Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Η αγάπη είναι το κλειδί...!!!!

Τι αλλαγή πρέπει να γίνει στην ανθρώπινη συνειδητότητα για να αναδυθείτε στην επιφάνεια; 

Έχουμε ένα σχέδιο που δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε προς το παρόν. Το σχέδιό μας είναι ευέλικτο με πολλές δυνατότητες και ποια απ’ όλες θα ξεδιπλωθεί, εξαρτάται από το βαθμό της αλλαγής της ανθρωπότητας. Επιθυμία μας είναι να δούμε την ανθρωπότητα να αρχίζει να ζει από την καρδιά συνέχεια αντί αυτή τη νοοτροπία «περιμένουμε και βλέπουμε». 

Κάποιοι άνθρωποι που ακούνε για εμάς προσπαθούνε να το εκλογικεύσουν με το νου τους παρά να δουν την αλήθεια που βρίσκεται βαθιά μέσα στις καρδιές τους και αποφασίζουν να πιστέψουν μόνον όταν θα μας δουν μπροστά τους. Η ανάδυσή μας είναι ενδεχόμενη, ανάλογα με την αύξηση της αγάπης και του φωτός μέσα στις καρδιές σας. 

Όταν ο σύνδεσμος της καρδιάς σας με εμάς γίνει πιο σταθερός, τότε θα εμφανιστούμε με πιο ευκρινή τρόπο. Εκείνοι με την νοοτροπία του «περιμένουμε και βλέπουμε» σίγουρα θα περιμένουν πολύ περισσότερο για να μας δουν. Για αρκετό καιρό ακόμα, η παρουσία σας ανάμεσά μας θα επιτρέπεται μόνο κατόπιν δικής μας προσκλήσεως. 

Όπως είπα και πρωτύτερα, αυτές οι συναντήσεις δεν θα γίνουν σε τριτοδιάστατη δόνηση. Από εσάς εξαρτάται να ανυψώσετε τη δόνησή σας. 

Καθώς οι ενέργειες συνεχίζουν να αλλάζουν στον πλανήτη, η αλλαγή της δόνησης θα γίνει εφικτή σε πολλούς ανάμεσα σ’ εσάς που έχετε ελκυστεί και διαβάζετε αυτό το υλικό. Μέχρι τώρα έχουμε δει ότι συμβαίνει μεγάλο άνοιγμα καρδιάς, οι Γαλλικοί πληθυσμοί του πλανήτη μας υποδέχονται με αγάπη μέσα από τα βιβλία μας. 

Αυτό μας δίνει μεγάλες ελπίδες ότι σύντομα θα ξεκινήσουμε μικρές κρυφές συναντήσεις με εκείνους που έχουν φτάσει στο επίπεδο της δόνησης που είναι απαραίτητη για την παρουσία μας. Σας ζητάμε να αφήσετε τις παλιές στρεβλές ενέργειες της 3ης διάστασης και να προχωρήσετε σ’ ένα καινούργιο επίπεδο χαράς και αγάπης. Αυτό είναι το κλειδί. 




1 σχόλιο: