Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

6 Σημάδια ότι η Ψυχή σας έχει Μετενσαρκωθεί.....!!!!!!

‘Εχετε συχνα Déjà vu
Αν η ψυχή σας έχει μετενσαρκωθεί, μπορεί να έχετε μια απόκοσμη αίσθηση ότι ορισμένα γεγονότα έχουν συμβεί σε σας πριν. Για παράδειγμα, αν πάτε ένα ταξίδι και αισθανθείτε σαν να έχετε βρεθεί στους ίδιους δρόμους πριν (ακόμα κι αν δεν το έχετε κάνει), αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έχετε ζήσει εδώ σε ένα χρονικό σημείο σε ένα άλλο σώμα. Ορισμένοι άνθρωποι, τόποι, ή γεγονότα μπορεί να φαίνονται παραδόξως οικεία σε σας, ακόμα κι αν δεν μπορείτε να θυμηθείτε τη συνάντηση με αυτούς πριν.

ΕΙΣΤΕ εξαιρετικά ευαίσθητοι.
Οι άνθρωποι που έχουν μετενσαρκωθεί έχουν ένα υψηλό επίπεδο ευαισθησίας και ενσυναίσθησης. Αισθάνονται τα πάντα στον πυρήνα, και ότι έχουν μια αποστολή στη ζωή. Έχουν μεγάλη δυσκολία στο να αντιμετωπίζουν τις αντικρουόμενες και ταραχώδεις ενέργειες αυτού του κόσμου και χρειάζονται πολύ χρόνο για να εξισορροπήσουν τον εαυτό τους. Οι άνθρωποι με ισχυρό αίσθημα Ενσυναίσθησης μισούν να βρίσκονται σε πολυσύχναστα, θορυβώδη μέρη και τα αποφεύγουν όσο το δυνατόν περισσότερο.

Έχετε μια ισχυρή παρόρμηση να επισκεφτείτε μακρινούς τόπους
Μπορεί να έχετε αναμνήσεις σε μια συγκεκριμένη χώρα ή πόλη από μια προηγούμενη ζωή, και γι αυτό να έχετε μια ακόρεστη επιθυμία να πάτε πάλι εκεί. Έχετε μια ψυχή που θέλει να περιπλανηθεί και για εσάς το σπίτι δεν είναι ένα φυσικό μέρος αλλά ένα συναίσθημα στην καρδιά σας γι αυτό και θέλετε να πάτε οπουδήποτε και παντού σε αυτή τη Γη. 

Ωστόσο, μπορεί να αισθάνεστε ότι σας «τραβάει» μια συγκεκριμένη τοποθεσία ή πολιτισμός, πιθανώς επειδή έχετε ζήσει εκεί σε μια προηγούμενη ζωή. Μην διστάσετε να επισκεφτείτε το μέρος που σας μαγνητίζει. Μπορεί να πάρετε πολύτιμα μαθήματα για τον εαυτό σας και την αποστολή της ψυχής σας!!!

Σας αρέσει η απομόνωση
Όπως είπαμε και πριν, ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί ο κόσμος μερικές φορές μπορεί να σας μπερδεύει και να σας κατακλύζει. Μπορεί να αισθάνεστε απογοητευμένοι και χωρίς ισορροπία κατά καιρούς, από το γρήγορο ρυθμό και τον επιφανειακό κόσμο στον οποίο ζούμε. Χρειάζεστε κάποιο χρόνο και χώρο για να επαναφορτιστείτε και να ανανεωθείτε. Θέλετε να βρίσκεστε στη φύση όσο το δυνατόν συχνότερα και να περνάτε χρόνο μακριά από την τεχνολογία και από τους άλλους ανθρώπους για να θεραπεύσετε το μυαλό και την ψυχή σας.

Ζείτε για βαθιές συζητήσεις και συνδέσεις
Δεν έχετε καμία όρεξη για κουβεντούλα. Έχετε μια αναμφισβήτητη, αμείλικτη πείνα για πραγματικές συνδέσεις. Για συνομιλίες που θα σας κρατήσουν για ώρες χωρίς να βαρεθείτε. Απολαμβάνετε τις ουσιαστικές συνομιλίες, ενδεχομένως, σχετικά με το σύμπαν, την επιστήμη, την ιστορία, τη φιλοσοφία, την τέχνη, τη φύση, ή κάτι τέτοιο. Βαριέστε εύκολα με το κουτσομπολιό, τη μόδα, ή οτιδήποτε άλλο επιφανειακό.

Έχετε συγκεκριμένες Φοβίες
Οι φόβοι μας συχνά καταδεικνύουν άσχημα πράγματα που μπορεί να έχουν συμβεί σε εμάς σε μία προηγούμενη ενσάρκωση. Για παράδειγμα, ο φόβος της φωτιάς μπορεί να σημαίνει ότι έχετε πεθάνει σε μια πυρκαγιά σε προηγούμενη ζωή ή ο φόβος για τα φίδια αναλόγως.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου