Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

5 πράγματα που συμβαίνουν μόνο στις παλιές ψυχές.....!!!!!!!!

Το να είστε παλιά ψυχή είναι σαν να έχετε ήδη περιπλανηθεί στον πλανήτη για πολλά χρόνια πριν αυτή η καινούργια ζωή που ζείτε τώρα κάνει την εμφάνισή της. Μερικές φορές οι παλιές ψυχές δυσκολεύονται να προσαρμοστούν σε κοινωνικούς κανόνες. Η κατανόηση των δημοφιλών απόψεων μεταξύ των συνομήλικων τους είναι δύσκολη καθώς δυσκολεύονται να προσαρμοστούν σε ανθρώπους που υποτίθεται ότι έχουν την ίδια ηλικία με αυτούς, όμως αισθάνονται σαν να είναι πολύ πιο κάτω από αυτούς ή πολύ ανώτεροί τους.

Ακολουθούν μερικά πράγματα που οι παλιές ψυχές βιώνουν καθώς ωριμάζουν και φτάνουν την πραγματική τους ηλικία στο κεφάλι τους:

Φύση ενάντια στο μοντέρνο
Οι άνθρωποι που είναι παλιές ψυχές προτιμούν να βρίσκονται στην φύση σε αντίθεση με τον σύγχρονο κόσμο ή τον συμβατικό κόσμο. Η φύση προσφέρει πολλά περισσότερα μέσα σας καθώς και αισθάνεστε σαν να είστε συνδεδεμένοι με κάθε ον, φυτό και ζώο γύρω σας.

Η απομόνωση του δάσους, τα θρυμματισμένα κύματα του ωκεανού ή απλά το να περνάτε τον χρόνο σας οπουδήποτε στη φύση, σας παρέχουν πολύ περισσότερη άνεση από την αδίστακτη πόλη. Τα θορυβώδη αμάξια, οι θορυβώδεις άνθρωποι ή απλά οτιδήποτε φαίνεται περιττό, φαίνεται να ξεπροβάλλουν σε εσάς καθώς περπατάτε στους δρόμους της πόλης. Η φύση είναι το ευτυχισμένο σας μέρος και κανείς δεν μπορεί να σας πει το αντίθετο.

Κατανοώντας τον κόσμο
Ξέρετε βαθιά μέσα σας ότι είστε ένα μικρό κομμάτι από κάτι πολύ μεγαλύτερο. Συνειδητοποιείτε ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο/σύμπαν. Ότι οτιδήποτε κάνετε φαίνεται να έχει μικρή σημασία αυτή την περίοδο.

Ωστόσο, από τη στιγμή που ξέρετε ότι η προσωρινότητα της ζωής είναι ένα από τα πιο ουσιαστικά χαρακτηριστικά της ζωής, βάζετε την καλύτερή σας προσπάθεια για να κάνετε τους φίλους σας, τους αγαπημένους σας και ένα σωρό άλλους ανθρώπους σε αυτόν τον πλανήτη, ευτυχισμένους. Άσχετα από το ότι είστε τόσο μικροί, σας κάνει εξαιρετικά ευτυχείς να ξέρετε ότι είστε μέρος κάτι πολύ μεγαλύτερου από εσάς.

Προτιμάτε να έχετε χρόνο να είστε μόνοι
Το να χετε τον χώρο σας και τον χρόνο σας να σκεφτείτε μόνοι, είναι ένα πολύ ζωτικό μέρος της προσωπικότητάς σας. Αυτό σας δίνει χρόνο να αναρρώνετε, να επεξεργάζεστε ολόκληρη την μέρα που μόλις πέρασε, να ανακαλύπτετε πράγματα που δεν είχατε παρατηρήσει πριν για τον εαυτό σας καθώς χρειάζεστε τη μοναξιά για να πνίξετε όλους τους θορύβους που ακούσατε σήμερα.

Οι παλιές ψυχές προτιμούν να έχουν χρόνο να βρίσκονται μόνοι τους απλά επειδή τους δίνει τον χρόνο να σκεφτούν για τον εαυτό τους και τους άλλους. Αυτό είναι σημαντικό καθώς νιώθουν σαν προσπαθούν να εξακριβώσουν τα συναισθήματά τους για τον κόσμο γύρω τους καθώς και να έρχονται σε καινούργιες συνειδητοποιήσεις που ποτέ άλλοτε δεν είχαν.

Δεν μπορούν να βρίσκονται με άτομα της ηλικίας τους
Το να είστε παλιά ψυχή σημαίνει ότι έχετε λίγη παραπάνω κατανόηση του κόσμου γύρω σας σε σχέση με τους συνομήλικους σας. Σίγουρα, υποτίθεται ότι έχουν την ίδια ηλικία με εσάς, αλλά το περισσότερο διάστημα δεν έχουν την ωριμότητα που χρειάζεται για να κατανοήσουν πράγματα με κριτική ματιά.

Βρίσκετε τον εαυτό σας να πρέπει να εξηγήσει πράγματα που συνήθως όταν τα λέτε είναι σαν να μιλάτε σε κουφούς, είτε γιατί δε θέλουν να καταλάβουν είτε γιατί απλά σας αποκαλούν βαρετούς προς ικανοποίησή τους σε πρώτη φάση. Ωστόσο αυτό δεν σας ρίχνει. Παρόλο που δεν βρίσκεστε με ανθρώπους της ηλικίας σας, βρίσκετε άλλους που σας βλέπουν όπως πραγματικά είστε.

Ποτέ η γνώση δεν είναι αρκετή
Είστε συνεχώς πρόθυμοι να μάθετε νέα και εκπληκτικά πράγματα από τον κόσμο μέσα στον οποίο ζείτε. Τίποτα δεν είναι τόσο μεγάλο ή τόσο μικρό για να σας προκαλέσει. Οτιδήποτε έχει μια τιμή και είστε πρόθυμοι να μάθετε τι χρειάζεται για να συναντήσετε καινούργια ύψη στο ταξίδι σας ως ανθρώπινη οντότητα.

Δεν μπορείτε ποτέ να πάρετε αρκετή γνώση από τους άλλους και κάθε είδους μυστήριο σας ιντριγκάρει. Θέλετε να ξέρετε τις ατελείωτες λεπτομέρειες του με ποιον τρόπο γίνεται κάτι με φοβερή δουλειά. Τα υλικά δεν ήταν ποτέ το στοιχείο σας, όμως η δύναμη της γνώσης είναι αρκετή για να σας κάνει να θέλετε να κάνετε κάτι καινούργιο.




Μετάφραση: awakengr.com via 

2 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ πολύ καλέ μου φίλε....αγάπη και φως να είναι πάντα γεμάτη η ζωή σου εύχομαι ολόψυχα....!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή