Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Μέχρι πότε μπορώ να δουλεύω με το ίδιο ορυκτό.....!!!!!!!

Τα ορυκτά είναι υπέροχοι συνεργάτες στην προσωπική εξέλιξη. Έτσι υπάρχουν φορές που ένα ορυκτό, για κάποιο διάστημα, δε θέλετε να βγει από επάνω σας. Ίσως να είναι η συγκεκριμένη ποιότητα που σας προσφέρει για εκείνο το διάστημα που σας ελκύει σε αυτό. Παρατηρήστε : πώς αισθάνεστε μαζί του; Τι νιώθετε ότι σας παρέχει; Είναι μία ζωντανή αίσθηση όντως, ή απλώς μία συνήθεια;

Αυτές οι σκέψεις θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε πόσο δραστικά συμπορεύεστε μαζί του. 

Υπάρχουν ορυκτά τα οποία ταιριάζουν, όχι μόνο με την προσωπική ανάγκη της στιγμής, αλλά με την ίδια τη δόνηση της ψυχής. Αυτά τα ορυκτά μένουν μαζί σας για όλη σας τη ζωή και, καθώς εξελίσσεστε, συντονίζεστε σταδιακά και με τις δικές τους βαθύτερες δονήσεις. Ακόμα όμως και σε αυτά, μπορεί να αισθανθείτε μία ανάγκη για αποχή. Επιτρέψτε το.

Μπορεί να υπάρχει μία ανάγκη για διάλειμμα και, όταν νιώσετε ξανά έτοιμοι, να μπείτε και πάλι στο πεδίο τους. Έτσι, αν ένα πέτρωμα που λατρεύετε και διαλογίζεστε μαζί του ή το χρησιμοποιείτε στην προσωπική σας θεραπεία, σας απωθεί, τοποθετήστε το εκεί όπου εναποθέτετε τα ορυκτά σας ή στο ναό σας, δίνοντας χρόνο στον εαυτό σας να αποφορτιστεί από την ίδια ενέργεια, από την οποία μπορεί τη δεδομένη στιγμή να μη χωράει περισσότερη στο σύστημά σας. 

Επιτρέψτε να ξεκουραστείτε και οι δύο.
Άλλα ορυκτά έρχονται και σας προσφέρουν τα δώρα τους, ανάλογα τη στιγμή. Αυτά τα ορυκτά μπορούν να φύγουν και να επιστρέψουν πολλές φορές στη ζωή σας. Αυτό δεν είναι κάτι που χρειάζεται να σας ανησυχήσει: αντιμετωπίστε το όπως θα αντιμετωπίζατε μία βιταμίνη ή ένα βότανο, που χρειάζεστε για κάποια συγκεκριμένη εποχή. Η μόνη διαφορά είναι ότι το ορυκτό δρα σε αιθερικό πεδίο.

Σεβαστείτε αν κάποια στιγμή, ενώ νιώθετε ότι θέλετε να έχετε μαζί σας ένα τονωτικό ορυκτό, το σύστημά σας σας οδηγήσει σε ένα χαλαρωτικό. Μπορεί να βρίσκεστε σε τόση ένταση που το σώμα και το πνεύμα να έχουν ανάγκη να αποφορτιστούν πρώτα. Χαλαρώστε και αφήστε τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει: το σώμα σας ξέρει τις ανάγκες του.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου