Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Το τρίτο κύμα παρθένων ψυχών είναι εδώ και πρόκειται να αλλάξει τα πάντα...!!!!

Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες ψυχές που ενσαρκώνονται στις μέρες είναι το λεγόμενο «Τρίτο Κύμα Ψυχών» ή οι πρόδρομοι τους, προκειμένου να βοηθήσουν να φιλοξενηθεί το επόμενο βήμα στην εξέλιξη για την επέκταση της ανθρώπινης συνείδησης. 

Οι πρώτες ψυχές άρχισαν να φτάνουν περίπου πριν από 100 χρόνια ως ανιχνευτές για να προετοιμάσουν αυτό το «Τρίτο Κύμα Ψυχών». Τα χαρίσματά τους ήταν πολλά και ποικίλα είναι όμως τα κατάλληλα για να μπορούν να φέρουν σε πέρας το «έργο» αυτό. 

Από το 1940 και μετά, αυτές οι ψυχές με τα ειδικά τους ταλέντα έγιναν γνωστές ως παιδιά Indigo και άρχισαν να καταφθάνουν ολοένα και σε μεγαλύτερους αριθμούς. 

Ήρθαν για να προετοιμαστούν την άφιξη του «Τρίτου Κύματος Παρθένων Ψυχών» που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στη Γη. Ήδη από το 1998-9 περίπου άρχισε να φτάνει το Τρίτο Κύμα των Παρθένων Ψυχών και ονομάστηκαν «Κρυστάλινα Παιδιά» ή «Παιδιά του Ουράνιου Τόξου», ωστόσο τους έχουν δοθεί πολλά άλλα ονόματα.

Αρχικά, έφτασε ένα μικρό ποσοστό, αλλά από το 2010 έρχονται σε πολύ μεγαλύτερους αριθμούς, εκμεταλλευόμενοι κάθε ευκαιρία για να ενσαρκωθούν, χρησιμοποιώντας κυρίως τους μεγάλους Indigo, ως γονείς τους.

Το Τρίτο Κύμα δεν έχει καμιά καρμική επιβάρυνση ή λογοδοσία στις διαστάσεις της Γης ή σε άλλους γήινους. Είναι όλες Παρθένες Ψυχές. Είναι άγγελοι ενσαρκωμένοι, όπως ακριβώς και το πρώτο και το δεύτερο κύμα ήταν, όταν έφτασαν για πρώτη φορά στον πλανήτη μας.

Ωστόσο, όλοι γεννιούνται με μια ενσωματωμένη ηθική πυξίδα, επειδή το «πέπλο» της λήθης που έχουν οι άλλες ψυχές είναι «κατακερματισμένο». 

Αυτό τους επιτρέπει να ξεκαθαρίσουν την ανάκληση μνήμης σε κάθε κομμάτι της μάθησης από προηγούμενες εμπειρίες σε άλλες διαστάσεις και από την ανώτερη συνείδηση.

Για εκατοντάδες χρόνια, παρατηρούν τη Γη, τους ανθρώπους και τα συστήματά τους. Είναι απολύτως ατρόμητες και αντιπροσωπεύουν την επόμενη κατάσταση της ανθρώπινης εξέλιξης λόγω της αυξημένης συνειδητής συνείδησής τους.

Είναι όλες πνευματικοί γίγαντες. Έχουν μια σαφή ιδέα της μεγάλης εικόνας. Ξέρουν πότε οι άνθρωποι εξαπατούν και ψεύδονται. Μπορούν να διακρίνουν σαφώς τις πραγματικές συμπεριφορές των ανθρώπων, ενώ είναι γεμάτοι γνήσια καλοσύνη.

Τα παιδιά του Ουράνιου Τόξου είναι οι οικοδόμοι του Νέου Κόσμου, έχουν μεγάλο ενθουσιασμό, χρησιμοποιούν τη θεία θέληση και είναι έτοιμοι να εκπληρώσουν τις ανάγκες της ανθρωπότητας. Έχουν τεράστια ενσυναίσθηση και διαθέτουν σοφία «παρά τα χρόνια τους».

Έρχονται να διασφαλίσουν ότι εμείς (η ανθρωπότητα, όλες οι ψυχές που συνδέονται με τη Γη που χρησιμοποιούν ανθρώπινα σώματα), σύντομα, σε κάποιο βαθμό, θα συνειδητοποιήσουμε πλήρως την ικανότητά μας να επικοινωνούμε και να κατανοήσουμε πλήρως τις σχέσεις μας με τις λεγόμενες δημιουργικές δυνάμεις, το «Παγκόσμιο Πνεύμα», την «Αρχική Πηγή», τον «Θεό» ή όπως αλλιώς το ονομάζει ο καθένας, ανάλογα με την κουλτούρα στην οποία γαλουχήθηκε.

Θα μας συνδέσουν με τη Δημιουργική Δύναμη θα μας διδάξουν πως να ξανακερδίσουμε αυτές τις ευλογίες της πλήρους συνειδητότητας.

Πολλοί υποστηρίζουν, ότι στο Τρίτο Κύμα θα γεννηθούν ή έχουν ήδη γεννηθεί, ένας νέος Σωκράτης, ένας νέος Απολώνιος Τυανέας, ένας νέος Ιησούς, μόνο που αυτή την φοράμ η αφύπνιση μέσα στην οποία θα διαπνεόυμε, θα εμποδίσει κάθε είδους διαστρέβλωση από τις αλήθειες των νέων Δασκάλων, είτε να γίνουν αντικείμενο εκμετάλλευσης κατά τα συμφέροντα όλων εκείνων που αποβλέπουν στην κακοδαιμονία του ανθρώπου και της ανθρωπότητας γενικότερα.




Σπύρος Μακρής
Μετάφραση-Απόδοση diadrastika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου