Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Τα 12 κρίσιμα γεγονότα που πρόκειται να συμβούν σε διάστημα 40 ημερών από 21 Αυγούστου έως 30 Σεπτεμβρίου...!!!!

Πρόκειται να παρακολουθήσουμε μια εξαιρετικά ασυνήθιστη σύγκλιση γεγονότων που πολλοί πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια σημαντική καμπή για τις ΗΠΑ. 

Μέχρι τώρα έχετε ακούσει ότι στις 21 Αυγούστου μια ολόκληρη ηλιακή έκλειψη θα μετακινηθεί σε ολόκληρη την ηπειρωτική Αμερική για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες. 

Στην πραγματικότητα, δεν έχουμε δει μια συνολική ηλιακή έκλειψη με σταυρό από τη δυτική ακτή στην ανατολική ακτή σε 99 χρόνια. Και αυτή θα είναι η πρώτη ολόκληρη ηλιακή έκλειψη που είναι ορατή μόνο σε αυτή τη χώρα από τότε που οι Ηνωμένες Πολιτείες έγιναν για πρώτη φορά έθνος. 

Ξεκινώντας από την εκδήλωση αυτή, θα συνεχιστεί πολύ μέχρι να φθάσουμε στα τέλη Σεπτεμβρίου. 

Τα ακόλουθα είναι τα 12 κρίσιμα γεγονότα που πρόκειται να συμβούν σε διάστημα 40 ημερών από τις 21 Αυγούστου έως τις 30 Σεπτεμβρίου ...

21 Αυγούστου - Η "Μεγάλη Αμερικάνικη έκλειψη" θα... σκουπίσει τα τμήματα του Όρεγκον, του Αϊντάχο, του Ουαϊόμινγκ, της Μοντάνα, της Νεμπράσκα, της Αϊόβα, του Κάνσας, του Μιζούρι, του Ιλλινόις, του Κεντάκι, του Τενεσί, της Γεωργίας, της Βόρειας Καρολίνας και της Νότιας Καρολίνας. 

Επτά χρόνια αργότερα, μια άλλη πολύ ασυνήθιστη ολική ηλιακή έκλειψη θα μετακινηθεί σε ολόκληρο την Αμερική και όταν σχεδιάσετε τα μονοπάτια και των δύο εκλείψεων σε ένα χάρτη, σχηματίζουν ένα γιγάντιο "Χ" ακριβώς πάνω από το κέντρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

23 Αυγούστου - Μια άσκηση υπό την αιγίδα του FEMA και του αμερικανικού Υπουργείου Ενέργειας, που θα διεξαχθεί στις 23 Αυγούστου, ονομάζεται EarthEX2017, θα οδηγήσει σε αντίδραση σε καταστροφές, όπως μεγάλοι σεισμοί, τρομοκρατία στον κυβερνοχώρο ή ηλεκτρομαγνητικές παλμικές επιθέσεις μεγάλου υψομέτρου.

Η άσκηση θα προσομοιώνει μια "διακοπή ρεύματος μεγάλης διάρκειας με δευτερεύουσα κλίμακα, με διαδοχικές αποτυχίες όλων των άλλων υποδομών", σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Earth Ex .

Οι "εκδηλώσεις μαύρου ουρανού" ορίζονται ως "Καταστροφικά περιστατικά που προκαλούνται από τον άνθρωπο ή τη φύση που φέρνουν την κοινωνία στα γόνατά της".

1 Σεπτεμβρίου - Αυτή η ημερομηνία σηματοδοτεί την έναρξη του ετήσιου " Εθνικού Μήνα Ετοιμότητας " της FEMA .

1η Σεπτεμβρίου - Η απαγόρευση του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών για τους πολίτες των ΗΠΑ που ταξιδεύουν στη Βόρεια Κορέα τίθεται σε ισχύ . Πολλοί ανησυχούν ότι αυτό είναι ακόμη ένα σημάδι ότι κινούμαστε προς τον πόλεμο με τη Βόρεια Κορέα.

11 Σεπτεμβρίου - Αυτή θα είναι η 16η επέτειος της 9/11.

20 Σεπτεμβρίου - Η Rosh Hashanah αρχίζει στο ηλιοβασίλεμα.

21 Σεπτεμβρίου - Η Διεθνής Ημέρα της Ειρήνης του ΟΗΕ

23 Σεπτεμβρίου - Αυτή είναι η ημερομηνία όσων έχουν γίνει γνωστά ως "το σημάδι της Αποκάλυψης 12". Αν δεν γνωρίζετε ακόμη αυτήν την ευθυγράμμιση, τα ακόλουθα είναι μια πολύ σύντομη περίληψη ...

Στις 23 Σεπτεμβρίου μια μοναδική αστρονομική ευθυγράμμιση του Ήλιου, της Σελήνης, του Αστερισμού Παρθένος, του αστερισμού Λέων και των πλανητών Δία, Άρη, Υδραργύρου και Αφροδίτης πρόκειται να εκπληρώσουν αυτό το απόσπασμα από το βιβλίο της Αποκάλυψης :

Και στον ουρανό εμφανίστηκε ένα μεγάλο σημάδι : μια γυναίκα ντυμένη με τον ήλιο, με το φεγγάρι κάτω από τα πόδια της, και στο κεφάλι της ένα στέμμα των δώδεκα αστεριών. Ήταν έγκυος και φώναζε στους πόνους της γέννας και την αγωνία της γέννησης.

24 Σεπτεμβρίου - Πολύ σημαντικές εθνικές εκλογές θα διεξαχθούν στη Γερμανία.

29 Σεπτεμβρίου - Το Yom Kippur αρχίζει το ηλιοβασίλεμα και ολοκληρώνεται στις 30 Σεπτεμβρίου. Φυσικά η 30η Σεπτεμβρίου θα είναι το τέλος μιας περιόδου 40 ημερών που ξεκίνησε την ημέρα της Μεγάλης Αμερικανικής Έκλειψης στις 21 Αυγούστου.

29 Σεπτεμβρίου - Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Στίβεν Μνούχιν λέει ότι το ανώτατο όριο του χρέους θα παραβιαστεί αυτή την ημέρα εάν το Κογκρέσο δεν την αυξήσει μέχρι τότε.

30 Σεπτεμβρίου - Εάν το Κογκρέσο δεν εγκρίνει προϋπολογισμό μέχρι το τέλος αυτής της ημέρας, θα υπάρξει ένα κλείσιμο της κυβέρνησης όπως ακριβώς είδαμε και το 2013.

Πάνω από όλα τα άλλα, το μήνα Σεπτέμβριο είναι όταν η Ομοσπονδιακή Τράπεζα έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει να ξετυλίγει τον ισολογισμό των 4,5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων ...

Η άλλη μεγάλη δύναμη της αγοράς που θα μπορούσε να διακυβεύσει τις αγορές είναι σαφώς η Fed, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει το μη δοκιμασμένο καθήκον να εκτοπίσει τον ισολογισμό της κατά 4,5 τρισεκατομμύρια δολάρια το Σεπτέμβριο.

Ο αστεροειδής δεν έχει πλησιάσει από την ανακάλυψή του το 2012,απ' όταν εθεάθη από τη Γη περίπου στο ένα τέταρτο της απόστασης από τη Γη έως τη Σελήνη. 

Ήταν πολύ απομακρυσμένος και πολύ αδύνατος να εντοπιστεί τα τελευταία πέντε χρόνια. Καθώς αρχίζει να προσεγγίζει τη Γη αυτό το καλοκαίρι, θα χρησιμοποιηθούν μεγάλα τηλεσκόπια για να την ανιχνεύσουν και να αποκατασταθεί η ακριβής τροχιά του αστεροειδή.

Μας περνάει επικίνδυνα «ξυστά» τον Οκτώβριο
Ο αστεροειδής, γνωστός ως TC4 2012, θα μπορούσε να έρθει τόσο κοντά σε 4,200 μίλια από τη Γη, δήλωσε η NASA. Αυτό είναι πραγματικά αρκετά κοντά, όταν θεωρείτε ότι το φεγγάρι είναι περίπου 239.000 μίλια μακριά.

Τι σημαίνει αυτό όλο αυτό;
Δεν γνωρίζω, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα λάβω ακόμη μεγαλύτερη κριτική για τη συγκέντρωση αυτής της λίστας. Όσοι από εμάς παρακολουθούμε τα παγκόσμια γεγονότα και προειδοποιούμε για το πού κατευθύνονται τα πράγματα είναι συχνά πολύ επικρυμμένα. 

Αλλά σε αυτή την εποχή, χρειαζόμαστε απεγνωσμένα ανεξάρτητους στοχαστές που είναι πρόθυμοι να αμφισβητήσουν το σύστημα. Πολύ συχνά οι άνθρωποι πηγαίνουν απλά με το κοπάδι και θα πιστέψουν ό, τι τα βασικά μέσα ενημέρωσης τους λένε πως να σκέφτονται.

Ποτέ μην επιτρέπετε σε κάποιον άλλο να σκεφτεί για σας. Διερευνήστε τα πράγματα για τον εαυτό σας και φτάστε στα δικά σας συμπεράσματα. Η εκμάθηση της κριτικής σκέψης είναι μια από τις σημαντικότερες δεξιότητες που μπορείτε να έχετε και θα διαπιστώσετε ότι είναι ένα από τα πιο κοινά χαρακτηριστικά μεταξύ εκείνων που είναι πραγματικά "ξύπνιοι" σε αυτό που συμβαίνει στον κόσμο.

Η αλήθεια είναι εκεί έξω, και αν αναζητήσετε επιμελώς, θα το βρείτε τελικά.

Ο Michael Snyder είναι υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κογκρέσου του Αϊντάχο και μπορείτε να μάθετε πώς μπορείτε να συμμετάσχετε στην εκστρατεία στην επίσημη ιστοσελίδα του . Το νέο βιβλίο του με τίτλο "Ζώντας μια Ζωή που Μάλιστα έχει σημασία" είναι διαθέσιμο σε χαρτόδετο βιβλίο και για το Kindle στο Amazon.com .




Από τον Michael Snyder

Αυτό το άρθρο ( 12 κρίσιμα γεγονότα που πρόκειται να συμβούν σε μια περίοδο 40 ημερών από τις 21 Αυγούστου έως τις 30 Σεπτεμβρίου ) δημοσιεύθηκε αρχικά στο The Economic Collapse και από το Event Chronicle 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου