Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Τι λένε τα δάκτυλα των χεριών σου για το χαρακτήρα σου ;

Εσύ γνωρίζεις πως μπορείς να... αποκαλυφθείς ως προς τον χαρακτήρα σου από τα δάκτυλα των χεριών σου;

Αρκεί να κάνεις ένα πανεύκολο τεστ και θα καταλάβεις τι εννοούμε...

Ο κάθε άνθρωπος σαφώς και έχει διαφορά χαρακτηριστικά και το μήκος που έχουν τα δάχτυλά του είναι μοναδικό. Ωστόσο έχει επιτευχθεί η ομαδοποίηση (που έχει εφαρμογή στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού), η οποία αποκαλύπτει διάφορα πράγματα για το χαρακτήρα μας.

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να καταλάβεις σε ποια ομάδα ανήκεις εσύ είναι να παρατηρήσεις την υψομετρική διαφορά που έχει ο δείκτης με τον παράμεσο.

– Αν ανήκεις στην Α ομάδα είσαι γοητευτική και λογική. Λύνεις όποιο πρόβλημα καλείσαι να αντιμετωπίσεις Το γεγονός ότι είσαι πολύ καλή στο λέγειν βοηθάει σημαντικά. Μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα επιθετική αλλά απίστευτα συμπονετική.

– Αν ανήκεις στην Β ομάδα έχεις αυτοπεποίθηση και είσαι αποτελεσματική. Σου αρέσει πολύ να δουλεύεις μόνη καθώς έτσι επιτυγχάνεις πιο εύκολα τους στόχους σου. Ωστόσο αυτό δεν σε κάνει καθόλου εσωστρεφή. Είσαι ένας άνθρωπος που εκτιμάς όσα σου έχουν δοθεί και δεν σταματάς να αγωνίζεσαι για να αποκτήσεις περισσότερα.

– Αν ανήκεις στην Γ ομάδα τότε είσαι ήρεμη και καλόβολη. Δεν σου αρέσει να μπλέκεσαι σε δραματικές καταστάσεις και αποφεύγεις τις αντιπαραθέσεις Θέλεις να τα πηγαίνεις καλά με όλους και είσαι πιστή σύντροφος που νοιάζεται πολύ. Αυτό βέβαια δεν αποκλείει το γεγονός ότι μπορεί να γίνεις σκληρή και να δείξεις τη σκοτεινή πλευρά σου όταν σε πειράξει κάποιος.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου