Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Αγάπη είναι αυτό που είσαι και όχι αυτό που θέλεις.....!!!!!!

Εάν νομίζεις ότι η αγάπη είναι αυτό που θέλεις, θα την ψάχνεις παντού. Εάν νομίζεις ότι η αγάπη είναι αυτό που είσαι, θα την μοιράζεις παντού. Όμως δεν μπορείς να δώσεις προκειμένου να πάρεις. Όχι, πρέπει να δώσεις αγάπη, γιατί έχεις για να δώσεις. Έτσι θα βιώσεις ότι την έχεις.

Αξίζει να τη μοιράζεις… γεννιέται ξανά… παράγεται και απλώνεται σε όλο σου το είναι..στη προσωπικότητα που σε διαμόρφωσε σ’αυτό που είσαι. Σε εναρμονίζει με ότι «βλέπεις», γι’αυτό να τη μοιράζεις… Θα βρεις κάτι πολύ σπάνιο, κάτι που δεν θα μπορεί κανένας να στο πάρει. Θα βρεις την ευτυχία… αρκεί να μοιράζεις «αγάπη»…

Να αγαπάς, λοιπόν, τον εαυτό σου για να μπορέσεις με σοφία και υπομονή να εκτιμήσεις αυτά που έχεις και να προσπαθήσεις για αυτά που δεν έχεις ! 

Να αγαπάς και τον κόσμο γύρω σου, γιατί θα σου διδάξουν την αγάπη και θα πάρεις πολλά από όλους και από όλα. Η αγάπη βρίσκεται παντού και σε κάθε άνθρωπο, φτάνει να την ψάξεις και να κατανοήσεις το νόημα της. Η αγάπη ξεκινά από μέσα μας: ας την ανακαλύψουμε λοιπόν!





Δημοσιεύτηκε από 
την Ομάδα της Ανθρωπότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου