Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

ΜΗΝ διαβάσεις αυτό το άρθρο....!!!!!

Έχεις διορία μέχρι την τελευταία παράγραφο αυτού του άρθρου να σταματήσεις να διαβάζεις .

Στο τέλος υπάρχει μία παράγραφος που θα σε εμπνεύσει τόσο πολύ , που θα αρχίσεις να ψάχνεις , θα ενθουσιαστείς , δεν θα μπορείς να σταματήσεις , ίσως , μάλιστα , να κάνεις μια μεγάλη ανακάλυψη για όλη την ανθρωπότητα . Ο κόσμος δεν θα είναι πια ο ίδιος αν γυρίσεις σελίδα . Πρέπει να σταματήσεις.

Νομίζω ότι πείνασες . Δεν πας μέχρι το ψυγείο να δεις τι νοστιμιά σε περιμένει. Πηγαίνοντας , άνοιξε και την τηλεόραση γιατί πιθανότατα συνέβη κάτι πολύ σημαντικό και θα είναι κρίμα να μην είσαι ενήμερος . Αν δεν έχει ειδήσεις , περίμενε μέχρι να αρχίσουν και εν τω μεταξύ χάζευε λίγο σ' αυτή την ταινία που θα δεις . 

Αν διακόψουν για διαφημίσεις , μην σηκωθείς από την πολυθρόνα γιατί θα χάσεις την ευκαιρία της εβδομάδας , να αγοράσεις το γιαούρτι δέκα λεπτά φθηνότερο. 

Άρχισαν οι ειδήσεις ? Φοβήθηκες ? Απογοητεύτηκες ? Οργίστηκες ? Είδες που είχα δίκιο , αν δεν τις είχες ακούσει , θα ήσουν ήσυχος στο σπιτάκι σου σαν να μην συμβαίνει τίποτα . Τώρα όμως δεν εφησυχάζεις. 

Φοβάσαι ότι μπορούν να σου πάρουν το μισθό , τη σύνταξη , ακόμα και το σπίτι . Απογοητεύεσαι από τους ανθρώπους που δεν κάνουν τίποτα. Οργίζεσαι που δεν μπορείς να κάνεις και εσύ τίποτα. Είναι ώρα για δράση.

Σταμάτα να διαβάζεις αυτό το άρθρο και τρέξε να προστατεύσεις τον ευατούλη σου. Πήγαινε και θάψε τα χρήματά σου για να μην ξέρουν πόσα έχεις. Αγόρασε προμήθειες από το super market για τα επόμενα δέκα χρόνια. 

Κλειδώσου μέσα στο σπίτι σου. Θα βγαίνεις μόνο για να πηγαίνεις στη δουλειά , για να μην δίνεις στόχο και μετά θα γυρίζεις στο φρούριο σου , στο σπίτι σου.

Θα ανοίγεις την τηλεόραση και θα μαθαίνεις τα πάντα. Τα βιβλία βγάλτα από την βιβλιοθήκη για να βάλεις στη θέση τους πακέτα με μακαρόνια . Είναι πιο χρηστικά . Με τα βιβλία τώρα , βάζοντας το ένα πάνω στο άλλο σε στίβες , μπορείς να φτιάξεις ένα ωραιότατο τραπεζάκι για να βάζεις πάνω την τηλεόραση . και έτσι θα γλιτώσεις και χρήματα από την αγορά του τραπεζακίου .

Τώρα πια τα κατάφερα . Δεν πρόκειται να ξανανοίξεις βιβλίο , να συζητήσεις με άλλους (οι συνομιλίες καταγράφονται και δεν πρέπει να δίνεις στόχο ) και έτσι υπάρχει μία και μοναδική αλήθεια. Η δική μου. Είσαι πια απόλυτα προβλέψιμος.Κι εγώ δεν φοβάμαι μην τυχόν και ανακαλύψεις τίποτα και ξεφύγεις .

Α ! και για να δεις πόσο σε νοιάζομαι , δεν θα αποκαλύψω ποτέ και σε κανέναν το μυστικό σου.

Ποιό μυστικό ?
Ότι είσαι ήδη πεθαμένος , αλλά δεν το έχεις καταλάβει γιατί κανένας δεν έκλαψε στην κηδεία σου. Ήταν όλοι πολύ απασχολημένοι , βλέποντας τη διαφήμιση με το γιαούρτι.




2 σχόλια:

  1. Νεκροι ειναι αυτοι που αν και ειχαν την ευκαιρια της αφυπνισης http://antexeistinalitheia.gr/2010-12-16-23-47-40/ εξακολουθησαν να πιστευουν οτι η ζωη ειναι ενα δωρο και πως ερχονται σε αυτη για να εξελιχθουν. Αυτοι και μονο αυτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή