Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Η ζωή έρχεται με τριαντάφυλλα....!!!!!!!

Μια επικοινωνία που δίνει κουράγιο, εμψυχώνει για τις καλύτερες μέρες που βρίσκονται μπροστά. 

Η ζωή έρχεται με τριαντάφυλλα! Το νιώθετε; Αισθάνεστε τα τριαντάφυλλα που με αφθονία έρχονται στη ζωή σας, που μόλις στρίβουν τη γωνία; Αυτή η σκέψη σάς κάνει ευτυχισμένους, έτσι δεν είναι; 

Λοιπόν, λοιπόν, συνεχίστε αυτή τη σκέψη. Ποιος μπορεί να αισθάνεται αποκαρδιωμένος όταν στη ζωή του έρχονται τριαντάφυλλα; Αγαπήστε αυτά τα τριαντάφυλλα, πάρα πολύ! Όλος ο κόσμος, σε προσωπικό και καθολικό επίπεδο θα γεμίσει με τριαντάφυλλα! Μια ειδική παράδοση είναι στο δρόμο σας και στο πρόσωπο δίπλα από σας και απέναντι από εσάς. Είναι μια ειδική παγκόσμια παράδοση!

Ετοιμαστείτε! Ανοίξτε τα χέρια σας και ετοιμαστείτε να αγκαλιάσετε όλες τις ευλογίες που έρχονται στο δρόμο σας. Όλα τα τριαντάφυλλα είναι καθ’ οδόν. Προσέξτε που πατάτε ώστε να μην βρεθείτε να περπατάτε πάνω τους. 

Στην πραγματικότητα, θα ήταν ωραία να ταξιδεύετε πάνω απ’ όλα τα τριαντάφυλλα που είναι έτοιμα να πέσουν καταρρακτωδώς πάνω σας. Θα λατρέψετε να ξαπλώνετε ανάμεσα στα τριαντάφυλλα. Όπως μπορείτε να σχεδιάζετε φτερά αγγέλου στο χιόνι, έτσι θα σχεδιάζετε φτερά αγγέλου πάνω στα τριαντάφυλλα, ή θα μοιάζετε σαν άγγελοι. Θα έχετε την πληρότητα της καρδιάς ενός αγγέλου κι έτσι, γίνεστε άγγελοι.

Δεν σας έχει ήδη φτάσει η μυρωδιά των τριαντάφυλλων; Βλέπετε πόσο ισχυρές είναι οι σκέψεις σας; Κοιτάξτε, αγαπημένοι, οι σκέψεις μπορεί να σας κάνουν καλά, και οι σκέψεις μπορεί να σας αρρωστήσουν, δεν συμφωνείτε; 

Ή μήπως αισθάνεστε ότι η ζωή σας είναι κάτι πέρα ​​από τις σκέψεις σας; Ίσως νιώθετε ότι η ζωή μοιάζει με πειρατή που κλέβει τις σκέψεις σας και δημιουργεί διάφορες ενώσεις χωρίς εσάς. Ωστόσο, αν η ζωή ήταν ένας πειρατής, τουλάχιστον παραδεχθείτε ότι οι σκέψεις σας έχουν κάποια σχέση με την ανυποταξία ενός πειρατή.

Καλύτερα να σκέφτεστε τη ζωή ως ερμηνευτή των σκέψεων και των συναισθημάτων σας. Η ζωή έγινε για να είναι ευεργετική, ωφέλιμη και να σας δίνει πίσω το περιεχόμενο των σκέψεών σας. Η ζωή δεν προσπαθεί να σας πάρει τίποτα. Η ζωή αισθάνεται υποχρεωμένη να σας δίνει οτιδήποτε για το οποίο κλαίτε. 

Όχι ότι η ζωή δεν θέλει να σας δώσει όλα τα τριαντάφυλλα. Προτού νευριάσετε με τη ζωή, θυμηθείτε ότι η ζωή σάς δίνει επίσης θαύματα. Η ζωή θέλει πάντα να σας δίνει θαύματα. Η ζωή θέλει να είναι ο Σούπερμαν που σας ανεβάζει και σας μεταφέρει πάνω από ψηλά κτίρια. Με τις σκέψεις σας, αγαπημένοι, έχετε προσελκύσει τα θαύματα στη ζωή σας. Με την καρδιά σας και με τη χάρη του Θεού.

Τώρα, αυτό μας φέρνει σ’ ένα σημείο. Έχω προτείνει ότι δεν πρέπει να συνδέεστε με τα αποτελέσματα των σκέψεων και των ενεργειών σας. Δεν μπορείτε να κρατήσετε το λογαριασμό, αγαπημένοι. 

Η ζωή μπορεί να είναι σαν ένας περιπλανώμενος ταξιδευτής, αλλά δεν μπορείτε να της βάλετε ταμπέλες και να της ζητήσετε το λογαριασμό. Κι εδώ βρίσκεται η διαφορά τού πώς μπορούμε να δούμε τα πράγματα. Εσείς βλέπετε καταστροφή. Βλέπετε καλό, αλλά μπορείτε επίσης να δείτε κακό.

Πιστεύετε ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος. Ως εκ τούτου, διαμαρτύρεστε. Ως εκ τούτου, νομίζετε ότι η ζωή είναι υποχρεωμένη να σας δώσει κάτι ΑΥΤΗ τη στιγμή, ότι η ζωή είναι υποχρεωμένη να σας επιστρέψει έναν αγαπημένο σας, για παράδειγμα. 

Είστε σίγουροι ότι η ζωή δεν είχε το δικαίωμα να σας πάρει κάποιον, ή κάτι, ή μια ευκαιρία μακριά σας. Νομίζετε ότι αυτή είναι η μοναδική ευκαιρία σας στη ζωή, και πρέπει να το έχετε, πρέπει να το έχετε αυτό το λεπτό.

Αλλά δεν πειράζει τώρα για όλα αυτά, γιατί η ζωή έχει μια ευτυχισμένη στροφή στα γεγονότα για σας. Η ζωή καλλιεργούσε κήπους με τριαντάφυλλα μόνο για σας. Η ζωή έχει τη δυνατότητα να εμπλουτίζει με καλά υλικά το έδαφος. Ψάχνει για τους καλύτερους σπόρους, τους βρίσκει και τους φυτεύει. Έχει ήδη έτοιμες τις κορδέλες. 

Θα έχετε την ευκαιρία να περιβληθείτε από τριαντάφυλλα καθώς και όλοι γύρω σας. Γρήγορα θα εγκαταλείψετε τον παλαιό τρόπο σκέψης σας. Γρήγορα θα σηκωθείτε και θα δώσετε πολλά τριαντάφυλλα στους άλλους που μπορεί να είναι αβέβαιοι όπως εσείς στην αρχή, ότι θα μπορούσε ποτέ να παραδοθεί στην πόρτα τους ένας κόσμος από τριαντάφυλλα!

Δεν ακούτε τους ήχους των βαγονιών, γεμάτα τριαντάφυλλα, που άγγελοι όπως εσείς κυλούν πάνω στις ράγες, στο δρόμο; Δεν ακούτε τους τροχούς καθώς πλησιάζουν; Γιατί, αγαπημένοι, θα δείτε τα τριαντάφυλλα να αντανακλώνται στον κίτρινο ήλιο και τον μπλε ουρανό. Θα είναι παντού. Τριαντάφυλλα θα είναι παντού, και ο κουτσός θα χορέψει, ο μουγκός θα τραγουδήσει και ο κόσμος θα χαίρεται.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου