Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Περιμένουμε Επισκέπτη σήμερα...!!!!

Όταν στο σπίτι μας περιμένουμε επισκέπτη αναλόγως με τον επισκέπτη θα κάνουμε και τις ανάλογες ετοιμασίες στο σπίτι μας με ευλάβεια. 

Αν μαθαίνατε ότι θέλει διακαώς να σας επισκεφτεί στο σπίτι σας μία εξέχουσα προσωπικότητα θεωρώ ότι θα κάνατε ανάλογες προετοιμασίες. Ίσως από τα πρώτα που θα σκεφτόσασταν θα ήταν «πώς είναι δυνατόν να θέλει μία τέτοια προσωπικότητα να έρθει στο δικό σας σπίτι». Ξαφνικά θα νιώθατε το σπίτι σας ακατάλληλο για αυτή την επίσκεψη. 

Ο Ιησούς όμως θέλει να βρεθεί σε κάθε σπίτι σήμερα, θέλει να σταθεί στο πλάι κάθε ανθρώπου σήμερα. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε για να τον υποδεχτούμε, είναι την ώρα της Ανάστασης να αφήσουμε μια για πάντα τον εγωϊκό μας εαυτό να φύγει στον ουρανό. 

Να νιώσουμε την ταπείνωση μέσα από την παραδοχή του εγωισμού μας. Να ανοίξουμε τα μάτια της καρδιάς μας . Στο Αναστάσιμο τραπέζι μας θα είναι μαζί μας κι Εκείνος με το Άγιο Φως. Το Άγιο Φως που βρίσκεται στο χώρο μας, Εκείνος μας δείχνει την Αγάπη Του για πολλοστή φορά. Εκείνος δεν ενδιαφέρετε καθόλου για τον χώρο του σπιτιού μας αλλά για την καρδιά μας. 

Μπαίνει Εκείνος απόψε στα σπίτια μας, φωτίζει κάθε γωνιά του πλανήτη με το Άγιο Φως - Πνεύμα Του. 

Απόψε Εκείνος είναι ο Επίτιμος καλεσμένος σας. Καλώς όρισες !!! Να πούμε στην φλόγα Του Ιησού!!! 

Ας καθαρίσουμε τις καρδιές μας για να μείνει για Πάντα μέσα μας αλλά και στον χώρο μας.




Δωροθέα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου