Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

5 σημάδια που δηλώνουν ότι το τρίτο μάτι σας ανοίγει....!!!!!

Από τις αρχαίες εποχές, το τρίτο μάτι ήταν σεβαστό από όλων των ειδών κουλτούρες. Σήμερα, το ξέρουμε ως επίφυση αλλά αποκαλείται ακόμα τρίτο μάτι στο πνευματικό κόσμο.

Το τρίτο μάτι θεωρείται ως πνευματικό σημάδι που αντιπροσωπεύει την ικανότητα μας να κατακτούμε όλων των ειδών προκλήσεων στην καθημερινή μας ζωή με το να στρεφόμαστε στην εσωτερική μας σοφία.

Αλλά υπάρχουν περισσότερα για το τρίτο μάτι από αυτό.
Στις περισσότερες ανατολικές παραδόσεις, το τρίτο μάτι είναι αναμφισβήτητα αληθινό, κάτι που ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί και προφανώς να αισθανθεί όταν έχει δυνατή αίσθηση του εαυτού του και ενσυνειδητότητα.

Είναι αυτό που αναφέρεται ως η σύνδεση μεταξύ του σώματος και του πνεύματος μας.

Όταν διαλογιζόμαστε χωρίς καμία συνοχή, το τρίτο μάτι ανοίγει και ο εσωτερικός καθοδηγητής μας γίνεται δυνατότερος και περισσότερο παρών στο να οδηγήσει δύναμη στη ζωή μας.

5 σημάδια που δηλώνουν πως το τρίτο μάτι σας ανοίγει
1. Έντονη πίεση ανάμεσα στα φρύδια σας.
Γενικά, όταν το τρίτο μάτι ανοίγει ξεκινά να εκδηλώνεται σε ένα βαθύτερο επίπεδο, σχετίζεται με την συνείδηση της αίσθησης ανάμεσα στα φρύδια σας.

Είναι σαν κάποιος να σας ακουμπά ελαφρά ή ίσως να νιώσετε μια διάδοση θερμότητας.Είναι σαν ένα σημάδι που σας τραβάει πίσω στο πνευματικό επίπεδο του μυαλού.

2. Αυξημένη προβλεπτικότητα
Ένα από τα πιο φανερά σημάδια που δηλώνουν πως το τρίτο μάτι ανοίγει είναι η αύξηση της προβλεπτικότητας ή της διαίσθησης που ξεκινάτε να βιώνετε. Εάν δώσετε προσοχή.

Διαίσθηση είναι η ικανότητα του να γνωρίζετε κάτι πριν συμβεί ή να ξέρετε ότι κάτι είναι σωστό ή λάθος λόγω της προαίσθησης.

Συχνά έρχεται και φεύγει χωρίς προειδοποίηση. Ωστόσο, με τον καιρό αυτό το αίσθημα μπορεί να γίνει δυνατότερο και να καταλήξει να γίνει μια διαδικασία καθοδήγησης στην καθημερινότητα σας.

Μπορεί να ξεκινήσετε να νιώθετε προειδοποιητικά σημάδια ή το ποια θα πρέπει να είναι η επόμενη σας κίνηση χωρίς εξήγηση.

Μην αμφισβητείτε την διαίσθηση σας. Χρησιμοποιείστε την! Μπορεί να μην είναι πάντα σωστή, ωστόσο τις περισσότερες φορές σίγουρα θα σας οδηγήσει στον σωστό δρόμο.

3. Eυαισθησία στο φως
Με το άνοιγμα του τρίτου ματιού, θα μπορούσατε να βρείτε τον εαυτό σας λίγο περισσότερο ευαίσθητο στο φως και να βλέπετε τα χρώματα πιο φωτεινά. Τα ζωηρά χρώματα και η επίγνωση του φωτός μπορεί να ξεκινήσουν απότομα. Δεν γίνονται πάντα αμέσως φανερά ή αφόρητα. Ωστόσο, η ευαισθησία στο φως συχνά φέρνει περαιτέρω επίγνωση γι αυτό που συμβαίνει γύρω σας.

Όταν επικεντρωνόσαστε βαθιά στο τρίτο μάτι (όπως στον διαλογισμό), τα φώτα του τρίτου ματιού ίσως εμφανιστούν. Το τρίτο μάτι και η σχέση του με το φως αναφέρεται για χρόνια σε πολλές παραδόσεις παγκοσμίως. 

Είναι ευρέως γνωστό με πολλές μορφές στα καλλιτεχνικά και θρησκευτικά έργα. Αν μελετήσετε αυτά τα έργα, μπορείτε να δείτε συχνά την φωτεινή σύσταση σε κυκλικά σχήματα και αστέρια φωτός να εμφανίζονται μέσα από τα σύννεφα.

Τα μάτια σας θα αλλάξουν με τον καιρό και ίσως νιώσετε ότι δεν μπορείτε να δεχτείτε αρκετό ήλιο στο δέρμα σας. Είναι φυσιολογικό. Απολαύστε το! Απλά σιγουρευτείτε πως δεν βλάπτετε το δέρμα σας.

4. Αίσθημα σταδιακής και συνεχούς αλλαγής
Περισσότερο σημαντικό, το να υποθάλπετε ένα υγιές τρίτο μάτι σταθερά αλλάζει την προοπτική και την προσωπικότητα σας στη ζωή.

Τα αποτελέσματα του στις ωφέλιμες αλλαγές είναι επειδή τα θέλουμε και ίσως εκλιπαρούμε γι αυτά. Μπορείτε συνήθως να το δείτε στον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεστε στους άλλους. Ίσως γίνετε πιο ανεκτικοί και λιγότερο εγωιστές.

5. Αυξημένοι πονοκέφαλοι
Η πίεση του πονοκεφάλου είναι δυνατότερη από την πίεση που αναφέραμε πριν η οποία συμβαίνει ανάμεσα στα φρύδια σας.

Ανά καιρούς, αυτή η πίεση μπορεί να ξεκινήσει ελαφρώς. Σκεφτείτε το ως μικρή ποσότητα ενέργειας που υπερφορτώνεται. Πηγαίνετε έξω και κάντε κάτι που αγαπάτε όπως διαλογισμό ή μια βόλτα.

Η πίεση στο κεφάλι είναι ένα σημάδι πως το πνευματικό μάτι ανοίγει, συγκεκριμένα στο κέντρο στου μετώπου.Είναι μια ένδειξη ότι η επίφυση κάποιου αναπτύσσεται ενεργειακά.

Συμβουλές για την ανάληψη του τρίτου ματιού
Όταν το τρίτο μάτι ανοίγει, ξεκινάν οι συζητήσεις μεταξύ σώματος-μυαλού στο μυαλό σας με την αντίληψη της θέσης σας στο Σύμπαν και πως είστε οι δημιουργοί της πραγματικότητας σας!

Θα συναντήσετε μεγαλύτερα επίπεδα νοημοσύνης, δίνοντας σας την ικανότητα να οραματιστείτε μια καλύτερη ζωή και να επικεντρωθείτε στις δυνατότητες σας.

Θα γίνετε πολύ διαισθητικοί, κάτοχοι καλής μνήμης και θα έχετε την ικανότητα να καταλαβαίνετε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μπορείτε να βοηθήσετε την υποθαλπόμενη δυνατή αίσθηση διαίσθησης με την ενεργοποίηση του τρίτου ματιού. Ξεκινήστε κάνοντας αυτά τα πράγματα :

· Διαλογιστείτε.

· Μείνετε μακριά από ζάχαρη και γαλακτοκομικά όσο περισσότερο μπορείτε.

· Διαλογιστείτε έξω, φυσικά, καθισμένοι στο γρασίδι ή σε φυσικό έδαφος.

· Να είστε προσεκτικοί με τις αισθήσεις σας.

· Πίνετε περισσότερο νερό.

· Περπατήστε στη φύση για τουλάχιστον μισή ώρα την ημέρα.

· Επιδείξτε και φορέστε λουλακί και μωβ χρώμα.

· Αφήστε τις περιορισμένες πεποιθήσεις.

· Κάντε αισθητικά πράγματα: ασχοληθείτε με τις εικαστικές τέχνες, ζωγραφική, δουλέψτε με την μνήμη σας, ύπνωση, ακόμα και ονειροπόληση.




Μετάφραση: awakengr.com
Credits: powerofpositivity.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου