγεις τις συγκρούσεις και προτιμάς να «θάψεις» ένα παράπονο που έχεις προκειμένου να αποφύγεις την ένταση με τους γύρω σου. Έχεις ανάγκη από χρόνο για να πιστέψεις και να εμπιστευτείς κάποιον όμως όταν το καταφέρεις γίνεσαι πολύ καλή στις σχέσεις σου, όποια μορφή και αν έχουν αυτές. Προσπάθησε να καταπολεμήσεις τον διχασμό που έχεις και την δυσκολία στη λήψη αποφάσεων, γιατί θα χάνεις ευκαιρίες στη ζωή σου.

Θέμις / Θέμιδα
Στην αρχαία ελληνική μυθολογία, η Θέμιδα, η κόρη του Ουρανού και της Γής ήταν η θεά του Δικαίου εξάλλου αυτό το φανερώνει και η ετυμολογία του ονόματος που προέρχεται από την λέξη τίθημι δηλαδή θεσμός! Έτσι λοιπόν το όνομά σου σημαίνει ότι είσαι μία ακριβοδίκαιη γυναίκα που τάσσεσαι υπέρ των αδύναμων, είσαι φιλεύσπλαχνη και δεν διστάζεις να ακολουθήσεις τις πιο δύσκολες επιλογές, εφόσον είσαι βέβαιη ότι είναι για το καλό σου! Στην αριθμολογία του όνομά σου έχει λεξάριθμο 2 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία γυναίκα που θέλεις πάντα να υπάρχει μία σχέση στη ζωή σου .Είσαι ήσυχη, γαλήνια και δεν αντέχεις τις εντάσεις και τους καβγάδες για αυτό και προσπαθείς με την διπλωματία σου να αποφεύγεις τις κακοτοπιές! Χρειάζεσαι χρόνο για να εμπιστευτείς έναν άνθρωπο και γίνεσαι λίγο καχύποπτη και επιφυλακτική! Είσαι τρυφερή, πιστή και πολύ δοτική στις φιλικές αλλά και στις ερωτικές σου σχέσεις. Η ζεστή συμπεριφορά σου σε κάνει να γίνεσαι αγαπητή όπου και αν βρίσκεσαι. Είσαι αναποφάσιστη και θέλεις πάντα κάποιον δίπλα σου για να σε παροτρύνει. Προσπαθείς πάντα να κρατάς τις ισορροπίες όμως συχνά γίνεσαι το θύμα στις σχέσεις σου γιατί δυσκολεύεσαι να λες όχι. Δίνεις στους άλλους πολλά περισσότερα από αυτά που παίρνεις. Το καλό με σένα όμως είναι πως προσφέρεις στους γύρω σου χωρίς να περιμένεις αντίκρισμα, έτσι δεν πληγώνεσαι.

Θεμιστοκλής
Έχεις ένα από τα πιο ιστορικά ονόματα, σίγουρα όπως ήδη θα γνωρίζεις, ο Θεμιστοκλής ήταν αρχαίος Έλληνας πολιτικός στρατηγός. Υπήρξε ο αρχηγός της δημοκρατικής παράταξης στην κλασσική Αθήνα και έλαβε μέρος στην Μάχη του Μαραθώνα. Έμεινε γνωστός ως θεμελιωτής της ναυτικής δύναμης και συντέλεσε στην νίκη των Ελλήνων εναντίον των Περσών στην Ναυμαχία της Σαλαμίνας. Είσαι λοιπόν ένας μάχιμος και ακούραστος άνδρας, με σθένος και μεγάλη επιμονή! Στην προσωπική σου ζωή, καταφέρνεις να αφήνεις ιστορία! Από την πλευρά της αριθμολογίας, το όνομά σου έχει λεξάριθμο 7, αυτό σημαίνει λοιπόν ότι διαθέτεις εξυπνάδα, σοφία αλλά και δίψα για μάθηση και εμπειρία. Το διάβασμα, ο αποκρυφισμός και ο εσωτερισμός είναι μερικοί τομείς που σου εξιτάρουν το ενδιαφέρον. Η διαίσθησή σου ποτέ δεν σε ξεγελά, είναι η καλύτερή σου φίλη, αφού σε κατευθύνει πάντα με τον σωστό τρόπο! Στις ερωτικές σου σχέσεις, θέλεις να διατηρείς κάποιες αποστάσεις, γιατί δεν είσαι υπέρ των καταπιεστικών σχέσεων, που σου στερούν όλες τις υπόλοιπες χαρές της ζωής. Αρκετές φορές προτιμάς τη μοναχική ζωή !

Θεοδοσία
Είσαι μία γυναίκα δύσπιστη, καχύποπτη και αρκετά προσεκτική στις επιλογές σου! μπορεί να έχεις αρκετές γνωριμίες, όμως σπάνια ανοίγεις όλα τα «χαρτιά» σου στους δικούς σου ανθρώπους, πάντα κρατάς κάτι για τον εαυτό σου! Είσαι παρατηρητική και έχεις την τάση να κριτικάρεις τα πάντα ! Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 8 και έτσι δικαιολογείται η μεγάλη αγάπη που έχεις για τη δουλειά σου! Είσαι γυναίκα καριερίστα, στέκεσαι γερά στα πόδια σου, είσαι δυναμική και αποφασιστική! Στη ζωή σου θα καταφέρεις να έχεις καλή οικονομική εξέλιξη, πολύ απλά γιατί δεν μπορείς να συμβιβάζεσαι με τα λίγα, θέλεις να μπορείς να απολαμβάνεις τις ανέσεις! Το σεξ είναι βασικό για τη ζωή σου και αρκετές στιγμές δεν το συνδέεις με το συναίσθημα, αλλά το θεωρείς σαν μία σωματική σου ανάγκη που πάντα πρέπει να ικανοποιείς!

Θεοδοσία
Το όνομά σου προέρχεται από τις λέξεις θεό+δόσιος που σημαίνει ότι έχεις δοθεί από το Θεό! Μπορεί να ήρθες στη ζωή των γονιών σου σαν θεόσταλτο δώρο, τη στιγμή που δεν το περίμεναν ή δεν το προγραμμάτιζαν! Είσαι μία γυναίκα με αθώα ψυχή, συζητήσιμη, με όνειρα και ιδανικά! Σύμφωνα με τις αρχές του Πυθαγόρα, ο προσωπικός λεξάριθμος του ονόματός σου είναι το 3 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι μία σύγχρονη μοντέρνα γυναίκα, που λατρεύεις την τεχνολογία, την επικοινωνία και τις νέες τάσεις της μόδας. Χειρίζεσαι έξυπνα και ευέλικτα τόσο τον γραπτό όσο και τον προφορικό λόγο και έχεις την ικανότητα να πείθεις με τα λόγια σου και να δημιουργείς μοναδικές συγκινήσεις!

Θεοδόσιος / Θεοδόσης
Θεοδόση, είσαι ένας άνδρας δύσκολος στα γούστα σου! Δεν εντυπωσιάζεσαι εύκολα και έχεις πολύ ιδιαίτερες προτιμήσεις! Λειτουργείς κάπως καχύποπτα και επιφυλακτικά απέναντι στους ανθρώπους γιατί δεν θέλεις να πληγώνεσαι! Όταν όμως αγαπήσεις, δίνεσαι δίχως όρια. Στην αριθμολογία, το όνομά σου έχει λεξάριθμο 6 και αυτό σημαίνει ότι διαθέτεις γοητεία, μαγνητισμό και μπορείς με τα λόγια σου όχι μόνο να πείθεις αλλά να προκαλείς και πολύ όμορφα συναισθήματα στους γύρω σου! Αρκετές στιγμές μπορεί να δίνεις την εντύπωση ότι είσαι στον κόσμο σου, ότι είσαι αμελής ή ακόμη πως δεν συγκεντρώνεσαι εύκολα. Στην πραγματικότητα όμως είσαι από τους άνδρες που δεν τους ξεφεύγει απολύτως τίποτα! Σου αρέσει να τα μαθαίνεις όλα, να συμμετέχεις ενεργά στα πάντα και προσπαθείς με την συμπεριφορά σου να μην κακοκαρδίζεις ποτέ κανέναν. Το πείσμα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ελαττώματά σου, δεν αντέχεις την ήττα, την απόρριψη ή την αποτυχία και επιμένεις μέχρι να πάρεις το «αίμα σου πίσω»! Είσαι ένας άνδρας κοινωνικός, ανοιχτόμυαλος, φιλελεύθερος και προσαρμόζεσαι εύκολα και γρήγορα σε κάθε συνθήκη. Στην ερωτική σου ζωή, θέλεις να γεύεσαι πολλές και νέες εμπειρίες, δεν αντέχεις την πίεση ή τους απαιτητικούς δεσμούς, όμως όταν ερωτεύεσαι το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στο ταίρι σου! Στα επαγγελματικά σου ζητήματα, εκδηλώνεις έναν χαρακτήρα νευρικό και γεμάτο άγχος, γιατί θέλεις πάση θυσία να πετύχεις. Ωστόσο με την εργατικότητά, την εύνοια της τύχης αλλά και τις καλές δημόσιες σχέσεις που διατηρείς θα καταφέρεις να εκτοξεύσεις την καριέρα σου στα ύψη. Προσοχή μονάχα γιατί πολλές φορές μπορεί να χάνεις σημαντικές ευκαιρίες μέσα από τα χέρια σου!

Θεόδωρος / Θοδωρής / Τέο
Θεόδωρε, δώρο Θεού σημαίνει το όνομά σου και σίγουρα οι φίλοι, η οικογένειά σου αλλά και οι άνθρωποι που μπαίνουν στη ζωή σου, καταλαβαίνουν αμέσως ότι είσαι για αυτούς ένα μοναδικό και ανεκτίμητο δώρο! Το όνομά σου έχει μεγάλη ιστορία, αξέχαστος είναι ο βίος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, που ήταν ο πρωταγωνιστής της Επανάστασης του 1821. Στην αριθμολογία, το όνομά σου, έχει λεξάριθμο το 5 , είσαι λοιπόν ένας άνδρας που λατρεύεις την ανεξαρτησία και απεχθάνεσαι τον περιορισμό! Σου αρέσει να ζεις έντονα να υπάρχει η περιπέτεια στη ζωή σου και είσαι άτομο μοντέρνο με ιδέες αρκετά προχωρημένες και προοδευτικές. Μπορείς να κάνεις παρέα με όλες τις ηλικίες από τον πιο μικρό έως τον πιο μεγάλο γιατί προσαρμόζεσαι γρήγορα και χωρίς κόπο. Όποια δυσκολία και να σου τύχει δεν το βάζεις κάτω ούτε και χάνεις το κέφι σου. Ένα από τα ελαττώματα σου είναι πως δεν έχεις σταθερές απόψεις με αποτέλεσμα να αφήνεις κάτι που έχεις ξεκινήσει για κάτι άλλο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Θεοφάνης / Φάνης
Ο Θεοφάνης, ήταν κλασσικός Έλληνας ιστορικός που έζησε την περίοδο του πρώτου αιώνα π.Χ. Τα χαρακτηριστικά που σου προσδίδει λοιπόν το όνομά σου είναι μελέτη, έρευνα και διάθεση για ανάλυση! Ωστόσο οι φίλοι και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, έχουν να πουν πως είσαι πλακατζής, η ψυχή της παρέας και το άτομο που καταφέρνει να κάνει τους πάντες να γελάνε και να περνούν καλά. Στην αριθμολογία, ο προσωπικός λεξάριθμος του ονόματός σου είναι το νούμερο 4, που σημαίνει ότι η μεγαλύτερη ανάγκη σου στην ζωή , είναι η σταθερότητα και η ασφάλεια. Είσαι ένας οργανωτικός άνθρωπος, που σου αρέσει να επικρατεί στη ζωή σου η τάξη και η ηθική. Λατρεύεις την οικογένειά σου και αφιερώνεσαι στη δουλειά προκειμένου να προσφέρεις στα άτομα που αγαπάς μία καλύτερη ζωή! Αυτό που σε κάνει να ξεχωρίζεις είναι η σοβαρότητά σου αλλά και ο υπεύθυνος τρόπος που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις. Περιόρισε το πείσμα σου, που κάποιες στιγμές σου δημιουργεί μπελάδες.

Θεοφανία / Φανή
Φανή, είσαι το αγαπημένο παιδί της οικογένειας, το όνομά σου φανερώνει ότι είσαι Θεόσταλτη και ότι τον ερχομό σου τον περίμεναν με λαχτάρα και μεγάλη προσμονή οι γονείς σου. Είσαι αρκετά καλομαθημένη και πάντα σου γίνονταν όλα τα χατίρια, αφού κανείς δεν μπορούσε να αντισταθεί στην τσαχπινιά και στο σκέρτσο σου! Στην αριθμολογία, ο λεξάριθμος που αντιπροσωπεύει το όνομά σου είναι ο αριθμός 6 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία ευχάριστη και κοινωνική γυναίκα ! Σου αρέσει να μοιράζεσαι τα πάντα και είσαι πολύ καλή συνεργάτιδα αλλά και φίλη! Είσαι της άποψης ότι όλα τα προβλήματα στη ζωή μπορούν να λυθούν αρκεί να υπάρχει ενότητα. Δίνεις μεγάλη βαρύτητα στις σχέσεις σου, στις οποίες και αφοσιώνεσαι και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό! Το ελαττωματάκι σου είναι το πείσμα σου αλλά και η προσκόλλησή σου στις πολύ μικρές λεπτομέρειες που σε κάνουν πολλές φορές να χάνεις την ουσία των πραγμάτων!

Θεόφιλος
Θεόφιλε, σέβεσαι την αξία της φιλίας και είσαι από τους ανθρώπους που καταφέρουν να διατηρούν μακρόχρονες και ουσιαστικές σχέσεις με ανθρώπους! Είσαι ανοιχτός και εγκάρδιος με όλους και μπορείς εύκολα να κάνεις νέες φιλίες! Στην αριθμολογία το όνομά σου έχει λεξάριθμο 1, είσαι δηλαδή ένας άνδρας επιβλητικός που θέλεις να έχεις τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλα! Προσπαθείς να είσαι εσύ το αφεντικό στις σχέσεις, στις συνεργασίες σου αλλά και σε όλους τους τομείς της ζωής σου , αναλαμβάνοντας ευθύνες και δίνοντας τις «διαταγές σου»! Έχεις μεγάλη αποφασιστικότητα και είσαι ατρόμητος! Δεν φοβάσαι τις προκλήσεις, ή τα προβλήματα, συνεχίζεις πάντα με επιμονή να διεκδικείς αυτά που θέλεις! Πολλές φορές ο τρόπος που αντιδράς είναι αρκετά υπερβολικός με αποτέλεσμα να τρομάζεις και να μπλοκάρεις τους ανθρώπους γύρω σου! Κρύβεις μέσα σου πολλή ενέργεια την οποία διοχετεύεις μέσα από τον αθλητισμό ή τις σωματικές δραστηριότητες. Μία γυναίκα δεν μπορεί ποτέ να ξεχάσει τις επιδόσεις σου στο «κρεβάτι» και την έντονη σεξουαλικότητά σου!

Θεοχάρης
Το όνομά σου προκύπτει από τον συνδυασμό τον λέξεων Θεός + Χάρη, είσαι λοιπόν η χάρη του Θεού, ο άνθρωπος που έχει έρθει σε αυτή τη ζωή με σκοπό να δώσει και να πάρει σημαντικά μαθήματα! Στην αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το χει λεξάριθμο 1, είσαι λοιπόν ένας άνδρας γεννημένος ΗΓΕΤΗΣ! Θέλεις να επιβάλεις και να επιβάλλεσαι , διαθέτεις τσαγανό, δυναμισμό και μεγάλη αποφασιστικότητα! Κάθε επιθυμία σου γίνεται διαταγή και παίρνεις πολλές σημαντικές πρωτοβουλίες χωρίς να φοβηθείς απολύτως τίποτα! Μπορεί κάποιες στιγμές οι αντιδράσεις σου να γίνονται κάπως υπερβολικές, όμως ο θυμός και τα νεύρα σου περνούν πολύ γρήγορα και δεν κρατάς ποτέ κακία σε κανέναν! Στον ερωτικό τομέα, είσαι ένας υπέρσεξουαλικός άνδρας, που λατρεύεις το γυναικείο φύλο και δεν μπορείς να αντέξεις ούτε στιγμή χωρίς έρωτα!

Θωμαή
Το όνομά σου προέρχεται από τον μαθητή του Ιησού τον Θωμά, που αποκαλείται ως «άπιστος» γιατί δεν είχε πειστεί για την Ανάσταση του Χριστού! Έτσι λοιπόν δεν είναι τυχαίο που σε κατακλύζουν και σένα κατά καιρούς αμφιβολίες και καχυποψία, ενώ τα διλήμματα και η αναποφασιστικότητα είναι μερικά από τα στοιχεία της προσωπικότητάς σου. Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 3 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι μία ευχάριστη και επικοινωνιακή γυναίκα, γεμάτη κέφι, ζωντάνια και χαρά! Είσαι εκφραστική, δημιουργική και θέλεις να έχεις πολλούς φίλους και να μοιράζεσαι μαζί τους όμορφες στιγμές! Λατρεύεις την μάθηση και την εξέλιξη και σου αρέσει να κάνεις ταξίδια!

Θωμάς
Ο Θωμάς ήταν ένας από τους μαθητές του Ιησού, και αποκαλείται ως «άπιστος» γιατί δεν είχε πειστεί για την Ανάσταση του Χριστού! Έτσι λοιπόν δεν είναι τυχαίο που σε κατακλύζουν και σένα κατά καιρούς αμφιβολίες και καχυποψία, ενώ τα διλήμματα και η αναποφασιστικότητα είναι μερικά από τα στοιχεία της προσωπικότητάς σου. Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου αριθμός είναι το 5. Λατρεύεις την ελευθερία δεν αντέχεις την κάθε μορφή καταπίεσης και θέλεις στη ζωή σου να γεύεσαι νέες εμπειρίες, που θα σε βγάζουν από την πλήξη και τη μονοτονία της καθημερινότητας. Έχεις μεγάλο πείσμα και νευριάζεις εύκολα όταν δεν γίνονται όλα όπως τα θέλεις. Είσαι αρκετά γοητευτικός σου αρέσει να φλερτάρεις και θέλεις να κεντρίζεις την προσοχή των γύρω σου και να στρέφεις το ενδιαφέρον πάνω σου! Αποφεύγεις όμως τη δέσμευση γιατί δεν σου αρέσει να σε βάζουν σε καλούπια. Η επιθυμία σου είναι να βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση, σου αρέσουν τα ταξίδια να βλέπεις και να μαθαίνεις νέα πράγματα και να αποκτάς εμπειρίες. Προσαρμόζεσαι γρήγορα όπου και αν βρεθείς ,κάνεις εύκολα γνωριμίες και είσαι αγαπητή στο περιβάλλον σου. Το μειονέκτημα που έχεις είναι πως αλλάζεις εύκολα γνώμη και δεν επιμένεις στους στόχους σου. Όταν βρίσκεις εμπόδια, προτιμάς να προχωράς παρακάτω.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου