Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Η αφοσίωση, το χρυσό κλειδί ευημερίας...!!!!

Όλοι οι άνθρωποι κάνουν επιλογές στην ζωή τους. Επιλογές που ήταν όνειρό τους κατά τα κάποιο τρόπο. Όποια και να είναι η επιλογή μας, αυτό που περιμένει από μας είναι την αφοσίωσή μας με ολότητα και απλότητα. 

Χωρίς να νιώθουμε ότι αυτή η επιλογή μας, μας πνίγει, μας βασανίζει. Αλλά να νιώθουμε πάντα ότι μας αναβαθμίζει. 

Είτε η επιλογή αυτή έχει να κάνει με την επιβίωση μας, είτε με έναν σύντροφο, είτε με μία μας αγορά. 

Όπως και να είναι η επιλογή μας, σε ότι και να αναφέρεται όταν της αφιερωθούμε αυτόματα το Σύμπαν «υποκλίνεται». 

Το Σύμπαν και ο Θεός πάντα «υποκλίνονται» σε τέτοιου είδους δοτικότητα. Μία δοτικότητα με απλότητα, με αγάπη και στοργή με όλη μας την αφοσίωση, ακόμη και η επιλογή μας να είναι λάθος, αυτόματα θα μετατραπεί σε σωστή. 

Ο Φύλακας Άγγελός μας θα μεταφέρει το μήνυμα αφοσίωσης στο Θεό και Εκείνος θα μας οδηγήσει στα υπόλοιπα μας βήματα. Θα μας δημιουργήσει προϋποθέσεις ευημερίας. 

Την αφοσίωση την έχουμε μάθει και με μία άλλη λέξη, μεράκι. Το μεράκι λοιπόν, αφοσίωση είναι ένα μεγαλείο. 

Η αφοσίωση είναι ένα χρυσό κλειδί, το οποίο θα μας ανοίξει την πόρτα της καρδιάς μας και μέσα από εκεί θα ακούσουμε το τραγούδι της ψυχής μας, το οποίο θα μας καλωσορίζει στην θύρα του παραδείσου. Γιατί ο Θεός τι θέλει από μας ? Απλότητα, αγνότητα και αφοσίωση. Δηλαδή χωρίς να αγκομαχάμε να απολαμβάνουμε τις επιλογές μας. 

Όποια και να είναι η επιλογή μας λοιπόν κρύβει μέσα της ένα χρυσό κλειδί. Και αν έχω πολλές επιλογές ας αφεθώ στο μαγικό μυστικό τραγούδι της αφοσίωσης και τότε θα ανοίξουν οι Ουρανοί. Οι Ουρανοί και ο Θεός για την δική μας ζωή. 




Δωροθέα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου