Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Ο πιο γλυκός και πιστός σωματοφύλακας του ανθρώπου - 4ο Μέρος....!!!!!!!!!!

Άγγελοι αποκαλύπτουν τις τρεις δυνάμεις του ανθρώπου για τα έσχατα χρόνια που ξεκίνησαν

Τι χρειάζεται για να μπεις μέσα στο σπίτι σου; Την πόρτα απλά να ανοίξεις. Ένα κλειδί να το βάλεις στην πόρτα, να ανοίξεις και να μπεις μέσα. Αυτά τα κλειδιά είναι πολύ σημαντικά. Που είναι ασφαλισμένο ένα ολόκληρο σπίτι όταν φεύγετε; Πάνω σε ένα κλειδί. Αυτό δεν είναι; Για φανταστείτε λοιπόν τι δύναμη έχει αυτό το κλειδί, όταν το χρησιμοποιείς σωστά και πόση δύναμη έχει να έχεις πάντα το κλειδί του Τιμίου Σταυρού πάνω σου.

Είναι αυτό που θα γίνει τώρα στα έσχατα, όσοι δεν θα κάνουν σωστά το σημείο του Τιμίου Σταυρού και δεν θα ασφαλίζουν την ψυχή τους με την Θεία Κοινωνία θα υποφέρουν πάρα πολύ. Σας το είπα αυτό πολλές φορές. Τόσο πολύ θα υποφέρουν, που θα χάνονται ψυχές!

Η δύναμη τώρα του ανθρώπου για τα έσχατα χρόνια που ξεκίνησαν, είναι τρία πράγματα. Σας το είπα και άλλες φορές, όταν δείτε αυτόν τον Πάπα να τον διώχνουν και να έρχεται ο επόμενος, ξεκίνησε η διαδικασία του Ψευδοπροφήτη που θα συνοδεύεται πάντα αυτή η περίοδος με μια αλυσίδα φυσικών γεγονότων, που θα αλλάξουν την δομή της γης. 

Το ξαναλέω, θα συνοδεύεται αυτή η αλλαγή του ερχομού του Ψευδοπροφήτη με μια αλυσίδα φυσικών φαινομένων, που θα αλλάξουν την δομή της γης. Δεν θέλω να πω τι θα συμβεί για να μην πανικοβληθείτε, αλλά θέλω να σας πω, πως θα προφυλαχθείτε εσείς από αυτά τα κακά.

Το ένα είναι το σημείο του ζωοποιού Σταυρού και να το κάνετε σωστά. Θα έλθει στιγμή που όποιος δεν θα το κάνει στα τρόφιμα, θα τρώει και θα πεθαίνει! Θα τα δείτε αυτά, κοντά είναι ο καιρός. Θα δείτε όμως το ίδιο τρόφιμο να το τρώει ο άλλος που θα κάνει το σημείο του Σταυρού και δεν θα πεθαίνει. Ο ένας θα πίνει νερό με την απιστία του και θα αρρωσταίνει και ο άλλος θα σταυρώνει το ίδιο το νερό και θα μετατρέπεται σε αγιασμό!

Αλλά το μεγαλύτερο θα είναι η θεία Κοινωνία! Μέσα από την Θεία Κοινωνία θα διακρίνετε, αν αυτό που βλέπετε είναι από το Θεό ή είναι από τον διάβολο, αν είναι φυσικό ή αν είναι δαιμονικό. Μέσα από την Θεία Κοινωνία θα παίρνουν δύναμη οι άνθρωποι για να αντέξουν αυτά που θα γίνονται τότε. 

Όσοι δεν θα τα υπολογίσουν αυτά και θα τα κοροϊδέψουν, ένα μόνο θα σας πω, ότι ο ίδιος ο δαίμονας θα τους κοροϊδεύει σε τέτοιο φοβερό σημείο, που θα νιώθουν την ιαχή του, θα νιώθουν αυτό το σατανικό του γέλασμα μέσα στην ψυχή τους. Γι’ αυτό σας ικετεύω, το σημείο του Σταυρού να το κάνετε σωστά και να έρχεστε να μεταλαβαίνετε.

Και το πιο βασικό, να μην ξεχνάτε ότι είσαστε τα παιδιά του Θεού και ότι ο Θεός είναι ο Πατέρας και η Μαμά σας. Τι είναι ο Θεός για σας; Πατέρας και Μάνα! Αυτό είναι που θα δίνει δύναμη στους αγγέλους να μας βοηθάνε, γιατί υπάρχουν άγγελοι των ψυχών, αλλά και άγγελοι των σπιτιών!

Μια φορά διερωτόμουν για ένα σπίτι πως φυλάγεται. Και οι άγγελοι μου αποκάλυψαν αυτό το πράγμα, ότι σε όσα σπίτια υπάρχουν προσευχές και οι άνθρωποι είναι πιστοί, ο Θεός εκτός από τους αγγέλους που σας δίνονται για να φυλάνε τις ψυχές σας, δίνονται και άγγελοι που φυλάνε τα σπίτια σας! 

Και μου έλεγε για ένα σπίτι συγκεκριμένο πόσοι άγγελοι το φυλάνε. Επίσης μας αποκάλυψε και για άλλα σπίτια που οι άγγελοι τα φυλάνε, για εκείνο, για το άλλο, για το παρ’ άλλο και εξεπλάγην από την αγάπη του Θεού, που μέσα από τους αγγέλους προστατεύει τα σπίτια μας!

Άγγελοι αποκαλύπτουν τα σύμβολα της δυστυχίας που κατεβάζουν μια ψυχή στον Άδη!

Αλλά πόσο όμως μένουν ανυπεράσπιστα τα σπίτια εκείνα που μέσα σ’ αυτό υπάρχουν δυο κακά! Ποιο είναι το πρώτο κακό; Η περιφρόνηση στο Θεό και στα θρησκευτικά καθήκοντα. Αυτή η κοροϊδία που λέμε: «Εντάξει γυναίκα, εσύ πήγαινε στην Εκκλησία προσευχήσου, παράτα με εμένα». Αυτό το κάνουν συνήθως οι άντρες. 

Είναι ο έξυπνος αυτός! Είναι ο σοφός αυτός! Είναι αυτός που λέει ότι ξέρει τα πάντα, τα του ουρανού και τα της γης! Αυτόν τον άνθρωπο τον κοροϊδεύει ο διάβολος τόσο πολύ, που γίνεται αυτό που είχε συμβεί σε κάποιον που πέθανε και παρακάλεσα την προστάτιδα μου Αγία να τον προστατεύσει και αυτόν από τα τελώνια. Κι εκείνη μου είπε ότι δεν της επετράπη από το Θεό να προστατεύσει αυτή την ψυχή, γιατί ήταν ήδη πνευματικά νεκρή από αυτήν τη γη! 

Και ήταν πνευματικά νεκρή για δυο λόγους: Πρώτον, γιατί περιφρονούσε και κορόιδευε ότι ήταν θεϊκό και δεύτερον επειδή ποτέ δεν είχε έλθει με ευλάβεια να πάρει το Σώμα και το Αίμα του Υιού του Θεού.

Επειδή τον τυραννούσαν τόσο πολύ οι δαίμονες, ικέτευε να κάνω θείες Λειτουργίες. Εγώ έχω ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό να κάνω σαρανταλείτουργα για αυτήν την ψυχή, γιατί εάν δεν προσευχηθούν οι δικοί του άνθρωποι και πολύς κόσμος, αλλά και εμείς με τις θείες Λειτουργίες, μετά από σαράντα μέρες θα παραδοθεί η ψυχή του πλήρως στην εξουσία του δαίμονα, στον Άδη. Ικέτευε να προσευχηθούμε πάρα πολύ! 

Να φανταστείτε ότι σφυροκοπούσαν συνέχεια στον νου μου τα λόγια που έλεγε στα παιδιά του: «Παιδιά μου, αλλάξτε ζωή, για να μην υποφέρετε αυτό που εγώ τώρα υποφέρω». Ποιοι όμως θα τα πιστέψουν αυτά;

Οι άγγελοι λοιπόν ζούνε την τραγωδία τους, όταν η ψυχή φύγει μακριά από το Θεό, μακριά από την αγκαλιά του Θεού και χρησιμοποιεί αντί τα σύμβολα της ευλογίας που ανοίγουν τις πύλες του ουρανού, τα σύμβολα της δυστυχίας που κατεβάζουν μια ψυχή στον Άδη.

Ποια είναι αυτά τα σύμβολα; Χθες τυχαία μπήκα να δω τα email μου στο internet και είδα ένα έκτακτο γεγονός στις ειδήσεις, ότι σε κάποια μέρη του κόσμου πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν με τατουάζ το 666! Το γράφουν πάνω τους!

Και έδειχνε γυναίκες, μικρά παιδιά, νέους, μεγάλους και βάζανε στα μπράτσα τους, στα πισινά τους, στα πόδια τους, στην πλάτη τους αυτό το σύμβολο! Να ξέρετε ότι αυτοί οι ίδιοι πολιτογραφήθηκαν στην εξουσία του σατανά από μόνοι τους. Αναγνωρίζουν ότι ο σατανάς είναι ο κυρίαρχος, ο κύριος τους!

Αλλά όμως χωρίς να το καταλαβαίνουν τα παιδιά υπεισέρχονται στην διαδικασία της μεταφοράς της ψυχής τους από την αγκαλιά του Θεού, στην αγκαλιά του Εωσφόρου μέσα από κάποια άλλα σύμβολα που δυστυχώς δεν τους δίνουν σημασία ούτε τα ίδια τα παιδιά, αλλά ούτε και οι γονείς. 

Ένα παράδειγμα :Ξέρετε τι γίνεται όταν φοράτε στα παιδιά φανέλες που έχουν μπροστά νεκροκεφαλές, που έχουν μορφές του Εωσφόρου, που έχουν διάφορα κακά σύμβολα; Σε μια άλλη αποκάλυψη ενός αγγέλου μας έλεγε πόσο ήδη λυπάται που με αυτές τις πράξεις οι ψυχές των παιδιών αρχίζουν και εγκλωβίζονται μέσα στα δυναστικά χέρια του Εωσφόρου! Για όλα αυτά τα παιδιά και τις χαμένες ψυχές χρειάζεται εμείς να προσευχόμαστε πάρα πολύ.

Αυτή είναι η πληγή των αγγέλων, όταν τα παιδιά που τους παραδόθηκαν για να προστατέψουν, τώρα από μόνα τους επιλέγουν την αγκαλιά του Εωσφόρου…

Όταν φωνάζετε τον άγγελο σας να σας προστατεύει σε κάθε στιγμή, τότε του δίνετε απόλυτη εξουσία να πολεμά τον Εωσφόρο και τους δαίμονες του!

Το να μιλάς για τους αγγέλους, θα είχα τόσα να σας πω, αλλά βλέπω και την ώρα να περνάει και εσάς να αδημονείτε λιγάκι και να κουράζεστε. Θα τα ξαναπούμε όμως και άλλη φορά. Εκείνο όμως που θέλω τώρα να σας παρακαλέσω είναι, από σήμερα να αγαπάτε τον άγγελο σας. 

Από σήμερα να τον βάζετε δίπλα σας και να τον φωνάζετε: «Άγιε άγγελε του Θεού, φύλαγε την ταπεινή μου την ψυχή». Από την ώρα που θα το κάνετε, δίνετε απόλυτη εξουσία στον άγγελο σας να επεμβαίνει και να πολεμά τον Εωσφόρο και τους δαίμονες.

Μια φορά είχε συμβεί ένα τέτοιο γεγονός σ’ ένα σπίτι. Μου το διηγήθηκε ένας πνευματικός, που είχε μάτια δυνατά ενόρασης γιατί λάτρευε πολύ το Θεό. Πήγε να επισκεφτεί κάποιους ευσεβείς φίλους του σ’ ένα σπίτι που τον κάλεσαν σε γεύμα. Έκαναν την προσευχή τους και κάθισαν να φάνε. Ξαφνικά αυτός ο πνευματικός έβλεπε με τα μάτια του πράγματα που δεν έβλεπαν οι άλλοι. 

Γύρω από το τραπέζι να στέκονται οι άγγελοι των ψυχών τους που τους προστάτευαν και να ευλογούν το φαγητό τους, να ευλογούν τα λόγια τους και να χαίρονται! Αλλά δεν του επιτράπηκε να εκφράσει αυτά που έβλεπε άχρι καιρού, έτσι του είπε ο άγγελος του.

Σε κάποια στιγμή λοιπόν χτύπησε το κουδούνι. Είχε έλθει απροσκάλεστος κάποιος γνωστός τους φίλους, ο οποίος όμως δεν ήταν ευσεβής και αυτό φαίνεται από το παρακάτω γεγονός. Ξέρετε τι είδε αυτός ο πνευματικός; 

Την ώρα που άνοιξαν την πόρτα για να μπει ο φίλος τους, τον έβλεπε τόσο άσχημο που ανατρίχιασε και στο πέρασμα του πήγαν να μπουν μέσα στο σπίτι και οι δαίμονες των παθών που τον ακολουθούσανε! 

Τα έχασε σε μια στιγμή και τότε ξέρετε τι είδε; Οι Άγγελοι των ψυχών που προστάτευαν τους ευσεβείς ανθρώπους, απωθούσαν τους δαίμονες να μην μπουν μέσα στο σπίτι! Τελικά τα κατάφεραν, μπήκε μονάχα αυτός ο δυστυχισμένος. Του έκανε φοβερή εντύπωση η δύναμη που έχουν οι άγγελοι να απωθούν τους δαίμονες! 

Αλλά ξέρετε και τι τους συμβούλευσε μετά; Να μην βάζουν εύκολα στο σπίτι τους τον οποιονδήποτε, αλλά να κάνουν τον σταυρό τους όταν πρόκειται να μπει κάποιος μέσα και να ζητούν την βοήθεια των αγίων και των αγγέλων, γιατί πολλές φορές στα σπίτια μας συμβαίνουν παράξενα πραγματάκια, που οφείλονται στην παρουσία δαιμόνων από κακούς ανθρώπους που μπαίνουν στα σπίτια μας.

Ανάλογα με την έκφραση του καταλάβαινε αυτός ο πνευματικός και το πάθος που είχε αυτός ο άνθρωπος. Κατάλαβε ότι ήταν ασεβής. Δεν μπορούσε να το περιγράψει. Έλεγε μονάχα αυτό που ένιωθε εκείνη την στιγμή και αυτό που έβλεπε ήταν δαίμονες να τον περιτριγυρίζουν. 

Ο ένας δαίμονας ήταν της βλασφημίας, πρέπει να ήταν βλάσφημος αυτός. Ο άλλος ήταν της ανηθικότητας, γιατί έφερε πάνω του ακάθαρτες πράξεις, που ντρεπόταν να τις διηγηθεί. Έλεγε αυτός ο πνευματικός ότι είναι φοβερό πράγμα όταν κάνεις παρέα με ανήθικους και βλάσφημους ανθρώπους.

Αλλά το πιο χειρότερο από όλα, παιδιά μου, είναι αυτό που μου το διηγήθηκε ένας άλλος φίλος μου πνευματικός, όταν ο άνθρωπος εμπλακεί χωρίς να το καταλαβαίνει και ο ίδιος σε ομολογίες του σατανά, όπως είναι οι μάγισσες, όπως είναι οι μάγοι με τα σύμβολα τους. 

Το κακό που γίνεται στην ψυχή του ανθρώπου από αυτά τα σύμβολα, δεν μπορεί ο άνθρωπος να το φανταστεί. Αυτά είναι τα κλειδιά που ανοίγουν την καρδιά και την ψυχή του ανθρώπου και μπαίνουν μέσα οι δαίμονες!

Θυμάστε όταν ακούσαμε στο Ευαγγέλιο τον Χριστό να ρωτά τον δαιμονισμένο: «Ποιο είναι το όνομα σου;» Τι απάντηση του έδωσε; «Λεγεών»! Ολόκληρη λεγεώνα δαιμόνων ήταν μέσα στη ψυχή του!

Το ίδιο όμως γίνεται αντίθετα και στις ευλαβείς ψυχές, όταν ευλαβούνται και αγαπούν το Θεό. Τότε μέσα στην ψυχή του ανθρώπου που δοξάζει το Θεό μαζεύονται πλήθος αγγέλων και αγίων που προστατεύουν αυτήν την ψυχή! Και βλέπεις ο ένας είναι δαιμονισμένος και ο άλλος είναι θεοφορούμενος, αγγελοφορούμενος, αγιοφορούμενος. Το καταλαβαίνετε;

Το απόκρυφο μυστικό της Φάτιμα και η αποκάλυψη της Υπερεκκλησίας των σατανικών ανθρώπων!

Γι’ αυτό σας ικετεύω, από σήμερα αλλάξτε ζωή! Αυτά που ξεκίνησαν τώρα, θα τα βλέπετε σε τέτοια μποφόρ, σε τέτοια ένταση, που εσείς δεν θα τα πιστεύετε. Θα είναι τόσο ραγδαία και εξελίξιμα όλα αυτά τα γεγονότα που ακολουθούν τον ερχομό του Ψευδοπροφήτη, ο οποίος θα προετοιμάσει την είσοδο του Αντίχριστου! 

Ο Αντίχριστος δεν θα έλθει τώρα, να το ξέρετε. Ο Αντίχριστος μονάχα για επτά χρόνια θα είναι ισχυρός στον κόσμο, αλλά τα υπόγεια και καταχθόνια έργα του, θα είναι μακροχρόνια και θα τα κάνουν οι οπαδοί του. Αυτός μόνο για επτά χρόνια θα είναι ισχυρός.

Όμως το μεγαλύτερο κακό έργο στις ψυχές, θα το κάνει αυτός που θα είναι αρχηγός Εκκλησίας και θα είναι ο Ψευδοπροφήτης. Η διαδικασία του Ψευδοπροφήτη ξεκίνησε και θα σημαδευτεί από αγανάκτηση της φύσης για τον ερχομό του, από αγανάκτηση της δημιουργίας του Θεού και όλα τώρα θα αρχίζουν να κουνιούνται, όλα θα σαλεύονται!

Θα βλέπετε παράξενα πράγματα στην γη και στον ουρανό που θα μαρτυρούν τον ερχομό του Ψευδοπροφήτη και οι άνθρωποι σαν τους παλαβούς, σαν τους κοιμισμένους θα τρέχουν δυστυχώς από πίσω. 

Θα είναι τέτοια η κατάσταση, που αυτός ο Ψευδοπροφήτης που θα έλθει, θα αναστείλει τους παλιούς πνευματικούς νόμους, θα καταργήσει την σωστή διδασκαλία της Εκκλησίας και θα κάνει καινούργιους νόμους και μέσα από την βάση της Καθολικής Εκκλησίας θα επεκτείνει την επιρροή του και σε όλες τις υπόλοιπες Εκκλησίες μέσα από το παγκόσμιο συμβούλιο των Εκκλησιών, που όλοι θα θέλουν να μπουν για να φαίνονται δήθεν ενωμένοι, αλλά θα είναι όμως πραγματικά σατανοφορούμενοι! 

Μα δεν θα είναι μόνο αυτό. Ξέρετε τι θα γίνεται; Θα επιτρέψει ο Θεός να δείξει την πονηριά του και εσείς δεν θα το καταλάβετε, γιατί πολλοί θα είναι οι ηγέτες που θα τον ακολουθήσουν.

Εδώ θα εφαρμοστεί και θα εκπληρωθεί το κρυμμένο πάρα πολύ δυνατά μυστικό της Φάτιμα! Ήταν η αποκάλυψη της Παναγίας σε κάτι παιδάκια στο χωριουδάκι Φάτιμα, που βρίσκεται στην Πορτογαλία. Τους είπε για τα επερχόμενα, αλλά τους αποκάλυψε επίσης και κάτι το οποίο δεν ήθελε μέχρι τώρα η Καθολική Εκκλησία να το δημοσιεύσει με τίποτα.

Ξέρετε ποιο ήταν το μυστικό αυτό; Αυτό τώρα θα αποκαλυφθεί, ότι ο σατανάς στα έσχατα χρόνια θα κυριαρχούσε πάνω στις ψυχές των ανθρώπων και ιδιαίτερα στους ηγέτες των κρατών, στους αρχηγούς των εθνών και θα κατάφερνε - εδώ είναι το απόλυτο μυστικό - να μπει μέχρι στην ανώτερη θέση στην Εκκλησία του Βατικανού, που άνθρωποι εκπαιδευμένοι από τον Εωσφόρο χρόνια τώρα καταλάμβαναν θέσεις κλειδιά μέσα στην καρδιά του Βατικανού, μέχρι να καταφέρουν μέσα από τα χρήματα που θα έχουν, μέσα από την εξουσία που θα έχουν, να κυριαρχήσουν παντού. 

Γιατί, θα το ξαναπώ αυτό, η Εκκλησία στηρίζεται πάνω στο θεσμό της υπακοής. Όταν ο Πάπας καταρρεύσει, θα καταρρεύσουν και οι αρχιερείς, γιατί είναι υποχρεωμένοι να κάνουν υπακοή σε αυτόν, θα καταρρεύσουν και οι παπάδες, που είναι αναγκασμένοι να κάνουν υπακοή στους αρχιερείς, θα καταρρεύσει και ο κόσμος που ακολουθεί τους παπάδες. Αυτό θα γίνει.

Τώρα θα αποκαλυφθεί ότι κατάφερε ο Εωσφόρος να μπει στον πιο μεγάλο εκκλησιαστικό ηγέτη! Γι’ αυτό η φύση θα επαναστατήσει, ενώ αυτοί θα τα πηγαίνουν μια χαρά.

Θα δημιουργηθεί μια Υπερεκκλησιά, μια τέτοια μεγάλη Εκκλησία, η οποία θα αγκαλιάσει δήθεν στο όνομα του Ιησού όλους τους ανθρώπους! Θα χρησιμοποιούν το όνομα του Ιησού τόσο αφειδώς, που θα λες «βρε παιδί μου, τι ευσέβεια είναι αυτή που έχουν»! Μόνο για τον Χριστό θα μιλάνε, αλλά δεν θα εννοούν τον δικό μας Χριστό, τον Ιησού, αλλά τον Χριστό το δικό τους, τον Αντίχριστο. Το καταλαβαίνετε;

Τότε αυτοί ξέρετε τι θα κάνουν;
Θα έχουν την απόλυτη στήριξη των πολιτικών ηγετών, διότι θα βοηθήσουν να θεσμοθετηθούν μέσα στους χώρους της Εκκλησίας πράγματα που ο ίδιος ο Θεός καταδίκασε. Θα δείτε να νομιμοποιούνται επίσημα πλέον οι ομοφυλόφιλοι και να σχολιάζονται θετικά γι’ αυτούς που έχουν το θάρρος να δείχνουν την διαφορετικότητα τους! 

Θα πείσουν τον κόσμο ότι και οι γυναίκες πρέπει να γίνονται δεσποτάδες! Ναι, σωστά ακούσατε, αν και το έχουν ήδη ξεκινήσει αυτό, αλλά τώρα θα πάρει και μεγαλύτερη διάσταση!

Ξέρετε πως θα πείσουν τον κόσμο ότι πράγματι αξίζουν αυτοί σαν Εκκλησία; Θα τους δοθούν πολλά χρήματα από τους ηγέτες, για να κάνουν πολλές φιλανθρωπίες. Θα κάνουν τόσες πολλές φιλανθρωπίες που θα λένε: «Καλά, ποιους κατηγοράτε; Αυτούς που είναι φιλάνθρωποι; Αυτοί που αγαπούν τους ανθρώπους;» Είναι όμως η πονηριά τους στη μέση. Θα χρησιμοποιήσουν τόσες καλοσύνες και θα κάνουν τόσα καλά πράγματα, που θα τρελαθούν οι άλλοι.

Αυτό θα είναι το μεγάλο μυστικό τους!
Αυτή θα είναι η Υπερεκκλησία των σατανικών ανθρώπων!

Τότε θα δημιουργηθεί μεγάλο σχίσμα, η Εκκλησία θα χωρισθεί στη μέση. Δεν ξέρω τι εννοεί ο Θεός στη μέση. Λέει και για τους ορθόδοξους και τους προτεστάντες; Για τους Καθολικούς λέει σίγουρα. Φαίνεται ότι πολλοί θα τους ακολουθήσουν και τότε θα επεκταθεί ο διχασμός.

Επίλογος
«Σε όλους αυτούς τους κινδύνους, λέει ο Θεός, τώρα σας δίνω τους αγίους Μου και τους αγγέλους Μου, για να σας ανοίγουν τα μάτια και να βλέπετε αν αυτοί είναι του Θεού ή αν αυτοί είναι του Εωσφόρου. Μόνο οι άγγελοι σας θα σας βοηθούν και θα σας αποκαλύπτουν αυτό που εσείς δεν θα βλέπετε».

Γι’ αυτό σας ικετεύω, από σήμερα να επανέλθετε στην σωστή λατρεία του Θεού. Πιστέψτε το, εμπιστευτείτε το και χρησιμοποιείτε τους αγγέλους σαν την μεγάλη δύναμη σας!

Ξέρω ότι σας κούρασα, όμως για τρεις Κυριακές θα λείπω, θα είμαι κάπου αλλού, θα αντικαταστήσω ένα άλλον παπά σε μια Εκκλησία, γιατί θα λείπει εκείνος. Γι’ αυτό και σας τα είπα μαζεμένα.

Να ξέρετε ότι ξεκίνησε η διαδικασία της μεγάλης πτώσης, αλλά και του μεγάλου θεϊκού έρωτα! Από τώρα και στο εξής θα βλέπετε τρελά πράγματα, αλλά θα βλέπετε και ανθρώπους να λατρεύουν τον Θεό υπερβολικά.

Εύχομαι όλοι εσείς να είσαστε από τους ανθρώπους εκείνους, που με θεϊκό έρωτα θα λατρέψετε το Θεό και θα μπείτε μέσα στην καρδιά Του, γιατί μόνο εκεί θα ζήσετε ασφαλισμένοι.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου