Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Νόμος της Έλξης – Οι 5 ξεχασμένοι κανόνες...!!!!

Ο νόμος της έλξης έχει γίνει έχει γίνει πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια και έχει πολλούς φανατικούς υποστηρικτές από την μία και αρκετούς άσπονδους εχθρούς από την άλλη. Είτε πιστεύετε στο νόμο της έλξης είτε όχι, είναι χρήσιμο να γνωρίζετε και να εφαρμόσετε κάποιες από τις αρχές του, ώστε να πειραματιστείτε μαζί του. 

Όσοι ακολουθούν τις Αρχές του Νόμου της Έλξης σε καθημερινή βάση, έχουν διαπιστώσει τεράστια διαφορά στη ζωή τους. Ωστόσο, κάποια πράγματα που εμφανίζονται στην πορεία μπορούν να εμποδίζουν την πρόοδό σας. 

Όταν ενημερωθείτε γι’ αυτούς τους πέντε ξεχασμένους κανόνες, που παραθέτουμε παρακάτω, μπορείτε να επιταχύνετε τη δύναμη της υλοποίησης. 

Οι Πέντε Ξεχασμένοι Κανόνες Για Να Εφαρμόσετε Σωστά Τον Νόμο Της Έλξης 

1. Όσο Περισσότερο τον Χρησιμοποιείτε Τόσο Περισσότερο Θα Αποδίδει.
Μερικοί άνθρωποι μου έχουν πει ότι ο Νόμος της Έλξης δεν λειτουργεί γι 'αυτούς. Όταν ρωτήθηκαν τι κάνουν, αναπόφευκτα μου λένε ότι έχουν δοκιμάσει την διαδικασία της «Οπτικής Αναπαράστασης» για λίγες μέρες, αλλά δεν πέτυχε σε αυτούς. Τους ρωτάω, για πόσο καιρό θα έπαιζαν στη λοταρία πριν αναμείνουν να κερδίσουν, κάποιοι απαντούν μια ζωή, κάποιοι θα περίμεναν λίγα χρόνια, ενώ υπάρχουν και διάφορες άλλες απαντήσεις. 

Ο Νόμος της Έλξης λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με αυτόν της λαχειοφόρου αγοράς και με τους κανόνες της. Πρώτα απ' όλα θα πρέπει να αγοράσετε το λαχείο για να μπορέσετε να κερδίσετε. Δεύτερον θα πρέπει να αγοράζετε ένα εισιτήριο κάθε εβδομάδα για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να βγείτε κερδισμένοι. Αντιστοίχως με τον Νόμο της Έλξης, θα πρέπει να εξασκήστε κάθε μέρα για να απολαύσετε τα οφέλη του. 

Σε αντίθεση με τη λαχειοφόρο αγορά, κερδίζετε πάντα, είτε προσελκύοντας όλους τους στόχους σας, είτε μειώνοντας τα επίπεδα του άγχους σας μέσω της οπτικοποίησης των επιθυμιών σας, είτε αυξάνοντας τις νοητικές σας ικανότητες, είτε κάνοντας νέες φιλίες κατά μήκος της διαδρομής για να πετύχετε τους στόχους σας. Κάθε φορά είστε κερδισμένοι. 

2. Ζωντανέψτε τις προθέσεις σας με συναισθήματα 
Πολλές φορές, όταν απλώς θέτουμε τους στόχους μας, τους οπτικοποιούμε και μετά από λίγο παραμελούμε τη διαδικασία αυτή πιστεύοντας ότι θα τρέξει από μόνη της, δεν έχουμε το αποτέλεσμα που περιμέναμε. Όμως, αν οπτικοποιούμε τους στόχους μας και τους εμπλουτίσουμε με πραγματικά συναισθήματα καθημερινά (να αισθανόμαστε σαν να έχουν ήδη συντελεστεί),τότε αυτοί θα συμβούν. 

Αλεγράροντας τους στόχους σας με συναισθήματα, τους τροφοδοτείτε με ενέργεια, η ενέργεια τους δίνει ορμή, η ορμή δημιουργεί την απαραίτητη δύναμη που χρειαζόμαστε, που με τη σειρά της μας ωθεί να αφουγκραστούμε τα σωστά βήματα που πρέπει να κάνουμε και αφού τα ακολουθήσουμε, επιτυγχάνουμε τους αρχικούς μας στόχους. 

Όταν δεν εμπλουτίζετε τις επιθυμίες σας με συναισθήματα θέτετε εμπόδια στην επίτευξή τους. Θα πρέπει να δίνετε στις επιθυμίες και στις απεικονίσεις σας ενέργεια και για να το κάνετε αυτό χρειάζεται να τα ζωντανέψετε μέσω των συναισθημάτων. 

3. Δώστε Περισσότερα Από Όσα Παίρνετε 
Ο Νόμος της Έλξης απαιτεί ισορροπία, όποια μορφή και αν έχουν οι επιθυμίες σας. Αν έχετε επιτύχει τους οικονομικούς στόχους σας, επιστρέψτε μέρος αυτών μέσω φιλανθρωπιών ή να προσφέροντας κάποιες από τις υπηρεσίες σας δωρεάν. 

Αν πετύχετε τον στόχος σας και βρείτε τον τέλειο σύντροφο, δείξτε του ευγνωμοσύνη φροντίζοντας αυτόν και την οικογένειά του με το σωστό τρόπο. Εάν πετύχετε το στόχο σας να πάρετε το πανεπιστημιακό σας πτυχίο, φροντίστε να το χρησιμοποιείτε με σύνεση και να ασκήσετε το επάγγελμά σας δεοντολογικά. 

4. Να Δείχνετε Ευγνωμοσύνη 
Αν διαβάζετε αυτό το άρθρο, σημαίνει πως ξυπνήσατε σήμερα το πρωί ασφαλής και υγιής. Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν αυτή την πολυτέλεια. Είναι ο καθένας από μας κλεισμένος στη δική του καθημερινότητα και αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο μας δεδομένο. Γιατί να μην αφιερώνουμε πέντε λεπτά την ημέρα για να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας για όσα έχουμε και για αυτά που απολαμβάνουμε; 

5. Εκμυστηρευθείτε Στους Άλλους Το Μυστικό Σας Μόνο Όταν Αυτό Έχει Επιτευχθεί 
Είναι ένα παράδοξο φαινόμενο που έχω παρατηρήσει με το Νόμο της Έλξης. Για παράδειγμα, είχα βάλει στόχο να προσελκύσω εμπορικές συνεργασίες και το έκανα πολύ καλά μέχρι που άρχισα να λέω στον περίγυρό μου γι’ αυτό. Έγραψα ένα άρθρο γι’ αυτό, το είπα σε μερικούς φίλους και στην οικογένειά μου και σχεδόν εν μία νυκτί οι πωλήσεις σταματήσαν. 

Παρόμοια γεγονότα συνέβησαν πολλές φορές στη ζωή μου. Το έχω μελετήσει αρκετά και κατέληξα σε κάποια συμπεράσματα : Όταν έχετε μια επιθυμία, να εργάζεστε προς την κατεύθυνση αυτή και να συνεχίζετε να δουλεύετε μέχρι να επιτευχθεί. Όταν είστε στη μέση της εργασίας και εκμυστηρεύεστε στους άλλους την μέχρι εκείνη τη στιγμή επιτυχία, το μυαλό σας αποφασίζει πως υλοποιήσατε το στόχο σας και η ενέργεια που δίνει ώθηση στις επίτευξή τους εξαφανίζεται. 

Ας πάρουμε το δικό μου παράδειγμα με τις εμπορικές συνεργασίες. Μελέτησα αρκετούς μήνες το μάρκετινγκ σχετικά με αυτές, οι αρχικές μου προσπάθειες απέτυχαν αρκετές φορές. Κάποια στιγμή κατάφερα να έχω μια σχετική επιτυχία και να βγάλω μερικά χρήματα. Μέχρι αυτό το σημείο δεν είχα πει σε κανένα τίποτα και είχα αρκετή ενέργεια και όρεξη να συνεχίσω να πετυχαίνω πάνω σε αυτό. 

Ωστόσο, μόλις ανέφερα σε κάποιον γι’ αυτό, λίγο λίγο άρχισα να εκτροχιάζομαι, η ενέργεια της σκέψης μου άρχισε να εξαντλείται και η επιτυχία σταμάτησε από τη μια μέρα στην άλλη. Αυτό συνέβη επειδή υποσυνείδητα θεώρησα πως ήδη πέτυχα το στόχο μου, μιας και όλοι επιβράβευαν τις ενέργειές μου και μου έλεγαν πόσο επιτυχημένος είμαι. 




SHARE24.GR VIA STEVENAITCHISON.CO.UK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου