Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Γιατί δεν βρίσκεις την πραγματική αγάπη... 3 Σημάδια πως δεν είσαι ακόμη έτοιμη....!!!!!!

Όλοι θέλουν να νιώθουν ότι υπάρχει κάποιος του αντίθετου φίλου που τους αγαπάει αλλά αυτό δυστυχώς δε συμβαίνει πάντα. Αν είσαι και εσύ ανάμεσα σε αυτές που δεν έχουν βρει την πραγματική αγάπη στη ζωή τους να ξέρεις ότι δεν είσαι η μόνη και πώς ήρθε η ώρα να μάθεις για ποιο λόγο συμβαίνει κάτι τέτοιο ενώ θέλεις να τη βρεις τόσο πολύ.Διάβασε τα τρία σημάδια που δείχνουν ότι δεν είσαι έτοιμη για την πραγματική αγάπη.

Απομακρύνεσαι από τα καλύτερα
Όταν δεν είσαι έτοιμη για την πραγματική αγάπη, το να βγαίνεις συνέχεια ραντεβού με διάφορους άντρες είναι πολύ πιο εύκολο γιατί το κάνεις με ανθρώπους με τους οποίους δε θα μπορούσες να κάνεις μία μακροχρόνια σχέση. 

Μπορεί να είναι καλοί για να περνάς καλά και να σε βοηθάνε να μη σκέφτεσαι πολύ αλλά παρόλα αυτά δεν έχουν αυτό το “κάτι” που θα σε κάνει να σκεφτείς να ζήσεις κάτι παραπάνω μαζί τους. Ο άνθρωπος που σε κάνει να νιώθεις όπως δεν έχεις ξανανιώσει ποτέ σε τρομάζει, σε κάνει να νιώθεις ευάλωτη και γι’αυτό απομακρύνεσαι από αυτόν βγαίνοντας ανούσια ραντεβού.

Δεν έχεις γιατρευτεί από το παρελθόν
Είχες σκεφτεί ποτέ ότι δεν βρίσκεις την πραγματική αγάπη επειδή δεν έχεις ξεπεράσει την προηγούμενη σχέση σου και φοβάσαι μήπως ξαναβιώσεις τον πόνο που είχες νιώσει στο παρελθόν από το τέλος της; Μπορεί να μην το συνειδητοποιείς αλλά αυτό έχει ένα μεγάλο αντίκτυπο στην ικανότητά σου να δώσεις και να πάρεις αγάπη στο παρόν. 

Το ότι φαινομενικά έχεις προχωρήσει από το παρελθόν σου δε σημαίνει πως μέσα σου το θέμα έχει λυθεί. Λόγω αυτού, λοιπόν, κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου, συνειδητά ή υποσυνείδητα, για να αποτρέψεις τον εαυτό σου από το να νιώσει ξανά ευάλωτος και να πληγωθεί. Το να γιατρευτείς είναι απαραίτητο και χωρίς αυτό δεν πρόκειται να είσαι έτοιμη ή να μπορείς να χειριστείς όλα αυτά που η πραγματική αγάπη θα σου φέρει.

Θέλεις να έχεις τον έλεγχο..
Η συνεχής ανάγκη να έχεις τον έλεγχο των σχέσεών σου αυτομάτως σε απομακρύνει από την πραγματική αγάπη. Θέλοντας να έχεις υπό έλεγχο τις σχέσεις σου δεν πρόκειται να μπορέσεις να δεχτείς στη ζωή σου έναν άνθρωπο τον οποίο νιώθεις πως δεν μπορείς να ελέγξεις συναισθηματικά. Η πραγματική αγάπη είναι μία εξαιρετικά ευάλωτη εμπειρία και όταν υπάρχει χάνεται κάθε έλεγχος. 

Αυτός είναι, λοιπόν, ο λόγος που μπορεί να φύγεις μακριά από τον άνθρωπο που είναι ο καλύτερος για σένα. Αν δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτό το θέμα που έχεις τότε δυστυχώς θα τα βρεις σκούρα με την πραγματική αγάπη. Είναι απαραίτητο να αφεθείς ελεύθερη και να είσαι έτοιμη να νιώσεις τα πάντα, και καλά και κακά, αν θέλεις πραγματικά να βιώσεις τις χαρές της απόλυτης αγάπης. Δεν είναι εύκολο αλλά μπορείς να το κάνεις..

Αν διαπίστωσες, διαβάζοντας τα παραπάνω, ότι βλέπεις κάποιο από αυτά στον εαυτό σου τότε κατά μία έννοια και σε ένα βαθμό θα τα έχεις όλα. Αποφάσισε πως αξίζεις όλα τα καλά πράγματα που έχει η ζωή και η αγάπη να σου δώσουν. Μην επιτρέπεις στην αρνητική ενέργεια την οποία εσύ προκαλείς να σε κρατάει μακριά από το θετικό μονοπάτι που θέλεις να περπατήσεις. Ένα μονοπάτι γεμάτο αγάπη… πραγματική αγάπη!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου