Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Φτιάξτε το Ιαπωνικό Ελιξίριο Μακροζωίας...!!!!

Ο αριθμός αυτών που καταφεύγουν σε εναλλακτικές θεραπείες αυξάνεται διαρκώς, σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι άνθρωποι αναζητούν τρόπους να μείνουν υγιείς, αλλάζοντας τον τρόπο ζωής τους, τη διατροφή τους και ανακαλύπτουν όλο και περισσότερα φυσικά προϊόντα που μπορούν να βελτιώσουν την υγεία τους και κατ’επέκταση την ποιότητα της ζωής τους. 

Ακόμα, κάποιοι έχουν αρχίσει να ψάχνουν για κάποιο ελιξίριο μακροζωίας και συνταγές για να παρατείνουν τη ζωή τους. Αν και ο μέσος όρος ζωής έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία 100 χρόνια, η γήρανση εξακολουθεί να είναι αναπόφευκτη.

Όπως όμως θα έχετε ήδη παρατηρήσει, η γήρανση δεν επηρεάζει κάθε άτομο με τον ίδιο τρόπο. Μπορεί να δείτε άτομα ηλικίας 40 ετών, με ρυτιδιασμένο πρόσωπο και άτομα ηλικίας 60 ετών που μοιάζουν σαν να είναι 40. 

Μερικοί άνθρωποι είναι υγιείς και γεμάτοι ενέργεια, ακόμη και όταν είναι μεγαλύτεροι, αλλά για μερικούς ανθρώπους η γήρανση συνδέεται με διάφορα προβλήματα υγείας, όπως τα προβλήματα όρασης, η αμνησία, η οστεοπόρωση, η αρθρίτιδα, και άλλες ασθένειες. 

Ωστόσο, ορισμένες μελέτες επιβεβαιώνουν ότι η γήρανση δεν είναι πάντα υπεύθυνη για αυτά τα προβλήματα υγείας, αλλά ότι αυτά συνήθως οφείλονται σε κάποια γενετική προδιάθεση, σε ανεπαρκή σωματική δραστηριότητα και σε ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες. 

Εδώ είναι μερικές προτάσεις διατροφής που θα σας βοηθήσουν να ζήσετε περισσότερο και καλύτερα : 

· Δημητριακά και γιαούρτι για πρωινό 

· Βραστά λαχανικά και ξηροί καρποί 

· Φέτες ψωμιού ολικής αλέσεως με λίγο φυστικοβούτυρο 

· Πολλά φρούτα και λαχανικά 

· Άφθονο νερό 

Πως να Φτιάξετε το Ιαπωνικό Ελιξίριο Μακροζωίας 
Δοκιμάστε αυτό το καταπληκτικό ιαπωνικό ελιξίριο μακροζωίας και να απολαύσετε τη μαγεία του. Για καλύτερα αποτελέσματα όταν αυτό ελιξήριο καταναλώνεται τακτικά. 

Συστατικά : 

 ½ φλιτζάνι νερό

 1 κουταλιά της σούπας μηλόξυδο

 2 κουταλιές της σούπας μέλι 

 20 σταγόνες έλαιο σκόρδου 

· ½ κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ σε σκόνη 

· 1 κουταλάκι του γλυκού αλόη

Προετοιμασία : 
Συνδυάστε τα συστατικά μαζί και καταναλώστε αυτό το ελιξίριο μακροζωίας κάθε πρωί. Αν δεν σας αρέσει η γεύση του σκόρδου ή αν έχετε προβλήματα πέψης, χρησιμοποιήστε 20 σταγόνες κραίταγου αντ 'αυτού. Επίσης μπορείτε να αντικαταστήσετε την αλόη με μερικά φύλλα τσουκνίδας. 

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο hippieteepee.gr έχουν πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα κάποιον ειδικό πριν εφαρμόσετε οποιαδήποτε πληροφορία. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου