Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

14 χαρακτηριστικά τα οποία δείχνουν πως έχετε γεννηθεί με υψηλότερη συχνότητα...!!!!

Όλα σε αυτό το Σύμπαν δονούνται σε μια συγκεκριμένη συχνότητα που τους δίνει την μοναδική τους ύπαρξη, ορατότητα και απτότητα. Οποιαδήποτε διακοπή αυτής της συχνότητας προκαλεί την θραύση ή την αλλοίωση της ευαίσθητης σχέση του αντικειμένου με το Σύμπαν και το κάνει να υπάρχει σε ένα υψηλότερο ή κατώτερο επίπεδο ύπαρξης σε σχέση με πριν. 

Οι άνθρωποι επιθυμούσαν ένα υψηλότερο επίπεδο συχνότητας από τους συνανθρώπους τους από την στιγμή που οι πρώτοι γιόγκι έκατσαν κάτω από ένα δέντρο για να διαλογιστούν σχετικά με το βαθύτερο νόημα της ζωής. 

Αυτό το ανώτερο επίπεδο που λέγεται moksha ή νιρβάνα είναι το ίδιο. Τώρα, υπάρχουν σημάδια που δείχνουν αν κάποιος έχει αποκοπεί από αυτή τη διαδικασία μετάβασης.

Αυτά τα σημάδια, αν υπάρχουν σε ένα άτομο, λένε ότι το εν λόγω πρόσωπο δεν είναι αποκομμένο από το γήινο και το κοσμικό. Αντιθέτως, θα μπορούσε απλώς να διαλογιστεί για να βρει τον δρόμο του έξω από αυτό το σκοτάδι για να φτάσει σε ένα υψηλότερο επίπεδο ύπαρξης. 

Αυτά τα σημάδια (διαβάστε για να τα ανακαλύψετε) είναι τα ακόλουθα. Αν συσχετιστείτε με τουλάχιστον δύο από αυτά, υπάρχει υψηλή πιθανότητα να μπορείτε να αυξήσετε την συχνότητα σας αν προσπαθήσετε σκληρά με διαλογισμό και γιόγκα. 

Αυτά είναι τα παρακάτω : 
1.Νιώθετε σαν ένας περιπλανώμενος, αναζητάτε ένα δέντρο για να προσκολληθείτε με την καταιγίδα. Συνεχώς επιθυμείτε έναν σύντροφο ή ένα σύζυγο ή μια δυνατή οικογένεια. 

2.Παρά την εξυπνάδα σας, ποτέ δεν είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα που έχετε. Τείνετε να σκέφτεστε πως πάντα μπορούσατε να κάνετε κάτι καλύτερα. 

3.Συχνά βρίσκετε τον εαυτό σας να ακούει φωνές από οντότητες άλλων κόσμων γύρω σας. 

4.Είστε συναισθηματικά άστατοι. Βρίσκετε τον εαυτό σας να ταλαντώνεται ανάμεσα στα συναισθήματα σας. 

5.Οι στιγμές διαύγειας και απόλυτης σαφήνειας σας δεν διαρκούν πολύ, αλλά είναι αποφασιστικές. 

6.Τα όνειρα σας είναι ζωντανά και ολοκάθαρα. Είναι σαν οράματα που σας δίνουν και δαίμονες για να παλέψετε και έμπνευση για να συνεχίσετε να μάχεστε. Μερικές φορές μπορούν να είναι εξαντλητικά και να σας φοβίζουν και άλλες φορές τα απολαμβάνετε. 

7.Δένεστε πολύ δυνατά όταν το κάνετε. Είναι σαν την συνάντηση των δίδυμων φλογών. Είτε είναι με την οικογένεια είτε ρομαντικά, δεσμεύεστε σαν να μην υπάρχει αύριο. Ομοίως, όταν απομακρύνεστε είστε εξίσου αδίστακτοι. Αλλά όταν αγαπάτε κάποιον, τον αγαπάτε με όλο σας το είναι. 

8.Ο χρόνος για εσάς είναι ένα κομμάτι ύφασμα που διπλώνετε. Είναι κάτι πολύ πιο απτό και σημαντικό. Η αντίληψη σας γι αυτόν είναι απολύτως διαφανής και γρήγορη σε σχέση με άλλες. 

9.Πιστεύετε στην ελεύθερη βούληση και στην μοίρα. Τα σπουδαιότερα πράγματα δεν σχεδιάζονται από εσάς, αλλά ταυτόχρονα, χρειάζεται να κάνετε τις σωστές επιλογές για να φτάσετε σε αυτά. 

10.Το ένστικτο σας ποτέ δεν σας έχει απογοητεύσει μέχρι τώρα. Είστε αντιληπτικοί και η διαίσθηση σας είναι εντελώς συντονισμένη. Μπορείτε να διαβάσετε τις προθέσεις των άλλων από την γλώσσα του σώματος τους. Επειδή η διαίσθηση σας έχει αποδειχτεί ότι ήταν σωστή σχεδόν πάντα, ποτέ δεν αποτυγχάνετε να την εμπιστευτείτε, πάντα την ακολουθείτε και πάντα πράττετε σύμφωνα με αυτή. 

11.Οι άνθρωποι ελκύονται από την προσωπικότητα σας όπως τα μυρμήγκια από τη ζάχαρη. Αυτό γίνεται επειδή είστε γεννημένοι ηγέτες, γεμάτοι χαρίσματα και αυτή την άυλη σπίθα που διαχώριζε τον Μαρτίνο Λούθηρο από το πλήθος των ανθρώπων. Οι άνθρωποι έρχονται σε εσάς για συμβουλές και βοήθεια. Έχετε επιρροή πάνω τους και μπορείτε να τους χειραγωγήσετε εύκολα. Αλλά δεν χρησιμοποιείτε αυτή την επιρροή για να πετύχετε τους στόχους σας εγωιστικά, ή τουλάχιστον τις περισσότερες φορές. 

12.Η σοφία και η έμφυτη ευαισθητοποίηση που οι άνθρωποι προσπαθούν να πετύχουν μέσα από μακροχρόνιες πρακτικές και διαλογισμό, είναι δικές σας από τότε που ήσασταν παιδί. Ως αποτέλεσμα, συχνά νιώθετε αποξενωμένοι και μόνοι, απομονωμένοι από τους φίλους και τους γύρω σας. 

13.Είστε από την φύση σας κινητοποιημένο άτομο. Κάποιος που είναι θετικός και φωτεινός και γενικά είναι ελπιδοφόρος για την ύπαρξη. Η θέληση να φτιάξετε έναν καλύτερο κόσμο για τον εαυτό σας και για τους αγαπημένους σας είναι βαθιά ενσωματωμένη μέσα σας. Είστε ένα χαρούμενο και ένα πολύ αγαπητό άτομο. 

14.Σπάνια αρρωσταίνετε. Σε αντίθεση με τους άλλους που έχουν την τάση να αποκτούν κρυώματα και βήχα, είστε εκ φύσεως το πιο υγιές άτομο. Έχετε πολύ δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα και σιγουρεύεστε πως παραμένει έτσι. Φροντίζετε καλά τον εαυτό σας. 




Μετάφραση: awakengr.com via simplecapacity.com 
Image by AN137 | deviantart

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου