Σάββατο, 21 Μαΐου 2016

Το μεγάλο μυστικό μου : Ευγνωμοσύνη για την αγάπη σας....!!!!!!!

Η μέρα της ονομαστικής μου εορτής....μεγάλη χαρά για μένα και για όλους μας που τιμάμαι τους αγίους μας....αλλά και τους φίλους και τις φίλες μας που γιορτάζουν....καθώς και τα τρία από τα πέντε εγγόνια μου...που με αξίωσε ο Θεός να αποκτήσω και να με τιμήσουν με το όνομα μου...

Αγαπημένοι μου άγγελοι……χίλια ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές σας…..για τα τρυφερά και συγκινητικά σχόλια σας, για τις καταπληκτικές σας εικόνες που στόλισαν σήμερα τον τοίχο μου αλλά και τα εσωτερικά μηνύματα που έλαβα....

για μένα είστε όλοι σημαντικοί στη ζωή μου…..και νιώθω να εισπράττω καθημερινά και όχι μόνο τη μέρα της γιορτής μου την αγάπη που μου δείχνετε……….

είναι τιμή για μένα να έχω τόσους φίλους που για μένα είστε πλέον η μεγάλη μου οικογένεια…..που μου δίνετε κάθε μέρα κάτι από την ψυχή σας…..που κάνει την δική μου ψυχή να χαίρεται και να αγαλιάζει…και να νιώθει τόση ζεστασιά…..που πλημμυρίζει από γαλήνη……!!!!!!!! 

Είμαι τόσο χαρούμενη που μοιραζόμαστε τόσα μαζί…….και προσπαθούμε όλοι να κάνουμε το καλύτερο για τον κόσμο μας..!!! Το ότι με διαβάζετε καθημερινά μου δίνει τόση δύναμη να συνεχίσω ……..αλλά και τόση χαρά που θέλετε να γίνετε καλύτεροι και να εξελιχθείτε…….σας υπόσχομαι να κάνω το καλύτερο δυνατόν…..!!!!!!!!

Σας ευγνωμονώ που είστε πλέον κομμάτι της ζωής μου…….και θέλω να σας κάνω μια μεγάλη αγκαλιά και να σας στείλω την αγάπη μου μέσα από τα βάθη της ψυχής μου……!!!!!!!!

Εύχομαι και του χρόνου να είστε όλοι καλά και να μου ευχηθείτε και πάλι…..!!!!!!!!


ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ 
Λένα Μπαξέ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου