Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Οι τρεις πιο σημαντικοί άνθρωποι που χρειάζεται να βρείτε στη ζωή σας....!!!!!!

Η ζωή αφορά τις στοργικές σχέσεις. Πιο συγκεκριμένα, η ζωή αφορά τις στοργικές σχέσεις που σας ωθούν στην ανάπτυξη και σας βοηθούν να μεγαλώσετε.

Ενώ όλες οι σχέσεις παίζουν ένα ρόλο στην κατανόηση της ζωής και την ανάπτυξη του χαρακτήρα μας, μερικές σχέσεις είναι απλά πιο ιδιαίτερες από άλλες.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι σχέσης που μπορείτε να έχετε στη ζωή, αλλά υπάρχουν λίγοι τύποι που είναι ολοκληρωτικά ουσιαστικοί στο ταξίδι σας σε αυτόν τον πλανήτη. 
Ακολουθούν τρεις τύποι ανθρώπων που πρέπει να βρείτε στη ζωή.
Η αδερφή ψυχή σας
Η αδερφή ψυχή σας είναι αυτή με την οποία ταιριάζετε σε κάθε επίπεδο. Δεν υπάρχει ποτέ καμία αμηχανία και είναι κυριολεκτικά απίθανο να νιώσετε άβολα γύρω της. Ίσως να υπάρξουν διαμάχες και διαφωνίες, αλλά πάντα λύνονται με τρόπο που δυναμώνει την σχέση.

Θα μπορούσατε να περάσετε τρία χρόνια μακριά από αυτό το άτομο και να ξαναενωθείτε μαζί του σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα, επειδή έχετε απήχηση σε κάθε πιθανό επίπεδο.

Όταν το συναντάτε, μπορεί να νιώσετε μια περίεργη αίσθηση οικειότητας σαν να είχατε επιλέξει να το περιλάβετε στη ζωή σας πριν ακόμα γεννηθείτε. Αυτή η περίεργη αίσθηση της οικειότητας πολύ συχνά έρχεται από το γεγονός ότι μοιράζεστε τις περασμένες σας ζωές και οι ότι και οι δύο επιλέγετε να έρθετε εδώ ώστε να αναλάβετε μια αποστολή μαζί.

Αντίθετα με το τι η ποπ κουλτούρα σας έχει κάνει να πιστεύετε, η αδερφή ψυχή σας δεν είναι απαραίτητα το αντίθετο φύλο και δεν είναι απαραίτητα και σύντροφος ζωής. Μπορεί να εμφανιστεί με την μορφή της μητέρας, του αδερφού, της αδερφής ή του καλύτερου φίλου. Κάθε άνθρωπος βρίσκει την αδερφή ψυχή του σε κάποιο σημείο στη ζωή του. Αν δεν την έχετε βρει ακόμα, να το περιμένετε στο μέλλον.

Ο καθρέφτης σας
Ο καθρέφτης σας είναι το άτομο που σας λέει τα πράγματα όπως είναι. Οι καθρέφτες είναι απόλυτα ευθείς και ειλικρινείς μαζί σας και δεν νοιάζονται αν πληγώνουν τα συναισθήματά σας. Αλλά είναι επειδή δεν νοιάζονται για τα αισθήματά σας που τους κάνει να ασκούν τέτοια μεταμορφωτική επίδραση επάνω σας.

Δεν μιλάω για έναν βλάκα εδώ. Μιλάω για έναν φίλο που θα σας πει πότε κατρακυλάτε, πότε ξεφεύγετε από την ακεραιότητα ή δεν συμπεριφέρεστε με τον τρόπο που θα έπρεπε. Επιδράτε σαν καθρέφτης σε αυτούς και αυτοί σε εσάς και αντανακλάτε ο ένας στον άλλον περιοχές και τομείς με τους οποίους πρέπει να δουλέψετε.

Μπορεί να διαφωνείτε μαζί τους πιο συχνά από ότι είναι απαραίτητο, αλλά κάτω από τις διαφωνίες σας βρίσκεται ένα αυθεντικό ενδιαφέρον του ενός για τον άλλον που δεν μπορεί να κλονιστεί. Μερικές φορές, όλοι χρειαζόμαστε κάποιον για να μας φωνάξει όταν αποτυγχάνουμε να διατηρήσουμε υπεύθυνο τον εαυτό μας.

Ο προστάτης σας
Ο προστάτης σας είναι ένας μέντορας, ένας δάσκαλος και ένας οδηγός. Σας παρέχουν έμπνευση , ενθάρρυνση, προσγείωση και ανάδραση στη ζωή σας. Σας βοηθούν με το να σας προπονούν μέσα από τις πάλες σας, την αθωότητά σας και την ραγδαία εξέλιξη. Για μερικούς ανθρώπους ο προστάτης τους μπορεί να έρθει με την μορφή ενός οικογενειακού μέλους, ενώ για άλλους έρχεται με την μορφή δασκάλου ή καθηγητή.

Για μερικούς έρχεται με τη μορφή κάποιου που δεν είναι πλέον ζωντανός όπως ο Βούδα, ο Γκάντι και άλλοι.

Το σημαντικό είναι ότι έχετε κάποιον που έχετε σε υπόληψη και είναι πάντα ικανός στο να σας εμπνέει και να σας καθοδηγεί στο ταξίδι σας. Όσο πιο βαθιά πηγαίνετε στο ταξίδι σας τόσο λιγότερο προσωπικός θα γίνει ο προστάτης σας.

Μπορεί να ξεκινήσει ως οικογενειακό μέλος ή φίλος και έπειτα αφού αρχίσετε να καταλαβαίνετε την καθολικότητά σας και τη σύνδεση με τα πάντα, το φεγγάρι, η γη και το πνεύμα της φύσης θα γίνουν οι προστάτες σας. Αντί να είναι ένας δάσκαλος αυτός στον οποίο απευθύνεστε για να βρείτε απαντήσεις, θα πάτε κατευθείαν στην πηγή.

Υπάρχουν τρεις αρχετυπικοί άνθρωποι που ο καθένας θα ωφεληθεί από την παρουσία τους στη ζωή του. Αν είστε αρκετά τυχεροί και τους έχετε ήδη, παλέψτε για αυτούς και να τους εκτιμάτε. Αν δεν τους έχετε βρει ακόμα, συνεχίστε να δουλεύετε την ανάπτυξή σας και το Σύμπαν θα σας τους στείλει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.




Μετάφραση: awakengr.com via spiritualunite.com 
photo via cc Flickr user AM Renault

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου