Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Παράξενες ώρες....!!!!!!

Κάποιες ώρες της ημέρας είναι ιδιαίτερα φορτισμένες και θα πρέπει να ξέρουμε πώς να συντονιστούμε μαζί τους. Υπάρχει ένα μυστικό ρολόι που μας συνδέει με τις συμπαντικές ενέργειες μέσω του Ήλιου, και είναι αδύνατον να κάνουμε την επανάστασή μας, πηγαίνοντας κόντρα στην δυναμική αυτή.

Ειδικά όσοι ενδιαφέρονται για τις εργασίες και τις ενέργειες διευρυμένης συνείδησης ή γενικά για πνευματικές εργασίες – ή ακόμα και την μαγεία – πρέπει να έχουν στον νου τους της ευκαιρίες αλλά και τις παγίδες που κρύβουν κάποιες ιδιαίτερες στιγμές της ημέρας και της νύχτας.

Λυκόφως και λυκαυγές
Η στιγμή που ο ηλιακός δίσκος δεν έχει εμφανιστεί ακόμα, αλλά η δόξα του είναι ορατή μέσα από την παλέτα των χρωμάτων είναι το λυκαυγές. Και αντίστοιχα όταν δύει ο Ήλιος αλλά ακόμα υπάρχει φως διάχυτο, πριν καταληφθούν όλα από το σκοτάδι της νύχτας, ονομάζεται λυκόφως. 

Το λυκόφως είναι μια πολύ φορτισμένη στιγμή, κατά την οποία θα πρέπει να είμαστε με ανθρώπους που ξέρουμε και αγαπάμε, γιατί αποτελεί πύλη εισόδου για ενεργειακά στοιχειακά, τα οποία δύσκολα ελέγχονται.

Το λυκαυγές όμως είναι μια εξαιρετικά δυνατή ώρα, στην οποία μπορούμε εμείς να μιλήσουμε με το σύμπαν και να μας ακούσει. Πρέπει να έχουμε ξυπνήσει πιο νωρίς, να έχουμε καθαρθεί με νερό και να περιμένουμε την πρώτη αντίκα του διάχυτου φωτός για να αρχίσουμε μια δυναμική προσευχή.

Μεσάνυχτα ακριβώς
Τα μεσάνυχτα είναι πολύ έμφορτη ώρα. Αν ξέρουμε τι θέλουμε, αν είμαστε σίγουροι για τις επιδιώξεις μας, τα μεσάνυχτα είναι κατάλληλη στιγμή να απευθύνουμε στον κόσμο όχι την παράκληση, αλλά την απαίτησή μας. Και θα υποχρεωθεί να μας δώσει την συγκατάθεσή του. Αρκεί, όπως είπαμε, να ξέρουμε τι ζητάμε και για ποιον σκοπό.

Βαθιά όνειρα
Ανάμεσα στη μία μετά τα μεσάνυχτα και τις τρεις είναι από άποψη βιολογικού ρυθμού η πιο κατάλληλη στιγμή για προφητικά όνειρα. Ο οργανισμός είναι πιο ευεπίφορος στις δυνάμεις του κόσμου, συντονίζεται καλύτερα και μας μεταφέρει ασφαλείς πληροφορίες από τα ακασικά αρχεία, από το πεδίο εκείνο όπου όλα συμβαίνουν ταυτόχρονα, άρα δεν υπάρχει παρελθόν και μέλλον, όλα είναι μπροστά στα μάτια μας σαν ανοιχτό βιβλίο.

Η ώρα της γάτας
Οι επιστήμονες, οι ψυχολόγοι, οι ερευνητές, έχουν παραδεχθεί πως ανάμεσα στις 3 το βράδυ και τις 4.30 συμβαίνει κάτι παράξενο, που κάνει τις γάτες ειδικά να είναι τρομερά ανήσυχες. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλές ταινίες αποδίδουν δύσκολα χαρακτηριστικά σε αυτό το χρονικό παράθυρο. 

Φαίνεται ότι είναι και η στιγμή που έχουμε δύσκολους εφιάλτες. Το γιατί συμβαίνει αυτό καλύτερα να το αφήσουμε για άλλη στιγμή. Πάντως, αν έχετε αϋπνίες, αυτήν την ώρα φροντίστε να κάνετε κάτι ήρεμο, χωρίς πολλές αναζητήσεις εσωτερικές, γιατί παραμονεύουν δύσκολες ενέργειες. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου