Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Αποτελεσματική φυσική θεραπεία για να αποβάλετε τα κακά βακτήρια του στομάχου που πρέπει να γνωρίζετε...!!!!

Η Σπιτική Αποκατάσταση αποτελείται από 2 συστατικά για να απαλλαγούμε από βακτήρια του στομάχου και της ισορροπίας της πέψης.

Ο αριθμός των ανθρώπων που αγωνίζονται με τα βακτήρια του στομάχου αυξάνεται κάθε μέρα, ένα πρόβλημα υγείας του οποίου η θεραπεία παίρνει ένα σημαντικό ποσό του χρόνου και προσπάθειας. 

Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν τη φυσική θεραπεία για την υγεία που θα συζητήσουμε σε αυτό το άρθρο.

Έτσι, ποια είναι η ιδανική λύση για όσους ασχολούνται με τα βακτήρια του στομάχου; Δοκιμάστε το συνδυασμό των ξηρών σύκων και του ελαιόλαδο – την ιδανική θεραπεία.

Βάλτε τα σύκα σε ένα βάζο και ρίχνουμε μέσα λίγο ελαιόλαδο. Να είστε προσεκτικοί, θα πρέπει πάντα να χρησιμοποιείτε οργανικά σύκα, και υψηλής ποιότητας λάδι. Για καλύτερα αποτελέσματα, μπορείτε να κόψετε τα σύκα στα τέταρτα.
Αφήστε τα σύκα εμποτισμένα με ελαιόλαδο για 40 ημέρες. Πάρτε ένα κουταλακι κάθε πρωί, πριν να φάτε ή να πιείτε οτιδήποτε.

Εάν δεν μπορείτε να περιμένετε , κάνετε δύο δόσεις και αρχίζετε να το καταναλώνετε , μετά από μια εβδομάδα θα αρχίσουν τα αποτελέσματα.

Για βέλτιστα αποτελέσματα, ρυθμίστε τη διατροφή σας στη θεραπεία και προσεκτικά να επιλέξετε τα τρόφιμα που τρώτε.

Συμβουλές διατροφής
Φάτε ελαφρά ψημένα ή σε ατμό-μαγειρεμένα γεύματα και αποφύγετε την προσθήκη καρυκευμάτων, ειδικά καυτερές πιπεριές. Θα πρέπει επίσης να αποφεύγετε ξινά τρόφιμα και τα λιπαρά κρέατα, και ιδιαίτερα στους ξηρούς αλλαντικά.

Φροντίστε να χρησιμοποιείτε υψηλής ποιότητας, βιολογικό λάδι, κατά προτίμηση ψυχρής πίεσης ελαιόλαδο.

Όταν συνδυάζονται μαζί, το ελαιόλαδο και τα αποξηραμένα σύκα θα βελτιώσει την κατάστασή σας και την προστασία της υγείας σας.

Σύμφωνα με πολλούς ανθρώπους που έχουν δοκιμάσει αυτό το φάρμακο, μπορεί να θεραπεύσει ακόμα και αιμορροΐδες, στειρότητα, προβλήματα με το έντερο, δυσκοιλιότητα, βρογχίτιδα και το άσθμα.




http://www.healthyfoodhouse.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου