Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Τα πάντα είναι δυνατά ! Αν μπορείς να το συλλάβεις, μπορείς να το υλοποιήσεις....!!!!!!

Πάντα είμαστε ακριβείς, στην ώρα μας, εκεί που θέλουμε να είμαστε. Τα πάντα αλλάζουν όταν αρχίζουμε να το γνωρίζουμε αυτό και να το βιώνουμε σε πραγματικό χρόνο.

Είναι αναγκαίο να κάνουμε κύκλους, ενόσω συσσωρεύουμε τη δύναμή μας, ενόσω αποκτούμε επίγνωση, τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε, ενόσω μαθαίνουμε βιωματικά.

Ο φόβος μάς δείχνει. Κάποτε θα οριστεί ως «θετικό» συναίσθημα, προτού αφαιρέσουμε όλες τις κατατάξεις.

Τίποτα δεν συμβαίνει εναντίον μας ή παρά τη θέλησή μας, παρά μόνο το επίπεδο της αντίληψής μας ορίζει την πραγματικότητα. Η διαφορά της θεωρίας από την πράξη είναι η διαφορά της ασυνείδητης από τη συνειδητή δημιουργία, που αλλάζει, μεταμορφώνει, θεραπεύει, επαναφέρει τα πάντα σε απόλυτη αρμονία/ισορροπία.

Όλα είναι ευκαιρίες, που αποκαλύπτονται μόνο εφόσον είμαστε έτοιμοι και πρόθυμοι να «βουτάμε» σε «κατώτερα», περιοριστικά επίπεδα της πραγματικότητας, από ανώτερα πεδία αντίληψης, αποκαλύπτοντας την πλάνη μα και τη χρησιμότητά τους.

Η πρόκληση παραμένει ατομική, όσες θεωρίες κι αν αναπτύξουμε, όσες αναλύσεις κι αν εφεύρουμε.

Τα πάντα συνδέονται, συνθέτονται και αποκαλύπτονται, μόνο ανυψώνοντας τη δική μας συνειδητότητα, σε επίπεδα που ξεπερνούν το χρόνο και το χώρο, όπου όλα τα επιμέρους, όλες οι θρησκείες, τα λόγια σοφών, οι επιστήμες και οι ξεχωριστοί τομείς της ζωής μας ενώνονται σε ένα απερίγραπτα όμορφο, ουσιαστικό «μοτίβο» αλήθειας, που δεν χρειάζεται πλέον επιμέρους εξηγήσεις, δεν αλλοιώνεται με κανένα εκφοβισμό, βίαιη κατήχηση ή λεκτική ανάλυση.

Αυτή τη μαγική στιγμή, ηλεκτρίζεσαι, πάλλεσαι, ανανεώνεσαι και συνδέεσαι. Όπου το «Εγώ», το «εμένα», το «δικό μου» και κάποιος «ανώτερος Εαυτός» ή «θεός», έξω από σένα, παύουν να υπάρχουν ως ξεχωριστές οντότητες/ιδέες στο κεφάλι σου, στο Είναι σου.

Τότε κατανοείς τη δύναμή σου, και ταυτόχρονα την ευθύνη να τη διαχειριστείς. Τότε αισθάνεσαι το «βάρος» της γνώσης, που προηγουμένως μόνο υποπτευόσουν, μόνο ερωτοτροπούσες μαζί της και ταυτόχρονα αντιλαμβάνεσαι όλη την ανθρωπότητα, όλη τη δημιουργία, μέσα σου.

Και πάλι θα επιστρέψεις, στους κύκλους που δημιουργείς, για να δεις, να αποκαλύψεις, να συσσωρεύσεις δύναμη και να απαλλαγείς από προγράμματα και εικονικές πραγματικότητες. 

Γιατί όλα τα επέλεξες Εσύ, και ήρθε η μεγαλόπρεπη εκείνη στιγμή που το γνωρίζεις, το αισθάνεσαι σε κάθε σου κύτταρο, το εκπέμπεις, με κάθε σου αναπνοή και παλμό ζωής.

Γιατί η «θεραπεία» είναι η ίδια η επίγνωση», καθώς όλα όσα υλοποιείς αρχίζουν να περιέχουν το στίγμα της δικής σου επίγνωσης και όλα μεταμορφώνονται, σύμφωνα με την ύψιστη βούλησή σου…

Τα πάντα είναι δυνατά. Αν μπορείς να το συλλάβεις, μπορείς να το υλοποιήσεις.

Τα εμπόδια είναι εικονικές πραγματικότητες, που δημιουργούμε. Τα πάντα προσφέρουν.

Τα πάντα μεταμορφώνονται.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου