Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

REJUVANCE : Η εναλλακτική μέθοδος αισθητικής του προσώπου.......!!!!!

 
Rejuvance σημαίνει ανανέωση, αναζωογόνηση. Πρόκειται για μια φυσική και αποτελεσματική μέθοδο αναζωογόνησης του προσώπου, που επιδρά συγχρόνως σε όλο το σώμα και τον νου δημιουργώντας βαθιά χαλάρωση.

Το πρόσωπό μας καθρεπτίζει τον εσωτερικό μας κόσμο. Πάνω του αποτυπώνονται οι ψυχικές και σωματικές εντάσεις, τα συναισθήματα - είτε εκφράζονται είτε όχι - οι μνήμες δημιουργώντας σφιξίματα, ρυτίδες και παραμορφώσεις, που με τον καιρό μονιμοποιούνται αλλάζοντας το φυσικό του σχήμα.

Οι τεχνικές Rejuvance είναι ήπιες και εφαρμόζονται με τις άκρες των δακτύλων πάνω σε κάθε σημείο του προσώπου, του κεφαλιού, του λαιμού, του ντεκολτέ και των ώμων από την επιφάνεια έως το βάθος των ιστών έτσι ώστε : 

• βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος, της λέμφου και της ενέργειας

• ενεργοποιείται η μικροκυκλοφορία της επιδερμίδας και γίνεται καλύτερα η μεταφορά νερού, οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών στους ιστούς, καθώς και η απομάκρυνση των τοξικών από το αίμα

• απελευθερώνεται η μυϊκή ένταση και αποκαθίσταται ο μυϊκός τόνος, οι ρυτίδες μαλακώνουν, λεπταίνουν, το πρόσωπο ανασηκώνεται και ξαναβρίσκει το φυσικό του σχήμα

• μέσω πίεσης ενεργειακών σημείων της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής, εξισορροπείται όχι μόνον το πρόσωπο και συγκεκριμένα τοπικά προβλήματα, αλλά ολόκληρος ο οργανισμός, ανακουφίζονται ενοχλήσεις όπως π.χ. πονοκέφαλοι, άγχος, αϋπνία και δημιουργείται ένα αίσθημα ευεξίας στο σώμα και τον νου.

Η βασική θεραπεία του Rejuvance ολοκληρώνεται σε έξι ωριαίες συνεδρίες, μια ανά εβδομάδα. Για εμβάθυνση και συντήρηση των αποτελεσμάτων συστήνονται ασκήσεις, μασάζ προσώπου και συνταγές καλλυντικών με φυσικά αιθέρια έλαια και υλικά. 

Μπορεί να επαναλαμβάνεται μία ή δύο φορές το χρόνο ολόκληρη ή αποσπασματικά ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περίπτωσης. Επίσης μπορεί να γίνουν μία ή δύο μεμονωμένες συνεδρίες για κάποια σημαντική εμφάνιση π.χ. γάμος, ομιλία, τηλεόραση κλπ. 

Συνδυάζεται θαυμάσια με την συμβατική αισθητική, καθώς και με άλλες μεθόδους κλασικής ή φυσικής θεραπείας και απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους, αφού η φυσική προσωπική ομορφιά, η ηρεμία και η αρμονία είναι σίγουρα το δώρο που οφείλουμε όχι μόνο στον εαυτό μας, αλλά και στον κόσμο.




Εύα Κουκούτση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου