Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Οι αμαρτίες σου συγχωρέθηκαν...!!!!

Σε όλη την πορεία του Ιησού μέσα στην Καινή Διαθήκη αυτό που βλέπουμε, είναι ότι έδινε σημασία κυρίως στους ασθενείς και στις ασθένειες. Τι έλεγε όταν θεράπευε ? Οι αμαρτίες σου συγχωρέθηκαν, η πίστη σου σε θεράπευσε. 

Δηλαδή κατά κάποιο τρόπο ο Ιησούς, μας είπε ότι οι ασθένειες, προκύπτουν από τα πάθη μας, δηλαδή από τον τρόπο σκέψης, αλλά και από τα συναισθήματά μας. 

Τα οποία αυτά οδηγούν σε συμπεριφορές οι οποίες, προκαλούν τις ασθένειες. Γιατί το σώμα του θυμού, το σώμα της ζήλιας και του φθόνου, δημιουργεί μπλοκαρίσματα. Αυτά τα μπλοκαρίσματα προκαλούν ασθένειες. Γιατί το νευρικό σύστημα, το ορμονικό σύστημα του σώματός μας φθείρεται και τελικά αλλοιώνεται. 

Εγώ είμαι η οδός της σωτηρίας, δηλαδή της θεραπείας, εννοούσε. Αφού ακόμη και νεκρό ανέστησε. 

Άνοιξε τα «μπαούλα» του μυαλού σου και αναζήτησε ποιες συμπεριφορές, ποιο πάθος σε οδήγησε στην ασθένειά σου. Τα γιατί είναι όλα μέσα σου. Με πολλή αγάπη και υπομονή θα τα βρεις όλα. Τότε κάνε το μεγαλύτερο δώρο στον εαυτό σου, πήγαινε αυτά που βρήκες εκεί μέσα στο «μπαούλο» σου και τοποθέτησέ τα σε έναν Πνευματικό. 

Εκείνος θα σου δώσει τη θεραπευτική οδό. Πάρε την απόφαση να αλλάξεις κάποια πράγματα στο χαρακτήρα σου και αναζήτησε το Φως και Εκείνον. Μείνε στο μονοπάτι της Αγάπης του Θεού και όλα στη ζωή σου θα αλλάξουν μαγικά. 

Ο Ιησούς είναι ο γιατρός της ψυχής σου και όταν η ψυχή σου θεραπευτεί, τότε το σώμα αυτοθεραπεύεται. Τα θαύματα τα κρατάς στο χέρι της καρδιά σου. 

Και μέσα στην καρδιά σου είναι ο Θρόνος Του Θεού. Πόσο μακριά τη νιώθεις την καρδιά σου ? Ένωσε την καρδιά σου με την Θεϊκή σου υπόσταση για να έχεις υπόστεγο - υπό- στέγη. Τη Θεϊκή Στέγη, τον Θεϊκό Τρούλο, για να κλείσεις για πάντα το μπαούλο και να σκοτώσεις τον μπαμπούλα-φόβο. 




Δωροθέα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου