Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016

Mην βάζετε όρια στις επιθυμίες σας....!!!!!!!

Πάρα πολλές φορές βάζουμε όρια στις επιθυμίες μας με τον αρνητικό τρόπο σκέψης μας. Ο Θεός βάζει μεγάλα όνειρα στις καρδιές μας, αλλά στα μάτια μας φαίνονται αδύνατα και πολύ μεγάλα για να επιτευχθούν . αντί να δούμε τα όνειρά μας να πραγματοποιούνται , καταλήγουμε να εστιάζουμε στο βουνό από εμπόδια που έχουμε μπροστά μας. 

Ίσως να ονειρεύεστε την έναρξη μιας επιχείρησης, αλλά δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε . 

Ίσως χρόνια φυσικών ασθενειών σας έχουν αφήσει το συναίσθημα ότι ποτέ δεν θα είστε και πάλι υγιής. 

Ίσως η αγάπη σας έχει φύγει και τώρα αισθάνεστε ότι ο χρόνος τελειώνει και μια σχέση αγάπης δεν θα συμβεί ποτέ. 

Κοιτάξτε κατάστασή σας και σκεφτείτε αν ο Θεός μπορεί να πραγματοποιήσει τα όνειρά σας. Σκεφτείτε σήμερα ότι ο Θεός μπορεί να κάνει το αδύνατο, ότι το υπερφυσικό μπορεί να κάνει όλα τα όνειρα που υπάρχουν μέσα σας πραγματικά Που εστιάζετε σήμερα; Η κατάστασή σας μπορεί να φαίνεται αδύνατη, αλλά ο Θεός το βλέπει διαφορετικά. 

Δείτε τα όνειρά σας μέσα από τα μάτια της πίστης .... με τον τρόπο που ο Θεός τα βλέπει να πραγματοποιούνται για σάς. 

Κάντε χώρο στα όνειρα που έχετε. Αν τα πράγματα φαίνονται απελπιστικά στο φυσικό, θέστε την εμπιστοσύνη σας στο Θεό. Εμπιστευτείτε αυτόν να κάνει όλα τα πράγματα δυνατά για σας. 

Και όπως εσείς, θα αρχίσετε να βλέπετε τα όνειρά σας με πίστη ότι θα πραγματοποιηθούν αυτά θα συμβούν με τρόπους που δεν μπορείτε να φανταστείτε 

Γιατί μερικοί άνθρωποι φοβούνται να θέλουν αυτό που θέλουν ? Επειδή είναι δύσκολο να επιτευχθεί είτε γιατί πρόκειται για άλλο πρόσωπο. 

Δεν έχει σημασία πόσο μακριά ή δύσκολοι φαίνονται οι στόχοι σας.
 
Από το φόρουμ του μυστικού
Βρήκα αυτό σε ένα φόρουμ το μέλος που το ανέβασε αναφέρει ότι το βρήκε στο φόρουμ του μυστικού σας το περνάω έτσι ακριβώς όπως το βρήκα 

Εδώ είναι μια πραγματικά δροσερή ιστορία που βρήκα ... Έλαβα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τη μέθοδο Silva 

Με άλλα λόγια, μπορεί το μυαλό να δημιουργεί συμπτώσεις και να γίνονται πραγματικότητα; 

Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο το έχουν βιώσει αυτό στις ζωές τους και θα πουν ότι η απάντηση είναι ναι - ο κόσμος σας μπορεί να διαμορφωθεί από τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις σας. 

Η ακόλουθη ιστορία περιγράφει ένα τέτοιο περιστατικό - το πώς ένας άνθρωπος ανακάλυψε τη δύναμη του μυαλού του δημιουργώντας συμπτώσεις. Άρχισε να χρησιμοποιεί αυτή τη δυνατότητα και έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία, ώστε το έργο του είναι σχεδόν ένα πασίγνωστο σε όλη την Αμερική. 

Για το σκοπό αυτής της ιστορίας, ας ονομάσουμε αυτόν τον άνθρωπο Scott. Το πραγματικό του όνομα δεν θα αποκαλυφθεί μέχρι το τέλος για να κάνει την ιστορία πιο ενδιαφέρουσα. Αυτή την ιστορία την είχε πει σε ένα βιβλίο ο Scott που έγραψε το 1998. 

Στις αρχές της δεκαετίας του 1980, ο Scott είχε ακούσει για μια διαδικασία που ονομάζεται επιβεβαιώσεις από έναν φίλο. Η διαδικασία που έμαθε ήταν απλή. 
Πρέπει να δείτε τι είναι αυτό που θέλετε και να το γράψετε δεκαπέντε φορές, μία φορά την ημέρα, μέχρι να το αποκτήσετε. 

Ο Scott είπε ότι η διαδικασία δεν απαιτεί καμία πίστη ή θετική σκέψη για να λειτουργήσει. Ακόμη πιο ενδιαφέρουσα ήταν η άποψη ότι η τεχνική θα μπορούσε να επηρεάσει άμεσα το περιβάλλον σας και όχι μόνο να σας κάνει να επικεντρωθείτε περισσότερο στους στόχους σας. 

Με άλλα λόγια, θα γίνονταν καταπληκτικές συμπτώσεις για να κινηθείτε προς τους στόχους σας. Οι συμπτώσεις θα μπορούσαν να είναι πράγματα που ήταν φαινομενικά άσχετα με σας και πέρα από τον έλεγχό σας. 

Ο Scott ήταν πολύ δύσκολος στο να το πιστέψει αυτό και κυριαρχούσε η λογική στον τρόπο σκέψης του. Είχε τις αμφιβολίες του σχετικά με τη διαδικασία, αλλά κατάλαβε ότι δεν θα πάθει καμία ζημιά αν το προσπαθήσει 

«Μέσα σε λίγες εβδομάδες, συμπτώσεις άρχισαν να συμβαίνουν σε μένα." Έγραψε ο Scott. 

"Καταπληκτικές συμπτώσεις, . Δεν θα αναφέρω το συγκεκριμένο στόχο που δούλευα, καθώς ήταν ιδιωτική υπόθεση, αλλά μέσα σε λίγους μήνες ο στόχος επιτεύχθηκε ακριβώς όπως το είχα γράψει. " 

Αλλά ο Scott δεν ήταν ακόμα πεπεισμένος ότι οι επιβεβαιώσεις βοήθησαν. Συμπτώσεις συμβαίνουν από μόνες τους και ο Scott είπε ότι την δοκιμή ήταν ασαφής. 

Έτσι, ο Scott έγραψε έναν άλλο στόχο - να κάνει κάποια κέρδη στο χρηματιστήριο. Έγραψε επιβεβαίωση του κάθε μέρα και περίμενε κάποια έμπνευση. Ήρθε σ 'αυτόν σε ένα όνειρο. Ξύπνησε ένα βράδυ με τις λέξεις "Buy Chrysler", "επαναλαμβάνοντας τες ξανά και ξανά . 

Αγόρασε μετοχές της εταιρείας που περνούσε μια από τις πιο ζοφερές περιόδους της όμως αυτή άρχισε να αυξάνεται μετά από αυτό και έκανε κάποιες καλές αποδόσεις με αυτό. Επανέλαβε το πείραμα και πάλι και κατάφερε να πάρει μια άλλη επιτυχημένη εταιρεία, με σύμβολο μετοχής "Ask". 

Οπλισμένος με εμπιστοσύνη στη δύναμη των επιβεβαιώσεων ο Scott αποφάσισε να τις εφαρμόσει σε ένα πιο δύσκολο στόχο - να μπει στο άκρως ανταγωνιστικό Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Μπέρκλεϋ του προγράμματος MBA. 

Το πρόβλημα ήταν ότι είχε ήδη πάρει τις εξετάσεις, το GMAT, και η βαθμολογία του ήταν μόνο η 77η βαθμολογία στα εκατό . Ήξερε ότι έπρεπε να βρίσκεται πάνω από το 90ο στα εκατό για να έχει μια πιθανότητα να εγκριθεί. 

Ο Scott πήρε τον εξωπραγματικό-στόχο των 94 στα εκατό ως στόχο του και το ζήτησε εκ νέου με την τεχνική επιβεβαίωσης . 

Παρόλο που δεν ήταν σε θέση να πάει πολύ υψηλότερα από την 77 στα εκατό στην πράξη τις εξετάσεις Ο Scott είχε εκπλαγεί από το γεγονός ότι έφτασε πράγματι η 94στα εκατό για το GMAT - ακριβώς όπως είχε γράψει στις δηλώσεις του. Αποφοίτησε με Berkeley MBA του το 1986. 

Λίγα χρόνια αργότερα θα προσπαθήσει να υιοθετήσει έναν πιο σοβαρό στόχο, να γίνει ένας κοινοπρακτικός σκιτσογράφος. Ήξερε ότι οι πιθανότητες υποβολής κινουμένων σχεδίων του που να είναι αποδεκτές από μια μεγάλη εφημερίδα ήταν περίπου 1 στα 10.000. 

Κτύπησε αυτές τις αποδόσεις και τα κινούμενα σχέδια του έγινε δεκτά . Τότε κέρδισε ένα αξιοπρεπές εισόδημα με την ταινία κινουμένων σχεδίων του, αλλά ήθελε να επιτύχει κάτι μεγαλύτερο. 

Αποφάσισε ότι ήθελε τα πιο επιτυχημένα κόμικ στον πλανήτη. Ο Scott θεώρησε ότι το καλύτερο μέτρο της «επιτυχίας » Θα ήταν ο αριθμός των βιβλίων που πωλούνται. 

Τον Ιούνιο του 1996 το βιβλίο του Η αρχή Dilbert χτύπησε το νούμερο της πρώτης θέσης στον κατάλογο πεζός λόγος σκληρό εξώφυλλο των New York Times. Θα μείνει στην πρώτη τριάδα όλο το καλοκαίρι. 

Τον Νοέμβριο το δεύτερο βιβλίο του, TopSecret Ντόγκμπερτ Εγχειρίδιο Διαχείρισης, έκανε επίσης τον κατάλογο μπεστ-σέλερ, δίνοντας στον Scott το νούμερο ένα και δύο θέσεις ταυτόχρονα για μία εβδομάδα. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Scott είχε πράγματι το «πιο επιτυχημένο » κόμικ στον πλανήτη. 

Όπως ίσως θα έχετε μαντέψει, το πρόσωπο που μιλώ είναι ο Scott Adams, ο δημιουργός της πολύ επιτυχημένης ταινίας Dilbert κόμικς.Ο Scott γράφει για τις εμπειρίες αυτές με τις επιβεβαιώσεις στο βιβλίο του Το μέλλον Dilbert. 

Δεν φαίνεται να ξέρει πραγματικά γιατί λειτουργεί, αλλά αφήνει το συμπέρασμα για στον αναγνώστη. Μπορείτε να αγοράσετε το ξεκαρδιστικό Dilbert Scott Adams βιβλίο σε οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο. 

Δημοσιογράφοι με ρωτούν συχνά αν εκπλήσσομαι με την επιτυχία του of the Dilbert comic strip. 
~ Scott Adams, Το Μέλλον Dilbert

Εδώ είναι μια μαρτυρία ακόμα που είχα βρει κάπου και μου φάνηκε ενδιαφέρον(αλλά δεν είχα πολυκαταλάβει πολύ που αναφέρονταν και απλά το κράτησα για να το έχω στο νου μου ) αναφέρετε στο ιδία θέμα 

Δεν έχω κάνει δέσμες ενεργειών, αλλά έκανα ό, τι έκανε ι ο Scott Adams Έγραψα 15 φορές την ημέρα αυτό που ήθελα μέχρι που έγινε αληθινό .Εγώ ήθελα να είμαι τυχερός, γι 'αυτό έγραψα : ''Θα κερδίζω χρήματα όλη την ώρα και είμαι πάντα τυχερός " 15 φορές την μέρα. 

Διάβασα την ενδιαφέρουσα ιστορία για το πώς ο Scott είχε ένα όνειρο σχετικά με το πως θα μπορούσε να κάνει επιτυχία (Έγραψε ότι θα κάνει τα χρήματα σε μετοχές), δεν αισθάνθηκα καμία πίεση για να αγοράσω όλα, τα παιχνίδια λότο , κλπ εκτός και αν το ένιωθα αυτό. (Απλά λέω θα γράψω 15 φορές την ημέρα και αυτό είναι όλο). 

Λοιπόν σε 4 μήνες κέρδισα 500 δολάρια και αυτό ήρθε μετά από δαπάνη περίπου 5 δολάρια τα 495 ήταν κέρδος και στη συνέχεια σταμάτησα να κερδίζω και πήγε κάτω όπως π.χ. 400 δολάρια, αλλά μετά από ένα μήνα και μισό από εκεί κέρδισα πάνω από 15.000. Σταμάτησα να έχω επίκεντρο την τύχη και έκανα άλλα πράγματα. (Μου πήρε 5 μήνες και μισό για να κερδίσω το 15 χιλ.).


1 σχόλιο:

  1. Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο , όμως έχει μεταφραστεί από το google; Σε πολλά σημεία δεν βγάζει νόημα και έχει αρκετά ορθογραφικά λάθη ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή