Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

10 σημάδια ότι έχετε πρόσβαση στις ανενεργές σας ψυχικές ικανότητες...!!!!

Οι ψυχικές ικανότητες υπάρχουν και αυτές οι δυνάμεις ποικίλουν από άτομο σε άτομο. Πάρτε για παράδειγμα δυο ανθρώπους που μπορούν να διαβάζουν το μυαλό και τις προθέσεις. Ο πρώτος μπορεί να χρησιμοποιεί μια υπερβολικά εκλεπτυσμένη και πειθαρχημένη εκδοχή του τσάκρα του λαιμού. 

Ο δεύτερος μπορεί να έχει μια υπερανεπτυγμένη ή τουλάχιστον καλά διατηρημένη υπόφυση. Η ποικιλία στο πώς οι άνθρωποι είναι ικανοί να φτάσουν σε υπερφυσικούς στόχους, το κάνει δύσκολο να γράψουμε μια λίστα με συνηθισμένες οδηγίες. 

Είμαστε σίγουροι για τη λίστα που ακολουθεί. Ελπίζουμε ότι αυτή η διαβεβαίωση θα φέρει μια καινούργια προοπτική στους παρόντες πειραματισμούς προς το άγνωστο. 

1.Έχετε πολλούς πονοκεφάλους 
Ένα από τα λίγα αρνητικά. Αυτό το σύμπτωμα μπορεί να περάσει από το στάδιο της ενόχλησης, σε εκείνο του πόνου και της εξουθένωσης. Αυτό το σύμπτωμα μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους. Μπορεί να προκαλέσει τον πόνο που προκαλεί κάθε γυμνασμένος μυς. Μπορεί υποσυνείδητα να σας καθρεφτίζει κάποιος άλλος. Όποιος και να είναι ο λόγος, πιείτε λίγο νερό, φάτε και διαλογιστείτε. Κάντε τα με αυτή τη σειρά. 

2.Βιώνετε τον «Βρυχηθμό της ησυχίας» 
Αυτή η παράξενη αίσθηση είναι πολύ ανησυχητική τις πρώτες φορές που θα την ακούσετε. Όσο οι ψυχικές σας ικανότητες βελτιώνονται, θα είστε ικανοί να «ακούτε» τον κόσμο γύρω σας. Δεν «μαζεύετε» ειδικές σκέψεις, προθέσεις ή συναισθήματα. Αντί για τα ειδικά ερεθίσματα, νιώθετε το «βάρος» της παρουσίας αυτής της πληροφορίας. Αυτή η ψεύτικη ησυχία είναι σαν τον τρόπο που το μυαλό σας, σας προστατεύει από το να ξεχειλίσετε με ψυχικές πληροφορίες. 

3.Σας αναζητούν συχνά για συμβουλές και διαισθητική αντίληψη. 
Οι άνθρωποι μπορεί να έρθουν σε εσάς για όλων των ειδών τις ανάγκες και τις επιθυμίες. Άνθρωποι τους οποίους ξέρετε, έρχονται συχνά σε εσάς, όμως το ίδιο κάνουν και οι άγνωστοι. Όταν σας πλησιάζουν οι άνθρωποι που δεν ξέρετε, απλά κάντε το καλύτερο για να μην τους κρίνετε και ακούστε τους ενεργά. Αν σας ανοιχτούν, αυτή είναι μια ισχυρή ένδειξη ότι δεν έχουν κάποιον για να μιλήσουν. 

4.Έχετε ακραίες και φαινομενικά τυχαίες αισθήσεις.
Ένα παράδειγμα αυτού, είναι οι αυξομειώσεις της θερμοκρασίας που εντοπίζονται σε συγκεκριμένα άκρα (ένα κρύο αριστερό χέρι ή δεξιά γάμπα σε έξαψη) Μπορεί να νιώσετε μια εκτόξευση ενέργειας ή ότι κάποιος σας παρατηρεί ή ένα ξέσπασμα ενός δυνατού αισθήματος από το πουθενά. Επίσης μπορεί να νιώσετε σαν να σέρνεται κάτι πάνω σας καθώς και να έχετε την αίσθηση ότι πέφτετε ή στριφογυρνάτε. 

5.Μεταβαλλόμενα επίπεδα πρόγνωσης είναι συνηθισμένα.
Θα κοιτάτε ένα πρόβλημα και θα νιώθετε σαν κάποιος να σας ψιθύρισε την απάντηση του προβλήματος στο αυτί. Η απάντηση μπορεί να μην είναι πάντα ακριβής αλλά θα ναι πολύ κοντά στην αλήθεια. Η αίσθηση όπως πολλά από αυτά τα παραδείγματα, είναι δύσκολο να εξηγηθεί αλλά είναι παρόμοια με αυτή του ενστίκτου σας όταν προσπαθεί να σας πει κάτι. 

6.Χωρίς λεκτική επικοινωνία, ξέρετε τι θέλουν οι άγνωστοι Ένα άτομο μπορεί να μπει σε ένα δωμάτιο, ένα άτομο που δεν ξέρετε και πριν αυτό το άτομο πει οτιδήποτε, έχετε την αίσθηση ότι είστε ο καθρέφτης του. Μπορείτε να νιώσετε αυτό που νιώθει και ξέρετε τις προθέσεις του. Σε περίπτωση που ξέρετε ήδη αυτό το άτομο, τα συναισθήματα και η διαδικασία είναι παρόμοια. 

7.Μπορείτε να δείτε τις αύρες. 
Ίσως είστε ικανοί να βλέπετε ξεχωριστά σχήματα και χρώματα να ρέουν από ένα άτομο. Ίσως φαίνονται σαν κυματάκια ή σπινθηρίσματα στον αέρα. 

8.Φυσιολογικά και χωρίς καμιά προσπάθεια έχετε διαυγή όνειρα. 
Έχετε αναπτύξει φυσιολογικά μια εκλεπτυσμένη και δυνατή σύνδεση με την διανοητική σας και πνευματική σας πλευρά, κάτι που σας επιτρέπει να ονειρεύεστε «καλύτερα». Μπορείτε να ονειρεύεστε με μεγαλύτερη καθαρότητα αλλά και να θυμάστε περισσότερες λεπτομέρειες και σκοπούς του ονείρου όταν ξυπνάτε. 

9.Έχετε μεγάλη ενσυναίσθηση.
Αυτό ξεπερνάει την αίσθηση του να νιώθετε αυτό που νιώθει κάποιος άλλος. Είναι πολύ πιο έντονο στη διαύγεια και την καθαρότητα του συναισθήματος. 

10.Έχετε άγχος και νιώθετε παράξενα όταν βρίσκεστε κάπου δημόσια με πολλούς ανθρώπους. Τα μεγάλα πλήθη και οι δημόσιοι χώροι σας κάνουν να αγχώνεστε. Μπορεί ένα νιώσετε την ψευδή ησυχία, την οποία αναφέραμε πρωτύτερα. Επίσης, το γεγονός ότι έχετε αυτές τις δυνάμεις και την πνευματική πρόοδο, σημαίνει ότι υπάρχουν και μερικοί άλλοι μέσα στο πλήθος που περνάνε μέσα από την ίδια κατάσταση. Μπορεί να προβάλλουν αυτά τα συναισθήματα χωρίς να έχουν τέτοια πρόθεση. Είναι σαν να κλαίει ένα μωρό επειδή έχει κρύο και δεν ξέρει τι άλλο να κάνει. 




Μετάφραση: awakengr.com via thespiritscience.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου