Σάββατο, 5 Ιουλίου 2014

Τα Κρυσταλλικά Παιδιά του Νέου Αιώνα.....!!!!!

                  

Αγαπημένοι ανθρώπινοι άγγελοι, από καιρό ήθελα γράψω αυτό το άρθρο που αφορά τα κύματα των νέων παιδιών, οι πληροφορίες λοιπόν ολοκληρώθηκαν και είμαι έτοιμος να τις μοιραστώ μαζί σας....

Ας καλωσορίσουμε μαζί αυτές τις υψηλά ιστάμενες και ιδιαίτερες ψυχές που τώρα ενσαρκώνονται στον πλανήτη μας, μαθαίνοντας περισσότερο γι’ αυτές, ξεδιπλώνοντας τα δώρα τους. Αυτές οι νέο-εισερχόμενες ψυχές ταξιδεύουν στον πλανήτη μας επάνω στις ακτίνες των Αγγέλων και των δελφινιών και είναι παιδιά με ανεπτυγμένες πνευματικές ιδιότητες. 

Η ιεράρχηση τους οφείλεται στο γεγονός ότι συνδέονται βαθύτατα με την έκτη διάσταση και είναι πολύ εξελιγμένες ψυχές. Αναπόσπαστο κομμάτι αυτών των παιδιών αποτελεί η πνευματική σχέση που έχουν με τον ανώτερο εαυτό τους. Καθεμία από αυτές τις έντεκα ομάδες ψυχών που θα σας περιγράψω παρακάτω έχει ανώτερες πνευματικές ιδιότητες, ταλέντα και χαρίσματα. 

Είναι πολύ ενδιαφέρον ότι αυτές οι ομάδες επικοινωνούν τηλεπαθητικά μεταξύ τους μέσα από τις διόδους των δελφινιών πάνω στη Γη. 

Για όσους δεν γνωρίζουν σχετικά με αυτές τις διόδους των δελφινιών θα είναι σίγουρα χρήσιμες οι παρακάτω πληροφορίες ούτως ώστε να αντιληφθούν πως λειτουργεί αυτό το δίκτυο. Οι δίοδοι των δελφινιών είναι δίκτυα ανώτερης πνευματικής δραστηριότητας αγκυροβολημένα στις ωκεάνιες πύλες εντός της Γης και αποτελούν μια ισχυρή μορφή γήινης τηλεπάθειας. 

Το πνευματικό αυτό δίκτυο επεκτείνεται και αναπτύσσεται διαρκώς για να αγκαλιάσει και να βοηθήσει όσους δεν βιώνουν τη σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό τους. Τα κρυσταλλικά παιδιά έχουν έρθει στον πλανήτη μας ως μια μεγάλη οικογένεια που αποτελείται από έντεκα μεμονωμένες ομάδες ψυχών με σκοπό να βοηθήσουν όλα αυτά τα όντα να συνδεθούν με τον ανώτερο εαυτό τους.

Καθεμία από αυτές τις έντεκα ομάδες είναι μοναδική και διαφορετική με πολλούς τρόπους, όλες τους όμως έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό τους τη σύνδεση με τις διόδους των δελφινιών. Αυτές οι δίοδοι θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι τα κανάλια του κρυσταλλικού φωτός με τα οποία ταξιδεύει η ανώτερη δονητική διάνοια μέσα στο γήινο πεδίο. 

Όλο αυτό το δίκτυο συγκρατείται από κρυστάλλους στη γη που βρίσκονται στον Βόρειο και Νότιο Πόλο. Κάθε ενορατικό παιδί είναι αιθερικά συνδεδεμένο με έναν από αυτούς τους κρυστάλλους του δικτύου μέσω του τσάκρα της καρδιάς και του τρίτου ματιού. Με άλλα λόγια, εντός των τσάκρας της καρδιάς και του τρίτου ματιού κάθε παιδιού, υπάρχει ένας όμορφος αιθερικός κρύσταλλος που συνδέει τη συνειδητότητά του με το ιερό αυτό δίκτυο. 

Οι κρύσταλλοι αυτοί είναι αιθερικοί, αποτελούμενοι από συχνότητες φωτός και επιτρέπουν την πνευματική επικοινωνία να μεταδίδεται σε στιγμιαίο χρόνο. Γι’ αυτό αναφέρθηκα παραπάνω ότι αποτελούν μια ισχυρή μορφή γήινης τηλεπάθειας. Κάθε κρυσταλλικό παιδί έχει μια ανώτερη επίγνωση όλων όσων συμβαίνουν στο περιβάλλον του και διαθέτει αυξημένα ποσοστά ανιδιοτελής αγάπης.

Τα δελφίνια συνδέονται στενά με αυτά τα παιδιά καθώς μοιράζονται τις διόδους τους με αυτά και έχουν στενή συνεργασία και επικοινωνία μαζί τους. Τα δελφίνια επίσης φέρουν έναν κρύσταλλο στην καρδιά τους που αποτελεί το σημείο σύνδεσης τους με το ιερό αυτό δίκτυο. Φέρουν έναν ακόμη κρύσταλλο στην ουρά τους, ο οποίος τους δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνουν μηνύματα από άλλα δελφίνια καθώς και από όσους προέρχονται από άλλες διαστάσεις και επικοινωνούν εκπέμποντας μέσα από αυτό το δίκτυο.

Κάθε κρυσταλλικό παιδί που προέρχεται από τις εν λόγω ομάδες ψυχών έχει μια υποστηρικτική φύση και βιώνει αυτήν την σύνδεση ως κάτι φυσιολογικό. Αυτά τα παιδιά έχουν τη δύναμη της βαθιάς σκέψης και την ικανότητα της εσωστρέφειας σε αναζήτηση απαντήσεων. Ενίοτε διαταράσσονται από την παρεμβολή πνευματικών δονήσεων που δεν προέρχονται από την καρδιά, πράγμα που τους γεμίζει με ενέργειες που δεν πηγάζουν απευθείας από τον ανώτερο εαυτό τους. Οι παρεμβολές αυτές ενδέχεται να προέρχονται από το περιβάλλον τους ή από άλλα όντα ή άλλες διαστάσεις του εαυτού τους. 

Καθώς τα παιδιά αυτά μαθαίνουν να ανοίγονται με ένα πιο ολοκληρωμένο τρόπο, να γειώνουν τις ικανότητές τους πάνω στη Γη και να γίνονται αποδεκτά από την κοινωνία, θα μάθουν πώς να μην διαταράσσονται πνευματικά και ψυχικά από την παρουσία άλλων όντων. Προς το παρόν, όταν συμβαίνουν αυτές οι διαταραχές, επηρεάζεται λίγο η ισορροπία του συναισθηματικού και διανοητικού τους σώματος.

Οι έντεκα ομάδες ψυχών που περιγράφονται παρακάτω είναι έτσι δομημένες προκειμένου να βοηθηθούν όλα τα ενορατικά παιδιά και οι γονείς και φίλοι αυτών των παιδιών έτσι ώστε να ανακαλύψουν τη σύνδεση και τον σκοπό της ψυχής τους. Οι έντεκα ομάδες θα σας δώσουν μια σαφή περιγραφή σχετικά με τον σκοπό της κάθε ομάδας. Κάθε παιδί, ωστόσο, έχει κι έναν δικό του μοναδικό σκοπό σ’ αυτό το πλαίσιο. 

Μέσα από την ανακάλυψη της ομάδας που ανήκει το κάθε παιδί, μπορείτε μαζί του να προσεγγίσετε σε μεγάλο βαθμό τον δικό του μοναδικό Θεϊκό Σκοπό. Αυτό μπορεί να βοηθήσει επίσης στην ορθή εκπαίδευση όλων αυτών των παιδιών, καθώς κάθε παιδί έχει συγκεκριμένα χαρίσματα και ενδέχεται να χρειάζεται ειδική εκπαίδευση για να αναγνωρίσει μέσα του αυτά τα χαρίσματα. Ένας μεγάλος αριθμός αγγέλων θα συγκεντρώνεται γύρω μας καθώς θα μιλούμε για τις επόμενες έντεκα ομάδες ψυχών των καινούριων παιδιών που έχουν γεννηθεί και γεννιούνται τώρα στη Γη. Ας δούμε αναλυτικά λοιπόν αυτές τις ομάδες.

Οι Έντεκα Ομάδες Κρυσταλλικών Παιδιών...!!!
Τα παιδιά αυτά έχουν πολύ μακρινή καταγωγή και έχουν να έρθουν στη Γη εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είχαν ξαναέρθει όταν η Γη ήταν σε μια μη φυσική μορφή, πριν δηλαδή τη φυσικοποίησή της. Συνδέονται βαθιά με τη Λεμουρία και τις πόλεις του φωτός που είναι αγκυροβολημένες στους ωκεανούς και στον υδάτινο κόσμο της Γης.

Μέσω των τραγουδιών και της γλώσσας τους συντονίζουν δονητικά όλες τις ψυχές με την αγάπη και με την εμπειρία της αγάπης. Το άγγιγμά τους είναι απαλό αλλά βαθύ. Καθένα από αυτά είναι εξαιρετικά ευαίσθητο στις ηχητικές δονήσεις. Βρίσκονται εδώ για να εκπέμπουν ήχους και να μεταβάλλουν μέσω του ήχου τις δονήσεις του περιβάλλοντος που ζουν. Εκπέμπουν ήχους που δημιουργούν εντός τους και ορισμένα από αυτά θα εφεύρουν μια καινούρια μουσική μέσω των ήχων αυτών.

Οι ήχοι αγκυροβολούν ένα νέο όραμα για όλα τα όντα της Γης το οποίο συνδέεται με την συλλογική συνειδητότητα και την έκφραση της αγάπης. Διαθέτουν ισχυρές ενοποιητικές δυνάμεις και τους αρέσει να συνενώνουν τους άλλους και να φέρνουν σε επαφή τις ψυχές. 

Πολλά από αυτά έχουν ενσαρκωθεί σε γυναικεία σώματα – σε μεγαλύτερο ποσοστό από ότι σε ανδρικά. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, αυτό είναι φαινόμενο της συγκεκριμένης χρονικής στιγμής, οπότε μέσα στα επόμενα χρόνια θα έρθουν κι άλλα, πολλά από τα οποία θα ενσαρκωθούν σε ανδρικά σώματα.

Κοινό τους χαρακτηριστικό το οποίο και κοινοποιούν, αποτελεί η δυσκολία που αντιμετωπίζουν με τους παραμορφωμένους ήχους ή τις ηχητικές δονήσεις των ανθρώπων που λένε ψέματα. Τούτο τους λυπεί βαθύτατα καθώς γνωρίζουν πότε τα άλλα όντα λένε ψέματα.

2. Τα Νεραϊδίσια Κρυσταλλικά Παιδιά! 
Είναι αρκετά μεγάλος ο αριθμός αυτών των ενσαρκωμένων ψυχών, αλλά δυστυχώς κάποια από αυτά τα παιδιά αντιμετωπίζουν πολύ δύσκολες συνθήκες στη Γη αυτή την περίοδο. Έχουν έρθει εδώ για να ανοίξουν τις καρδιές της ανθρωπότητας και να βοηθήσουν τα πιο ευαίσθητα και κρυμμένα μέρη της ύπαρξης μας να δεχτούν αγάπη. Έχουν επίγνωση του τι είναι κρυμμένο μέσα σε κάθε ον και για ποιο λόγο κρύβεται.

Έχουν μεγάλες συμβουλευτικές ικανότητες και μια πολύ βαθιά σύνδεση με τις νεράιδες στη Γη και στα αστέρια. Έχουν την τάση να παίζουν στα άλλα βασίλεια και να διερευνούν αυτή τη σύνδεση, καθώς υπάρχει δέσμευση μεταξύ των νεραϊδών και των παιδιών αυτών να βοηθούν την ανθρωπότητα και το πνεύμα της Γης ώστε να ζουν αρμονικά.

Αγαπούν πολύ τη Γη, τα λουλούδια και τους κήπους και θα ήθελαν να έχουν όλοι ένα κήπο. Το όνειρο της καρδιάς τους είναι να μπορέσει μελλοντικά κάθε οικογένεια να συνδεθεί με έναν κήπο που ανθίζει και τους γεμίζει με αγάπη και ζωτική δύναμη. 

Αυτό είναι το όραμά τους για το μέλλον της Γης και είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ήρθαν στη Γη, στο να προκαλέσουν δηλαδή την ανάγκη για δημιουργία περισσότερων κήπων επάνω στη Γη. Έχουν έντονη την επίγνωση της αποσύνδεσης των ανθρώπων που ζουν στις πόλεις από τη Γη.

Είναι πολύ ανοιχτόκαρδα και ευγενικά όσον αφορά τη θεϊκή τους συγκρότηση και είναι πρόθυμα να λειτουργήσουν ενοποιητικά για όσους αντιμετωπίζουν συναισθηματικά προβλήματα. Όποτε νιώθουν ότι άλλα όντα δυσκολεύονται να δουν την καρδιά τους και αντιστέκονται, ενώνονται με την ψυχή τους και τους βοηθούν με ένα βαθύ τρόπο να απελευθερώσουν τον πόνο που είναι ενδεχομένως παγιδευμένος μέσα τους έτσι ώστε να ανοίξουν την καρδία τους.

Τα παιδιά αυτά έχουν ισχυρή όραση και είναι εξαιρετικά αφυπνισμένα λόγω της πολυδιαστασιακής τους όρασης. Βλέπουν τα άλλα βασίλεια όπως εκείνα των Νεραϊδών και των Αγγέλων, πράγμα που τα βοηθάει όντας στη Γη να διατηρούν αυτή τη σύνδεση σε βαθύτερα επίπεδα.

3. Τα Κρυσταλλικά Παιδιά της Σμαραγδένιας Ακτίνας!
Τα παιδιά αυτά είναι φύλακες της σμαραγδένιας ακτίνας. Έχουν κι αυτά ισχυρή όραση και επίγνωση των άλλων βασιλείων και του τι συμβαίνει σε όσους συνδέονται με αυτά.

Έχουν δεσμευτεί να βοηθούν όλα τα όντα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες με τις αστρικές ενέργειες, και περνούν τον καιρό τους ως ψυχές βοηθώντας όσους παγιδεύονται στα αστρικά πλέγματα ή επηρεάζονται από μεγάλες αστρικές σκεπτομορφές. Συνεργάζονται στενά με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και τις λεγεώνες φωτός βοηθώντας όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες και προβλήματα στον κόσμο.

Έχουν έρθει να στηρίξουν την αποδέσμευση του αστρικού πεδίου από τη Γη και ως ψυχές χαρακτηρίζονται από μεγάλη υπομονή. Τα παιδιά αυτά δεν επηρεάζονται εύκολα από τους γύρω τους. Μοιάζουν με στέρεους βράχους όταν είναι συντονισμένα με τις συνδέσεις τους. Είναι πολύ προσγειωμένα και φέρουν μια βουδιστικού τύπου ενέργεια όταν ανοίγουν πλήρως την καρδιά τους και φανερώνουν τη θεϊκή αλήθεια και σοφία που διαθέτουν μέσα τους.

Έχουν την ικανότητα να σαρώνουν ενέργειες εξ αποστάσεως και να γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο να βοηθούν τις ψυχές να απελευθερώνονται από πρωτόγνωρες ενεργειακές περιπλοκές. Καθένα κουβαλά το σπαθί της σμαραγδένιας ακτίνας που τους επιτρέπει να βοηθούν όλες τις ψυχές που είναι συναισθηματικά δεμένες με το αστρικό πεδίο.

Ασχολούνται ιδιαίτερα με τα φυτικά φάρμακα, τα βότανα και έχουν εξαιρετική γνώση της αλχημείας, της μίξης φυτών για την παρασκευή φαρμάκων.

4. Τα Χρυσά και Σμαραγδένια Κρυσταλλικά Παιδιά!
Τα παιδιά της ομάδας αυτής έχουν πολύ ισχυρή εσωτερική γνώση και πίστη σε όλα όσα συμβαίνουν. Αντιμετωπίζουν ορισμένες δυσκολίες στη σχέση τους με τον κόσμο στην παρούσα κατάστασή, καθώς και όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο σχετίζονται μεταξύ τους οι άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο.

Καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για μια κατακερματισμένη κοινωνία στην οποία ισχύουν διαφορετικοί κανόνες για τον καθένα ανάλογα με το ποιος έχει την εξουσία. Προσπαθούν επί του παρόντος ως ομάδα να διακρίνουν με ποιους τρόπους έχουν χάσει οι άνθρωποι την εσωτερική τους κυριαρχία και σύνδεση ως φυλή, προκειμένου να βοηθήσουν σ’ αυτό τον τομέα.

Μια από τις μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν είναι με τους ανθρώπους που θέλουν να τα εξουσιάσουν. Η συνείδησή τους δεν συντονίζεται με την εξουσία, η οποία προβληματίζει ορισμένα από αυτά. Γνωρίζουν πολλά τα οποία θέλουν να μοιραστούν στο πλαίσιο ενός μη ιεραρχικού συστήματος. Βρίσκονται εδώ για να διαμορφώσουν από κοινού έναν τρόπο δημιουργίας αυτού του μη ιεραρχικού συστήματος, ώστε να μοιράζονται εξίσου με τους άλλους και να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη.

Επιθυμούν μέσα τους να αναπτυχθεί ένα νέο εκπαιδευτικό σύστημα για όλα τα παιδιά και διαθέτουν τα κλειδιά για τη δημιουργία του. Η αποστολή τους συνίσταται στο να βοηθήσουν τα άλλα παιδιά να αγκαλιάσουν και να συμπράξουν στη δημιουργία αυτή, μέσω της οποίας θα ανοίξει ο δρόμος ώστε στο μέλλον τα παιδιά να δημιουργούν και να μαθαίνουν από κοινού.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, έχουν επίγνωση των χαρισμάτων των άλλων παιδιών και των κλειδιών που κατέχουν, καθώς και του τρόπου με τον οποίο θα βγουν αυτά στην επιφάνεια. Μέσα τους γνωρίζουν ότι υπάρχει συγκεκριμένη χρονική στιγμή για να γίνει αυτό και γνωρίζουν επίσης, μέσω του ανώτερου εαυτού ή πνεύματός τους, ότι η στιγμή αυτή δεν απέχει πολύ.

Έχουν το χάρισμα της επικοινωνίας απούσης της ιεραρχίας, ενώ αντιμετωπίζουν προβλήματα επικοινωνίας όταν αυτή είναι παρούσα. Καθένα από αυτά είναι βαθιά συνδεδεμένο με τη διδασκαλία των νέων παιδιών και όλα έχουν ηγετικές ικανότητες σε ένα μη ιεραρχικό πλαίσιο.

5. Τα Θαλασσί και Ασημένια Κρυσταλλικά Παιδιά!
Οι ψυχές αυτές είναι απίστευτα ειλικρινείς και μιλούν απευθείας απ’ την καρδιά τους όταν έρχονται σε επικοινωνία με τους άλλους. Αγαπούν την απλότητα και την ομορφιά, καθώς και τις απλές τελετουργίες της προσευχής και του διαλογισμού μέσω των οποίων συνδέονται με τον εσωτερικό τους εαυτό.

Βρίσκονται εδώ για να αγκυροβολήσουν και να δημιουργήσουν έναν ιερό χώρο. Βρίσκονται εδώ για να αλλάξουν το περιβάλλον και να δημιουργήσουν ένα νέο. Έχουν ισχυρές ικανότητες δημιουργικού οραματισμού και μπορούν να συλλαμβάνουν μια ιδέα και να την οπτικοποιούν αμέσως, οραματίζονται τη διαδικασία της υλοποίησης και προσδιορίζουν ότι χρειάζεται για να υλοποιηθεί με τον ευκολότερο και τελειότερο τρόπο. Εστιάζουν στη δημιουργία της ομορφιάς και τους αρέσει να περιβάλλονται από ομορφιά και γαλήνη.

Τα παιδιά αυτά βρίσκονται εδώ για να ενεργοποιήσουν παντού την ενέργεια της ειρήνης δημιουργώντας ιερούς χώρους σε διάφορα μέρη του κόσμου εκεί όπου χρειάζεται να λάβουν την ιερή σύνδεση και ενεργοποίηση της δόνησης της ειρήνης και της αγάπης. Τα παιδιά αυτά είναι προσηλωμένα σε αυτό που έχουν μέσα τους και δεν φιλοσοφούν ιδιαίτερα, αντιθέτως βλέπουν και αναγνωρίζουν την ομορφιά γύρω τους και σε άλλους που μοιράζονται την ομορφιά εντός τους.

Μιλούν για τα θετικά που τους δείχνουν οι άλλοι και ενθαρρύνουν την ανάπτυξη της θετικής φύσης. Είναι προικισμένα με την ικανότητα να βλέπουν το Θεϊκό δυναμικό όλων των πραγμάτων και τους τρόπους ανάπτυξής του.

6. Τα Ασημένια και Πλατινένια Κρυσταλλικά Παιδιά!
Τα παιδιά της ομάδας αυτής μεταστοιχειώνουν και ενοποιούν όλες τις ενέργειες που περνούν από μέσα τους, τις μετασχηματίζουν και στη συνέχεια μεταδίδουν ενοποιημένες συχνότητες στην πηγή των ενεργειών αυτών. Έχουν τεράστια τσάκρα καρδιάς και νιώθουν μεγάλη συμπόνια για όλα τα όντα. Λαμβάνουν οτιδήποτε τους δίνεται ανοιχτά και το δέχονται στην καρδιά τους προκειμένου να μεταστοιχειώσουν και να ενοποιήσουν όλες τις ενέργειες.

Τα παιδιά αυτά είναι δάσκαλοι της αλχημείας και έχουν την ικανότητα να μεταστοιχειώνουν όλες τις ενέργειες κατέχοντας την αληθινή δύναμη της αλχημείας. Γνωρίζουν ότι οι άνθρωποι δεν έχουν ακόμη αναλάβει πλήρως την ευθύνη για τις ενέργειές τους και αισθάνονται λύπη γι’ αυτούς. Γνωρίζουν ότι οι άνθρωποι δεν είναι ακόμη έτοιμοι να αναλάβουν πλήρως την ευθύνη για όλες τις ενέργειες, οπότε έχουν έρθει στη Γη για να τους βοηθήσουν.

Γνωρίζουν ότι στο μέλλον πολλοί περισσότεροι άνθρωποι θα είναι πρόθυμοι να αναλαμβάνουν την ευθύνη και να μην προβάλλουν τις μη μεταστοιχειωμένες ενέργειές τους, οπότε η αποστολή των παιδιών αυτών συνίσταται στο να στηρίζουν τους ανθρώπους προκειμένου να αναλαμβάνουν την ευθύνη.

Οι ψυχές αυτές ευαγγελίζονται νέους τρόπους χρήσης της ενέργειας που δεν θα επηρεάζουν αρνητικά τους άλλους. Είναι προστάτες ψυχών όπου προβάλλονται αρνητικές ενέργειες, τις οποίες ενίοτε απορροφούν, ενοποιούν και μεταστοιχειώνουν ώστε να προστατέψουν τις ψυχές που δεν μπορούν να τις μεταστοιχειώσουν. 

Μαθαίνουν να συνεργάζονται με πιο δυναμικό τρόπο προκειμένου να δημιουργήσουν ένα μεγαλύτερο δίκτυο υποστήριξης της μεταστοιχείωσης όλων των αρνητικών ενεργειών.

Έχουν επίγνωση της κατάστασης πολλών άλλων ενορατικών παιδιών καθώς και του ότι ορισμένα από αυτά αντιμετωπίζουν δυσκολίες και χρειάζονται βοήθεια, οπότε τα επισκέπτονται και τα βοηθούν να μεταστοιχειώσουν τις ενέργειες. Έχουν την ικανότητα να ταξιδεύουν με την ψυχή και να λαμβάνουν από την πηγή τους ότι χρειάζεται για να βοηθήσουν όσους έχουν προβλήματα. Έχουν πανοραμική εποπτεία και είναι σε θέση να βλέπουν όλες τις ενέργειες που θέλουν.

Διαθέτουν πολύ ισχυρή εξ’ αποστάσεως όραση καθώς και όραση πολύ ισχυρής μεταβλητής εστίασης (ζουμ), γι’ αυτό και μπορούν να εργάζονται και να βοηθούν τους άλλους από απόσταση. Τους έχει ζητηθεί από τη Θεϊκή Πηγή τους να έχουν πάντοτε την υψηλή εποπτεία όλων των όντων και των ανθρώπων που μαθαίνουν να ζουν ειρηνικά και να είναι υπεύθυνοι για όλες τις ενέργειες. Τους έχει ζητηθεί να έχουν την εποπτεία της ανθρωπότητας εμποδίζοντας κάθε προβολή αρνητικών ενεργειών.
                           
7. Τα Μπλε και Χρυσά Κρυσταλλικά Παιδιά!
Η ιερή αυτή ομάδα ψυχών κατέχει την ενέργεια της επινοητικότητας και αποτελεί ομάδα ψυχών με βαθιά εφευρετικό πνεύμα. Βρίσκονται εδώ για να δημιουργήσουν μελλοντικά νέες μορφές και εφευρέσεις που θα βοηθήσουν όλα τα όντα, συμπεριλαμβανομένης της Γης. Οι καρδιές τους μεγεθύνουν οποιονδήποτε σκοπό στον οποίο συντονίζονται.

Διαθέτουν νέα θεραπευτικά χαρίσματα για όλη την ανθρωπότητα. 
Καθένα από τα παιδιά αυτά συνδέεται στενά με τον ήχο, που είναι πολύ σημαντικός γι’ αυτά. Οι ήχοι γύρω τους μπορούν να τα εμπνεύσουν και να φανερώσουν το δημιουργικό τους πνεύμα ή ακόμη μπορούν να τα επηρεάσουν με έναν πιο περιορισμένο τρόπο.

Οι ψυχές αυτές είναι βαθιά εκφραστικές και σκοπός τους είναι να μοιραστούν ελεύθερα την εκφραστικότητα αυτή με τους άλλους ώστε να τους βοηθήσουν να εκφράσουν ότι έχουν στις καρδιές τους. Μέσα από την έκφραση αυτή πηγάζουν σε μεγάλο βαθμό η δημιουργικότητα και η επινοητικότητα που επιτρέπουν τη γέννηση των θεραπευτικών τους χαρισμάτων στη Γη.

Χωρίς την ελευθερία της αυτοέκφρασης μέσα από το περιβάλλον, τα παιδιά αυτά αισθάνονται ταλαιπωρημένα και πιεσμένα. Μέσα σε καθένα από αυτά υπάρχει ένας ωκεανός έκφρασης που δεν γνωρίζει όρια όσον αφορά την ικανότητα δημιουργίας αρμονίας, ισορροπίας και ροής της θεϊκής θηλυκής ενέργειας μέσα από το παιχνίδι. Τα παιδιά αυτά έχουν έρθει για να βοηθήσουν όλους ώστε να τιμούν τη θηλυκή ενέργεια και να φανερώνουν τη θηλυκή έκφραση μέσα από δημιουργικό παιχνίδι.

8. Τα Ροζ και Σμαραγδένια Κρυσταλλικά Παιδιά!
Η ομάδα αυτή είναι γεμάτη με ψυχές που είναι οδηγοί και δάσκαλοι οι οποίοι εμπνέουν τους άλλους. Συνδέονται βαθύτατα ως φύλακες της σοφίας με τους αθέατους κόσμους. Καθώς κοιμούνται, ταξιδεύουν στις σχολές των εσώτερων πεδίων, μια και καθεμιά από τις ψυχές αυτές είναι βαθιά εστιασμένη στην ανάληψή της και τη σοφία του Θεού.

Πρόκειται για αρχαίες ψυχές που έχουν ενσαρκωθεί πολλές φορές με τη μορφή δασκάλων και έχουν επιστρέψει στη Γη για να εμπνεύσουν όλες τις ψυχές και να προσφέρουν τη σοφία μέσα από τις διδασκαλίες τους. Τους αρέσει να το κάνουν αυτό με αόρατο τρόπο, χωρίς κανείς να τις βλέπει ή να τις προσέχει, έως ότου έρθει η ώρα να εμφανιστούν.

Τα ήρεμα σοφά τους λόγια που ενίοτε μπορεί να ξαφνιάζουν τους γονείς τους αποτελούν σημάδια του ότι μπορεί να προέρχονται από αυτή την ομάδα ψυχών. Τα παιδιά αυτά έχουν υψηλή νόηση αλλά δεν είναι διανοούμενοι, αφού βιώνουν την πλήρη ισορροπία νου και καρδιάς. Παραμένουν σταθερά στη δόνηση και σύνδεσή τους με τη Γη, καθώς έχουν ξαναέρθει και αναληφθεί στη Γη.

9. Τα Κρυσταλλικά Παιδιά του Ουράνιου Τόξου!
Τα παιδιά αυτά έχουν ενσαρκωθεί σε όλες τις φυλές και σκοπός τους είναι να βοηθήσουν τους ανθρώπους όλων των φυλών να ανοίξουν τις καρδιές τους ο ένας στον άλλον χωρίς να κάνουν διακρίσεις λόγω φυλής, γλώσσας, χρώματος ή κουλτούρας.

Οι ψυχές αυτές έχουν ξαναενσαρκωθεί σε πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς και διαθέτουν τον τρόπο να βοηθήσουν τους ανθρώπους να ανοίξουν το μυαλό και την καρδιά τους χωρίς να κρίνουν τις άλλες φυλές και πολιτισμούς. Τα παιδιά αυτά έχουν έρθει με σκοπό να ενώσουν τους πολιτισμούς και να βοηθήσουν όλους τους ανθρώπους να γεφυρώσουν τις διαφορές τους.

Συνδέονται βαθιά με το νέο όραμα της Γης και έχουν άμεση σχέση με τους προγόνους και φύλακες κάθε βουνού στη Γη. Συνδέουν τους προγόνους με όλα τα άλλα ενορατικά παιδιά και με όλους αυτούς που συμμετέχουν στο πνευματικό δίκτυο αγάπης. Καθώς θα μεγαλώνουν, θα μιλάνε εκ μέρους των προγόνων των βουνών και θα μοιράζονται τη σοφία των φυλάκων αυτών της Γης.

Έχουν μια βαθιά πνευματική σύνδεση με το εσωτερικό ρεύμα της Γης που είναι γνωστό ως φίδι του ουράνιου τόξου. Είναι επίσης φύλακες μυστικών που βοηθούν τους άλλους να βρουν τον δρόμο τους και τον σκοπό τους καθώς και την ελεύθερη ροή της καρδιάς τους.

10. Τα Κρυσταλλικά Παιδιά των Ξωτικών!
Τα παιδιά αυτά είναι βαθιά συνδεδεμένα με το πνεύμα της Γης – τα πνεύματα της φύσης, τα ξωτικά και τον Αρχάγγελο Σάνταλφον τον φύλακα όλων των βασιλείων της Γης. Έχουν έρθει για να φέρουν χαρά και ελαφρότητα σε όλες τις δραστηριότητες και να συνδέσουν τα πάντα με τη χαρά του να βρίσκεται κανείς στη Γη σε ένωση με το πνεύμα της.

Διαθέτουν εξαιρετικά χαρίσματα επικοινωνίας με όλα τα πνεύματα της φύσης και με όλα τα βασίλεια της Γης καθώς πρόκειται για εξαιρετικά τηλεπαθητικά όντα. Μέσα από αυτή τους την ιδιότητα, είναι σε θέση να κατανοούν τις θεραπευτικές δυνατότητες που έχουν όλα τα φυτά και ζώα, καθώς και τις γεμάτες δονήσεις ουσίες όλων των όντων της Γης.

Φέρουν μέσα τους το κλειδί της καρδιάς ώστε να βοηθήσουν στην αποκατάσταση του γήινου πεδίου και στην αποκατάσταση και θεραπεία περιοχών που δεν έχουν καμία σύνδεση με τη φύση και όπου η ενέργεια της φύσης έχει εκλείψει. 

Βρίσκονται εδώ για να εξισορροπήσουν εκ νέου τη φυσική ροή των ενεργειών στις διάφορες περιοχές της Γης και να κατευθύνουν μελλοντικά άλλους στην εξισορρόπηση των ενεργειών αυτών. Η βαθύτερη επιθυμία της καρδιάς τους είναι να αφεθεί ελεύθερη η Μητέρα Γη να ανθίσει και να ζήσουν οι άνθρωποι αρμονικά με όλα τα βασίλεια της Γης.

11. Τα Κρυσταλλικά Παιδιά του Πήγασου!
Η ιερή αυτή ομάδα ψυχών διαθέτει πολλά χαρίσματα και την ισχυρή ικανότητα της τήρησης σιωπής και βαθιάς σύνδεσης με το τώρα σε κατάσταση απόλυτης ηρεμίας. Όπως είναι φυσικό, τα παιδιά αυτά τους αρέσει να διαλογίζονται και να παραμένουν σιωπηλά νιώθοντας τους παλμούς της ηρεμίας του θεϊκού φωτός. Χρειάζονται την ηρεμία αυτή στη ζωή τους καθώς και χρόνο ώστε να τη βρίσκουν μέσα τους.

Οι ψυχές τους έχουν την ικανότητα να βοηθούν άλλους στην εξισορρόπηση των ενεργειών τους συνδέοντάς τους με την ηρεμία της κάθε στιγμής και στη μετατόπιση όλων των πραγμάτων στο τώρα. Βρίσκονται εδώ για να βοηθήσουν όλους τους ανθρώπους να φέρουν τις ενέργειές τους στο τώρα, αντί να ζουν στο παρελθόν ή στο μέλλον μέσα στο μυαλό τους.

Είναι φορείς των συχνοτήτων της αφομοίωσης και βοηθούν τους άλλους στην αφομοίωση των ενεργειών τους μέσω της ηρεμίας, της σιωπής, της αναπνοής και της συνειδητότητας. Είναι φορείς της χάρης του Θεού την οποία μεταδίδουν σε άλλους ώστε να μπορούν αυτοί να παραμένουν ήρεμοι μέσα τους, ενώ εύκολα ευλογούν τους άλλους με το χάρισμα αυτό διατηρώντας τη δική τους ήρεμη σύνδεση παρουσία των άλλων.

Έχουν την τάση να αποσύρουν τις ενέργειές τους όταν βρίσκονται σε περίπλοκες καταστάσεις όπου οι ενέργειες είναι ανάκατες και μη εναρμονισμένες. Ελκύονται περισσότερο από άτομα παρά από ομάδες, εκτός εάν είναι εναρμονισμένες οι ενέργειες της ομάδας. 

Μέσα από τη σύνδεσή τους με την ηρεμία είναι σε θέση να πετούν όπως ο Πήγασος ή να επεκτείνουν τη συνειδητότητά τους ώστε να ενώνονται με τον Θεό. Βρίσκονται στη Γη για να βιώσουν την εμπειρία αυτή και να τη μοιραστούν με τους άλλους καθοδηγώντας τους στην ηρεμία.

Τα Ενορατικά Παιδιά : Oι Ενεργοποιητές της Εποχής μας!
Όλες αυτές οι έντεκα ομάδες ψυχών έχουν μοναδικά χαρακτηριστικά και ικανότητες, που ενεργοποιούνται εφόσον τους δοθεί το σωστό περιβάλλον για την ανάπτυξη και ευημερία τους. Καθένα από τα παιδιά αυτά έχει επίγνωση του τι χρειάζεται, γι’ αυτό συνιστάται σε όλους τους γονείς, καθοδηγητές και φίλους αυτών των παιδιών να αφουγκράζονται αυτό που πραγματικά χρειάζονται στη ζωή τους ώστε να δημιουργούν ένα περιβάλλον που θα τα στηρίζει προκειμένου να ανοιχτούν και να εκφράσουν αυτό που είναι με χάρη και ευκολία.

Η φύση όλων αυτών των παιδιών είναι παρόμοια όσον αφορά τη σύνδεσή τους με το πνευματικό δίκτυο που είναι γνωστό ως δίοδοι των δελφινιών. Υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν γεννηθεί ως μέλη κάποιας από τις ομάδες αυτές αλλά δεν έχουν ενδεχομένως λάβει αυτό που χρειάζονταν από το περιβάλλον τους από άποψη στήριξης. Ενδέχεται, ωστόσο, να εξακολουθούν να διατηρούν τη σύνδεσή τους με τις διόδους των δελφινιών εφόσον βρίσκονται σε επικοινωνία με τα άλλα ενορατικά παιδιά.

Ορισμένα από τα παιδιά αυτά έχουν εν μέρει αποσυνδεθεί από τις εν λόγω διόδους και δεν λαμβάνουν τη στήριξη με την ίδια πληρότητα μέσα από την τηλεπαθητική τους σύνδεση με άλλα παιδιά. 

Αν νιώσετε ή λάβετε καθοδήγηση ότι ένα παιδί που γνωρίζετε είναι ένα από τα παιδιά αυτά αλλά συνδέεται μόνο εν μέρει με το δίκτυο, μπορείτε να ζητήσετε από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ να βοηθήσει την ψυχή του παιδιού αυτού να επανασυνδεθεί, να λάβει αγάπη και στήριξη μέσω των διόδων αυτών και να επικοινωνήσει τηλεπαθητικά με άλλα παιδιά.

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ θα βοηθήσει όλα τα παιδιά να αποκαταστήσουν τη σύνδεσή τους μέσω των διόδων των δελφινιών εφόσον του το ζητήσετε με μια απλή προσευχή. Η αποσύνδεση αυτή μπορεί να επήλθε λόγω δυσκολιών κατά τη γέννηση ή τραυμάτων κατά την πρώιμη παιδική ηλικία. Καθώς τα παιδιά αυτά θα επανασυνδέονται με το δίκτυο, θα νιώθουν και πάλι τη στήριξη πάνω στη Γη.

Καθεμιά από τις έντεκα αυτές ομάδες ψυχών είναι φορέας μιας συγκεκριμένης δονητικής συχνότητας την οποία διοχετεύουν τα μέλη της όταν η καρδιά τους είναι ανοιχτή. Η συχνότητα αυτή είναι σε θέση να ενεργοποιήσει τις πνευματικές ικανότητες σε άλλους προκειμένου να αφυπνιστούν, εφόσον είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για την ύπαρξή τους σύμφωνα με το Θείο Θέλημα.

Όταν ένα από αυτά τα Ενορατικά Παιδιά ανοίγει την καρδιά του πλήρως σε ένα άλλο ον που είναι έτοιμο να αποκτήσει βαθύτερη πνευματική σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό του, απελευθερώνει μια συγκεκριμένη συχνότητα ενέργειας η οποία βοηθά το ον αυτό να αποκτήσει την εν λόγω σύνδεση. Αυτός είναι ένας από τους σκοπούς της δονητικής ακτίνας με την οποία έχουν γεννηθεί όλα αυτά τα παιδιά.

Οι ακτίνες αυτές είναι γνωστές ως Αγγελικές ακτίνες των δελφινιών. Καθεμιά από τις ακτίνες αυτές είναι φορέας συγκεκριμένων συχνοτήτων οι οποίες ενεργοποιούν τη σύνδεση των ψυχών με τον Ανώτερο Εαυτό ή το πνεύμα τους. 

Μπορείτε να επικαλεστείτε τις Αγγελικές αυτές ακτίνες των δελφινιών ώστε να σας πλημμυρίσουν αυτή τη στιγμή σύμφωνα με το Θείο Θέλημα για την ύπαρξή σας, και να ζητήσετε από καθεμιά από τις έντεκα ομάδες ψυχών να έρθουν να σας βοηθήσουν να ανοίξετε στη σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό σας. Μπορείτε να τους ζητήσετε να σας στηρίξουν για ένα χρονικό διάστημα ώστε να αναπτύξετε την τηλεπάθεια με τον ανώτερο εαυτό σας.

Μπορείτε να ζητήσετε από τους Αρχαγγέλους, τους Αγγέλους και τους Αναληφθέντες Διδασκάλους που μεριμνούν για τις διόδους των δελφινιών να σας απελευθερώσουν από όλους τους περιορισμούς και τις παλαιές μνήμες ή τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα.

Επίσης μπορείτε να ζητήσετε από τον Ανώτερο Εαυτό σας να ενωθεί μαζί σας και να αναπτύξει τη μεταξύ σας επικοινωνία παρουσία των έντεκα αυτών ομάδων ψυχών σύμφωνα με το θείο θέλημα για την ύπαρξή σας. Εάν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για την ύπαρξή σας σύμφωνα με το θείο θέλημα, αγαπημένοι μου, θα νιώσετε ισχυρή την ενεργοποίηση της σύνδεσης αυτής. Εάν δεν έχει έρθει η ώρα σας, τότε μπορείτε να ζητήσετε να ενεργοποιηθεί την κατάλληλη χρονική στιγμή για την ύπαρξή σας σύμφωνα με το θείο θέλημα, όταν η ψυχή σας θα είναι έτοιμη να τη δεχτεί.

Ελπίζω ότι όλα όσα ειπώθηκαν θα βοηθήσουν τον καθένα από σας. Σας στέλνω την αγάπη μου. Είθε τα παιδιά αυτά να σας περιβάλλουν με τις Αγγελικές ακτίνες των δελφινιών και να αφήσετε να σας πλημμυρίσουν καθώς ανοίγετε την καρδιά σας στα παιδιά αυτά, που έρχονται τώρα να σας βρουν. Τα παιδιά αυτά σας φέρνουν τα δώρα τους και σας τα προσφέρουν σύμφωνα με το θείο θέλημα για την ύπαρξή σας.

© Πνευματικά Δικαιώματα
Καζακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου