Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Επικοινωνία με την ψυχή : 7 τρόποι με τους οποίους προσπαθεί να σας καθοδηγήσει ο αληθινός εαυτός σας...!!!!

Οι Σαμάνοι, οι θεραπευτές, οι μυστικιστές και οι σοφοί κατά την διάρκεια των αιώνων πάντα ήξεραν πως η ψυχή δεν μιλά την ανθρώπινη γλώσσα. 

Αντιθέτως, η ψυχή μας επικοινωνεί μαζί μας με σύμβολα, μεταφορές, αρχέτυπα, ποίηση, βαθύτερα συναισθήματα και μαγεία. Η ανθρώπινη γλώσσα είναι πολύ περιορισμένη για να εκφράσει το πλήρες φάσμα της βαθύτερης γνώσης, της διορατικότητας και της αποκάλυψης που έχει να μοιράσει η ψυχή. 

Έτσι, οι περισσότεροι από εμάς δεν ξέρουν πώς να συντονιστούν με τους ρυθμούς του βαθύτερου εαυτού μας. Αντιθέτως, λόγω της κοινωνικής μας κατάστασης, βασιζόμαστε σε μεγάλο βαθμό μόνο στο μυαλό και στην ερμηνεία του για την πραγματικότητα. 

Δυστυχώς, η έμφαση που δίνουμε στα δεδομένα, τα γεγονότα και τη γραμμική λογική μας έχει αφήσει ένα κενό μέσα μας. Γεμίζουμε αυτό το κενό με καταναλωτισμό, εθισμούς και ατελείωτους περισπασμούς. 

Μερικές φορές, ένα τραυματικό ή ένα ακραίο γεγονός στην ζωή μας κλονίζει από τον συνηθισμένο τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την ύπαρξη μας. 

Αλλά συνήθως, οι περισσότεροι από εμάς τείνουν να χάνουν τα μεγάλα φανερά καθημερινά σημάδια ότι η ψυχή μέσα μας προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί μας. Εκτός από αυτό, έχουμε την τάση να ενεργούμε με δυσπιστία, να αγνοούμε ή να αμφισβητούμε οποιαδήποτε ιερή μορφή επικοινωνίας που λαμβάνουμε. 

Πώς μπορούμε να συντονιστούμε με την διακριτική φωνή της ψυχής μας και να επαναπρογραμματίσουμε τον προσαρμοσμένο εγκέφαλο μας; 

Πώς μπορούμε να ακούσουμε τα ζωτικά μηνύματα της ψυχής μας και να καλλιεργήσουμε τον εαυτό μας με μια σοφία που μπορεί να αλλάξει την ζωή μας; 

Επικοινωνία με την ψυχή: 7 σημαντικά σημάδια 

Η επικοινωνία με την ψυχή δεν δίνεται αποκλειστικά στους θεραπευτές, ή στους διαφωτισμένους ανθρώπους. Είναι ένα δικαίωμα που το έχει εκ γενετής κάθε άντρας, γυναίκα και παιδί. Είναι ένα ζωτικό κομμάτι για την συνεργασία με την ψυχή. 

Για χρόνια ζούσα χωρίς την καθοδήγηση της ψυχής μου, αγνοώντας αυτή την φωνή. Από τότε που επανασυνδέθηκα με την ψυχή μου, ανακάλυψα ότι προσφέρει ατελείωτα δώρα, ιδέες, διδασκαλίες, και καθοδήγηση που με βοηθούν να συνδεθώ με την έμφυτη ολότητα και τον σκοπό της ζωής μου. 

Παρατηρώντας τους ανθρώπους της κοινωνίας, λυπάμαι που βλέπω πόσο αποδυναμωμένοι είμαστε. Μπορώ αμέσως να καταλάβω αν ένα άτομο είναι σε επαφή με την ψυχή του ή όχι από την λάμψη στο δέρμα και στα μάτια του και από το είδος της ενέργειας που μεταδίδει. 

Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι μόνο το κέλυφος αυτών που θα μπορούσαν να γίνουν. Είναι σαν να ζούμε την ζωή μας προσπαθώντας να πιαστούμε από οποιαδήποτε πηγή ζεστασιάς που μπορούμε να βρούμε, ενώ στην πραγματικότητα, εμείς οι ίδιοι είμαστε η φωτιά και η ζεστασιά που αναζητάμε. 

Αν θέλετε να μάθετε πώς να επικοινωνείτε με την ψυχή σας, πρέπει πρώτα να δώσετε προσοχή στα σημάδια που σας στέλνει η ψυχή σας. 

Υπάρχουν πολλά είδη σημαδιών, αλλά παρακάτω έχω συλλέξει μερικά από τα σημαντικότερα που πρέπει να αναζητήσετε: 

1. Σημάδια στα όνειρα 
Στην Δύση, οι ψυχολόγοι πιστεύουν ότι τα όνειρα είναι ο τρόπος με τον οποίο το ασυνείδητο μυαλό αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα. Αλλά στους αρχαίους πολιτισμούς, όπως στην Αίγυπτο και στην Ελλάδα, τα όνειρα ήταν μηνύματα από τα πνεύματα, τους θεούς ή τον θεϊκό κόσμο. Πολλοί πολιτισμοί αυτοχθόνων χρησιμοποιούσαν επίσης τα όνειρα ως πύλη προς την ανώτερη συνείδηση και αποκάλυψη. (Για παράδειγμα, οι ιθαγενείς της Αμερικής). 

Στην σημερινή εποχή, οι περισσότεροι θεραπευτές συμφωνούν ότι τα όνειρα εκφράζουν σημαντικά μηνύματα και αλήθειες για την ζωή και το πεπρωμένο μας. 

Κατά την εμπειρία μου, τα όνειρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πύλες για νέα διορατικότητα, προβληματισμούς για τα αληθινά εσωτερικά συναισθήματα, ακόμη και ως πύλες για την αλληλεπίδραση με τους πνευματικούς οδηγούς. 

Δώστε προσοχή στα όνειρα και στις εικόνες, στα σύμβολα και στα σενάρια τους. Τι ξεχωρίζει; Μπορεί να σας φανεί χρήσιμο το να έχετε ένα ημερολόγιο ονείρων και να καταγράφετε τις εμπειρίες σας. 

Οι ερμηνείες των ονείρων μπορεί να σας βοηθήσουν κάποιες φορές αλλά σπάνια μεταδίδουν το αληθινό μήνυμα που προσπαθεί να σας μεταφέρει το όνειρο. Γιατί; Τα όνειρα και τα αρχέτυπα/σύμβολα μέσα τους είναι πολύ προσωπικά και σχετικά με τα συμφραζόμενα. Ένα φίδι, για παράδειγμα, θα μπορούσε να είναι θετικό σημάδι για ένα άτομο και αρνητικό για ένα άλλο. 

2. Συνειδητά όνειρα 
Τα αυθόρμητα συνειδητά όνειρα περιλαμβάνουν το να γνωρίζετε ξαφνικά ότι ονειρεύεστε ενώ κοιμάστε. Το να είστε συνειδητοί μέσα στον κόσμο των ονείρων δεν είναι μόνο πνευματικά συμβολικό (κυριολεκτικά «ξυπνάτε»), αλλά είναι επίσης μια ευκαιρία για να εξερευνήσετε τον κρυμμένο κόσμο του ασυνείδητου μυαλού σας. 

Αυτή η ευκαιρία από την ψυχή σας είναι σπάνια, ή θα μπορούσε να είναι σταθερή χωρίς καμία προσπάθεια από μέρους σας. 

Ανεξάρτητα από αυτό, είναι δυνατό να κάνετε συνειδητά όνειρα. Ίσως θελήσετε να μάθετε περισσότερα γι αυτά τώρα. 

Αν συνηθίζετε να έχετε αυθόρμητα συνειδητά όνειρα, θεωρήστε τα ιερό δώρο. Πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν πρόσβαση στα βάθη του ασυνείδητου κόσμου. Χρησιμοποιήστε το ως ευκαιρία για να κάνετε ερωτήσεις στον εαυτό σας και να βρείτε την κατεύθυνση στην οποία δεν θα μπορούσατε να έχετε πρόσβαση ενώ είστε ξύπνιοι. 

3. Επαναλαμβανόμενες λέξεις ή αριθμοί 
Πόσες φορές κοιτάξατε το ρολόι και είδατε «11:11», «12:12», «13:13»; Πολλοί σκεπτικιστές λένε ότι το να δίνουμε πολλή σημασία στις επαναλαμβανόμενες λέξεις ή αριθμούς είναι μια αντανάκλαση αυτού που λέγεται «προκατάληψη επιβεβαίωσης», αλλά προσωπικά δεν το πιστεύω αυτό. 

Είναι εύκολο να είσαι κυνικός και να χρησιμοποιείς την προσέγγιση του αριστερού ημισφαιρίου, αλλά είναι πολύ πιο δύσκολο να εξερευνείς το προσωπικό νόημα αυτών των εμπειριών. 

Ανεξάρτητα από το νόημα που δίνουμε στις επαναλαμβανόμενες λέξεις και αριθμούς, η λειτουργία τους είναι να μας «αφυπνίσουν» στιγμιαία. Αλλιώς γιατί θα τους δίναμε τόσο μεγάλη σημασία; Όποτε βλέπω έναν επαναλαμβανόμενο αριθμό ή ακούω ένα όνομα/μια λέξη συνεχώς, το λαμβάνω ως σημάδι επικοινωνίας με την ψυχή μου. 

Οπότε κάθε φορά που ακούτε ή βλέπετε μια επαναλαμβανόμενη εικόνα, μια λέξη ή έναν αριθμό, αναρωτηθείτε, ποιο είναι το κρυμμένο νόημα; 

4. Τα ζώα ως οιωνοί και οδηγοί 
Οι περισσότεροι από εμάς συναντάμε ζώα κάθε μέρα. Όταν προσέχετε αυτά τα διαφορετικά ζώα, συνειδητοποιείτε ότι το καθένα έχει ένα συγκεκριμένο μάθημα, μήνυμα ή τύπο ενέργειας. 

Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το νόημα το οποίο δίνετε στα διαφορετικά ζώα είναι πολύ προσωπικό και όχι απαραίτητα το «ορθόδοξο» νόημα που έχει ήδη καθιερωθεί για κάθε ζώο. Οπότε, μην νιώθετε την ανάγκη να αναζητήσετε τον ορισμό για το καθένα. Εμπιστευθείτε το ένστικτο σας. 

Ένας τρόπος για να ανακαλύψετε τις μοναδικές σημασίες σας είναι να παρατηρήσετε τα ζώα που συναντάτε κάθε μέρα. Δείτε τα και προσπαθήστε να καταλάβετε ποιο είναι το μάθημα τους. Τι αποκαλύπτουν; Πώς συμπεριφέρονται, πως κινούνται, τι ήχους κάνουν; Αυτή είναι μια ισχυρή μορφή επικοινωνίας με την ψυχή σας. 

Για παράδειγμα, μπορεί συνεχώς να συναντάτε κοράκια. Παρατηρώντας τα μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι πάντα κάνουν πολύ θόρυβο και είναι αναστατωμένα. Το νόημα που μπορεί να δώσετε είναι ότι χρειάζεται να δώσετε περισσότερη προσοχή στα συναισθήματα που έχετε καταπιέσει ώστε να απελευθερωθούν. 

5. Συγχρονικότητα ή τύχη 
Σας συνέβη ποτέ μια σειρά από γεγονότα με τρόπο που φαινόταν ξεχωριστός ή ασυνήθιστος; Μπορεί να αναφέρεστε σε αυτά τα γεγονότα ως τύχη (Σερεντίπιτυ) όταν στην πραγματικότητα μπορεί να ήταν κάτι γνωστό ως «συγχρονικότητα». 

Τι είναι η συγχρονικότητα; Συγχρονικότητες είναι στιγμές σημαντικών συμπτώσεων, όπου ο εσωτερικός και εξωτερικός μας κόσμος ευθυγραμμίζονται. Συχνά η συγχρονικότητα είναι ένας καλός τρόπος για να καταλάβετε ότι βρίσκεστε στην σωστή πορεία της ψυχής επειδή τα πάντα φαίνεται να ξεδιπλώνονται χωρίς την συνειδητή προσπάθεια σας. Μπορεί ακόμα να έχετε την αίσθηση ότι η Ζωή/ο Θεός παίζει τον ρόλο της/του για να κάνει τα όνειρα ή τις φιλοδοξίες σας πραγματικότητα. 

Είναι προσωπική μου πεποίθηση ότι τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία και ότι η σύμπτωση είναι μια ψευδαίσθηση. Πιστεύω ότι στο επίπεδο του πυρήνα της ψυχής και του πνεύματος όλα είναι αλληλένδετα. 

Η επιστήμη επιβεβαιώνει ότι όλα είναι ενέργεια. Τι είναι λοιπόν η συγχρονικότητα; Κατ’ εμέ είναι μια κατάσταση όπου η δόνηση των σκέψεων μας ταιριάζει με την δόνηση του πεπρωμένου μας. Φανταστείτε ένα χωνί νερού: το νερό δεν χρειάζεται ώθηση για να διοχετευθεί, περνάει αβίαστα. 

Οπότε παρατηρήστε τις στιγμές συγχρονικότητας - είναι ισχυρές επιβεβαιώσεις ότι βρίσκεστε στον σωστό δρόμο. 

6. Ένστικτο 
Το ένστικτο είναι η ανεξήγητη αίσθηση που σας λέει να κάνετε (ή να μην κάνετε) κάτι. Ένα συνώνυμο της λέξης αυτής είναι η διαίσθηση. Όλοι ξέρουμε τι είναι η διαίσθηση, αλλά οι περισσότεροι δυσκολεύονται να την ακούσουν. 

Η διαίσθηση είναι διαφορετική από την εσωτερική φωνή του φόβου επειδή είναι λεπτή, ήρεμη και συγκεντρωμένη και όχι έξαλλη ή επιθετική. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική διάκριση. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι καθοδηγούνται από την διαίσθηση τους ενώ στην πραγματικότητα καθοδηγούνται από τον φόβο τους. 

Η διαίσθηση, ή το ένστικτο, θεωρείται ότι είναι η φωνή της ψυχής που μας μιλά. Όταν νιώθετε μια έλξη προς κάτι ή προς κάποιον (χωρίς κίνητρο τον φόβο), μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτή είναι η ψυχή που προσπαθεί να σας καθοδηγήσει. 

7. Οράματα κατά τη διάρκεια του διαλογισμού 
Ο διαλογισμός είναι ακόμα ένας τρόπος για να επικοινωνήσετε με την ψυχή σας. Αυτός ο ευρύχωρος, άπειρος χώρος που αποπνέει αγάπη στον οποίο πηγαίνετε (ακόμα και για λίγα δευτερόλεπτα); Αυτός είναι ο χώρος της ψυχής σας. 

Ο διαλογισμός για μεγάλες χρονικές περιόδους (30 λεπτά ή περισσότερο) είναι ένας ισχυρός τρόπος για να βιώσετε αυτό που αναφέρεται ως μυστικιστική εμπειρία. Μια συνηθισμένη μυστικιστική εμπειρία περιλαμβάνει το να συντονίζεστε με οράματα ή αυθόρμητα ονόματα ενώ διαλογίζεστε. 

Αυτά τα οράματα ή τα ονόματα μπορεί να είναι κάποιος από τους τωρινούς πνευματικούς οδηγούς σας, ή θα μπορούσε να είναι ένα άμεσο μήνυμα από την ψυχή σας. 

Έχω ακούσει από ανθρώπους να λένε ότι άκουσαν άγνωστα τραγούδια ή μελωδίες κατά τη διάρκεια του διαλογισμού. Προσωπικά, έχω βιώσει αυθόρμητα οράματα και λόγια. 

Αλλά πως μπορείτε να ξεχωρίσετε την κανονική πνευματική φλυαρία από τα οράματα, τα ονόματα και τα τραγούδια της ψυχής σας; Συνήθως, οι εικόνες που βλέπετε ή οι λέξεις που ακούτε θα έχουν ένα συγκεκριμένο θέμα το οποίο θα φαντάζει ξένο (π.χ. θα μπορούσε να είναι κάτι από έναν αρχαίο πολιτισμό) και θα είναι πολύ επαναλαμβανόμενα. Θα έχετε επίσης την αίσθηση ότι με κάποιον τρόπο είναι σημαντικά για εσάς και πρέπει να δώσετε προσοχή. 

Προτείνω να έχετε ένα ημερολόγιο διαλογισμού, για να καταγράφετε αυτά τα οράματα, τις εικόνες, τις λέξεις ή τα τραγούδια. Αυτό θα σας βοηθήσει να διατυπώσετε καλύτερα το τι προσπαθεί να εκφράσει η ψυχή σας. 

Πώς να μιλήσετε στην ψυχή σας 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να επικοινωνήσετε με την ψυχή σας, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Στο μεταξύ, συνιστώ απλώς να λέτε καθημερινά μια προσευχή. 

Να ένα παράδειγμα που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ή να δημιουργήσετε μια δικιά σας: 

«Αγαπητή ψυχή, σε αγαπώ. Σε ευχαριστώ που υποστηρίζεις την ζωή μου. Με τιμά και είμαι ευγνώμων για την παρουσία σου. Αν έχεις κάποιο μήνυμα για μένα, σε παρακαλώ δώστο μου. Είμαι ανοιχτός/η και δεκτικός/ η. Καλωσορίζω την καθοδήγηση σου.» 

Δείτε πως τα πάτε με αυτή την προσοχή και σιγουρευτείτε ότι δίνετε προσοχή σε κάθε συναισθηματική, σωματική ή ψυχική αίσθηση που προκύπτει. 

Ελπίζω πως τώρα γνωρίζετε περισσότερα για την επιθυμία της ψυχής σας να γνωστοποιήσει τον εαυτό της. Πολύ βαθιά, όλοι επιθυμούμε αυτή την ενότητα και την ολότητα. Μαθαίνοντας την γλώσσα της ψυχής, μπορείτε να ανοίξετε μια ιερή πόρτα προς τον κόσμο της αποκατεστημένης δύναμης, ομορφιάς, αγάπης και αθωότητας. 




Εικόνα: EpicScapes

Η μαγνητική δύναμη της σκέψης...!!!!

Ο κάθε άνθρωπος είναι αυτό που είναι, εξαιτίας των σκέψεων που τον κυριαρχούν, στις οποίες επιτρέπει να καταλαμβάνουν την διάνοια του. Αυτές τις σκέψεις που ενθαρρύνει με την συμπάθεια και τις αναμειγνύει με μιά ή περισσότερες από τις αισθήσεις του. 

Οι σκέψεις αυτές αποτελούν την κινητήρια δύναμη, η οποία κατευθύνει κι ελέγχει την κάθε του κίνηση, δράση, πράξη και φυσικά αποτέλεσμα. 

Οι σκέψεις που κάνει, ενισχυμένες απο τα συναισθήματα που κυριαρχούν την στιγμή που αυτές γεννιούνται, δημιουργούν μιά “μαγνητική” δύναμη, που προκαλεί κι ελκύει άλλες όμοιες ή σχετικές σκέψεις. 

Οποιαδήποτε σκέψη, ιδέα, σχέδιο, κυριαρχεί στο μυαλό του ατόμου, προσελκύει μεγάλο αριθμό παρόμοιων σκέψεων. Αυτές εγκαθίστανται στην διάνοια, μέσα από την επανάληψη, και καθοδηγούν με τη σειρά τους τον νου από το υποσυνείδητο σε δράση, για την υλοποίηση τους. 

Όλοι μπορούν να “εξαπατήσουν” το υποσυνείδητο τους, δίνοντας του οδηγίες με τις κυρίαρχες σκέψεις τους (θετικές για όσους επιθυμούν επιτυχία, βέβαια), κι αυτό να εκτελεί τις εντολές τους, οδηγώντας τους στον στόχο που έχουν ορίσει, βρίσκοντας ανέλπιστα τρόπους να ξεπερνά τα εμπόδια που παρουσιάζονται στην πορεία, με μιά έμπνευση και δύναμη που το ανυποψίαστο άτομο ποτέ δεν φανταζόταν ότι διέθετε. 

Και όμως ήταν εκεί, σε λανθάνουσα κατάσταση και περίμενε να ενεργοποιηθεί, με την δύναμη της αυθυποβολής και από αρχική παρόρμηση και προσδοκία να μεταβληθεί σε πόθο, φλογερή επιθυμία και τελικά δράση για να πετύχει το υλικό ισοδύναμο της, τον στόχο του. 

Ο φυσικός νόμος της αυθυποβολής, μέσα από τον οποίο μπορεί οποιοδήποτε άτομο να φτάσει σε υψηλά επιτεύγματα, που ξεπερνούν κάθε του φαντασία, περιγράφεται με λίγες λέξεις με το ακόλουθο ποίημα: 

Αν σκεφτείς πως σε νίκησαν, σε έχουν ήδη νικήσει. 

Αν σκεφτείς πως δεν τολμάς, ποτέ δεν θα τολμήσεις. 

Αν θέλεις να νικήσεις αλλά σκέφτεσαι πως δεν μπορείς, σίγουρα δεν θα νικήσεις. 

Αν σκεφτείς πως θα χάσεις, είσαι ήδη χαμένος 

γιατί η φύση μας διδάσκει πως: 

Η Επιτυχία ριζώνει με την Θέληση. 

Το μυστικό βρίσκεται στην διανοητική κατάσταση του κάθε ανθρώπου. 

Αν σκέφτεσαι πως σ’ έχουν ξεπεράσει σε ξεπερνούν. 

Πρέπει να σκεφτείς ψηλά για να πετάξεις. 

Πρέπει να ‘σαι σίγουρος για τον Εαυτό σου αν θες η προσπάθεια σου να επιβραβευτεί. 

Τους αγώνες της ζωής, δεν κερδίζει πάντα ο δυνατότερος, ή ο ταχύτερος. 

Αυτός που αργά ή γρήγορα κερδίζει, είναι ο άνθρωπος ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ. 

Τόσο οι επιτυχίες, όσο και οι αποτυχίες, είναι αποκυήματα της κυρίαρχης σκέψης. 




Το σώμα σας έχει έναν «δεύτερο εγκέφαλο» και είναι ακόμα πιο απίθανος από όσο νομίζαμε...!!!!

Το έντερο μας στην πραγματικότητα έχει το δικό του μυαλό. Εκτός από αυτό το πολτώδες πράγμα μέσα στο κρανίο μας, έχουμε επίσης έναν «δεύτερο εγκέφαλο» στον εντερικό σωλήνα. Οι επιστήμονες έχουν πλέον καταγράψει ένα νέο μοτίβο νευρώνων που πυροδοτούνται μέσα σε αυτό το δίκτυο και έχουν παρατηρήσει πως επηρεάζει άμεσα την συμπεριφορά του εντέρου. 

Με πιο απλά λόγια, ανακάλυψαν βασικά το πώς ο δεύτερος εγκέφαλος μας βοηθά να πηγαίνουμε τουαλέτα. 

Ο «δεύτερος εγκέφαλος» είναι επιστημονικά γνωστός ως εντερικό νευρικό σύστημα (ΕΝΣ). Είναι ουσιαστικά ένα σύστημα που μοιάζει με πλέγμα με περίπου 40 εκατομμύρια νευρώνες και με δεκάδες διαφορετικούς τύπους νευροδιαβιβαστών (χημικά σήματα) που τους διαπερνούν και τυλίγονται γύρω από τον γαστρεντερικό σωλήνα. 

Πρόκειται για την μεγαλύτερη συλλογή νευρώνων που βρίσκεται έξω από τον εγκέφαλο και μπορεί να λειτουργεί σχεδόν ανεξάρτητα από το κεντρικό νευρικό σύστημα. Αν και επικοινωνεί με τον «κύριο εγκέφαλο» σας, μπορείτε να κόψετε το πνευμονογαστρικό νεύρο και το ΕΝΣ θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά. 

Η επίδραση του στο σώμα είναι μεγάλη αν και δεν συμμετέχει ενεργά στην λήψη αποφάσεων και στην συνείδηση - δεν θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε τι θέλετε να φάτε για μεσημεριανό. Η κύρια δουλειά του είναι να ελέγχει και να διαχειρίζεται την δύσκολη διαδικασία της πέψης. 

Όπως αναφέρθηκε στο περιοδικό JNeurosci, αυτή η νέα μελέτη έδωσε στους Αυστραλούς επιστήμονες να κάνουν ένα σημαντικό άλμα στην κατανόηση αυτού του μυστηριώδους δικτύου, παρατηρώντας ένα πρότυπο νευρωνικής πυροδότησης που δεν είχαν δει ποτέ… 

Οι ερευνητές σημείωσαν ένα «καινοτόμο μοτίβο ρυθμικής συντονισμένης νευρωνικής πυροδότησης» που φάνηκε να προκαλεί άμεσα την κίνηση των μυών γύρω από το παχύ έντερο. 

Με την χρήση νέων τεχνικών νευρωνικής απεικόνισης, παρατήρησαν ταυτόχρονες νευρωνικές πυροδοτήσεις με επαναλαμβανόμενες εκρήξεις για να ενεργοποιήσουν τα μυϊκά κύτταρα με τον ίδιο ρυθμό. 

Η νέα ανακάλυψη περιγράφεται ως ένα «προηγουμένως άγνωστο μοτίβο νευρωνικής δραστηριότητας». 

«Αυτό αποκάλυψε ότι η δραστηριότητα στο ΕΝΣ μπορεί να συντονίσει προσωρινά την [ηλεκτρική] δραστηριότητα σε σημαντικές αποστάσεις κατά μήκος του παχέος εντέρου» γράφει η ομάδα στην εργασία της. 

Ο «δεύτερος εγκέφαλος» εξακολουθεί να έχει πολλά μυστήρια και όσο περισσότεροι επιστήμονες μαθαίνουν γι αυτόν, τόσο πιο περίπλοκο και ενδιαφέρον γίνεται το θέμα. 

Υπάρχουν σημαντικά στοιχεία που υποδηλώνουν ότι το ΕΝΣ θα μπορούσε ακόμα να παίξει και κάποιο ρόλο στα συναισθήματα και στην κατάσταση του μυαλού. 

Για παράδειγμα, πάνω από το 90% της σεροτονίνης του σώματος - ο νευροδιαβιβαστής που μας κάνει να νιώθουμε όμορφα - παράγεται στο έντερο, όπως σχεδόν και η μισή ντοπαμίνη. Ίσως το πιο τρελό από όλα είναι ότι αποδείξεις δείχνουν, πως το ΕΝΣ στην πραγματικότητα εξελίχθηκε πριν από τον εγκέφαλο του κεντρικού νευρικού συστήματος. 




5 προειδοποιητικά σημάδια που δείχνουν ότι δεν ζείτε κι απλώς υπάρχετε...!!!!

Όταν ακούμε από κάποιον τη φράση «ζω πραγματικά», συχνά σκεφτόμαστε κάτι ακραίο, όπως ελεύθερη πτώση ή κολύμπι δίπλα σε καρχαρίες. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι. 

Ζω πραγματικά σημαίνει ακολουθώ μια απλή αλήθεια: όταν έρθει η ώρα να πεθάνω δεν θα έχω μετανιώσει για τίποτα. Πραγματοποιήστε όλα τα όνειρα και τις επιθυμίες που έχετε μέσα στην καρδιά σας. Μπορεί να μην είστε σε θέση να ζήσετε τρελές περιπέτειες, αλλά δεν είναι αυτός ο στόχος. Πρέπει να ζήσετε τη δική σας περιπέτεια. 

Προσωπικά, για 12 ολόκληρα χρόνια απλώς υπήρχα. Έβρισκα πάντοτε δικαιολογίες για να ζω μια «αρκετά καλή» ζωή. Ο ξαφνικός θάνατος του πατέρα μου όμως όταν ήταν 54 ετών ήταν η αφύπνιση που χρειαζόμουν για να ξεφύγω από τη άνεσή μου. 

Μετά το θάνατό του τον Απρίλιο του 2012, άρχισα να ζω. Παράτησα μια δουλειά που μισούσα, έχασα 77 κιλά και η οικογένειά μου μετακόμισε σε ένα ονειρεμένο μέρος στο Μάουι, στη Χαβάη. Αν πέθαινα ακόμα και σήμερα, μπορώ ειλικρινά να πω ότι δεν θα μετάνιωνα για τίποτα. 

Ζούμε μονάχα μια φορά και αφήνοντας τις μέρες απλώς να περνούν δεν αποτελεί τρόπο ζωής. Παρακάτω περιγράφονται 5 προειδοποιητικά σημάδια που δείχνουν ότι δεν ζείτε κι απλώς υπάρχετε. 

1. Αφήνετε τους αρνητικούς ανθρώπους να σας φέρνουν εμπόδια 
Όταν είμαστε ενθουσιασμένοι για μια μεγάλη απόφαση ή αλλαγή, είναι φυσικό να θέλουμε να το μοιραστούμε με κάποιον. Οι αρνητικοί άνθρωποι θα σας επισημάνουν τους λόγους για τους οποίους αυτό που θέλετε να κάνετε είναι αδύνατο. Θα τροφοδοτήσουν μέσα σας όλες αυτές τις αμφιβολίες που θα σας εμποδίσουν. 

Μπορεί να πρόκειται για έναν απροκάλυπτα αρνητικό άνθρωπο ή κάποιον που προσπαθεί να σας αποθαρρύνει με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του. Αν θέλετε όμως πραγματικά να ζήσετε, θα πρέπει να διώξετε τους αρνητικούς ανθρώπους από τη ζωή σας. 

2. Έχετε πεποιθήσεις που σας περιορίζουν 
Είτε πρόκειται για αμφιβολίες, φόβο ή αρνητικές σκέψεις για τον εαυτό μας, όλοι πολεμούμε με εκείνες τις πεποιθήσεις που μας περιορίζουν. Αν θέλετε να ζήσετε πραγματικά, ξεκινήστε νικώντας τις σκέψεις που σας κρατούν πίσω. Ήρθε η ώρα να διώξετε οποιεσδήποτε αυτο-περιοριστικές πεποιθήσεις έχετε. 

Αυτά που πιστεύουμε επηρεάζουν τις αποφάσεις που παίρνουμε. Συνειδητοποιήστε ότι είστε δυνατοί και ικανοί και μπορείτε να κάνετε τα πάντα. Τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει! 

3. Συνήθως μετανιώνετε παρά ελπίζετε σε κάτι 
Όταν σκέφτεστε τη ζωή σας, νιώθετε ακόμα ελπίδα; Όταν αφήνουμε τη λύπη να μας νικήσει και δεν κάνουμε τίποτα για τα όνειρά μας, είναι εύκολο να χάσουμε κάθε ελπίδα. Ζείτε μονάχα μια φορά, κι ο χειρότερος τρόπος για να ζήσετε είναι αφήνοντας ανεκπλήρωτα όνειρα και ατελείωτη θλίψη. Ποτέ μην αφήσετε την ελπίδα να πεθάνει στο μυαλό και την καρδιά σας. 

4. Δεν πραγματοποιείτε τα όνειρά σας 
Κάθεστε απλώς και ονειρεύεστε την τέλεια ζωή ή προσπαθείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα; Δεν ισχυρίζομαι ότι αυτό είναι κάτι εύκολο, σας λέω όμως ότι είναι δυνατό. Πάρα πολλοί από εμάς νιώθουμε ικανοποιημένοι κάνοντας απλώς όνειρα. Ωστόσο, εκείνο που σας περιμένει μετά την υλοποίησή τους είναι πολύ πιο σημαντικό από τα ίδια τα όνειρα. 

5. Προτιμάτε να μαζεύετε υλικά αγαθά κι όχι εμπειρίες 
Όταν θα φτάνετε κοντά στο τέλος της ζωής σας, δεν θα θυμάστε όλα εκείνα τα πράγματα που έχετε μαζέψει – θα θυμάστε τις απίστευτες εμπειρίες σας. Φυσικά, δεν είναι κακό να έχετε ωραία πράγματα, αρκεί να μην αντικαθιστούν την επιθυμία σας να ζήσετε πραγματικά. 

Στις τελευταίες συζητήσεις που έκανα με τον πατέρα μου, μου μίλησε για όλα εκείνα για τα οποία είχε μετανιώσει. Μου είπε ότι πέρασε τόσο πολύ χρόνο κυνηγώντας υλικά αγαθά που τελικά έχασε πολλά από όσα ήθελε να κάνει στη ζωή του. Με παρακάλεσε να μην πεθάνω κι εγώ έχοντας μετανιώσει για τον ίδιο λόγο. 

Αν διαπιστώσετε ότι οποιοδήποτε από τα παραπάνω σας κρατά πίσω, σήμερα κιόλας πάρτε τη μεγάλη απόφαση και πείτε αρκετά! Ξεκινήστε έχοντας ένα όνειρο κι ένα σχέδιο και στη συνέχεια δραστηριοποιηθείτε για να το κάνετε πραγματικότητα. 

Είναι απίστευτο όταν κάποια στιγμή μας ανοίγονται πολύ περισσότερες πόρτες. Μην το αναβάλλετε άλλο. Ξεκινήστε να ζείτε πραγματικά από σήμερα. 

Εσείς λοιπόν τελικά ζείτε ή απλώς υπάρχετε; 




Άρθρο του συγγραφέα και προπονητή ευεξίας και ζωής Kimanzi Constable 

Είμαι ο Άσταρ Σεράν με ένα μήνυμα για όλους εσάς στον πλανήτη Γη…!!!!

Όπως θα γνωρίζετε ήδη, αυτό το διάστημα λαμβάνει χώρα μία μάχη μεταξύ του Φωτός και του σκότους στην επιφάνεια του πλανήτη σας τώρα. Τα μέλη της Συμμαχίας προχωράνε με τα σχέδια τους, χρησιμοποιώντας τον Κορονοϊό σαν κάλυψη για την επίτευξη της αποστολής τους που δεν είναι άλλη από την Απελευθέρωση της Γης από τις σκοτεινές δυνάμεις και σε μετέπειτα φάση ο διαμοιρασμός των οικονομικών αγαθών του Αγίου Γερμανού. 

Η κλίκα, παρόλο που τα μέλη της συλλαμβάνονται αυτό το διάστημα, αντεπιτίθενται. Πρέπει να καταλάβετε ότι όσες ειδήσεις φθάνουν στις εφημερίδες σας, στα κοινωνικά σας δίκτυα και στις τηλεοράσεις σας με σκοπό να τις δουν όλοι, πρέπει να τις δέχεστε ως αλήθεια με πολύ μεγάλη επιφύλαξη. 

Όταν για παράδειγμα ανακοινώνουν ότι θα υλοποιήσουν τους εξαναγκαστικούς εμβολιασμούς, πιστεύετε ότι είναι πραγματικά σε θέση να το κάνουν αυτό; Μπορούν να κάνουν μόνο όσα εσείς τους επιτρέπετε με τη συγκατάθεση σας. 

Εσείς έχετε τη δύναμη σε σχέση με αυτούς, πάντα.

Καταλάβετε ότι η ανθρωπότητα έχει τον έλεγχο. Πάντα τον είχε. Όταν λέτε "ΟΧΙ" σε ένα εξαναγκαστικό εμβολιασμό, ενδυναμώνετε αυτή την απόκριση σε παγκόσμια εμβέλεια και έτσι οι σκοτεινοί δεν θα μπορούν να συνεχίσουν να πραγματοποιούν αυτή τη σκοτεινή ατζέντα. 

Μη φοβάστε ότι θα εμβολιαστείτε κατά του οποιουδήποτε ιού. 

Πρέπει να κοιτάτε σε ότι έχουν κάνει οι σκοτεινοί μέχρι και σήμερα. Κοιτάξτε πίσω στην ιστορία σας. Σας έχουν εξαπατήσει ώστε να συμφωνήσετε με όλα τους τα σχέδια όταν οι ίδιοι ψεύδονται και σας βάζουν με την πλάτη στον τοίχο. Όταν μπορέσετε να δείτε μέσα από αυτή την εξαπάτηση ξανά και ξανά και πείτε ΟΧΙ σε αυτήν δεν θα είναι σε θέση να την πραγματοποιήσουν. 

Καταλάβετε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα χωρίς τη συγκατάθεση σας. 

Έχουν τρομοκρατήσει τους ανθρώπους ούτως ώστε να συμφωνήσουν με πολλά από τα σχέδια τους στο παρελθόν, πιστεύετε όμως πραγματικά ότι οι άνθρωποι θα επιτρέψουν τον εξαναγκαστικό εμβολιασμό η τη φυλάκιση απλώς και μόνο επειδή τον αρνήθηκαν;

Οι άνθρωποι θα εξαγριωθούν. Όταν οι άνθρωποι αντιδράσουν με άρνηση η κλίκα δεν μπορεί να συνεχίσει γιατί πολύ απλά δε συναινείτε. 

Καταλάβετε ότι εσείς κρατάτε τη δύναμη και όχι αυτοί. 

Όταν υπήρξε αυτή η σύρραξη με τους ιθαγενείς σχετικά με το πόσιμο νερό στη Ντακότα, σταμάτησαν με τα σχέδια τους τελικά καθώς η προσοχή του κοινού έπαψε να εστιάζει σε αυτό το θέμα. Μπορούν μόνο να προχωράνε τα σχέδια τους όσο δίνετε την προσοχή σας σε κάτι και συμφωνείτε με αυτό, ακόμα και διστακτικά. 

Για αυτό υπάρχουν τα ΜΜΕ, ούτως ώστε να μπορούν να τρέχουν τα σχέδια τους μέσω εσάς των ίδιων ώστε εσείς να τους ενδυναμώνετε (με την προσοχή σας και άρα την ενέργεια σας). Για αυτό υπάρχουν οι "ειδήσεις". Κάτω από την κάλυψη της πληροφόρησης, ουσιαστικά λαμβάνουν τη συναίνεση σας.

Γιατί πιστεύετε ότι συνεχίζουν να σας δείχνουν, κάθε μέρα, σκηνές από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή; Επειδή δεν έχουν καταφέρει ακόμα το στόχο τους - την ολοκληρωτική κυριαρχία και ανακατάληψη των ενεργειακών πυλών εκεί. Οι σκοτεινοί χρειάζονται τη συγκατάθεση σας για να συνεχίσουν αυτή τη μάχη. 

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΗ ΔΙΝΕΤΕ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ "ΕΙΔΗΣΕΙΣ". 

Υπάρχει ένα ρητό που λέει, "Σε ότι εστιάζεις την προσοχή σου αυτό μεγαλώνει." Όταν λοιπόν εστιάζετε την προσοχή σας στις "ειδήσεις", ενδυναμώνετε τα σχέδια τους - την αντζέντα τους.

Ως παιδιά, πολλοί από εσάς είχατε μάθει να φοβάστε τη λέξη "όχι". Η ικανότητα του να πεις "όχι" είναι η εγγύηση ότι κάποιος δεν ελέγχεται από άλλους και έχει βρει την προσωπική του ελευθερία. 

Έχετε διδαχτεί να φοβάστε τη λέξη "όχι" έτσι ώστε να σας απομένουν μόνο δύο επιλογές, το "ναι" η το "δεν μπορώ να αρνηθώ". Αυτό είναι σχεδιασμένο να γίνεται έτσι. Όλο αυτό προσχεδιασμένο. 

Ο μόνος τρόπος που μπορούν να συμπεριφέρονται σαν εξουσία σε εσάς ως εξωτερικοί παράγοντες στον κόσμο σας, είναι να σας στερούν το δικαίωμα να μπορείτε να τους αρνηθείτε η να πείτε "ΟΧΙ" σε αυτούς. 

Εμείς του Φωτός γνωρίζουμε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με το 5G. Θα σας βοήθαγε αν παύατε να το χρησιμοποιείτε. Υπάρχουν τόσες δημοσιεύσεις και εικονομηνύματα σχετικά με την καταστροφή των πύργων. 

Τι θα συνέβαινε αν απλά ΣΤΑΜΑΤΑΓΑΤΕ να το χρησιμοποιείτε; Η Σάρον έχει wifi αλλά δεν είναι 5G. Είναι ποιο φτηνό και δουλεύει τόσο καλά όπως και το 5G. Σκοπεύει να βάλει καλώδιο ethernet στον υπολογιστή της ώστε να τελειώνει με τα wifi μια και καλή. Το πρόβλημα έγκειται στο που βάζεις τη συγκατάθεση σου.

Πρέπει να είστε πρόθυμοι να ζήσετε χωρίς κάποιες από τις ευκολίες σας. Στα χρόνια της αλλαγής, στα επόμενα χρόνια οι ευκολίες σας θα γίνουν ένα μέρος του παρελθόντος σας. 

Το internet θα πέσει σύντομα το ποιο πιθανό για ένα μικρό διάστημα, η κλίκα μπορεί να θεσπίσει έλλειψη στα καύσιμα για να σας τιμωρήσει, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αμάξια σας και άρα χάνοντας τις δουλειές σας θα σας τιμωρήσουν με φτώχεια. 

Αντιληφθείτε ότι είστε στη μέση μίας μάχης στην οποία οι χαμένοι κρύβουν ακόμα κάποιους άσους στο μανίκι τους. 

Οι άνθρωποι προσπαθούν να αφυπνίσουν άλλους σχετικά με το ζήτημα του 5G. Ναι το 5G δουλεύει σε συνδυασμό με τα χημικά νέφη - chemtrails και τα γεννητικά τροποποιημένα φαγητά GMO με σκοπό να προκαλούν ευπάθεια σε πολλές επιθέσεις ιών τους οποίους έχουν ετοιμάσει για εσάς.

Εξαλείψτε έναν από τους παράγοντες που σας ανέφερα και θα είστε λιγότερο ευάλωτοι. Εξαλείψτε τους όλους και το ανοσοποιητικό σας θα δυναμώσει πάλι και θα λειτουργεί καλύτερα από ποτέ. 

Σας παίζουν στα δάχτυλα τους κάνοντας ότι σας ζητάνε. Πόσοι από τους αναζητητές της αλήθειας - από όλους εσάς - έχετε εγγραφεί σε δίκτυα 5G τώρα; Αυτό δεν είναι αποδεκτό. Πρέπει να αλλάξετε εάν επιθυμείτε να είστε αληθινοί στον εαυτό σας και στα λόγια σας. 

Είναι εύκολο να επιμένεις ότι όλοι οι άλλοι πρέπει να αλλάξουν εκτός από εσένα, αν το κάνεις αυτό όμως δεν πας πουθενά καθώς η αλλαγή ξεκινάει πάντα από εσένα. 

Κάντε πράξη τα λεγόμενα σας σας παρακαλώ. Ο κόσμος σας χρειάζεται αυτή ακριβώς τη στιγμή. Μεταδώστε μηνύματα στα οποία εσείς δεν εμπλέκεστε σε ψέματα και ψευδείς δηλώσεις. 
.
Είμαι ο Άσταρ και παραμένω στις υπηρεσίες σας.
Αντίο. 

Άσταρ.




5 σημάδια που επιβεβαιώνουν ότι είσαι ένας «άγγελος της γης»...!!!!

Έχεις έρθει στον κόσμο για έναν ανώτερο σκοπό και δεν το ξέρεις ! 

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που χαρακτηρίζονται ως «άγγελοι της γης» ή «εργάτες του φωτός», δεδομένου ότι έχουν σαν στόχο να διαδίδουν και να μοιράζονται το Φως, τη θετική ενέργεια, φέρνοντας αλλαγές στον κόσμο. 

Είναι ξεχωριστά άτομα, που αγωνίζονται για την αρμονική ζωή και δεν αντέχουν το μίσος, τη βία και την μισαλλοδοξία. Έχουν καλοσύνη μέσα τους και θέλουν συνεχώς να βοηθούν τους άλλους να αναδείξουν τον ανώτερό τους εαυτό, ώστε να ζήσουν τη ζωή τους αρμονικά. 

Εάν δεν είσαι σίγουρος/η για τον ρόλο σου σε αυτόν τον κόσμο, αλλά βαθιά μέσα σου πιστεύεις ότι είσαι ένας… άγγελος επί γης, τότε διάβασε τα παρακάτω 5 σημάδια που το επιβεβαιώνουν: 

Είσαι ΥΠΕΡ ευαίσθητος/η 
Οι άγγελοι της γης είναι ευαίσθητοι σε υπερβολικό βαθμό και συγκλονίζονται από τα προβλήματα του κόσμου. Μερικές φορές αισθάνονται ανίσχυροι, απελπισμένοι, απογοητευμένοι ή και κουρασμένοι. Το σπίτι τους είναι ένα μέρος γαλήνης που τους προστατεύει από οποιαδήποτε απειλή. 

Σου αρέσει η μοναξιά 
Οι άγγελοι της γης είναι μοναχικοί τύποι. Περνούν αρκετό χρόνο με τον εαυτό τους γιατί έτσι εξισορροπούν την ενέργειά τους και «προετοιμάζονται» για την επαφή τους με τους υπόλοιπους ανθρώπους. Εργάζονται σκληρά για να γίνουν καλύτεροι και πιστεύουν ότι αλλάζοντας τον εαυτό τους, θα αλλάξει κι ο υπόλοιπος κόσμος. 

Δείχνεις πραγματικό ενδιαφέρον για τους άλλους 
Αυτοί οι άνθρωποι θα έκαναν οτιδήποτε περνά από το χέρι τους για να βοηθήσουν τους άλλους, ακόμη και με δικά τους έξοδα. Αισθάνονται «δεμένοι» με όλο τον κόσμο, δείχνουν κατανόηση και προσπαθούν να προσφέρουν άνεση και παρηγοριά σε όσους τη χρειάζονται. Ξέρουν πολύ καλά τη δύναμή τους κι έχουν εμπιστοσύνη σε οποιαδήποτε θετική αλλαγή προκαλούν. 

Σκοπός της ζωής σου είναι να θεραπεύεις 
Οι «άγγελοι» συνήθως εργάζονται σε τομείς που σχετίζονται με την ανθρωπιστική βοήθεια. Είναι κοινωνικοί λειτουργοί, σύμβουλοι, ιερείς ή θεραπευτές. Συχνά, καλούνται να κάνουν κάτι περισσότερο από αυτό που οι συνηθισμένοι άνθρωποι θεωρούν «κανονικό». Από την άλλη, ζουν με τους δικούς τους κανόνες και εκνευρίζονται, όταν κάποιος προσπαθεί να τους επιβληθεί. 

Έχεις έντονη διαίσθηση 
Οι αποφάσεις των «αγγέλων της γης» λαμβάνονται με βάση τη διαίσθηση και τα συναισθήματά τους. Η λογική δεν έχει θέση στη ζωή τους και πολλές φορές συνδέουν το κάθε τι με την τέχνη, την μουσική ή την αφήγηση ιστοριών. Έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη στην εσωτερική τους φωνή και συχνά καλούν τους πνευματικούς τους ή τους… αγγέλους-προστάτες τους να τους βοηθήσουν. 

Αν κάποια από τα παραπάνω ισχύουν και για σένα, τότε είσαι ένας από τους αγγέλους της γης ή εργάτης του φωτός. Ο ρόλος σου είναι δύσκολος, όμως να θυμάσαι ότι έχεις έρθει σε αυτή τη γη για κάποιο σκοπό. 

Μην σταματήσεις ποτέ να λάμπεις, επειδή κάποιος σου βάζει εμπόδια. Έχε εμπιστοσύνη σε ό,τι κάνεις και είμαστε σίγουροι πως θα προσφέρεις πολλά σε όλο τον κόσμο! 




Δίνοντας Εντολές στο Ακάς ...!!!!

Αγαπητό, πανέμορφο Ακάς, που αντιπροσωπεύεις εμένα και την ψυχή μου, σε τόσες πολλές εκφράσεις (ζωές), στη νέα αυτή ενέργεια, εγώ έχω τον έλεγχο. 

Αγαπητό Ακάς, που είσαι η ουσία μου και αντιπροσωπεύεις τις εκφράσεις, χιλιάδων ζωών μου στον Πλανήτη, κοίτα την ενέργεια του σήμερα, επειδή εγώ είμαι υπεύθυνος. 

Αγαπητό Ακάς, όμορφο όπως είσαι, επειδή είσαι εγώ και αντιπροσωπεύεις την μία ψυχή, που έχω υπάρξει για χιλιάδες ζωές πάνω στην Γη, γνώριζε το εξής: 

Συμβαίνει Αλλαγή και θα την Υπαγορεύσω, Επειδή Εγώ Έχω τον Έλεγχο! 

Στο κάτω-κάτω, εγώ είμαι υπεύθυνος για την δική μου ζωή, και για πρώτη φορά, θέλω να ακούσεις καλά... 

Προστάζω την Αγαθοεργία στην Ενθύμηση! 

Προστάζω το Ακάς, αυτό ν’ αρχίσει να αλλάζει, όσες αναμνήσεις προβάλλονται, της μίας ζωής μετά την άλλη... Με αυτό, βάζω περιορισμό στο δράμα... 

Δεν του επιτρέπεται να εισβάλλει, στο Φως της Ζωής Μου! 

Βάζω περιορισμό, σε όλα τα αρνητικά πράγματα, σε όλο τον θυμό, την προδοσία και την φρίκη... Ω! μπορεί αυτά να υπάρχουν, αλλά τώρα θα πάνε στο σκοτάδι και θα παραμείνουν εκεί. 

Προστάζω την αρνητικότητα που είναι στο Ακάς μου: 

''Τράβα στο πίσω κάθισμα, επειδή εγώ οδηγώ σήμερα! Δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος να εμφανίζεσαι, καθότι βλέπεις, εγώ έχω τον έλεγχο όλου αυτού... Εγώ που μιλάω! ''

Αγαπητό Ακάς, πανέμορφο και αγαθοεργό, εσύ είσαι εγώ κι εγώ είμαι εσύ... Όλη η ομορφιά, η χαρά και η σοφία, που προέκυψε στις χιλιάδες ζωές μου, η ωριμότητα της ψυχής μου, ας αρχίσει να παρουσιάζεται με τρόπους, που θα με εκπλήξουν με την αγαθοεργία τους... 

Στα καλά πράγματα, στα αγαθοεργά πράγματα, στις θετικές προσδοκίες, ας είναι το Ακασικό μου Αρχείο, το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ! Και η ζωή μου, ας αντικατοπτρίζει αυτή την μέρα και αυτή την απόφαση... Εγώ έχω τον έλεγχο! 

Αγαπητό Κυτταρικό Πλάσμα Που Είμαι. 

Όλα τα πράγματα που προέκυψαν στην ζωή μου, από την γέννηση μέχρι αυτή την στιγμή, ας είναι υπό διορία... Η μνήμη στον εγκέφαλό μου και οι συνάψεις που την κρατάνε, ας είναι υπό διορία... Να πάψουν και να φύγουν, όσα πράγματα είναι κατώτερα του Μεγαλείου Μου, ως Πλάσμα του Θεού, σε αυτόν τον Πλανήτη. 

Δεν σου επιτρέπεται να συνεχίσεις, να παίζεις τις «κασέτες», οι οποίες είναι οι εξής : 

"Η προδοσία που βίωσα", η στενοχώρια, τα άσχημα συναισθήματα, ο θυμός, η ανθρώπινη φύση χαμηλής ενέργειας, ο βόμβος ο ίδιος... Να πάψουν και να φύγουν.'' 

Είμαι υπεύθυνος για την μνήμη μου, και κάθε κύτταρο συνηχεί, με τον Ανώτερο Εαυτό μου... Είμαι μέρος αυτού, μ’ έναν τρόπο που δεν γνώριζα ποτέ πριν... Είμαι υπεύθυνος για όλα τα πράγματα, που είμαι εγώ. 

Το προστάζω αυτό, ώστε φεύγοντας από εδώ, να μην πρέπει να κουβαλάω, τα αρνητικά αυτά πράγματα του παρελθόντος μου - τα οποία προέκυψαν - από την παρούσα γέννησή μου στον Πλανήτη.

Αγαπητή κυτταρική δομή, είμαι επικεφαλής... Το αφεντικό μιλάει. 

Άκου καλά: Σε προστάζω να βλέπεις την ομορφιά και την αγαθοεργία και τον Θεό, μέσα σε κάθε κύτταρο στο σώμα μου. Σε προστάζω, να είσαι πιο ανθεκτική στην ασθένεια, απ’ όσο ποτέ πριν... 

Βλέπεις, η ασθένεια δεν μπορεί να προσκολληθεί στο Φως και βαστώ περισσότερο Φως από ποτέ πριν. 

Προστάζω αυτό μέσα μου, το οποίο είναι ακατάλληλο, να φύγει, να αλλάξει... Η χημεία του σώματός μου, ας φανεί στις επόμενες μέρες, ώστε να ξέρω ότι αυτό είναι αληθινό... Αναλαμβάνω τον έλεγχο πραγμάτων, που ποτέ δε μου είπαν, ότι μπορώ να ελέγχω!

Κρύων - Δίνοντας Εντολές στο Ακάς . . . . . . (4 Μαρτίου 2018) 




Η ασθένεια χτυπά την πόρτα μας, όταν φοβόμαστε να ζήσουμε...!!!!


Σώμα, νους, ψυχή: οι τρεις πυλώνες που αποτελούν το άτομο. Η ισορροπία τους επιτρέπει μία πραγματικότητα όχι μόνο γεμάτη γαλήνη και συνειδητότητα, αλλά επιπλέον υγιή, δυνατή - σε φυσικό και νοητικό επίπεδο - με τις ρίζες της στον παλμό της καρδιάς. Η έννοια της υγείας διευρύνεται, γίνεται μέσο και αντικειμενικός σκοπός για την επίτευξη μιας κατάστασης υπαρξιακής πληρότητας και ολότητας. 

Ανάμεσα στις μυριάδες δυνατότητες που υπάρχουν για να αναζητήσουμε την ισορροπία του εαυτού μας, ένα από τα αστέρια που μπορεί να φωτίσει τον σκοτεινό δρόμο των φόβων και των ανασφαλειών μας, είναι η Βιοενεργητική, μια ψυχοθεραπευτική μέθοδος με ψυχοσωματική προέλευση, που αναπτύχθηκε από τον Αμερικανό Alexander Lowen. 

Ως βάση για τις ασθένειες «φωτογραφίζει» τον φόβο για τη ζωή και την έλλειψη σύνδεσης με το σώμα μας, από το οποίο «το σκάμε» ή και απαρνιόμαστε αυτό το κανάλι μέσα από το οποίο βιώνουμε τα συναισθήματα, τα οποία δεν είναι παρά η ίδια η Ζωή. Η ασθένεια και η καταπίεση πράγματι στερούν από το σώμα τον παλμό της ζωής. 

Η Βιοενεργητική δεν υποκαθιστά τη ψυχοθεραπεία αλλά είναι μία μέθοδος υποστήριξης. Διευρύνει την ανάλυση της ψυχοθεραεπίας, εξετάζοντας τη ψυχο-συγκινησιακή κατάσταση του ασθενή. Τα μέσα εξερεύνησης του εαυτού είναι η κίνηση, ο ήχος, η αναπνοή, η ενέργεια (όπως και σε άλλες ολιστικές προσεγγίσεις). Αλλά η μεγαλύτερη σημασία δίνεται στη στάση και τον ήχο του σώματος, θεωρώντας τη “φωνή” και τη “γείωση” τις δύο θεμελιώδεις όψεις αυτής της πρακτικής. Σύμφωνα με τον Lowen, το άτομο πρέπει να βιώσει τρία στάδια για να φθάσει στην ευημερία: της συνειδητότητας του εαυτού, της αυτοεπιβεβαίωσης και της αυτοκυριαρχίας. 

Ιδιαίτερα στη φάση της αυτοεπιβεβαίωσης η φωνή διαδραματίζει θεμελιώδη ρόλο, γιατί το άτομο είναι σε θέση να εκφράσει τον εαυτό του, με απόλυτη ελευθερία, ουρλιάζοντας, κλαίγοντας, εστιάζοντας σε εκείνα τα “ναι” και τα “όχι” – την αντίθεση στη θέληση και τη δυνατότητα που μπορεί να έχει αλυσοδέσει τη ζωή του μέχρι τη συγκεκριμένη στιγμή. Με την ενεργοποίηση αυτής της απελευθέρωσης, θα μπορέσει να αποκαταστήσει την σύνδεσή του με τον κόσμο και κυρίως θα του επιτραπεί να “επιστρέψει στον κόσμο”. 

Η “γείωση” πρέπει να γίνει κατανοητή ως η φυσική ικανότητα στήριξης με ισορροπημένο και συνειδητό τρόπο στην επιφάνεια της γης, όπως επίσης και με τη βαθύτερη έννοια του “στέκομαι στον κόσμο”, γιατί ενώνει (χωρίς να διαμορφώνει) την προσωπικότητά με τις δυναμικές της ύπαρξης, που έχουν την τάση να αρνούνται και να καταπιέζουν: τοίχοι που πρέπει να μετατραπούν σε γέφυρες για να υπάρξει παρουσία, σύνδεση με την αλήθεια της ψυχής, προσοχή και ευημερία. 

Το άτομο, για να βελτιώσει την καθημερινότητά του πάνω στον πλανήτη, πρέπει να αποκαταστήσει τόσο τη σχέση με τον εαυτό του όσο και την υγεία του, πρώτα σε φυσικό επίπεδο μέσα από την κίνηση που βοηθά στην ενίσχυση της ανοσοποιητικής άμυνας. 

Ο τρόπος αυτός είναι ένα βοήθημα για τον σύγχρονο άνθρωπο και την ανάγκη του να απελευθερωθεί από τις συνειδητές αλλά κυρίως τις ασυνείδητες εντάσεις, που εδρεύουν στις αναμνήσεις των πρώτων χρόνων της ζωής του και αφήνουν το αποτύπωμά τους στον ανθρώπινο χαρακτήρα. 

Κάθε άνθρωπος με τον ερχομό του στη ζωή, έχει ένα δικό του πλαίσιο που τον φιλοξενεί και οι σχέσεις που δημιουργεί, δείχνουν με απίστευτο τρόπο τον ενήλικα που θα διαμορφωθεί. 

Η βαρύτητα και οι φόβοι που βιώνει, δημιουργούν προβλήματα σε ψυχοσωματικό επίπεδο, αλλά και συμπεριφορικό - τόσο σε οικογενειακό όσο και σε σχολικό, εργασιακό περιβάλλον. 

Το να ωθήσει τα τραύματά του να αναδυθούν, του επιτρέπει να αντιμετωπίσει τη ζωή με μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση, εμπιστοσύνη στους άλλους και θετικότητα απέναντι στην απρόβλεπτη ροή των γεγονότων. 

Η μέθοδος του Lowen επιτρέπει στον ασθενή να αποβάλει την αρνητικότητά του μέσα από ασκήσεις που επικεντρώνονται στον συνδυασμό αναπνοής και κίνησης, στη χρήση της φωνής και όχι των λέξεων, με εστίαση στις αισθήσεις που αναδύονται μέσα από την προσεκτική ακρόαση και συνειδητή αντίληψη του φυσικού σώματος. 

Οι ασκήσεις γίνονται χωρίς παπούτσια για να επιτρέπεται στο σώμα να βρίσκει το κέντρο του με τη βοήθεια της βαρύτητας. Το αποτέλεσμα είναι ένας ιδιαίτερος τύπος στάσης σώματος, γιατί αυτή συνδέεται άρρηκτα με την αντίληψη που κάποιος έχει για τον κόσμο που τον περιβάλλει : αίσθηση καλής γείωσης, ανισορροπία στην κατανομή του σωματικού βάρους, κλείσιμο των ώμων ή της θωρακικής περιοχής, ικανότητα ή φόβος να κοιτάξεις τον άλλον στα μάτια – όλα αυτά είναι σημάδια που το σώμα μεταδίδει, εκφράζοντας δυσφορία και τα οποία “διαβάζονται” με προσοχή. 

Μία απλή άσκηση, που έχει τις ίδιες αρχές με τη γιόγκα, είναι η συνειδητή επαφή με τις διαστάσεις του σώματος και μπορεί να γίνει το πρωί, τη στιγμή που ενώνεται η νύχτα με την ημέρα, όταν η εγρήγορση του ξυπνήματος διαδέχεται την εγκατάλειψη του ύπνου. 
Σε όρθια στάση, ακούμε το σώμα, αφήνοντας χώρο για να δεχθούμε τις αισθήσεις που αναδύονται και τις εντάσεις που αντιλαμβανόμαστε, χωρίς να κρίνουμε. Πραγματικά οι μυϊκές ακαμψίες του σώματός, μας προσφέρουν πολλαπλά κλειδιά ανάγνωσης.

Εισπνέοντας, φέρνουμε τα χέρια ψηλά και τα τεντώνουμε, επιτρέποντας στον θώρακα να διευρυνθεί, να δημιουργήσει χώρο. Μένοντας σε αυτή τη στάση και συνεχίζοντας να αναπνέουμε, τα χέρια - η δράση - έρχονται σε επαφή με τα βάθη της καρδιάς, δίνοντάς μας μια θετική ώθηση. 

Εκπνέοντας, κατεβάζουμε αργά τα χέρια και συνεχίζουμε να ακούμε το σώμα μας. Η υποστήριξη είναι ζωτικής σημασίας γιατί μας επαναφέρει στην ανθρώπινη διάσταση, στο να είμαστε στον κόσμο, τόσο φυσικά όσο και συναισθηματικά, ενωμένοι με τη γη, ένα με την πραγματικότητα αλλά έχοντας ταυτόχρονα αντικειμενικό σκοπό να αφήσουμε τα συναισθήματα ελεύθερα να ρέουν. 

Τα χέρια στα πλαϊνά του σώματος, χαλαρά, αισθανόμαστε τους ώμους να αποβάλουν τις εντάσεις. Επαναλαμβάνουμε, κάνοντας την αναπνοή όλο και πιο βαθιά και μακριά. 




Μετάφραση: Jasmukand K. & Basantpal K 
Alexander Lowen & Βιονεργητική Μέθοδος 

Εστιασμένη προσοχή και δημιουργία πραγματικότητας...!!!!

Εκείνοι που πιστεύουν στην ύπαρξη είναι ανόητοι σαν τα ζώα Αλλά εκείνοι που πιστεύουν στην ανυπαρξία είναι ακόμα χειρότεροι. ~ Τα Βασιλικά Τραγούδια του Σαράχα (Θιβέτ 12ος αιώνας) 

Όλοι μας είμαστε πεπεισμένοι με κάποιο μεταφυσικό τρόπο για τη δύναμη της σκέψης μας. Παρόλο που είμαστε όμως διαισθητικά πεπεισμένοι ότι η σκέψη είναι πράξη, όσες φορές και αν δοκιμάσαμε να φερθούμε σαν μικροί μάγοι και να κάνουμε τον κόσμο να ταιριάξει με τις επιθυμίες μας, αποτύχαμε παταγωδώς και απογοητευθήκαμε. 

Παρ'όλες όμως τις αποτυχίες μας η πίστη μας για τη δύναμη της σκέψης παραμένει και αυτό πρέπει να οφείλεται σε κάποιες μάλλον φευγαλέες αναμνήσεις μας από τη ζωή μας στο νοητικό πεδίο στη διάρκεια προηγούμενων μεταθανάτιων εμπειριών μας. 

Γιατί λοιπόν αποτυγχάνουμε κάθε φορά που προσπαθούμε να υλοποιήσουμε τις σκέψεις μας; 

Βασικά τις περισσότερες φορές οι σκέψεις μας είναι ασυνάρτητες και αλληλοσυγκρουόμενες. Μετά πρέπει να ξέρουμε ότι δεν αρκεί να σκεφτούμε απλώς ένα πράγμα για να το κάνουμε να συμβεί. Δεν είναι τόσο εύκολο, δε βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στο νοητικό πεδίο. 

Χρειάζεται μια ιδιαίτερη προσπάθεια κι επιμονή και μια καθαρή, συνεκτική και σαφή έκφραση των επιθυμιών μας. 

Πρέπει να εκδηλώσουμε μια ισχυρή πρόθεση για να μπορέσουμε να διεισδύσουμε στα βαθύτερα στρώματα της τυλισσόμενης τάξης από τα οποία εκτυλίσσεται η αναπτυσσόμενη τάξη στην οποία βρισκόμαστε. 

Χρειάζεται μια άκαμπτη επιμονή στη προσπάθειά μας και οι σκέψεις μας να εκφραστούν με έφεση και δυναμισμό. Πρέπει να τις φορτίσουμε με ενέργεια για να μπορέσουν να φέρουν σε πέρας το έργο τους. 

Τα βασικά λοιπόν σημεία της υλικής επίτευξης είναι: σαφήνεια σκέψης, εστίαση της προσοχής, ενεργητική εκπόρευση και επανειλημμένη και σε τακτά χρονικά διαστήματα επανατροφοδότηση και ενίσχυση της προελαύνουσας σκεπτομορφής μέχρι τη τελική υλοποίησή της. Αργότερα θ’ αναφέρουμε και άλλες λεπτομέρειες. 

Σύμφωνα με τους Πέρσες Σούφι του 12 ου αιώνα η πραγματικότητα είναι μια σειρά επιπέδων ύπαρξης, ή Χανταράτ. Αυτό που είναι κοντύτερα στο δικό μας, αλλά σε ένα βαθύτερο επίπεδο, αποτελεί την αιτία του εκδηλωμένου κόσμου μας. Σε αυτό η νοητική ύλη αποκτά ουσία. 

Αυτοί πιστεύουν ότι άμα στείλουμε μια εστιασμένη σκεπτομορφή σε αυτό το βασίλειο, αυτή θα εκδηλωθεί σα μια ουσιαστική πραγματικότητα στο σύμπαν μας. Ο έλεγχος όμως της σκεπτομορφής γίνεται γι’ αυτούς τους Σούφι από το κέντρο της καρδιάς. 

Ο Ντέιβιντ Μπωμ επισημαίνει ότι “Κάθε πράξη αρχίζει με μια εκδηλωμένη πρόθεση μέσα στην ενελισσόμενη τάξη”. Μόλις δηλαδή εκφράσουμε δυναμικά και καθαρά τη θέλησή μας να συμβεί ένα πράγμα, η αναπτυσσόμενη τάξη προχωρά σταθερά προς την πραγματοποίησή του. 

Αυτή είναι και η βασική μέθοδος για να έχουμε συνειδητά όνειρα. Εκφράζουμε απλώς δυναμικά τη πρόθεσή μας να μας συμβεί αυτό αρκετές φορές την ημέρα και προτού κοιμηθούμε. Άμα στείλουμε ένα καθαρό και σαφές μήνυμα στην ενελισσόμενη τάξη, η θέλησή μας θα πραγματοποιηθεί. 

Ο ίδιος τρόπος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την επιλογή, ενόσω είμαστε ξύπνοι, ενός ιδιαίτερου θέματος που θέλουμε να ονειρευτούμε το βράδυ, αν και θα θαυμάσουμε γενικότερα τις λεπτομέρειες του ονείρου μας. 

Η ίδια μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί και στη εγρήγορσή μας για να ορίσουμε με τη θέλησή μας τη γενική κατεύθυνση της ζωής μας, αφήνοντας τις λεπτομέρειες ν’ ακολουθήσουν το δικό τους δρόμο. 

Βλέπουμε λοιπόν ότι η δημιουργική φαντασία μας κινητοποιεί τη σκεπτομορφή μας, κάνοντάς τη να εκδηλωθεί τελικά στο εκτυλισσόμενο πεδίο. 

Στο πεδίο της ενελισσόμενης τάξης η φαντασία και η πραγματικότητα είναι ένα. Έτσι οι καθαρές και συνεκτικές εικόνες του μυαλού μας μπορούν τελικά να εκδηλωθούν σαν πραγματικότητα στο σώμα μας. 

Αυτό ακριβώς συμβαίνει στις θεραπείες με ασκήσεις οραματισμού ή με βιοανάδραση. 

Αν για παράδειγμα ένας ασθενής με καρκίνο οραματισθεί έναν μηχανισμό καταστροφής των καρκινικών κυττάρων του, με τη σύγχρονη αντικατάστασή τους από άλλα νέα και υγιή κύτταρα, μπορεί τελικά να θεραπευθεί. 

Έχει αναφερθεί θεραπεία μικρού παιδιού από καρκίνο, το οποίο οραματιζόταν τα λευκά του αιμοσφαίρια σαν σταυροφόρους που έπλητταν και σκότωναν με τις λόγχες τους τα καρκινικά του κύτταρα. 

Άλλοι οραματίζονται φωτεινές ακτίνες λέιζερ να κάνουν την ίδια δουλειά. Το βασικό σημείο είναι ο άρρωστος να μην είναι σε πάρα πολύ προχωρημένο στάδιο και να έχει τη θέληση ν’ αγωνιστεί για τη ζωή του, με άλλα λόγια να επιμείνει στην αυτοθεραπεία του. 

Στην Αμερική υπάρχουν ειδικές κλινικές που χρησιμοποιούν ασκήσεις οραματισμού για τη θεραπεία τέτοιων ανίατων νοσημάτων. 

Ο νους μας τελικά επηρεάζει την ύλη. Οι τεκμηριωμένες θεραπείες ασθενών με τέτοιους, ανορθόδοξους για την κλασσική ιατρική, τρόπους είναι τόσες πολλές που πρέπει να τις λάβουμε σοβαρά υπόψη μας. 

Όταν ο ασθενής πιστεύει ότι θεραπεύεται, τότε και το πιο άχρηστο χάπι μπορεί να τον βοηθήσει. Αντίθετα αν έχει χάσει τις ελπίδες του κι έχει παραδοθεί στο μοιραίο, ακόμα και το ισχυρότερο φάρμακο δε θα του προσφέρει τίποτα. 

Ξέρουμε πάρα πολλές περιπτώσεις ασθενών που θεραπεύτηκαν με πλασέμπο (αβλαβή χάπια χωρίς καμιά θεραπευτικά αξία), απλώς και μόνο γιατί πίστεψαν ότι ήταν ένα πολύ ισχυρό φάρμακο, ιδιαίτερα κατάλληλο για τη θεραπεία τους. 

Όταν καταφέρουμε να ξεπεράσουμε το σκεπτικισμό μας και στείλουμε ένα καθαρό μήνυμα θεραπείας στην ενελισσόμενη τάξη, θα εκδηλώσουμε αυτήν τη θεραπεία και στο φαινομενικό κόσμο. 

Η ύπνωση είναι μια άλλη επίσης ισχυρή μέθοδος για να εμφυτεύσουμε στο νου μας την πρόθεση της θεραπείας, ή για να τον κάνουμε να αντιληφθεί διαφορετικά την πραγματικότητα. 

Δυστυχώς όμως οι περισσότεροι από μας δε πιστεύουμε στην ύπαρξη της ενελισσόμενης τάξης, στο κόσμο των αιτίων που μπορούν να φέρουν υλικά αποτελέσματα στο φαινομενικό κόσμο του εκτυλισσόμενου πεδίου μας, που αποτελεί για μας τη μόνη πραγματικότητα. 

Έχοντας χάσει από πολύ καιρό κάθε επαφή με τα βαθύτερα επίπεδα της ύπαρξης, είμαστε πια τόσο εξοικειωμένοι με τη ψευδαισθητικές οπτασίες μας, που τις θεωρούμε αντικειμενικές και αυτόνομες, αρνούμενοι να παραδεχθούμε την απατηλότητά τους. 

Η συνήθεια έχει δημιουργήσει αόρατα δεσμά γύρω μας και μας έχει καθηλώσει σ’ ένα κόσμο μοναξιάς και ανίας με κυρίαρχη την αιώνια μονότονη προβολή των προεγγραφών μας. Λέγεται ότι για να αποφασίσει κάποιος ν’ απελευθερωθεί, πρέπει πρώτα απ’ όλα να καταλάβει ότι είναι φυλακισμένος. 

Δυστυχώς όμως οι περισσότεροι από μας δεν το καταλαβαίνουμε αυτό και απορούμε όταν κάποιος μας παρουσιάσει το ζήτημα. “Τα δεσμά”, λέει ο Καζαντζάκης, “είναι βιωτική ανάγκη για το πλήθος. Δεν τα νιώθει, γιατί δεν κινείται!”. 

Κινούμενοι λοιπόν ελάχιστα, ανάμεσα στους στενούς τοίχους της φυλακής μας, αλλάζοντας από συνήθεια κατεύθυνση κάθε φορά που τους πλησιάζουμε αρκετά, έχουμε φτάσει να μην τους βλέπουμε. Και γίναμε ξαφνικά ελεύθεροι! Δεν υπάρχουν τοίχοι! Δεν υπάρχουν αφέντες! 

Πώς λοιπόν να θελήσουμε ν’ απελευθερωθούμε, αφού ήδη νιώθουμε ελεύθεροι; Δε μας ενδιαφέρουν αυτές οι κουλτουριάρικες θεωρίες. Κοιτάξτε να ελευθερωθείτε εσείς που νιώθετε σκλαβωμένοι, εμάς αφήστε μας ήσυχους, είμαστε ήδη ελεύθεροι! 

Το πρώτο σημαντικό βήμα που πρέπει λοιπόν να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να κινηθούμε κάπως περισσότερο, λίγο μακρύτερα απ’ ό,τι έχουμε επιτρέψει μέχρι τώρα στον εαυτό μας και τότε οι τοίχοι θα παρουσιαστούν, οι αφέντες θα προβάλλουν υλικότατοι στο δρόμο μας. 

Τώρα που επιτέλους κινηθήκαμε θα νιώσουμε τα δεσμά μας και θα θελήσουμε αυτόματα κι ενστικτωδώς ν’ απελευθερωθούμε απ’ αυτά. Τα πράγματα δεν είναι όμως τόσο εύκολα. 

Χρειάζεται δουλειά και πίσω από τον πρώτο τοίχο που θα ξεπεράσουμε υπάρχει ένας άλλος τοίχος και μετά άλλος τοίχος και άλλος τοίχος. Ή θα βαλθούμε να ξεπερνάμε τους τοίχους έναν – έναν, ή θ’ αναζητήσουμε μια μέθοδο για να τους ανατινάξουμε όλους μονομιάς. 

Αυτή η μέθοδος είναι η Φώτιση, είναι η απελευθέρωση από τα δεσμά του εαυτού μας, από τα δεσμά της συνήθειας, είναι το ξεπέρασμα του μικρού, περιορισμένου, συνηθισμένου μυαλού μας και την αντικατάστασή του από το Μεγάλο Μυαλό, όπως το ονομάζουν μερικοί δάσκαλοι, από την πραγματική Φύση του Πνεύματός μας. 

Απόσπασμα από το βιβλίο του Δημήτρη Ευαγγελόπουλου, Το συνειδητό ονείρεμα- Από τη λήθη του ύπνου και του θανάτου, στην αφύπνιση της μεγάλης απελευθέρωσης, Εκδόσεις Έσοπτρον 




Photo by bdoroszko 

Ο Τόλεκ του Γαλαξιακού Συμβουλίου λύνει τις απορίες σας....!!!!

                 Μια πολύχρωμη νύχτα στην 5η διάσταση
Σε μια αποκλειστική συνέντευξη της ExopoliticsTV με τον Alfred Lambremont Webre, που κυκλοφόρησε στις 15 Οκτωβρίου 2011, ο Τόλεκ, ένας από τους επίσημους αντιπροσώπους του γαλαξιακού Συμβουλίου, του οποίου η σύνθεση αποτελείται από συστήματα αστέρων, και περιλαμβάνει εκπροσώπηση από το γαλαξιακό συμβούλιο διακυβέρνησης του δικού μας Γαλαξία, συζήτησε ένα ευρύ φάσμα πτυχών της ζωής των ανθρώπων τετάρτης διαστάσεως [4D] σε μια τετραδιάστατη γαία: 

Ερωτήσεις δημοσιογράφου-Απαντήσεις εκπροσώπου: 

1) Όσον αφορά τις ζωές μας ως άτομα 4ης διαστάσεως, τι είδους φαγητό θα χρειάζεται να τρώμε; 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Πρώτα απ’ όλα, οι τετραδιάστατοι ενήλικες, δεν θα χρειάζεται να τρώνε φαγητό. Τα σώματά τους θα μπορούν να παράγουν από μόνα τους αρκετή ενέργεια για την αυτοσυντήρηση τους. 

Τρόφιμα θα μπορούν να καταναλωθούν καθαρά για λόγους απόλαυσης, τα περισσότερα από τα οποία θα είναι φρούτα, που θα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της μοριακής σύστασης τους! Εύπεπτη πρωτεΐνη. Αυτά τα είδη φρούτων τρώγονται σε πολλούς άλλους κόσμους. 

2) Τι γίνεται με τον ύπνο, τι είδους ύπνο χρειάζονται οι τετραδιάστατοι άνθρωποι; 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Δεδομένου ότι το τετραδιάστατο ανθρώπινο σώμα σας επαναφορτίζεται γρήγορα, θα χρειάζεται μόνο περίπου 3 ώρες ύπνου, και ναί, θα είναι ένας κανονικός βαθύς ύπνος. 

3) Με όλες αυτές τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν σε εμάς, τι γίνεται με τους ανθρώπους της Γης που θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο προσαρμογής στη νέα τους ζωή ως τετραδιάστατοι άνθρωποι; 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Εάν μια οικογένεια της Γης επιλέξει να παραμείνει στη Γαία και να γίνει τετραδιάστατη, αλλά παρουσιάζει μια δυσκολία να προσαρμοστεί στις νέες δυνατότητες που προσφέρει η 4η διάσταση, θα υπάρχουν οικογένειες «χορηγών» στην πρωτογενή βιόσφαιρα του Συμβουλίου της Ανδρομέδας, καθώς και σε όλες τις βιόσφαιρες του Ανδρομέδιου συμβουλίου, οι οποίες θα παρέχουν βοήθεια και στήριξη σε όσους το επιθυμούν! Θα υπάρχουν, επιπλέον, μεμονωμένοι ατομικοί χορηγοί για ενήλικες και παιδιά, ώστε να προσαρμοστούν ευκολότερα στις νέες συνθήκες. 

4) Λοιπόν, τι θα συμβεί σε μικρά μωρά, ηλικίας 6 μηνών, 1, 2, 3 ετών, στα μικρότερα παιδιά; Τι θα συμβεί στα παιδιά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μετασχηματισμού; Θα παραμείνουν στην ίδια, νεαρή ηλικία τους, ή θα μεταμορφωθούν σε κάποια άλλη; 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Θυμηθείτε, είτε αυτή η μεταμόρφωση αφορά τους ενήλικες, είτε τα παιδιά, εξακολουθεί να είναι μια ομαλή, απρόσκοπτη, ανώδυνη μετάβαση. Τα παιδιά που βρίσκονται εδώ στη γη, θα συνεχίσουν τη ζωή τους κανονικά, ενώ θα μετασχηματίζονται κυριολεκτικά σε παιδιά 4ης διάστασης, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να αναπτύσσονται και να μεγαλώνουν. 

5) Λοιπόν, τι θα συμβεί με τους ηλικιωμένους ανθρώπους, εκείνους που είναι 79, 80, 81, 82 ετών και μεγαλύτερους, και τους ανθρώπους ανεξαρτήτως ηλικίας, οι οποίοι βρίσκονται σε κρεβάτια "θανάτου", στα πρόθυρα της αποβίωσης;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: α. Όσοι από τους ηλικιωμένους ανθρώπους είναι υγιείς, θα διατηρήσουν τη γνώση και τη σοφία της ηλικίας τους, ενώ τα σώματα τους θα μετατραπούν σε νέα, τετραδιάστατα. Αυτοί που έχουν επίγνωση της γέννησης της πρωταρχικής τους πνευματικής ουσίας, από όταν πρωτογεννήθηκαν πριν χιλιάδες χρόνια,(πιθανώς εννοεί εδώ την σωματική μορφή που είχαν κατά την πρώτη τους ενσάρκωση στη σύμπαν) θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν το πρωτότυπο βλέμμα, πρόσωπο, σώμα τους, με τα οποία γεννήθηκαν τότε. 

Θα επαναφερθούν πιθανότατα στην ηλικία των 35 τους. 

Για όσους δεν έχουν επίγνωση της γέννησης της αρχικής τους πνευματικής ουσίας, η προεπιλεγμένη μεταμόρφωση τους, θα τους κάνει πιθανότατα αυτομάτως να φαίνονται 60 χρονών σε γήινη "φιγούρα"/εμφάνιση, αν και θα είναι μια πολύ νεανική, «λαμπερή», υγιής εμφάνιση ανθρώπων των 60 ετών. 

Αυτή η διαδικασία μετασχηματισμού θα έχει να κάνει πραγματικά με το πνευματικό επίπεδο συνείδησης του κάθε ατόμου. 

β. Εκείνοι οι άνθρωποι που θα είναι σε κρεβάτια "θανάτου", θα μπορούν να κάνουν μια επιλογή. Να επιλέξουν είτε να έχουν τα σημερινά τους σώματα και τη φυσική τους εμφάνιση, αναζωογονημένα πίσω σε έναν υγιή, λαμπερό, άνθρωπο ηλικίας περίπου 60 ετών, ή εάν έχουν επίγνωση της γέννησης της αρχικής τους Πνευματικής ουσίας και της φυσικής της εμφάνισης, μπορούν να ζητήσουν τη μετατροπή τους στην πρωταρχική τους φυσική - σωματική μορφή. 

Εάν πεθάνουν. Εάν το τρισδιάστατο σώμα τους πεθάνει πριν από την πλήρη μετατόπιση στην 4η διάσταση, η αρχική ψυχική τους ουσία θα εγκαταλείψει το σώμα τους, και θα πάνε σε έναν προσωρινό σταθμό διέλευσης, με δονήσεις τεσσάρων διαστάσεων, έξω στο διάστημα και θα μπορούν να: 

1. επιλέξουν να ξεκινήσουν μια νέα ζωή, και να γεννηθούν ως μωρά, σε έναν εντελώς διαφορετικό πλανήτη 3ης διάστασης.

2. επιλέξουν να επιστρέψουν στη τετραδιάστατη πλέον Γη, στο εγγύς μέλλον, στην αντίστοιχη τετραδιάστατη ανθρώπινη μορφή τους.

3. επιλέξουν να μεταβούν σε έναν άλλο πλανήτη 4ων διαστάσεων. 

6) Τι γίνεται με την εργασία; 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Οι άνθρωποι θα επιλέγουν και θα ακολουθούν ένα μονοπάτι σταδιοδρομίας που ταιριάζει με τα δικά τους ισχυρότερα, μοναδικά δώρα και ικανότητες. Γύρω στα 8.000 χρόνια ζωής (σε έναν 4D πλανήτη), κάποιοι άνθρωποι συνταξιοδοτούνται νωρίτερα, περίπου στα 6.000 χρόνια. Οι άνθρωποι αρχίζουν να αποχωρούν από την εργασία "πλήρους απασχόλησης". Αποφασίζουν να επιδιώξουν νέα διαφορετικά ενδιαφέροντα που τους συναρπάζουν. 

Παρακαλώ καταλάβετε, υπάρχει επίσης πολύ μεγαλύτερη ελευθερία στη διαδικασία εκμάθησης και εργασίας στην 4D ζωή, σε σύγκριση με την 3D ζωή. Και πάλι, αυτά τα χρόνια δίνονται σε γήινους όρους, έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε κάποιο τρέχον πλαίσιο αναφοράς (γιατί όπως έχουμε προαναφέρει στην 4η διάσταση ο χρόνος δεν υφίσταται). 

7) Τι συμβαίνει με την 4D εργασία; Πώς, με τι πληρώνονται οι άνθρωποι; 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ωστόσο, εδώ υπάρχει μία μεγάλη αλλαγή. Όλοι οι άνθρωποι σε σχεδόν όλους τους κόσμους που ευδοκιμούν και ζουν σε αυτή την πυκνότητα της ζωής (δηλαδή στην τετραδιάστατη ζωή) σε όλο το σύμπαν, έχουν τις βασικές τους ανάγκες ικανοποιημένες. Χρήματα δεν υπάρχουν. Οι άνθρωποι δεν πληρώνονται με χρήματα. 

Το (προηγμένο) οικονομικό σύστημα που θα έχει η γη (στο άμεσο μέλλον), αναμένεται να εξελιχθεί σε ένα μοντέλο βασισμένο στο καθαρό εμπόριο αγαθών και υπηρεσιών, μία διαδικασία ανταλλαγής. 

Με απλούς όρους σήμερα, θα το γνωρίζατε ως «ανταλλακτικό εμπόριο». Αναμένεται ότι θα χρειαστούν περίπου 10 με12 χρόνια, με βάση το τρέχον γήινο ωρολόγιο, μέχρι το σημερινό, "σπασμένο" οικονομικό σύστημα που βασίζεται στα χρήματα, να εξελιχθεί σε αυτό το νέο σύστημα που βασίζεται στο εμπόριο. 

Αναμένεται ότι πολλοί από τους πιο νοήμονες/έξυπνους ανθρώπους σας, οι φουτουριστές, θα συγκροτήσουν από κοινού ένα επίσημο συμβούλιο για να συζητήσουν τις βασικές πτυχές αυτού του νέου συστήματος.

8)Τι γίνεται με την Εκπαίδευση; 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ξεκινά τυπικά στην ηλικία των 3 ετών, και πάλι, αυτή είναι μια συγκριτική αναφορά του γήινου χρόνου. Οι γονείς πηγαίνουν το παιδί τους στους παππούδες του. Το πρώτο μάθημα που έχει το παιδί, είναι να μάθει να εκτιμά και να ζει με όλη τη φύση. Αυτό είναι «προσχολικό», αν το επιθυμείτε, το παιδί θα έχει 2 χρόνια τέτοιας εκπαίδευσης. 

Το παιδί θα ξεκινήσει τότε πιο επίσημη εκπαίδευση των φυσικών νοητικών ικανοτήτων του. Θα είναι επίσης τηλεπαθητικό κατά τη γέννηση του. 

Θα διδαχθεί να κατανοεί την γλώσσα των συμβόλων, θα λάβει γλωσσική εκπαίδευση, έπειτα θα διδαχθεί ιστορία, γεωγραφία, βιολογία, αστρονομία, μετά, χαρτογράφηση αστεριών, μαθηματικά, μηχανική, αστροφυσική, ενώ για ορισμένα πιο εξελιγμένα (πνευματικά) παιδιά θα υπάρξει εκπαίδευση - εξάσκηση των φυσικών θεραπευτικών ικανοτήτων τους, πρόκειται για ενεργειακή αίσθηση και συντονισμό / προσαρμογή. 

Όλα αυτά θα συμβαίνουν από το «δημοτικό σχολείο» σε όλο το «γυμνάσιο», σε τρέχοντες γήινους όρους. Μέχρι την ηλικία των 13 - 15 γήινων ετών, οι άνθρωποι θα έχουν γνωρίσει διαισθητικά ποιά είναι τα φυσικά τους χαρίσματα, καθώς και τι προορίζονται να κάνουν... 

Στη συνέχεια, ανάλογα με τα φυσικά πλεονεκτήματα/φυσικές δυνάμεις, ή τις ικανότητες που έχει κάθε άτομο, θα πηγαίνει και σε ένα εξειδικευμένο πανεπιστήμιο. 

9) Οπότε, πόσο καιρό θα διαρκεί η εκπαίδευση; 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Σε γήινους όρους, 50 χρόνια συνδυασμένης γραμματικής και γυμνασίου. 

Άλλα 50 χρόνια πανεπιστήμιο το ελάχιστο. Για άτομα που επιθυμούν να είναι εξειδικευμένα όπως σε μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο, η εκπαίδευση θα διαρκεί ενδεχομένως μεταξύ 50 με 100 έτη ανάλογα με την εξειδίκευση του ατόμου, ενώ η συνολική διάρκεια επίσημης εκπαίδευσης κάποιου θα διαρκεί από 150 έως 200 χρόνια. 

Για παράδειγμα, ο Ζολτάρ, ο διοικητής της πρωταρχικής βιόσφαιρας του Συμβουλίου της Ανδρομέδας, όπου διεξάγονται πολλές συνεδριάσεις του Συμβουλίου, είχε πολύ τεχνική εκπαίδευση, διάρκειας 300 χρόνων. 

10) Τι γίνεται με το γάμο; 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αναμένουμε ότι ο γενικός κανόνας θα είναι ότι οι άνθρωποι θα παντρεύονται γύρω στα 20 με 25 τους με γήινους όρους. Αυτό είναι χαρακτηριστικό σε άλλους τετραδιάστατους πλανήτες. Αυτό μεταφράζεται σε ηλικίες 1.000 - 1.500 ετών στον τετραδιάστατο χρόνο. Μερικοί άνθρωποι μπορούν να αποφασίζουν να παντρευτούν αργότερα. Μερικοί άνθρωποι μπορούν να αποφασίζουν να μην παντρευτούν. 

11) Τι γίνεται με την σεξουαλική επαφή; θα την απολαμβάνει κανείς με τον ίδιο τρόπο; 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ναι. Οι άντρες και οι γυναίκες θα εξακολουθούν να έχουν τα ίδια φυσικά γεννητικά όργανα. Όλα τα γεννητικά μέρη των αντρών και των γυναικών, θα είναι στα σωστά σημεία. Και οι άνθρωποι της Γης θα μπορούν ακόμα να απολαμβάνουν το σεξ με τους ίδιους φυσικούς τρόπους όπως εσείς τώρα. Αλλά, όχι με σκοπό τη δημιουργία ενός μωρού. 

12) Λοιπόν, τι γίνεται με τη διαδικασία για τη δημιουργία ενός μωρού. Δεν είναι παρόμοια με την τρέχουσα μέθοδο της σωματικής σεξουαλικής αναπαραγωγικής διαδικασίας; 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όχι. Ως άτομο 4ης διάστασης, η διαδικασία δημιουργίας μιας νέας μορφής ζωής, ενός μωρού, είναι η ακόλουθη: ο άντρας και η γυναίκα αρχικά κοιτάζουν ο ένας τον άλλον για να μπουν σε «συγχρονισμό» μεταξύ τους, μετά, ο καθένας ανοίγει όλα τα τσάκρα (ενεργειακά κέντρα) του, χρησιμοποιώντας ο καθένας το σύνολο των ενεργειών της μοναδικής δύναμης της ζωής του, η οποία προβάλλεται μέσα από τα τσάκρα του. Τα δύο άτομα συνδέονται το ένα με το άλλο, μέχρι το τσάκρα του τρίτου ματιού. 

Κάθε άτομο επεκτείνει τα χέρια του απλωμένα το ένα στο άλλο, με τη δύναμη της ζωής του να ρέει από το καθένα, οι παλάμες ανοίγουν απέναντι στο άλλο άτομο και χώρος υπάρχει ανάμεσα στις παλάμες! 

Όλα αυτά γίνονται με την πρόθεση η διαδικασία αυτή να φέρει ένα νέο παιδί στη ζωή τους. Θα πρέπει και οι δύο να εστιάζουν συνεχώς στη δημιουργία και στην ολοκλήρωση του σχηματισμού αυτής της νέας ζωής. 

Θα δουν σαν κρυστάλλινους/κρυσταλλοειδείς, φωτεινούς, μπλε ενεργειακούς σπινθήρες, σαν αυτούς που βλέπετε απ' τα "βεγγαλικά" σας, να πέφτουν κάτω σαν "νιφάδες χιονιού", παίρνοντας τη μορφή μίας φωτεινής γαλαζοπράσινης σφαίρας φωτός, η οποία συμπυκνώνεται στη μορφή ενός νεογέννητου μωρού, αλλά μοιάζει περισσότερο με ένα παιδί ηλικίας 6 μηνών της γήινης ηλικίας. 

Καθώς συμβαίνει αυτό, οι γονείς θα πρέπει να μετακινήσουν τα χέρια τους προς τα κάτω, ακόμα ανοιχτά σε μια «κουλουριασμένη» θέση που βλέπει προς τα πάνω, για να κρατήσουν τον σχηματισμό του σώματος του νέου παιδιού τους. 

Φυσικά, η γέννηση ενός παιδιού είναι μία από τις πιο όμορφες δημιουργίες που θα μπορούσε κάποιος να φανταστεί. Ο συνολικός χρόνος όταν ο άνδρας και η γυναίκα συγχρονιστούν μεταξύ τους, συνεχίζοντας την εστίαση για να δημιουργήσουν το μωρό, είναι 20-25 λεπτά. Πρέπει να διατηρούν την εστίασή τους μέχρι να δημιουργηθεί και να διαμορφωθεί πλήρως το μωρό. 

Στα μωρά πρέπει να δίνεται τροφή κατά τη γέννηση τους, για να απορροφούν τις ενέργειες των τροφίμων, τα οποία θα τα διατηρήσουν... Αυτό συνεχίζεται (τρώνε φαγητό δηλαδή) για περίπου 10 χρόνια, περίπου μέχρι την περίοδο κατά την οποία σταματά ο θηλασμός των τρισδιάστατων παιδιών. Μετά από αυτή την περίοδο, κάθε παιδί θα είναι σε θέση να παράγει αρκετή ενέργεια για την αυτοσυντήρηση του, χωρίς να χρειάζεται να τρώει φαγητό. Ακριβώς όπως ένας ενήλικας. 

13) Ποια θα είναι τα πρωταρχικά φυσικά δώρα/ταλέντα και ικανότητες των ανθρώπων της τετραδιάστατης Γης; 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Οι τετραδιάστατοι άνθρωποι της γης, θα είναι φυσικοί τηλεπαθητικοί, ακόμη και κατά τη γέννηση τους. Τηλεπάθεια - η ικανότητα των ανθρώπων να επικοινωνούν μεταξύ τους, το μυαλό ενός ατόμου με το μυαλό ενός άλλου ατόμου (να επικοινωνούν), χρησιμοποιώντας απλά τη φυσική δύναμη του μυαλού κάθε ανθρώπου. 

Η ομιλία, χρησιμοποιώντας τις φωνητικές σας χορδές, θα είναι εφικτή, αλλά δεν θα είναι απαραίτητη. Σκεφτείτε, οι άνθρωποι της Γης σήμερα χρησιμοποιούν μόνο το ένα δέκατο (1/10) της συνολικής τους ικανότητας σκέψης. (Δηλαδή μόνο το 10% του εγκεφάλου τους). 

Ένας 4D άνθρωπος της Γης, θα χρησιμοποιεί σχεδόν όλη τη συνολική ικανότητα του νου του, κατά τη διάρκεια των καθημερινών δραστηριοτήτων. Ναι, η δύναμη του νου είναι πολύ ισχυρή στην 4η διάσταση. 

Άλλα φυσικά 4D ανθρώπινα γνωρίσματα περιλαμβάνουν:

• Αιώρηση: την ικανότητα κάθε ατόμου να "επιπλέει", να "περπατάει" πρακτικά στον ουρανό, χωρίς να χρειάζεται να ακουμπάει το έδαφος.

• Τηλεκίνηση: την ικανότητα να σηκώνετε και να μετακινείτε αντικείμενα με το μυαλό σας.

• Τηλεμεταφορά: μπορείτε να μετακινείστε κυριολεκτικά μόνοι σας, χωρίς τη χρήση της τεχνολογίας. Θα "σκέφτεστε" κυριολεκτικά που θέλετε να πάτε, και θα τηλεμεταφέρεστε εκεί. Στιγμιαία. 

Ως 4D άνθρωποι, θα έχετε την δυνατότητα να τηλεμεταφέρεστε από το ένα μέρος στο άλλο, αλλά μόνο εντός πλανήτη σας. 

14) Οι 4D άνθρωποι, έχουν ενισχυμένη όραση και ακοή; 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Απολύτως! Η όραση και η ακοή σας, ως 4D άνθρωποι, θα είναι πολύ οξείες, και θα επεκτείνονται και οι δύο σε πολλά μίλια. Και θα έχετε τη δυνατότητα να «μηδενίσετε» ένα συγκεκριμένο αντικείμενο ή να ακούσετε έναν συγκεκριμένο ήχο, απλά εστιάζοντας σε αυτό. Τόσο οι εξοικειωμένοι (με τις αισθητηριακές τους ικανότητες), όσο και οι άπειροι, θα μπορείτε να "μηδενίζετε" οποιοδήποτε αντικείμενο ή ήχο επιθυμείτε (δηλαδή να πάψετε να το βλέπετε ή να το ακούτε). 

15) Ποια θα είναι τα πιο προηγμένα φυσικά χαρίσματα και οι ικανότητες των πιο ταλαντούχων 4D ανθρώπων;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
• Τηλεμεταφορά: Θα έχουν την βασική δυνατότητα τηλεμεταφοράς απ' το ένα μέρος στο άλλο, εντός γης, σαν τους κοινούς 4D ανθρώπους, αλλά θα είναι, επιπλέον, σε θέση να τηλεμεταφέρονται, διανύοντας μεγάλες αποστάσεις, από τη γη, σε έναν άλλο πλανήτη, εντός του ηλιακού συστήματος της Γης.

• Μεταμόρφωση/Μετασχηματισμός: Θα μπορούν να αλλάξουν τη φυσική τους εμφάνιση, το βλέμμα τους, το χρώμα, το ύψος, το φύλο τους, τα πάντα στην εμφάνισή τους. Θα μπορούν να αλλάξουν την φυσική μορφή τους κατά βούληση, δεν θα χρειάζονται κανένα είδος τεχνολογίας για να το κάνουν! Απλά χρησιμοποιώντας το προηγμένο 4D μυαλό τους. 

Οι ιατρικές ομάδες του Συμβουλίου της Ανδρομέδας, θα έχουν πολλά άτομα διαθέσιμα για να εκπαιδεύσουν τους ανθρώπους της Γης, ώστε να εξοικειωθούν με τις νέες φυσικές τους ικανότητες! Αν θελήσουν βοήθεια. 

16) Υπάρχουν διακριτές/εμφανείς διαφορές, ανάμεσα στους ανθρώπους που ζουν μια ζωή 4ης διάστασης, κι εκείνους που ζουν μια ζωή 5ης διάστασης;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ναι, για την 5η διάσταση.., πολλοί άνθρωποι έχουν ρωτήσει για αυτό. Λάβετε υπόψη ότι κάθε διάσταση, κάθε πυκνότητα, έχει 12 οκτάβες. Στις οκτάβες 1 εώς 6 της 5ης διάστασης, οι άνθρωποι έχουν όλα τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά (που έχουν οι 4D άνθρωποι), και λειτουργούν ο καθένας μεμονωμένα ως ατομική μοναδική συνείδηση. Ακριβώς όπως κάθε άλλο άτομο. 

Περίπου στην 6η οκτάβα, οι άνθρωποι αποκτούν την ικανότητα να ενταχθούν σε μια συνειδησιακή ομάδα που έχει έναν ιδιαίτερο, ειδικό τομέα ενδιαφέροντος, εάν θέλουν. 

Κάθε άτομο μπορεί να το κάνει αυτό κατά βούληση και να ενωθεί με μία «ομάδα ψυχών», να συνεργαστεί για λίγο, και στη συνέχεια να αποχωρίσει όταν το επιθυμεί. 

Κάπως έτσι γίνεται και με τους 3D ανθρώπους, οι οποίοι εργάζονται από κοινού σε μια εργασία, ένα έργο, και μόλις οι στόχοι του έργου ολοκληρωθούν, χωρίζονται ξανά. Παρόμοια αναλογία μπορεί να γίνει και εδώ. 

Ένα παράδειγμα μπορεί να είναι - μία ομάδα ανθρώπων που θέλουν να συγκεντρωθούν μεταξύ τους, επειδή ενδιαφέρονται για τη ζωή των φυτών σε διαφορετικούς κόσμους. Μαζί μπορούν να ταξιδέψουν σε έναν άλλο κόσμο για να μελετήσουν τα φυτά αυτού του κόσμου. Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα. Υπάρχουν αμέτρητα... 

Μία μεγάλη διαφορά, μία βασική διαφορά, των 5D ανθρώπων (σε σχέση με τους 4D), είναι ότι δεν χρειάζονται οχήματα, ή οποιοδήποτε είδος γενικά τεχνολογίας, για να ταξιδεύουν από τον ένα γαλαξία στον άλλο! 

Μπορούν να δημιουργήσουν και να διαιωνίσουν τη δική τους προστατευτική θωράκιση χωρίς τεχνολογία, να χωριστούν από εκείνη, όταν χρειάζεται, και να ενωθούν πάλι με αυτήν. 

A Google & YouTube link below, for the rest of my beloved brothers and sisters that do not speak greek❤💖💎✨😇 




Multidimensional Consciousness