Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

5 πράγματα που συμβαίνουν όταν είστε εργάτης φωτός....!!!!!!!

«Εργάτης φωτός» είναι ένας όρος που τώρα χρησιμοποιείται για ψυχές που συνειδητοποιημένα είναι αφυπνισμένες σε αυτό που συμβαίνει στον πλανήτη μας. Περιγράφει την «ενσυναίσθηση» που συνδέεται βαθιά με την αναδυόμενη επίγνωση μεταξύ άλλων. Αυτοί είναι οι πολεμιστές του φωτός που πηγαίνουν την πνευματικότητα σε νέα ύψη. Τα ακόλουθα είναι πέντε πράγματα που αρχίζουν να συμβαίνουν όταν αποδεχτείτε τη θέση σας ως εργάτης του φωτός σε αυτόν τον κόσμο.

Αρχίζετε να παρατηρείτε ότι δεν ταιριάζετε σε κανένα τύπο τάξης ή ομάδας
Το αίσθημα ότι σας έχουν παρεξηγήσει είναι μεγεθυμένο. Δεν αισθάνεστε ότι είστε αυτού του κόσμου και δεν χρειάζεται να «επιστρέψετε σπίτι». Πράγματα που κάποτε ανεχόσασταν, δεν τα ανέχεστε πια. 

Οι εργάτες φωτός έχουν πολύ μικρό ενδιαφέρον στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και σε αυτά που οι άλλοι άνθρωποι θεωρούν «φυσιολογικά». Η πνευματικότητα γίνεται τρόπος ζωής και δεν υπάρχει η ανάγκη της συμμετοχής σε κάποια θρησκεία ή φιλοσοφία.

«Απελευθέρωσε την ανάγκη να είσαι αναστατωμένος με τους άλλους. Να θυμάσαι ότι οποιαδήποτε στιγμή είσαι γεμάτος με κακία, μεταθέτεις τον έλεγχο της συναισθηματικής σου ζωής στους άλλους και σε χειραγωγούν». Dr. Wayne Dyer

Έχετε ενσυναίσθηση και είστε συμπονετικοί.
Ως εργάτης φωτός, σας ελκύουν τα ζώα, τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι άνθρωποι και η φύση. Αρχίζετε να σχετίζεστε με εκείνα τα όντα τα οποία η κοινωνία έχει στιγματίσει ως διανοητικά άρρωστους και αναπήρους. 

Θα προτιμούσατε να καθίσετε με έναν άστεγο παρά να βρίσκεστε σε μια μεγάλη κοινωνική εκδήλωση. Είστε από τη φύση σας ευγενικοί και ποτέ δεν υπάρχει η ανάγκη να σας ανταποδώσουν οι άλλοι πράγματα. 

Είστε ευχαριστημένοι απλά με το να βοηθάτε εκείνους που χρειάζονται βοήθεια. Το άγγιγμα και οι λέξεις διαθέτουν μία βοηθητική δόνηση που μεταφέρεται στους άλλους. Αναγνωρίζετε ότι αυτή η γιατρειά έρχεται από την καρδιά.

«Γίνε ένας άγγελος της γης και αναζήτησε την αγάπη πίσω από τις πράξεις του καθενός που θα συναντήσεις σήμερα. Όποτε ψάχνεις για αγάπη, θα την βρεις πάντα» Doreen Virtue

Αρχίζετε να νιώθετε πράγματα για τα οποία κανείς δεν σας λέει
Οι λέξεις δεν έχουν το βάρος που είχαν. Αισθάνεστε βαθιά και λαχταράτε χώρο για την προσευχή, την περισυλλογή και τον διαλογισμό. Συγκινείστε μέχρι δακρύων για ψύλλου πήδημα. Ανακαλύπτετε επίσης ότι δεν μπορείτε να είστε σε συνωστισμένα μέρη επειδή ανιχνεύετε εύκολα την ενέργεια και τις συχνότητες. 

Αρχίζετε να διαβάζετε και να νιώθετε τους άλλους χωρίς την ανταλλαγή της επικοινωνίας. Οι εργάτες φωτός τείνουν να χρειάζονται απομόνωση και χρόνο με τον εαυτό τους για να ξαναγεμίσουν την ενέργειά τους καθώς υποδέχονται τις δονήσεις αυτών που είναι τριγύρω τους.

«Η εξερεύνηση του ποιος είσαι σε ένα βαθύτερο επίπεδο σε σχέση με τις καθημερινές σκέψεις είναι ο πραγματικός ορισμός του διαλογισμού». Deepak Chopra

Οι άνθρωποι έρχονται και σας λένε τα προβλήματά τους και τις ιστορίες τους όλη την ώρα
Οι εργάτες φωτός έχουν μια αόρατη κλωστή στους άλλους. Έχουν μια ανοιχτή καρδιά που νιώθει δυνατά. Συνεπώς, οι άνθρωποι μοιράζονται μυστικά, προβλήματα και προσωπικές ιστορίες. 

Συνήθως όταν τελειώνουν, θα σχολιάσουν ότι ποτέ άλλοτε ξανά δεν μοιράστηκαν αυτά τα πράγματα με άλλους. Οι εργάτες φωτός πάντα είναι εκτεθειμένοι στα προβλήματα των ανθρώπων γύρω τους χωρίς να κρίνουν. Έχουν την ικανότητα να ακούνε και να καθοδηγούν τους άλλους σε δύσκολες στιγμές και ταυτόχρονα τους νουθετούν με θεϊκή σοφία.

«Οι έχοντες συναίσθηση δεν ήρθαμε σε αυτόν τον κόσμο για να είμαστε θύματα. Ήρθαμε για να γίνουμε πολεμιστές. Να είστε γενναίοι. Να παραμείνετε δυνατοί. Όλοι μας χρησιμεύουμε. Κανείς δεν περισσεύει». Anthon St. Maarten

Οι εργάτες φωτός δεν φοβούνται τον θάνατο ή να πεθάνουν
Ο θάνατος γίνεται μια μετάβαση στο στάδιο της ζωής. Πολλοί εργάτες φωτός είχαν επιθανάτιες εμπειρίες, πέρασαν από ασθένειες και ξεπέρασαν τεράστια εμπόδια στη ζωή τους. Το ταξίδι τους τους επέτρεψε να αφήσουν την ψευδαίσθηση ότι ο θάνατος είναι το τέλος. Υπάρχει μια αποδοχή ότι η ζωή είναι υπερβατική.

«Η ζωή είναι ευχάριστη. Ο θάνατος γαλήνιος. Είναι η μετάβαση που προβληματίζει». Isaac Asimov

Ως εργάτης φωτός, η δουλειά σας είναι να έχετε ανοιχτή καρδιά και βαθιά επίγνωση στο να βοηθάτε τους άλλους να μεταβαίνουν μέσα από αυτές τις περιόδους αλλαγής. 

Δεν είναι δουλειά σας να αλλάξετε τους άλλους, αλλά να αποδεχτείτε τις επιλογές τους και να φέρετε στο εξής το Θεϊκό φως. Η παρουσία σας ως πολεμιστή του φωτός είναι μείζονος σημασίας στη συνειδητότητα και στην πνευματική εξέλιξη. Δεν είστε μόνοι!





Μετάφραση: awakengr.com via 
powerofpositivity.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου