Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Οικογενειακό Κάρμα : Πώς να απελευθερωθείτε από τον ενεργειακό δεσμό των προγόνων σας...!!!!

Αυτό το άρθρο σχετίζεται με το οικογενειακό κάρμα, τους ενεργειακούς δεσμούς και την οικογένεια σας να είναι ο καλύτερος δάσκαλος και αυτή που σας δίνει την περισσότερη ώθηση.

Τι είναι το οικογενειακό κάρμα;
Το οικογενειακό κάρμα είναι το κάρμα των προγόνων σας, από τους γονείς σας έως εσάς. Ας πούμε ότι ο πατέρας σας ήταν ο πιο πνευματικά ανεπτυγμένος σε όλη την οικογένεια και είχε πέντε αδέλφια. Θα ήταν το ''ενεργειακό μπλοκάρισμα'' για την υπόλοιπη οικογένεια. 

Κουβαλά αυτό το φορτίο από τότε που γεννήθηκε και θα συνεχίσει να το κουβαλά για όλη του τη ζωή εκτός και αν το απελευθερώσει. Είναι μια διέλευση ενέργειας είτε φυσικά και λεκτικά είτε εντελώς ενεργειακά και υποσυνείδητα.

Μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με την οικογένεια σας σε ένα ασυνείδητο επίπεδο.

Αν θεωρείτε τον εαυτό σας ευαίσθητο και έχετε γεννηθεί από γονείς που και οι δύο έχουν πνευματικό φορτίο τότε φαίνεται πως θα το φορτωθείτε διπλά. Οι περισσότεροι από εμάς, δεν τα πάμε πολύ καλά με τους γονείς μας και αυτό μπορεί να οφείλεται σε ενεργειακούς δεσμούς του παρελθόντος. Τα πάντα είναι θεμελιώδης ενέργεια, οπότε η συνείδηση μας υπάρχει πέρα από την φυσικότητα και τον γραμμικό χρόνο.

Έχουμε ξαναζήσει πριν από αυτή την ενσάρκωση. Πολλοί άνθρωποι της οικογένειας σας είναι η συνείδηση που είχατε πριν από αυτή τη ζωή και έχουν επιλέξει να έρθουν στην Γη μαζί σας. Αναλόγως με το μονοπάτι του παρελθόντος σας, ίσως έχετε επιλέξει να βάλετε περισσότερη ένταση στη ζωή σας ώστε να ισορροπήσετε το κάρμα σας.

Είμαστε πηγή συνείδησης που την προβάλλουμε σε μορφή 3D για να την κατανοήσουμε καλύτερα. Από αυτή την άποψη, δεν υπάρχει καλό και κακό, υπάρχει απλά αυτό. Οπότε, πολλοί έχουν επιλέξει να ζήσουν την ζωή ως δολοφόνοι και έχουν σκοτώσει για να κερδίσουν περισσότερη διορατικότητα και από τις δύο απόψεις και για να κατανοήσουν καλύτερα την φύση της πραγματικότητας.

Εσείς και η μητέρα σας ίσως έχετε καρμικές εμπειρίες στο παρελθόν, οτιδήποτε από διαμάχες μέχρι την άρνηση σας να μάθετε το μάθημα σας. Τα πάντα χρειάζονται ισορροπία, οπότε αν προκαλέσατε πολύ καταστροφή στην προηγούμενη ζωή σας, θα πρέπει να βρίσκεστε στο άλλο άκρο σε αυτή τη ζωή.

Τα οικογενειακά πρότυπα έχουν περάσει από τους προγόνους σας στους παππούδες, στους γονείς και έπειτα σε εσάς. Για παράδειγμα, η γιαγιά σας ήταν υπερβολικά μειλίχια. Πάντα φρόντιζε τους άλλους και τους άφηνε να την χρησιμοποιούν. Ο παππούς σας θα ήταν αλκοολικός και καπνιστής.

Τότε, η μητέρα σας έχει μια ενέργεια αυτοθυσίας. Αυτό μπορεί να φανεί ως αδιάφορη προσοχή, έλλειψη αγάπης για κάποιον ή για τα παιδιά της. Αυτές οι παραδόσεις περνούν με τον ίδιο τρόπο που περνά η καταπίεση, οι ψευδείς αλήθειες και η ιεραρχία. Διαιωνίζει το σύστημα και κρατά την μαζική συνείδηση σε ένα χαμηλότερο επίπεδο.

Εσείς, ως παιδί των γονιών σας έχετε στο DNA σας το κάρμα που έχει φτάσει μέσω των προγόνων σας. Αυτό μπορεί να είναι πολύ ήπιο ή πολύ έντονο. Είναι ιδιαίτερα συγκεκριμένο στον καθένα.

Χαρακτηριστικά που δηλώνουν ότι εσείς κουβαλάτε το οικογενειακό κάρμα :

· Είστε το πιο πνευματικά ανεπτυγμένο και συνειδητοποιημένο άτομο στην οικογένεια

· Πάντα νιώθατε διαφορετικός από την οικογένεια σας. Νιώθετε πως υπάρχει μεγάλη απόσταση από αυτό που είναι και το πώς συμπεριφέρονται σε σχέση με εσάς.

· Κάποιες φορές ανεξήγητα αρρωσταίνετε και έχετε το αίσθημα πως κουβαλάτε το βάρος όλου το κόσμου στους ώμους σας

· Έχετε εμπλακεί σε παράξενα οικογενειακά θέματα περισσότερο από μία φορά

· Αναγνωρίζετε τα οικογενειακά πρότυπα στους γονείς και στους προγόνους σας και μπορείτε να τα κατανοήσετε αρκετά ώστε να τα αλλάξετε.

Οπότε, πως κόβουμε τα ενεργειακά δεσμά;
Οι άλλοι μπορεί να μην καταλάβουν αυτό το κομμάτι σας που είναι ''διαφορετικό'' σε αντίθεση με τις προοπτικές τους για την ζωή. Απελευθερώνοντας αυτά τα δεσμά στην γονική ενέργεια σημαίνει πρώτα ότι απελευθερώνετε την ενέργεια από το δικό σας μυαλό και τα δικά σας συναισθήματα. 

Σχετίζεται με το να ψάξετε μέσα σας και να βρείτε τι είναι αυτό επεκτείνει την ζωή σας λόγω των ψευδαισθήσεων των γονιών σας από τις πράξεις τους που βασίζονται στον φόβο και στην κριτική.

Μόλις το ξεκαθαρίσετε και θα είστε έτοιμοι να το αφήσετε να φύγει θα είστε ελεύθεροι να τους συγχωρέσετε και στα αλήθεια να ''φύγετε από το πατρικό σας''. Μόνο αφού κόψετε τα δεσμά σε εσωτερικό επίπεδο θα είστε υπεύθυνοι για την ζωή σας.

Θα έχετε πει ξεκάθαρα όχι στους φόβους και στις ψευδαισθήσεις των γονιών σας αλλά την ίδια στιγμή θα δείτε πως οι γονείς σας δεν είναι ίδιοι με τους φόβους και τις ψευδαισθήσεις τους. Είναι επίσης κοσμικοί ταξιδιώτες που απλώς προσπαθούν να εκπληρώσουν την αποστολή της ψυχής τους.

Μόλις το νιώσετε αυτό, θα αισθανθείτε την αθωότητα τους και θα μπορέσετε να τους συγχωρήσετε. Έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν για να σας αγαπήσουν με τον δικό τους τρόπο. Αν μπορέσετε να νιώσετε στην καρδιά σας πως έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν, ακόμα και αν το καλύτερο μοιάζει ανεπαρκές- έκαναν αυτό που ήξεραν να κάνουν.

Από μία άποψη είστε το θύμα των γονιών σας - οι γονείς σας ίσως αντιπροσωπεύουν τον εγωισμό που βασίζεται στην συνείδηση της παιδικής σας ηλικίας. Εν μέρει έχετε ζήσει σύμφωνα με τις ψευδαισθήσεις τους. Κατά μία έννοια δεν είχατε επιλογή, ως παιδί τους. Ωστόσο, για να υπερβείτε την αίσθηση του ότι είστε το θύμα εδώ είναι κάποιες από τις πιο ισχυρές ανακαλύψεις που μπορείτε να έχετε στην ζωή σας.

Πως μπορείτε να μεταμορφώσετε τα οικογενειακά πρότυπα;

Θέλει βαθιά ενδοσκόπηση και κάποιες φορές διαλογισμό για να φτάσετε στον πυρήνα οποιονδήποτε επαναλαμβανομένων προβλημάτων στην ζωή σας.

Είναι το αποτέλεσμα προτύπων συμπεριφοράς που μόλις τα κατανοήσετε πλήρως θα μπορέσετε να τα αλλάξετε.

Χρειάζεται χρόνο και όλα ξεκινούν με την επιλογή : ''Θέλω να είμαι ο κύριος του εαυτού μου, της ενέργειας μου, της ψυχής μου και ο φορέας του δικού μου κάρμα. Είμαι φορέας του εαυτού μου''.

Είστε γεμάτοι ενέργεια! Ένα από τα πρώτα βήματα είναι απλώς να πιστέψετε πως είστε.




Μετάφραση: awakengr.com via Leda De Zwaan
Εικόνα: Eduardo Rodríguez Calzado

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου