Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Μεταμορφωτική Τεχνική μια επανάσταση στην εξέλιξη σας....!!!!

Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
Τι είναι η Μεταμορφική Τεχνική & πως εφαρμόζεται?
«Κάτι που έχει υποβληθεί σε Μετασχηματισμό από τις φυσικές Δυνάμεις» 

Ένα παράδειγμα της Φυσικής Μεταμόρφωσης είναι η κάμπια που αναπτύσσεται στο κουκούλι της, μόλις τελειώσει το μετασχηματισμό της, από αυτό θα προκύψει μια όμορφη πεταλούδα.

Αυτός ο μετασχηματισμός δεν μπορεί να βοηθηθεί αποκλειστικά από τις εξωτερικές δυνάμεις, αλλά πρέπει να αναπτυχθεί φυσικά.

Εάν πρόκειται να βοηθήσουμε τη προνύμφη με το σπάσιμο του κουκουλιού, από την επέμβασή μας, θα σκοτώναμε την πεταλούδα.

Το έμβλημα Της «Μεταμορφικής κοινωνίας» είναι η πεταλούδα & είναι συμβολικό του Μετασχηματισμού από την κάμπια στην πεταλούδα, μόλις πραγματοποιηθεί αυτός ο μετασχηματισμός η πεταλούδα θα μετασχηματιστεί, δεν θα είναι σε θέση ποτέ να επανέλθει πίσω ως μια κάμπια.

Αυτό είναι αυτό που η «Μεταμορφική Τεχνική» επιτυγχάνει για το πρόσωπο που λαμβάνει αυτή την Τεχνική από τον επαγγελματία - πρακτικό….την Ελευθερία να μετασχηματιστούν τα προηγούμενες σχέδια και οι παρεμποδίσεις στο χρόνο τους. 

Η ζωτική ενέργεια της ανθρώπινης ρέει καθ' όλη τη διάρκεια των ζωών μας, τίποτα ΔΕΝ παραμένει το ίδιο, η μετακίνηση και η αλλαγή λαμβάνουν χώρα κάθε στιγμή στις ζωές μας.

Φανταστείτε λοιπόν εκείνη την Ζωτική δύναμη που ρέει σε όλο το σώμα μας, αλλά εμποδίζεται από τις μνήμες, η τις εμπειρίες & τα γεγονότα στο παρελθόν μας

Εάν οι φραγμοί, τα μπλοκαρίσματα δεν αφαιρεθούν αυτή η ενέργεια δεν μπορούν να ρεύσει ελεύθερα και δεν μπορούμε να προχωρήσουμε, αλλά παραμένουμε κολλημένοι στα παλαιά σχέδια, μοτίβα και φόβους

Ο μετασχηματισμός μας σταματά. 

Φανταστείτε να αφαιρεθούν εκείνοι οι ενεργειακοί φραγμοί,…. θα ήταν όπως η αφαίρεση του τοίχου από ένα φράγμα & το νερό θα έρεε ελεύθερα ως είναι προορισμένο από τη Φύση του.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ :
Ο Robert ST John (1912 - 1996) ήταν ο ιδρυτής της τεχνικής, την οποία ονόμασε αρχικά προγεννητική θεραπεία, δεδομένου ότι ο τομέας της εργασίας ήταν η προγεννητική (ή κύηση) περίοδος).

Ο Gaston Saint Pierre, που μελέτησε με Robert Saint John, το μετονόμασε σε «Μεταμορφική τεχνική». 

« Ενώ ο Robert Saint - John εργαζόταν ως Φυσίατρος, κατανόησε ότι αν και τα φυσικά συμπτώματα των ανθρώπων εξαφανίστηκαν, επειδή η υποκείμενη αιτία δεν αφαιρέθηκε συχνά νέα συμπτώματα πήραν τη θέση τους.

Έτσι άρχισε να στρέφει τις μελέτες του στην αφαίρεση της «αιτίας» των συμπτωμάτων. 

Κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αφού ο Νους μπορεί να καταστήσει ένα πρόσωπο άρρωστο, έτσι & ο Νους θα μπορούσε να θεραπεύσει.

Κατανόησε ότι υπήρξαν δύο αντιδράσεις στο Άγχος

Η μία είναι, ένας τύπος ατόμου που αποτραβιέται από τη ζωή όταν αγχώνεται, ενώ ένας άλλος τύπος θα πιέσει τον εαυτό του πάρα πολύ.

Στη μέση της 10ετίας του '50 ο Robert ST John ενδιαφέρθηκε στην ανακλαστική θεραπεία (αργότερα ονομάστηκε reflexology). 

Μέσω των ανακλαστικών μελετών του καταλάβει ότι η σπονδυλική στήλη αντανακλά & εμπεριέχει το κεντρικό νευρικό σύστημα και είναι η κύρια οστεώδης υποστήριξη για το σώμα. 

Επομένως δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός μεταξύ του μυαλού και του σώματος.

Έγινε επίσης ενήμερος ότι πολλές από τις ασθένειες που βρέθηκαν στα πόδια θα μπορούσαν επίσης να αφορούν μια αντίστοιχη παρεμπόδιση στις νωτιαίες αντανακλάσεις και ότι η εργασία στη νωτιαία ανακλαστική περιοχή είχε την ίδια επίδραση καθώς έτριβε όλο το πόδι.

Έγινε ενήμερος ότι όπως η ανακλαστική θεραπεία λειτούργησε σε έναν φυσικό χάρτη του σώματος, υπήρξε επίσης ένας ψυχολογικός χάρτης, που αντιστοιχεί με τις νωτιαίες (σπονδιλική στήλης) αντανακλάσεις.

Ο Robert Saint-John δημιούργησε έπειτα τα διαγράμματά του, σχετικά με τις αρχές (μητέρας και πατέρας) και τους εννέα μήνες που ξοδεύτηκαν στη μήτρα, επιβάλλοντας κατά συνέπεια έναν ψυχολογικό χάρτη επάνω στον ανακλαστικό χάρτη που ήδη υπάρχει .

Οι περιοχές που επικεντρώνεται ένας πρακτικός της 
« Μεταμορφικής Τεχνικής» δουλεύονται αντιστοίχως & αντιστοιχούν στο χρόνο πριν από τη γέννηση που καθιερώνουμε τη βάση των χαρακτηριστικών μέσα από τα οποία ζούμε οι ζωές μας, ενώ ήμασταν στη μήτρα. 

Η "ΜΕΤΑΜΟΡΦΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ" είναι μια απαλή προσέγγιση στην αυτοθεραπε'ια και τη προσωπική ανάπτυξη, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να απελευθερώσετε τους ενεργειακούς φραγμούς από τη.

ΠΡΟ - ΣΥΛΛΗΨΗ: αυτό είναι το στάδιο όπου η συνείδηση για να ΕΙΝΑΙ, σύρεται στη στιγμή της σύλληψης.

ΣΥΛΛΗΨΗ: είναι η ένωση του σπέρματος και του ωαρίου που δημιουργούν όλους τους παράγοντες που πρόκειται να αναπτύξουν μια νέα ζωή. Το πλήρες γενετικό σχέδιο για αυτήν την νέα ζωή περιλαμβάνεται μέσα σε αυτό το πρώτο κύτταρο, είναι όλα όσα είμαστε.

Δεδομένου ότι το κύτταρο αυξάνεται και αναπτύσσεται κατά τη διάρκεια της περιόδου κύησης, έτσι & η συνείδηση. 

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ?
Το μασάζ αυτό, μπορεί να βοηθήσει το καθένα & είναι απολύτως ασφαλές και μη καταπατητικό.Νέοι , νεογέννητα μωρά, ενήλικοι, παιδιά, οι ηλικιωμένοι, καθένας με φυσικές ειδικές ανάγκες, μπορούν όλοι να ωφεληθούν από τις συνεδρίες με τη ΜΕΤΑΜΟΡΦΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ 

Είναι ένας απαλός τρόπος να ελευθερώσεται πρότυπα & μοτίβα όπως προγεννητικό Στρες , στρες της μέλλουσας μητέρας που αποροφάει το παιδί, πρόωρη γέννηση ( για βρέφη & άγχος των μαμάδων) καθώς & δύσκολες καταστάσεις τοκετού ( καισαρική) ΄η ταλαιπωρία κατά την κύηση 

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ?
Με πολύ από & φυσικό τρόπο ο λήπτης αφήνεται στον εξειδικευμένο - πρακτικό ο οποίος εξασκεί πίεση & ελαφρύ μασάζ σε συγκεκριμένες ανακλαστικές περιοχές που αφορούν συγκεκριμένες περιόδους ως έμβρυα ( προγεννητική περίοδος & σύλληψη) στα πόδια , στα χέρια & στο κεφάλι

Ο χρόνος αυτής της Τεχνικής είναι :
20' για το κάθε πόδι
5' για το κάθε χέρι
5' για το κεφάλι

Κατα τη συνεδρία δε χρειάζεται να λάβουμε Ιστορικό ή να συζητήσουμε τα θέματα που σας απασχολούν.

Η πρωταρχική Αρχή της Μεταμορφικής Τεχνικής είναι ότι εμπιστευόμαστε ότι η Ζωτική ενέργεια του λήπτη ( ενήλικα, μέλλουσα μητέρα , βρέφος, παιδί ) έχει την ικανότητα να επιφέρει τη Μεταμόρφωση καθώς θα κινηθεί μέσα στο σώμα & θα αλαλάξει το Ψυχολογικό χάρτη του ατόμου

Η Καλλιστώ είναι μέλος του " Metamorphic Association" στην Αγγλία & εξιδεικευμένη πρακτικός στη Μεταμορφική Τεχνική 
Η συνεδρίες κρατούν μία ώρα και έχουν κόστος 40 ευρώ.




Για ραντεβού στείλτε στο 
Email galacticthea@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου