Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Αλληλογραφία με τους αγγέλους σας....!!!!!

Κάθε φορά που έχετε κάποιο πρόβλημα μπορείτε να γράψετε στους αγγέλους σας. Ανοίξτε την καρδιά σας, εκφράστε ελεύθερα τις σκέψεις σας και αφήστε τα συναισθήματά σας να πλημμυρίσουν το χαρτί. Μην προσπαθήσετε να επηρεάσετε την κατάσταση. Ίσως εκπλαγείτε ευχάριστα με την ταχύτητα με την οποία επιλύεται το πρόβλημα, συχνά με απρόσμενο τρόπο. οι άγγελοι εργάζονται με τρόπους που ούτε φαντάζεστε.

Ένας απλός τρόπος για να εξαγνίσετε τις σκέψεις σας είναι να γράψετε σε ένα χαρτί όλες σας τις στεναχώριες σας. Μην κρύψετε τίποτα , απλός γράψτε ελεύθερα. 

Πείτε στους αγγέλους σας όλα όσα σας προκαλούν φόβο, απογοήτευση ή πικρία. Τα συναισθήματα, επηρεάζουν τη θεραπεία και την υγεία. Όταν ξαναζούμε τα αρνητικά συναισθήματα, προκαλείται μια αντίδραση που γίνετε αντιληπτή ενορατικά σαν σκοτεινές περιοχές στην αύρα, οι οποίες μπορεί να εξελιχθούν σε τρύπες ή κενά αν το αρνητικό γεγονός ανακληθεί πολλές φορές. 

Όταν τελειώσετε, κάψτε το χαρτί και νιώστε την καθαρτήρια επίδραση στο νου σας.
Κάθαρση από θυμό
Είναι επίσης αποτελεσματικό να γράψετε σε κάποιον που σας στενοχώρησε ή σας προκάλεσε πόνο. Εφόσον θα κάψετε το γράμμα αφού το γράψετε, δεν υπάρχει λόγος να κρύψετε τίποτα. Καθώς γράφετε στον άνθρωπο, πείτε ακριβώς πως αισθάνεστε. Ο θυμός, όταν δεν εκφράζεται, στερεοποιείται, σκληραίνει και μετατρέπεται σε μίσος. 

Πρέπει να σεβόμαστε τα συναισθήματά μας, αλλά επίσης να ανυψώνουμε τη συνείδησή μας. Μερικές φορές αρνούμαστε να συγχωρήσουμε, προκειμένου να τιμωρήσουμε. 

Ένας απλός τρόπος για να ελευθερώσετε τον θυμό τον οποίο νιώθετε προς κάποιον είναι να παραδεχθείτε αυτό που πράγματι αισθάνεστε όσον αφορά τη συμπεριφορά του άλλου και στη συνέχεια να επιλέξετε συνειδητά να μην τιμωρήσετε τον εαυτό σας επειδή κουβαλάτε το συγκεκριμένο συναίσθημα. 

Μπορείτε να πείτε δυνατά: '' τώρα σκοπεύω να ελευθερώσω όλο τον πόνο μου για αυτήν την κατάσταση''. Μετά οραματιστείτε το άτομο που θέλετε να συγχωρήσετε λουσμένο από αγγελικό ( λευκό) φως.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου