Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου - Ι - Κ - .....!!!!!

Δες τι σημαίνει το όνομα σου… μάθε την προέλευση του και τι σημαίνει. Στείλε το και στους φίλους σου, για να ξέρουν και αυτοί τι σημαίνει το όνομα τους.

ΟΝΟΜΑΤΑ :
Ιάκωβος
Ο Ιάκωβος ήταν ετεροθαλής αδελφός του Ιησού, γιατί σύμφωνα με κάποιες απόψεις ήταν ο γιός του Ιωσήφ από τον πρώτο του γάμο . Σύμφωνα με στατιστικές έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί, άτομα με τα οποία μοιράζεσαι το ίδιο όνομα, είναι κοινωνικά, έχουν έναν μεγάλο κύκλο γνωριμιών και τους αρέσει να ζουν σε ένα άνετο και καλόγουστο περιβάλλον. Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 5 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας άνδρας με χιούμορ, ζωντάνια και ενεργητικότητα! Έχεις πολύ μεγάλο ερωτισμό και όταν μία γυναίκα σου κάνει το «κλικ» γρήγορα θα την διεκδικήσεις και ακόμα πιο γρήγορα θα την ρίξεις στο κρεβάτι σου! Ωστόσο οι δεσμεύσεις δεν σου πολυαρέσουν γιατί νιώθεις ότι καταπιέζεσαι και ότι χάνεις κάτι από τον εαυτό σου! Έχεις έναν πρωτότυπο και φιλελεύθερο τρόπο ζωής και φυσικά τα ταμπού και οι προκαταλήψεις δεν έχουν καμία θέση στη ζωή σου!

Ιορδάνης
Ιορδάνη, το όνομά σου έχει εβραϊκή καταγωγή και σημαίνει ερμητική εκροή! Στον Ιορδάνη ποταμό, ο Ιωάννης Πρόδρομος κήρυττε και βάπτιζε τους πιστούς, εκεί βαπτίστηκε και ο Ιησούς Χριστός. Είσαι ένας άνδρας που θα δουλέψεις πολύ σκληρά στη ζωή σου για να πετύχεις κάποια πράγματα. Έχεις καλή εμφάνιση και διαθέτεις μεγάλες ευαισθησίες. Δίνεις πολλά στους ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή σου. Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 9 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας άνδρας , με όνειρα, φαντασία αλλά και μεγάλη δημιουργικότητα! Σου αρέσει να φροντίζεις τους ανθρώπους που αγαπάς και να τους δείχνεις τα συναισθήματά σου όχι μόνο με τα λόγια αλλά και με τις πράξεις σου. Έχεις μεγάλες ευαισθησίες και προσπαθείς για το καλύτερο! Πρόσεξε λίγο τη διαχείριση των οικονομικών σου, γιατί έχεις την τάση να ξοδεύεις αλόγιστα.

Ιουλία
Ιουλία έχεις καλοκαιρινή διάθεση, άλλωστε το όνομά σου προέρχεται από τον μήνα της καρδιάς του καλοκαιριού! Λατρεύεις την καλή ζωή, την διασκέδαση και σου αρέσει να έχεις τις ανέσεις σου και την ηρεμία σου. Όταν θέλεις να αποφύγεις τα δύσκολα, το ρίχνεις στο χιούμορ για να δημιουργήσεις ένα πιο ευχάριστο κλίμα. Από την σκοπιά της αριθμολογίας, το όνομά σου έχει λεξάριθμο 7, που σημαίνει ότι είσαι μία γυναίκα φιλοσοφημένη, με σοβαρή σκέψη και ωριμότητα. Σου αρέσει κάποιες στιγμές να αφιερώνεις χρόνο αποκλειστικά και μόνο στον εαυτό σου και να απολαμβάνεις προσωπικές στιγμές. Έχεις ισχυρή διαίσθηση και μαγνητισμό στο βλέμμα. Δύσκολα κάποιος μπορεί να σου ξεφύγει ή να σε κοροϊδέψει!

Ίρις / Ίριδα
Ίριδα, το όνομά σου προέρχεται από τον συνδυασμό των λέξεων είρω + αγγέλω, που σημαίνει η αγγελιοφόρος των θεών. Σύμφωνα με πολλές ιστορίες της μυθολογίας, η Ίρις, ήταν μία ιδεατή, ιπτάμενη θεότητα με ανθρώπινη μορφή, που συνδεόταν με το φαινόμενο του ουράνιου τόξου. Είσαι λοιπόν ένα σπάνιο θηλυκό, που διαθέτεις ρομαντισμό και μεγάλη φαντασία! Στην αριθμολογία το όνομά σου συμβολίζεται από τον λεξάριθμο 2 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία γυναίκα που επιζητά την συντροφικότητα, τη δέσμευση και την συναισθηματική σταθερότητα. Έχεις αρχές και αξίες για τη ζωή και διαθέτεις μεγάλες ευαισθησίες. Δεν σου αρέσει να υπάρχουν στη ζωή σου κόντρες, καβγάδες και αντιθέσεις με τους ανθρώπους που αγαπάς, για αυτό και φροντίζεις να υποχωρείς και να κρατάς τις ισορροπίες προκειμένου να διατηρείς ένα ήρεμο κλίμα στις σχέσεις σου. Το αρνητικό σου στοιχείο είναι ότι πολλές φορές επηρεάζεσαι από την γνώμη των ανθρώπων που αγαπάς και δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις που στηρίζονται αποκλειστικά και μόνο στις δικές σου επιθυμίες.

Ισμήνη
Οι ρίζες του ονόματός σου ανήκουν στην αρχαία ελληνική μυθολογία! Η Ισμήνη ήταν η κόρη του Οιδίποδα και της Ιοκάστης. Ήταν μία πιστή και ευλαβική γυναίκα, που είχε πολύ σκληρή ζωή γεμάτη προκλήσεις και αναταραχές, όμως δεν έχασε ποτέ το κουράγιο της! Έτσι λοιπόν και εσύ στη ζωή σου είμαι από τις γυναίκες που δεν καταθέτουν εύκολα τα όπλα, πολεμάς μέχρι τέλους! Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο λεξάριθμος του ονόματός σου είναι το 9 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι μία γυναίκα με μεγάλες ευαισθησίες και πολλά όνειρα για τη ζωή! Είσαι ρομαντική, τρυφερή και στοργική με τους γύρω σου. Συγκινείσαι με τα προβλήματα που υπάρχουν γύρω σου και προσπαθείς να δίνεις παντού την βοήθειά σου προκειμένου να σκορπίσεις μερικά χαμόγελα! Μερικές φορές οι δικές σου ανάγκες έρχονται σε δεύτερη μοίρα, γιατί η προτεραιότητά σου είναι η ευχαρίστηση των γύρω σου!

Ιωσηφίνα
Το όνομά σου προέρχεται από την πρώτη γυναίκα του Ναπολέοντα την Ιωσηφίνα, που ήταν μία γυναίκα χαρούμενη, δραστήρια και κοινωνική! Έτσι ακριβώς είσαι και εσύ στη ζωή σου! Σου αρέσει η κοινωνική δικτύωση και είσαι πολύ αγαπητή στους γύρω σου! από την πλευρά της αριθμολογίας, το όνομά σου έχει λεξάριθμο το 2 και αυτό υποδηλώνει ότι νιώθεις καλά μόνο όταν καταφέρνεις να έχεις στη ζωή σου, σταθερές και ασφαλής σχέσεις που σου δίνουν σιγουριά και ασφάλεια για το μέλλον! Είσαι διπλωμάτισσα, ευγενική και γλυκομίλητη! Αρκετές φορές διχάζεσαι και γίνεσαι αναποφάσιστη, όμως καταφέρνεις και κερδίζεις την εύνοια των γύρω σου γιατί είσαι πολύ εξυπηρετική και υποχωρητική!

Καλλιόπη / Πόπη
Καλλιόπη, το όνομά σου προέρχεται από την λέξη κάλος + ωψ δηλαδή οθφαλμός και σημαίνει η γυναίκα που διαθέτει ωραίο βλέμμα, όμορφη ματιά! Είναι βέβαιο ότι τα μάτια σου είναι αρκετά διεισδυτικά και κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το εξωνυχτικό και βαθύ βλέμμα σου! Η Καλλιόπη στην μυθολογία, ήταν η πιο ευγενική από τις 9 Μούσες! Προστάτευε την επική ποίηση, την ρητορική και τις καλές τέχνες. Έτσι λοιπόν δικαιολογείται και η δική σου κλίση προς τις τέχνες καθώς και το εκλεπτυσμένο γούστο σου. Σύμφωνα με την αριθμολογία, το όνομά σου έχει λεξάριθμο το 6 και αυτό σημαίνει ότι είσαι φιλική και αρκετά κοινωνική κερδίζοντας πάντα καλές εντυπώσεις όπου και αν βρεθείς. Δεν σου αρέσει η μοναξιά γι αυτό και δίνεις μεγάλη σημασία στη φιλία προσφέροντας την αγάπη και το ενδιαφέρον σου. Πολλές φορές ανησυχείς και αγχώνεσαι υπερβολικά με τα προβλήματα των ανθρώπων που σε περιβάλλουν και χωρίς ενδοιασμό προσπαθείς να βοηθήσεις. Έχεις καλλιτεχνική φλέβα, σου αρέσει η μουσική ο χορός και η ζωγραφική. Αρκετά υποχωρητική στις απαιτήσεις των άλλων προκειμένου να είναι ευχαριστημένοι προσπαθείς πάντα να κρατάς τις ισορροπίες. Η τάση σου να είσαι σπάταλη πολλές φορές θα σε φέρει σε δύσκολη θέση γι αυτό φρόντισε να περιορίζεις την καταναλωτική σου μανία.

Κατερίνα / Καίτη
Φίλη μας Κατερίνα, το όνομά σου είναι σύνθετο και προέρχεται από τις λέξεις «Αεί» και «Καθαρίνα» που σημαίνει ότι είσαι μία γυναίκα που παραμένεις πάντα αγνή! Είσαι τρυφερή, αθώα και οι πονηρές σκέψεις δεν έχουν καμία θέση στη ζωή σου. Με το πέρασμα των ετών καταφέρνεις να διατηρείς την αγνότητα και την αθωότητά σου! Η Αγία Αικατερίνη, καταγόταν από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, ήταν πολύ μορφωμένη και θεωρείτο η προστάτιδα των μαθητών και των σπουδαστών! Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 8 και αυτό φανερώνει ότι είσαι μία γυναίκα φιλόδοξη και δραστήρια. Βασική προτεραιότητα της ζωής σου είναι να αποκτήσεις οικονομική ανεξαρτησία, για αυτό και εργάζεσαι αρκετά νωρίς, προκειμένου να καταφέρεις να καταξιωθείς επαγγελματικά και να ανοίξεις τα φτερά σου χωρίς την υποστήριξη κανενός! Παράλληλα είσαι μία πολύ αισθησιακή γυναίκα, που μένεις αλησμόνητη στους άνδρες!

Καλλιρρόη
Καλλιρόη, το όνομά σου προέρχεται από τις λέξεις καλώς + ρέω, που σημαίνει αυτή που ρέει ομαλά! Είσαι λοιπόν μία γυναίκα που αφήνει τη ζωή να κυλήσει από μόνη της, χωρίς να ζορίζεις τις καταστάσεις και δίχως να πιέζεσαι! Όλα στη ζωή σου φαίνεται να εξελίσσονται ήρεμα και αρμονικά. Στην αρχαία ελληνική μυθολογία, το όνομα Καλλιρρόη συνδέθηκε με αρκετά πρόσωπα. Ένας από τους επικρατέστερους δήλωνε πως η Καλλιρόη ήταν μία από τις Νύμφες που αποτελούσαν την ακολουθία της Περσεφόνης. Η Καλλιρρόη είχε μία ταραχώδη ερωτική ζωή και είχε αποκτήσει αρκετά παιδιά από διαφορετικούς άνδρες. Στην αριθμολογία το όνομά σου συνδέεται με τον λεξάριθμο 7, αυτό σημαίνει λοιπόν ότι διαθέτεις εξυπνάδα, σοφία αλλά και δίψα για μάθηση και εμπειρία. Το διάβασμα, ο αποκρυφισμός και ο εσωτερισμός είναι μερικοί τομείς που σου εξιτάρουν το ενδιαφέρον. Η διαίσθησή σου ποτέ δεν σε ξεγελά, είναι η καλύτερή σου φίλη, αφού σε κατευθύνει πάντα με τον σωστό τρόπο! Στις ερωτικές σου σχέσεις, θέλεις να διατηρείς κάποιες αποστάσεις, γιατί δεν είσαι υπέρ των καταπιεστικών σχέσεων, που σου στερούν όλες τις υπόλοιπες χαρές της ζωής. Αρκετές φορές προτιμάς τη μοναχική ζωή!

Κερασία- Κερασούλα
Το όνομά σου προέρχεται από το πανέμορφο δέντρο, με τους γλυκούς καρπούς, την κερασιά! Είσαι μία γυναίκα κεφάτη, λαμπερή, όμορφη που δεν μπορείς να κρύψεις ούτε στιγμή τα συναισθήματά σου. Σου αρέσει να μεταδίδεις γέλιο, κέφι, χαρά και αισιοδοξία! Σύμφωνα με τις αρχές της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 2 και αυτό υποδηλώνει ότι λατρεύεις την ζεστασιά και την θαλπωρή που σου προσφέρουν οι σχέσεις που υπάρχουν στη ζωή σου. Είσαι συντροφική, δοτική και αρκετά συναισθηματική με τους ανθρώπους που αγαπάς. Όταν ένας άνθρωπος σε κερδίσει, τότε του αφιερώνεσαι ολοκληρωτικά, χωρίς κανέναν δισταγμό. Προσπαθείς στη ζωή σου να διατηρείς την ηρεμία και την αρμονία, αποφεύγεις τους καβγάδες και τις εντάσεις. Ξέρεις καλά πότε και πώς πρέπει να μιλήσεις στους γύρω σου, προκειμένου να πετύχεις τον σκοπό σου!

Κλειώ
Φίλη μας Κλειώ, το όνομά σου προέρχεται από την λέξη «κλείω» που σημαίνει ονομάζω αλλά και την λέξη «κλέος» που σημαίνει δόξα. Είσαι λοιπόν μία γυναίκα που καταφέρνεις να διατηρείς ένα πολύ καλό κοινωνικό προφίλ, όλοι σε θαυμάζουν και έχουν μία πολύ καλή γνώμη για σένα. Στην αριθμολογία το όνομά σου έχει λεξάριθμο το 1 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία γυναίκα δραστήρια, επιβλητική αλλά και αρκετά αποφασιστική. Σου αρέσει να έχεις τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλα και πολλές φορές προσπαθείς να ηγείσαι τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά σου. Λειτουργείς πιο αποδοτικά όταν πρέπει να αναλάβεις από μόνη σου κάποιες εργασίες και οι ευθύνες δεν σε τρομάζουν. Στη ζωή σου θέλεις ρίσκο, περιπέτεια και εμπειρίες. Βαριέσαι πολύ γρήγορα για αυτό και προσπαθείς να βρίσκεις τρόπους για να ξεφεύγεις από τη ρουτίνα. Είσαι ένα άτομο που δεν μπορείς να κρύψεις τα συναισθήματά σου. Είσαι αυθόρμητη και χειμαρρώδης, όμως αρκετές φορές λειτουργείς αρκετά εγωιστικά. Τα νευράκια και τα καβγαδάκια είναι το αλατοπίπερο της ζωής σου!

Κλεοπάτρα
Το όνομά σου έχει αρχαίες ρίζες και προκύπτει από τον συνδυασμό των λέξεων κλέος + πατήρ, που σημαίνει η γυναίκα που κατάγεται από ένδοξο πατέρα! Η Κλεοπάτρα, ήταν και η τελευταία βασίλισσα της ελληνιστικής Αρχαίας Αιγύπτου, που ήταν ένα πανέμορφο και δυναμικό θηλυκό που κατάφερε να γοητεύσει δύο από τους πιο ισχυρούς άνδρες της εποχής,τον Ιούλιο Καίσαρα και τον Μάρκο Αντώνιο! Από την πλευρά της αριθμολογίας, το όνομά σου έχει λεξάριθμο το 2 και αυτό φανερώνει ότι είσαι μία γυναίκα που δεν μπορείς ούτε στιγμή να είσαι μόνη. Θέλεις να βρίσκεσαι διαρκώς ανάμεσα σε ανθρώπους που σε αγαπούν, οι σχέσεις είναι πολύ σημαντικές στη ζωή σου για αυτό και φροντίζεις να διατηρείς μακρόχρονες επαφές με ανθρώπους που εκτιμάς. Είσαι ευγενική, καλοπροαίρετη και τίμια. Έχεις τον τρόπο να πετυχαίνει ότι βάλεις στο μυαλό σου, γιατί διαθέτεις άριστη ικανότητα στην διπλωματία.

Κορίνα
Φίλη μας Κορίνα, το όνομά σου προέρχεται από μία λυρική ποιήτρια, που ήταν μοντέρνα και ανεξάρτητη! Είσαι ένα φιλελεύθερο θηλυκό, με σύγχρονο τρόπο σκέψης που απεχθάνεσαι οτιδήποτε σε δεσμεύει και σου στερεί την ελευθερία σου! Στην αριθμολογία, το όνομά σου συμβολίζεται από τον λεξάριθμο 7 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι αναλυτική, βαθιά σκεπτόμενη, ανεξάρτητη αλλά και αρκετά ώριμη. Σου αρέσει κάποιες στιγμές να είσαι μόνη σου και να βυθίζεσαι στις σκέψεις σου. Λατρεύεις το διάβασμα, τον αποκρυφισμό, την αστρολογία και σου αρέσει να βρίσκεις απαντήσεις σε ζητήματα που άλλοι άνθρωποι δεν μπορούν εύκολα να ερμηνεύσουν. Είσαι έμπιστη, σταθερή και παρόλο που κάποιες στιγμές φαίνεσαι απόμακρη, στην πραγματικότητα σέβεσαι, εκτιμάς και είσαι πολύ ζεστή με τους ανθρώπους που αγαπάς.

Κορνηλία
Το όνομά σου προέρχεται από την λέξη cornu που είναι το κέρας, σημαίνει λοιπόν ότι είσαι μία πολύ δυνατή γυναίκα, σκληρή και με πολλές αντοχές! Τα προβλήματα δεν σε τρομάζουν, οι προκλήσεις δεν σε αποθαρρύνουν γιατί έχεις τον τρόπο να μπορείς να αντιμετωπίζεις και να ξεπερνάς τα προβλήματα της ζωής και να γίνεσαι ολοένα και καλύτερη! Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 9 και αυτό σημαίνει ότι πίσω από αυτό το δυναμικό προφίλ που εξωτερικεύεις, κρύβεις μεγάλες ευαισθησίες τις οποίες και εκδηλώνεις στους κοντινούς σου ανθρώπους. Σε συγκινούν τα κοινωνικά προβλήματα, προσφέρεις την βοήθειά σου, σε αδύναμους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από υποστήριξη! Κάνεις πολλά όνειρα για τη ζωή σου και θέτεις υψηλούς στόχους, όμως καθυστερείς να κάνεις πραγματικότητα όσα βάζεις στο μυαλό σου, γιατί έχεις την τάση να παρεκτρέπεσαι από το πρόγραμμά σου!

Κοσμάς
Κοσμά, το όνομά σου προέρχεται από τον γνωστό Έλληνα μοναχό της Ορθόδοξης Εκκλησίας, τον Κοσμά τον Αιτωλό, ο οποίος πιστεύεται από τους Χριστιανούς ότι διέθετε προφητικές και θαυματουργικές ικανότητες. Από την πλευρά της αριθμολογίας, το όνομά σου έχει λεξάριθμο 7, αυτό σημαίνει λοιπόν ότι διαθέτεις εξυπνάδα, σοφία αλλά και δίψα για μάθηση και εμπειρία. Το διάβασμα, ο αποκρυφισμός και ο εσωτερισμός είναι μερικοί τομείς που σου εξιτάρουν το ενδιαφέρον. Η διαίσθησή σου ποτέ δεν σε ξεγελά, είναι η καλύτερή σου φίλη, αφού σε κατευθύνει πάντα με τον σωστό τρόπο! Στις ερωτικές σου σχέσεις, θέλεις να διατηρείς κάποιες αποστάσεις, γιατί δεν είσαι υπέρ των καταπιεστικών σχέσεων, που σου στερούν όλες τις υπόλοιπες χαρές της ζωής. Αρκετές φορές προτιμάς τη μοναχική ζωή!

Κυριάκος
Κυριάκο, το όνομά σου προέρχεται από το επίθετο «κυριακός» που σημαίνει η ημέρα Του Κυρίου. Αρκετές στιγμές στη ζωή σου έχεις βιώσει καταστάσεις που σου έχουν αποδείξει ότι έχεις προστασία και την τελευταία στιγμή, πάντα κάτι γίνεται που ξεφεύγεις από τον κίνδυνο. Βάση της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 8 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας άνδρας φιλόδοξος που θέλεις στη ζωή σου να αποκτήσεις πλούτο, αλλά και κοινωνική καταξίωση. Η καριέρα σου είναι το Α και το Ω στη ζωή σου, γιατί σου αρέσει να δημιουργείς αλλά σου προσφέρει την ασφάλεια που επιθυμείς προκειμένου να κάνεις κάποια όνειρά σου πραγματικότητα. Είσαι αρκετά δραστήριος, έχεις πολλά ενδιαφέροντα και σίγουρα το αγαπημένο σου χόμπι είναι το «σεξ» αφού είναι η κινητήριος δύναμη στη ζωή σου. Μέχρι να υπάρχει στη ζωή σου η επαγγελματική και οικονομική σταθερότητα, θα αρκείσαι σε σχέσεις ελεύθερες, καθαρά και μόνο ερωτικές, περιορίζοντας το συναίσθημά σου!

Κυριακή / Κική
Κυριακή, το όνομά σου προέρχεται από το επίθετο «κυριακός» που σημαίνει η ημέρα Του Κυρίου. Αρκετές στιγμές στη ζωή σου έχεις βιώσει καταστάσεις που σου έχουν αποδείξει ότι έχεις προστασία και την τελευταία στιγμή, πάντα κάτι γίνεται που ξεφεύγεις από τον κίνδυνο. Βάση της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 8 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία γυναίκα δραστήρια, αποφασιστική και με μεγάλο δυναμισμό. Επικεντρώνεσαι στην πρόοδο και στην προσωπική σου εξέλιξη και η επιθυμία σου είναι να φτάσεις πολύ ψηλά και να ανεξαρτητοποιηθείς από όλους και από όλα. Θέλεις να στέκεσαι γερά στα πόδια σου και να μην έχεις ανάγκη κανέναν. Για αυτό στη ζωή σου θα δουλέψεις πολύ και από αρκετά νωρίς, προκειμένου να πετύχεις την ανεξαρτησία που επιθυμείς. Παράλληλα στον ερωτικό τομέα, είσαι αρκετά σεξουαλική και τις περισσότερες φορές δεν συνδέεις το σεξ με το συναίσθημα.

Κωνσταντίνα / Ντίνα
Αγαπητή μας Κωνσταντίνα , το όνομά σου έχει μεγάλη δυναμική και σίγουρα είσαι μία αποφασιστική γυναίκα, με μεγάλο δυναμισμό. Το όνομά σου προέρχεται ετυμολογικά από την λατινική λέξη “constans” που σημαίνει σταθερή. Αν κάνουμε μία Ιστορική αναδρομή, τότε το όνομά σου προέρχεται από την κόρη του Αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Α' τον Μέγα, που ονομαζόταν Κωνσταντίνα. Έχουν υπάρξει αρκετοί θρύλοι που χαρακτήριζαν την Κωνσταντίνα σκληρή και ματαιόδοξη. Στον Μεσαίωνα όμως, η Κωνσταντίνα κατάφερε από θαύμα, θέληση και προσευχή, να θεραπευτεί από την νόσο της Λέπρας. Είσαι λοιπόν από τη φύση σου μία γυναίκα που δεν το βάζει κάτω, είσαι αγωνίστρια, σκληρή και αρκετά αποφασιστική! Στην αριθμολογία, το όνομά σου έχει λεξάριθμο το 6 και αυτό σημαίνει ότι διαθέτεις γοητεία, μαγνητισμό και μπορείς με τα λόγια σου όχι μόνο να πείθεις αλλά να προκαλείς και πολύ όμορφα συναισθήματα στους γύρω σου! Αρκετές στιγμές μπορεί να δίνεις την εντύπωση ότι είσαι στον κόσμο σου, ότι είσαι αμελής ή ακόμη πως δεν συγκεντρώνεσαι εύκολα. Στην πραγματικότητα όμως είσαι μία γυναίκα αρκετά παρατηρητική και διορατική! Σου αρέσει να τα μαθαίνεις όλα, να συμμετέχεις ενεργά στα πάντα και προσπαθείς με την συμπεριφορά σου να μην κακοκαρδίζεις ποτέ κανέναν. Το πείσμα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ελαττώματά σου, δεν αντέχεις την ήττα, την απόρριψη ή την αποτυχία και επιμένεις μέχρι να πάρεις το «αίμα σου πίσω»! Είσαι αρκετά κοινωνική και ανοιχτόμυαλη, προσαρμόζεσαι εύκολα και γρήγορα σε κάθε περίσταση. Στην ερωτική σου ζωή, θέλεις να γεύεσαι πολλές και νέες εμπειρίες, δεν αντέχεις την πίεση ή τους απαιτητικούς δεσμούς, όμως όταν ερωτεύεσαι το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στο ταίρι σου! Στα επαγγελματικά σου ζητήματα, εκδηλώνεις έναν χαρακτήρα νευρικό και γεμάτο άγχος, γιατί θέλεις πάση θυσία να πετύχεις. Ωστόσο με την εργατικότητά, την εύνοια της τύχης αλλά και τις καλές δημόσιες σχέσεις που διατηρείς θα καταφέρεις να εκτοξεύσεις την καριέρα σου στα ύψη. Προσοχή μονάχα γιατί πολλές φορές μπορεί να χάνεις σημαντικές ευκαιρίες μέσα από τα χέρια σου!

Κωνσταντίνος / Κώστας
Αγαπητέ μας Κωνσταντίνε, το όνομά σου έχει μεγάλη δυναμική και σίγουρα είσαι και εσύ ένας άνδρας αποφασιστικός και με μεγάλο δυναμισμό. Το όνομά σου προέρχεται ετυμολογικά από την λατινική λέξη “constans” που σημαίνει σταθερός Αν κάνουμε μία Ιστορική αναδρομή, τότε το όνομά σου προέρχεται από τον Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Α? τον Μέγα. Από την σκοπιά της αριθμολογίας, το όνομά σου έχει λεξάριθμο το το 4.Εισαι άτομο σοβαρό λειτουργείς πειθαρχημένα και πάντα οργανώνεις από πριν ότι έχεις να κάνεις. Δεν σου αρέσει η ακαταστασία γι? αυτό και στο σπίτι σου όλα τα έχεις τακτοποιημένα στην εντέλεια. Σκέπτεσαι λογικά και σπάνια αφήνεις το συναίσθημα να σε παρασύρει. Ότι αναλαμβάνεις να κάνεις προσπαθείς να το ολοκληρώνεις με τελειότητα και αν υποσχεθείς κάτι σε κάποιον δεν θα αθετήσεις ποτέ την υπόσχεση σου. Αγαπάς τα παιδιά και το όνειρο σου είναι να αποκτήσεις μια όμορφη οικογένεια. Σου αρέσει να έχεις σταθερές και μακρόχρονες σχέσεις και φιλίες δένεσαι με τους ανθρώπους και δεν μπορείς να τους βγάλεις εύκολα από τη ζωή σου έστω και αν πρέπει. Επειδή αντιμετωπίζεις τα πάντα με σοβαρότητα χάνεις πολλά πράγματα από τη ζωή γι αυτό προσπάθησε να χαλαρώνεις και να διασκεδάζεις περισσότερο γιατί όλοι δεν μπορούν να ακολουθούν το δικό σου ρυθμό.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου