Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Τι θέλουν να μας πουν οι αριθμοί που εμφανίζονται επαναλαμβανόμενα μπροστά μας ;

Ακολουθίες αριθμών ίσον κάλεσμα αφύπνισης
Όταν άρχισα να βλέπω επαναλαμβανόμενα τον αριθμό 32, δεν είχα ιδέα τι μου συνέβαινε. Στην πραγματικότητα με έβαζε να σκεφτώ ότι το σύμπαν δεν μπορεί, μου κάνει πλάκα. Θυμάμαι ότι βρισκόμουν σε μια μεταβατική περίοδο και θεώρησα ότι έδινα υπερβολική σημασία στους αριθμούς, ίσως για να βάλω την ζωή μου σε καλούπια. 

Όμως το γεγονός έπαιρνε τόση μεγάλη έκταση και η επανάληψη γινόταν σε όλο και μεγαλύτερο αριθμό σε πινακίδες αυτοκίνητων, τηλέφωνα, ρολόι και οτιδήποτε άλλο που στην καθημερινότητά μου προσγειωνόταν μπροστά στα μάτια μου ένα μεγάλο 32. Για να μην τρελαθώ, αποφάσισα να το ψάξω και προς μεγάλη μου έκπληξη, βρήκα ακριβώς αυτό που έψαχνα. Ακολουθίες αριθμών ίσον κάλεσμα αφύπνισης και συνειδητοποίησα πως σε αυτό δεν ήμουν μόνη!

Τα φαινόμενα της ακολουθίας αριθμών, γίνονται όλο και πιο διαδεδομένα μέρα με τη μέρα. Χιλιάδες άνθρωποι απ' όλα τα κοινωνικά στρώματα, απ' όλα τα μέρη του κόσμου, από κάθε δόγμα και θρησκεία, αναφέρουν φαινόμενα παρατήρησης ιδιαίτερων ακολουθιών αριθμών σε ρολόγια, χρονόμετρα, πινακίδες αυτοκινήτων, διαφημιστικές πινακίδες κτλ.

Σύμφωνα με έγκυρους συγγραφείς, θεραπευτές και πνευματιστές σε όλο τον κόσμο, το φαινόμενο αυτό εμφανίζεται ως «Πνευματική συνειδητοποίηση». Ως φυλή, οι άνθρωποι εξελισσόμαστε σε πνευματικό επίπεδο, με τις ακολουθίες αριθμών να είναι «μηνύματα» από μια ανώτερη πηγή.

Άλλωστε η φυσική πραγματικότητα είναι ένα πρόγραμμα συνείδησης που δημιουργήθηκε από ψηφιακούς κώδικες. Αριθμοί και αριθμητικοί κώδικες καθορίζουν την ύπαρξή μας. Το ανθρώπινο DNA, η γενετική μνήμη μας, ενεργοποιούνται από ψηφιακούς κώδικες σε συγκεκριμένες ώρες και συχνότητες. Αυτοί οι κώδικες ξυπνούν το μυαλό για αλλαγή και εξέλιξη της συνείδησης. 

Το 11:11 π.χ. είναι ένας από αυτούς τους κωδικούς, που σημαίνει ενεργοποίηση του DNA και κάθε φορά που εμφανίζεται λειτουργούν ορισμένες συγχρονικότητες στην ζωή μας.
Μια ανώτερη πηγή (ή πνευματικοί καθοδηγητές) κάνουν το καλύτερό τους για να τραβήξουν την προσοχή μας και να επικοινωνήσουν μαζί μας. Ωστόσο, αγνοούμε συχνά τα σημάδια που μας δίνουν, θεωρώντας τα ως απλές συμπτώσεις ή φαντασία μας.

Οι ακολουθίες αριθμών είναι ένας από τους τρόπους που προσφέρουν την βοήθεια τους. Συνήθως αυτό συμβαίνει με δύο τρόπους.
Πρώτον, διακριτικά ψιθυρίζουν στο αυτί μας, ώστε να μπορούμε να αναζητήσουμε στο περιβάλλον μας και να παρατηρήσουμε την ώρα που εμφανίζεται στο ρολόι ή τον αριθμό τηλεφώνου σε μια διαφήμιση ή κάτι παρόμοιο. Ελπίζουν ότι θα μάθουμε να αναγνωρίζουμε ότι βλέπουμε την ίδια την ακολουθία των αριθμών, ξανά και ξανά. Μπορεί επίσης να παρατηρήσουμε ακολουθίες αριθμών που σηματοδοτούν πράγματα προσωπικής σημασίας, όπως ημερομηνίες γέννησης, επετείων, αριθμούς τηλεφώνου κ.λπ. Σε αυτές τις περιπτώσεις το μήνυμα είναι ακόμα πιο βαθύ, εύστοχο και προσωπικό.

Ο δεύτερος τρόπος με τον οποίο μας δείχνουν το νόημα της ακολουθίας των αριθμών είναι από φυσική τοποθέτηση όπως ενός αυτοκινήτου μπροστά από εμάς που έχει ειδικές πινακίδες κυκλοφορίας, ελπίζοντας ότι θα συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε δει την ακολουθία των αριθμών και πάλι. Θέλουν να παρατηρήσουμε και στη συνέχεια να εξετάσουμε τα μηνύματα περαιτέρω. 

Οι αριθμοί που εξακολουθούμε να βλέπουμε είναι κωδικοί που σηματοδοτούν το αρχαίο DNA μας, την κυτταρική μνήμη μας και την υψηλότερη συνείδησή μας, έτσι ώστε να ξυπνήσει ένα πιο πνευματικό χώρο στην καρδιά και το μυαλό μας.

Ο μεγάλος Πυθαγόρας είπε ότι τα πάντα στο Σύμπαν είναι ακριβέστατα μαθηματικά και ότι κάθε αριθμός έχει τη δική του δόνηση και νόημα. Η τοποθέτηση των αριθμών σε μια ακολουθία έχει ιδιαίτερη σημασία και πρόκειται για μια αιφνίδια αφύπνιση. Ας μην περιμένουμε από τους άλλους στη ζωή μας να είναι σε αυτό το ταξίδι μαζί μας. 

Είναι δικό μας και μόνο, όπως είναι για τις περισσότερες ψυχές γιατί μόλις ανοίξουμε την πόρτα των ψηφιών, δεν υπάρχει γυρισμός. Η ψυχή αυτόματα και γρήγορα μπορεί να μετακινηθεί από επίπεδο σε επίπεδο εμπειρίας, μέχρι να «πάρει» το μήνυμα. Η συνείδησή μας επεκτείνεται και ως εκ τούτου θα υπάρχει, όλο και μεγαλύτερη επίγνωση της σημασίας των συγχρονικοτήτων που θα γίνονται όλο και πιο συχνές.

Βλέποντας το ψηφίο του κωδικοποιημένου αριθμού μας, μπορεί να έχουμε μια αίσθηση επείγοντος ή συναφών συναισθημάτων στο ότι δεν υπάρχει χρόνος!
Μπορούμε κάλλιστα να ονειρευόμαστε τους αριθμούς, που συνδέονται με τα πράγματα που δεν έχουμε ακόμα καταλάβει ή να ξυπνάμε την ίδια ώρα κάθε βράδυ με αυτούς τους αριθμούς στο ψηφιακό ρολόι μας, π.χ. 11:11.

Μερικοί από εμάς μπορεί να αγνοούμε την αληθινή έννοια τους. Ας δούμε με μια συνοπτική ματιά τι σημαίνουν μερικοί αριθμοί :

11. Η αρχή μιας νέας διαδρομής ευθυγραμμισμένη με το σκοπό της ψυχής μας.
11:11. Είναι συνήθως η ακολουθία που εμφανίζεται σε πολλούς ανθρώπους. Είναι ένα σημάδι ότι υπάρχει μια ευκαιρία που ανοίγεται για εμάς και τις σκέψεις μας να εκδηλωθούν με αστραπιαία ταχύτητα. Αυτό σημαίνει ότι το Σύμπαν έχει πάρει μόλις ένα στιγμιότυπο από τις σκέψεις μας και τις ιδέες μας που θα εκδηλωθούν σε υλική μορφή.

22. Το μήνυμα είναι να κρατήσουμε την πίστη και να σταθούμε ισχυροί στις προσωπικές μας αλήθειες.
22:22. Δείχνει ότι φυτεύτηκαν πρόσφατα οι ιδέες που αρχίζουν να λαμβάνουν τη μορφή και να εξελιχθεί σε πραγματικότητα για εμάς. Η αποκόμιση των ανταμοιβών είναι ακριβώς μπροστά μας.

Υπάρχουν αριθμοί που εμφανίζονται σε εσάς αυτές τις μέρες; Υπάρχουν αριθμοί που θέλετε να μάθετε το νόημα τους;





Ρένα Κολιοπάνου

Τι σημαίνουν οι επαναλαμβανόμενοι αριθμοί ;

Το Το Σύμπαν επικοινωνεί μαζί σου μέσω ενός κώδικα αριθμών. Το να βλέπεις συνέχεια κάποιους αριθμούς είναι ένα μήνυμα, είναι ο τρόπος του Σύμπαντος να επικοινωνεί μαζί σου μέσω ενός κώδικα. Απλά πρέπει να μάθεις τον κώδικα.

Είναι δεύτερη φορά που ασχολούμαι με το θέμα, για το λόγο ότι κάθε μέρα κάποιος θα έρθει σε επαφή μαζί μου, για να μου ζητήσει πληροφορίες για έναν δικό του αριθμό, μετά την δημοσίευση του άρθρου σχετικά με τις ακολουθίες των αριθμών

Νόμιζα πως αυτό το ταξίδι συνειδητοποίησης είναι μοναχικό και για λίγους, αλλά το ότι συμβαίνει σε τόσους ανθρώπους εκεί έξω και καθημερινά, είναι κάτι που ξεπέρασε τα όρια της φαντασίας μου.

Έτσι θεώρησα πως θα είναι καλό να ρίξουμε μια πιο βαθιά ματιά, σε κάτι που φαίνεται να αποτελεί μια ενδιαφέρουσα υπόθεση για αρκετούς.

Έρευνες αποκαλύπτουν πάντως, ότι όταν κάποιος αρχίζει να βλέπει μια επαναλαμβανόμενη ακολουθία αριθμού, αρχίζει συνήθως να του παρουσιάζεται, μετά από τον αριθμό 11:11.

Η επανάληψη στις ακολουθίες των αριθμών δεν είναι μόνο το τι σημαίνει ο αριθμός που επαναλαμβάνεται, αλλά είναι περισσότερο το πόσο συχνά κάποιος παρατηρεί τις επαναλαμβανόμενες ακολουθίες αριθμών.

Είναι στατιστικά πιο πιθανό οι αριθμοί που παρατηρείς να μην επαναληφτούν στη σειρά, ειδικά καθ 'όλη την ημέρα σου και κάθε μέρα. Π.χ. στην δική μου περίπτωση ήταν ο αριθμός 32, που μέσα στην ημέρα ερχόταν σε διαφορετικές εκφάνσεις, δηλ. 23, 5326, 2323 στις πινακίδες αυτοκίνητων, σε επιγραφές, σε ρολόγια και ούτω καθεξής και ήταν η αιτία που με σαγήνεψε η μαγεία, πέρα από την περιέργεια, για το τι σημαίνει ένας συγκεκριμένος αριθμός.

Γεγονός πάντως είναι ότι όσο περισσότερο αρχίσεις να συνειδητοποιείς την ακολουθία επαναλαμβανόμενων αριθμών, τόσο περισσότερο μπορείς να προσελκύσεις επαναλαμβανόμενες ακολουθίες αριθμών στην ευαισθητοποίηση σου. Όμως, έχεις αναρωτηθεί τι πραγματικά σημαίνουν για εσένα οι επαναλαμβανόμενες αλληλουχίες αριθμών;

Βασικά, καθημερινά σημάδια από τους πνευματικούς οδηγούς σου.
Παρακάτω είναι τα βασικά σημεία-αριθμοί, που χρησιμοποιούνται για να σε καθοδηγήσουν στην καθημερινή ζωή. Δεν σχετίζονται με κάτι συγκεκριμένο, όπως η πορεία της ζωής σου ή μάθημα ζωής, αλλά με το να σε καθοδηγήσουν στις σωστές αποφάσεις για κάτι. Π.χ για να αποφύγεις μια δυσάρεστη εμπειρία ή για να μάθεις κάτι που θα χρειαστείς σύντομα. Όμως είναι στο χέρι σου αν θα ισχύσουν πάνω στις σκέψεις και στα συναισθήματά σου.

111, 11:11 - Αυτό είναι το νέο σήμα του κύκλου. Αναφέρεται σε αυτό που είναι νέο, φρέσκο και ευημερεί στη ζωή σου. Βλέποντας αυτό το σημάδι μετά από σκέψη ή συναίσθημα πάνω σ' ένα θέμα στη ζωή σου, δείχνει ότι οι σκέψεις αυτές θα σε οδηγήσουν σε νέα και συναρπαστικά πράγματα στην καθημερινή ζωή σου. Οι πνευματικοί σου οδηγοί υποδεικνύουν ότι αυτές οι σκέψεις είναι υγιείς, επειδή η αλλαγή είναι η ουσία της ανάπτυξης.

222, 22:22 - Αυτό είναι το «τρένο της σκέψης» και εμφανίζεται για να υποστηρίξει αυτό που σκέφτεσαι. Για παράδειγμα, μπορεί να εργάζεσαι πάνω σε κάτι και να δεις αυτό το σημάδι. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να συνεχίσεις με την τρέχουσες σκέψεις για μια λύση, καθώς θα σε οδηγήσουν στο σωστό συμπέρασμα.

333, 3333 - Αυτή η ακολουθία είναι το Κοσμικό «Ναι!» Αυτό δείχνει ένα «Ναι» για οτιδήποτε και είναι η σωστή απόφαση για εσένα. Πιθανώς δείχνει ότι κάτι θα συμβεί, ακόμα κι αν μερικές φορές δεν είναι αυτό που περιμένεις ή όταν εσύ δεν το περιμένεις.

444, 4444 - Αυτό το σημείο είναι το Κοσμικό «Όχι!». Αυτό δείχνει ένα «όχι» σε οτιδήποτε.

555, 5555 - Αυτό είναι ένα σημάδι «αλλαγής». Εμφανίζεται κάθε φορά που έχεις μια αλλαγή για κάτι στο μυαλό σου και είναι μια αντανάκλαση της κατάστασης σου. Σχετίζεται με οποιοδήποτε θέμα για το οποίο σκέπτεσαι να αλλάξεις και σε συμβουλεύει να σκεφτείς λίγο, καθώς και να είσαι βέβαιος ότι η νέα αυτή κατεύθυνση είναι πραγματικά αυτό που θέλεις να κάνεις.

666, 6666 - Αυτό είναι το σημείο της «ανισορροπίας». Αυτό δείχνει ότι οι σκέψεις σου έχουν πάει μακριά, σε όχι και τόσο ευεργετικές κατευθύνσεις. Δηλαδή, να σκέπτεσαι κανονικά για κάτι και τότε το μυαλό σου να σε πάει σε ένα φανταστικό ή μη ρεαλιστικό έδαφος. Μέσα από αυτό το σημείο, σου επιτρέπει να γνωρίζεις ότι έχεις γλιστρήσει από το σωστό δρόμο και θα πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω στον πιο πρόσφατο σωστό τρόπο σκέψης.

777, 7777 - Αυτό είναι ένα σημάδι ότι το «μάθημα κατανοήθηκε». Αντικατοπτρίζει το γεγονός ότι έχεις μάθει ή ανακαλύψει κάτι σημαντικό για εσένα. Για παράδειγμα, το μάθημα μπορεί να είναι ότι έχεις ανακαλύψει πωςη εργασία σου δεν σε εμπνέει, όπως κάποτε. Έχεις κάνει αυτή την ανακάλυψη και τώρα είναι στο χέρι σου το πώς θα προχωρήσεις.

888, 8888 - Αυτό είναι σημείο που υποδεικνύει πως είναι η ώρα για να τελειώσει κάτι. Ό, τι κάνεις στη ζωή σου, είναι μια σειρά από βραχυπρόθεσμες φάσεις και στην εμφάνιση της ακολουθίας αυτής, οι σκέψεις σου θα επιφέρουν το τέλος σε κάτι που κάνεις, είτε με φυσικό, είτε με απότομο τρόπο.

999, 9999 - Αυτό είναι το σημάδι της «ολοκλήρωσης». Δείχνει την ολοκλήρωση της φάσης της σκέψης ή μιας δραστηριότητας στη ζωή σου. Αντανακλά τις αμετάκλητες σκέψεις και τα συναισθήματά σου σε ένα συγκεκριμένο θέμα και ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να πας προς τα πίσω – μόνο μπροστά.

000, 00:00 - Αυτή είναι η ένδειξη «ενότητας με το Σύμπαν». Σου υποδεικνύει ότι λειτουργείς μια χαρά, σκέφτεσαι και κάνεις τα σωστά πράγματα και είσαι στη σωστή θέση, τόσο διανοητικά, όσο και συναισθηματικά.

Άλλα σημάδια με Αύξοντες αριθμούς
Περιστασιακά, μπορεί να δεις σημάδια που παρέχουν εξίσου καθοδήγηση, όπως:

2323, 2332, 2233 - Αυτά τα σημάδια δείχνουν συμφωνία και υποστήριξή στις σκέψεις, στα σχέδια ή στις προβλεπόμενες δράσεις σου. Εμφανίζεται πιο συχνά αφού έχεις δημιουργήσει μια σχέση με τους Πνευματικούς οδηγούς και είσαι ανοικτός στην καθοδήγησή τους, μέσω των αριθμητικών ακολουθιών.

1234, 234, 345 - Εάν επανειλημμένα δεις αλληλουχιών αύξων δεκαδικών αριθμών, όπως το 1234, αφορά προοδευτικές σκέψεις. Θα τις δεις, όταν σκέπτεσαι μια περιοχή της ζωής σου ή ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί και θέλεις να αλλάξεις. Βλέποντας αυτόν τον αριθμό σειράς, αμέσως μετά η ζωή σου θα προχωρήσει ακολουθώντας αυτές τις σκέψεις και θα έχεις υποστήριξή.

321, 4321 - Αν δεις επανειλημμένα φθίνουσες ακολουθίες αριθμών, όπως 321, αυτό είναι ένα σημάδι ότι οι σκέψεις σου είναι οπισθοδρομικές. Θα τις δεις, όταν σκέφτεσαι για μια πορεία δράσης και είναι μια ένδειξη ότι η ζωή σου θα κάνει ένα βήμα προς τα πίσω, αν ακολουθήσεις την πορεία της δράσης που σκέφτεσαι.

Το τι πραγματικά θα κατανοήσεις από τις επαναλαμβανόμενες ακολουθίες αριθμών, ειδικά τι προσπαθούν να σου πουν είναι κάτι που μπορείς, μόνο εσύ να το ανακαλύψεις. Το γεγονός ότι έχεις αρχίσει να το παρατηρείς είναι ένα σημάδι της ευαισθητοποίησης και της σύνδεσης σου με το σύμπαν.

Η επανάληψη σε ακολουθίες αριθμών είναι μόνο ένας από τους πολλούς λεπτούς και προσωπικούς τρόπους που το Σύμπαν θα ξεκινήσει την επικοινωνία μαζί σου, καθώς ρέει μέσα από τις καμπύλες, την εμπειρία της δόνησης σου...
Νιώσε ελεύθερος να το μοιραστείς μαζί μου!





Ρένα Κολιοπάνου

Αναληφθέντες Δάσκαλοι....!!!!!!!!


Αναληφθέν Δάσκαλος : το ον που έχει φτάσει στην αυτο-συνειδητοποίηση,και υπηρετεί την ανθρωπότητα. Έχει φτάσει σε ένα σταθερό επίπεδο φωτός υψηλής συχνότητας. Μπορεί να έρχεται και να φεύγει στο γήινο επίπεδο κατά βούληση χωρίς να χρειάζεται να περνάει από τον κύκλο της γέννησης και του θανάτου.

Όλοι οι αναληφθέντες δάσκαλοι έχουν ζήσει στην γη, έχοντας ισορροπήσει το κάρμα τους,έχοντας ολοκληρώσει τον λόγο της ύπαρξης τους φτάνοντας στην Φώτιση,οπότε και αναλήφθηκαν,επανασυνδέθηκαν με τον θεό και υπηρετούν την ανθρωπότητα από τα εσωτερικά πνευματικά πεδία.

Αυτο-συνειδητοποίηση : η επίγνωση της πλήρης και αδιαίρετης ένωσης με τον Θεό,που είμαστε. Αυτό σημαίνει επίσης ότι ο εγωϊκός εαυτός έχει φτάσει στο σημείο της αυτογνωσίας με τόση διαύγεια,τόση αγάπη,τόση σοφία που δεν διοικείται πλέον από την σκιά.

Όταν κάποιος έχει φτάσει στην Φώτιση ή στην αυτο-συνειδητοποίηση,παύει να υπάρχει πια εσωτερικό και εξωτερικό δράμα.

Ο προσωπικός εγωϊκός εαυτός έχει παραδοθεί πλήρως και πρόθυμα στην στοργική αγκαλιά και την Θεικη καθοδήγηση της ψυχής.

(Σημείωση : όλες οι πληροφορίες που παραθέτω εδώ είναι από πληθώρα ιστοσελίδων,όπου έχω διασταυρώσει και επιλέξει τις βασικές πληροφορίες. Οι πληροφορίες δεν ανήκουν σε κανέναν και είναι γνώση που έχει δοθεί σε όλους. 

Να σημειώσω επίσης,ότι καθώς έχουμε ήδη μεταβεί στην "νέα εποχή" και οι δονήσεις έχουν αλλάξει,έτσι και όλοι οι αναληφθέντες δάσκαλοι και όλα τα πνευματικά βασίλεια,έχουν επίσης αναβαθμιστεί και καινούριες αρμοδιότητες και υπηρεσίες έχουν ανατεθεί σε όσους υπηρετούν την ανθρωπότητα,σε όλα τα επίπεδα. 

Αυτό σημαίνει ότι ήδη οι αναληφθέντες δάσκαλοι έχουν αλλάξει ακτίνες και ποιότητες,αλλά οι νέες πληροφορίες δεν έχουν δοθεί ακόμα ευρέως.Ωστόσο όταν επικαλούμαστε ποιότητες και ακτίνες,ή αναληφθέντες δασκάλους αυτόματα έλκουμε την κατάλληλη ενέργεια,ανεξάρτητα από το ποιος αναληφθέν δάσκαλος την υπηρετεί. 

Όπως με όλες τις πληροφορίες,επιλέξτε αυτές που ταιριάζουν σε εσάς,μιλάνε στην καρδιά και στο Πνεύμα σας και νιώθετε ότι έχουν Αλήθεια.)

Οι ποιότητες των ακτίνων των αναληφθέντων δασκάλων εν συντομία : 
Ακτίνα 1η : είναι η ακτίνα της Δύναμης,της θέλησης του σκοπού,όπου αφορά στο να χρησιμοποιεί κανείς την Θεϊκή Θέληση,αντί την κατώτερη θέληση (του εγώ) και να μην αφήνουμε άλλους να μας επηρεάζουν. Αυτό χρειάζεται να το επιδεικνύουμε μέσα από την πράξη και όχι μέσα από τον έλεγχο. Όσοι έχουν περάσει την μύηση της πρώτης ακτίνας,πρέπει να αναλάβουν δράση,ώστε να εκτελέσουν το Θεϊκό Σχέδιο.

Ακτίνα 2η : αυτή είναι η ακτίνα της αγάπης και της σοφίας. Οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτή την ακτίνα,επιδιώκουν να μεταβιβάσουν την Αλήθεια,χωρίς εγωισμό,με σοφία και διακριτικότητα.

Ακτίνα 3η : αυτή είναι η ακτίνα της διάνοιας και της δημιουργικής δραστηριότητας. Αυτοί που δουλεύουν με αυτή την ακτίνα,είναι εδώ για να βοηθήσουν στην εφαρμογή του Θεϊκού Σχεδίου,δημιουργώντας κάτι που θα έχει μόνιμο όφελος στην ανθρωπότητα.

Ακτίνα 4η : αυτή είναι η ακτίνα της αρμονίας και της ισορροπίας. Όσοι βρίσκονται σε αυτή την ακτίνα συχνά παλεύουν με αντικρουόμενες ενέργειες,έως ότου συγχωνευτούν με τον Ανώτερο Εαυτό τους,ώστε η αρμονία και η ισορροπία να επιτευχθούν.

Ακτίνα 5η : αυτή είναι η ακτίνα της επιστήμης,της σοφίας και της γνώσης.Αυτή η ακτίνα σχετίζεται τόσο με την πρακτική επιστήμη και την τεχνολογία όσο και με την απόκρυφη γνώση. Η απάντηση σε όλα σε αυτό το πεδίο ύπαρξης αποδεικνύεται ή κρύβεται στην φύση.Αυτοί που ανήκουν σε αυτή την ακτίνα πρέπει να αναζητήσουν τις απαντήσεις.και να τις κοινοποιήσουν με τέτοιο τρόπο ώστε να μας βοηθήσουν όλους.

Ακτίνα 6η : αυτή είναι η ακτίνα της αφοσίωσης και του ιδεαλισμού.Είναι η ακτίνα της εποχής των Ιχθύων όπου ήταν αποδεκτό να αφοσιώνεται κανείς σε ένα γκουρού ή έναν άγιο.Τώρα όσοι ανήκουν σε αυτή την ακτίνα είναι εδώ για να μεταμορφώσουν την δογματική σκέψη στην θρησκεία,έτσι ώστε η άνευ όρων αγάπη να μπορεί να εκδηλωθεί και να στρέψει τις καρδιές και τα μυαλά όλων προς τον Θεό.

Ακτίνα 7η : Αυτή είναι η ακτίνα της τελετουργίας,της μαγείας,του μετασχηματισμού. Αυτή η ακτίνα θα κυριαρχήσει στην εποχή του Υδροχόου (που ήδη βρισκόμαστε) και θα επιτρέψει στην πνευματικότητα και την φυσική διάσταση να συγχωνευτούν.

Ascended Master Rays 8-12
Οι κύριες ακτίνες έχουν και πάλι επιστρέψει στην γη. Οι κύριες ακτίνες είναι σκέλη ενέργειας της Θεϊκής Δύναμης που δονούνται σε συχνότητα πάνω των 8,500 κύκλων ανά δευτερόλεπτο. Αρχικά δονούνταν σε συχνότητα 22,000 κύκλων ανά δευτερόλεπτο αλλά αυτή η δύναμη είχε καταχραστεί. Επειδή η ανθρωπότητα έχει φτάσει τώρα σε κάποιο επίπεδο ωριμότητας όπου οι εργάτες του φωτός μπορούν να συνδεθούν με αυτές, έχει επιτραπεί αυτές οι ενέργειες να ρεύσουν και πάλι στην γη, ώστε να χρησιμοποιηθούν για το όφελος όλων.

Ακτίνα 8η : αυτή είναι η ακτίνα του βαθύ μετασχηματισμού,που θα επιφέρει μεγάλες αλλαγές στην Νέα Εποχή (...)
Το χρώμα αυτής της ακτίνας είναι blue topaz.

Ακτίνα 9η : αυτή είναι η κίτρινη ακτίνα της αρμονίας,που εισήλθε στον πλανήτη το 2001.Σκοπός της είναι να ισορροπήσει το μυαλό και το πνεύμα της ανθρωπότητας. Ένα από τα ψεγάδια της ανθρωπότητας ήταν πάντα ότι το πνεύμα και η διάνοια δεν είναι εναρμονισμένα.

Ακτίνα 10η : αυτή η ακτίνα εισήλθε στον πλανήτη στο τέλος του 2001.Επιτρέπει στους ανθρώπους να βρουν τον πρακτικό σκοπό της ζωής τους με ένα γειωμένο τρόπο. Αυτή η ακτίνα φέρει την ενέργεια του Βούδα και το χρώμα της είναι το citrine.

Aκτίνα 11η : αυτή είναι η ακτίνα της διαύγειας,του μυστικισμού και της θεραπείας.Εισήλθε στον πλανήτη στα τέλη του 2001 και το χρώμα της είναι ένα φωτεινό,ζωντανό,βαθύ σμαραγδί.

Ακτίνα 12η : αυτή είναι η ακτίνα της ανευ όρων αγάπης,που εισήλθε στον πλανήτη το 2003.Το χρώμα της είναι φωτεινό κερασί - ροζ.
(οι πληροφορίες για τις ακτίνες είναι απο το βιβλίο της Diana Cooper "A new light on ascension")

O Aναληφθέν Δάσκαλος Ελ Μορύα
Ο αναληφθέν Δάσκαλος Ελ Μορύα είναι ο Κόχαν (άρχοντας) της 1ης ακτίνας της θέλησης του Θεού.Αντιπροσωπεύει τις Θεϊκές ποιότητες της προστασίας,της πίστης,της δύναμης,της αυτοδυναμίας,του κουράγιου,της πρωτοβουλίας,της ενάρετης δράσης. Αυτές είναι οι ποιότητες της Πατριαρχικής Αρχής.
Ο Αναληφθέν Δάσκαλος Ελ Μορύα αναλήφθηκε περίπου το 1898. Σε πολλές ενσαρκώσεις του είχε στεφθεί με το στέμμα του κύρους και της εξουσίας,διοικώντας με σοφία πολλά βασίλεια σύμφωνα με τις ποιότητες της 1ης ακτίνας.
Μερικές από τις ενσαρκώνσεις του ήταν ο βασιλιάς Αρθούρος,ο Αβραάμ,ο επίσκοπος του Canterbury Sir Thomas More και αλλοι.
Ο Ελ Μορύα είναι ο Ιεράρχης του ναού της Καλής θελήσεως που βρίσκεται στο αιθερικό πεδίο πάνω από την πόλη Darjeeling της Ινδίας.

πηγές:www.templeofthepresence.org, www.ascendedmastersspiritualretreats.org, www.elmorya.org, www.heartscenter.org
Interesting reading :The right use of will and power by El Morya 
http://www.joanandjohnwalker.com/master-el-morya-you-must-use-your-will-and-power/

Τhe Divine Ascended Master St.Germain of the Light & the Violet Flame
O Aναληφθέν Δάσκαλος Αγ.Γερμανός,είναι γνωστός για την συμμετοχή του στην διαμόρφωση της Ευρώπης του 18ου αιώνα.Ήταν ευνοούμενος επισκέπτης των Βερσαλλιών, έμπιστος του βασιλιά Louis και της Marie Antoinette,του Ναπολέων,της Μεγ.Αικατερίνης της Ρωσίας και πολλών άλλων αρχηγών κρατών κατά την διάρκεια εκείνης της περιόδου. 
Μερικές από τις ιστορικές ενσαρκώσεις του περιλαμβάνουν: Τον προφήτη Σαμουήλ,τον Χριστόφορο Κολόμβο,τον Μέρλιν,τον Ιωσήφ-πατέρα του Ιησού,τον πρίγκηπα Ρακόφσκι,τον Λεονάρντο Ντα Βίντσι και άλλους. Ήταν ένας ισχυρός θεραπευτής και αρχιερέας στην εποχή της Ατλαντίδας και τότε ήταν που αρχικά έδωσε το δώρο της Ιερής Μωβ Φλόγας του μετασχηματισμού στην ανθρωπότητα, γνωστή μόνο στους μύστες και στους μυστικιστές μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα. (Πολύ πρόσφατα έχει επίσης δοθεί ως δώρο στην ανθρωπότητα και η Χρυσή-ασημένια-μωβ φλόγα ανώτερης δόνησης μια και έχουμε ήδη μπει στην χρυσή εποχή του υδροχόου -5η διάσταση- και οι δονήσεις της Γης και ολόκληρης της ανθρωπότητας έχουν αυξηθεί.) 

Πολλές ζωές του Αγ.Γερμανού έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό το θέμα της μαγείας και της αλχημείας,του μυστηρίου,της μετατροπής και της πνευματικής αφοσίωσης. Όλες έλαβαν χώρο σε σημαντικές ιστορικές περιόδους όπου ήταν σημαντικό να φέρει στο προσκήνιο διεύρυνση και ανώτερη εξέλιξη στην ανθρωπότητα.

Η Ιερή Μωβ Φλόγα του Μετασχηματισμού
Η μωβ φλόγα συμβολίζει τον πνευματικό μετασχηματισμό,τον μετασχηματισμό του Εαυτού.
Η φλόγα είναι η ουσία ενός μοναδικού πνευματικού φωτός.Μυστικιστές όλων των εποχών είχαν αντιληφθεί ένα πνευματικό φάσμα πίσω από το φυσικό.Ακτινοβόλα χρώματα υψηλότερης δόνησης από αυτά που βρίσκονται στην γη που προέρχονται από ένα λαμπρό εσωτερικό θείο φως,όπως ακριβώς μια ακτίνα του ήλιου περνώντας μέσα από ένα πρίσμα διαθλάται σε 7 χρώματα, έτσι και αυτό το πνευματικό φως,διαιρείται σε 7 χρώματα-ακτίνες,όπου η κάθε μία έχει διαφορετικές ποιότητες.

Η μωβ φλόγα πηγάζει από την μωβ ακτίνα και έχει τις ποιότητες του ελέους,της συγχώρεσης,της ελευθερίας και της μεταστοιχείωσης,υπό την επίβλεψη του Αγίου Γερμανού και έχει την δύναμη να μετασχηματίσει αρνητικές σκέψεις,συναισθηματικά μοτίβα,αναμνήσεις,εμπειρίες,κάρμα.Μετασχηματίζει την αρνητική ενέργεια σε θετική.

Το μωβ χρώμα έχει συνδεθεί από καιρό με την πνευματικότητα. Έχοντας την υψηλότερη συχνότητα του ορατού φάσματος,βρίσκεται στο σημείο της μετάβασης στην επόμενη οκτάβα του φωτός. Δουλεύει μεταμορφώνοντας τις δονήσεις.Στην φυσική οι δονήσεις είναι η ταχύτητα της ταλάντωσης. Σε ατομικό επίπεδο (atomic level),η δόνηση είναι η ταχύτητα με την οποία τα ηλεκτρόνια περιστρέφονται γύρω από τον πυρήνα του ατόμου. 

Η μωβ φλόγα δουλεύει αλλάζοντας την δόνηση σε αυτό το επίπεδο. Τα άτομα είναι κυρίως κενός χώρος.Ο κενός χώρος μεταξύ του πυρήνα και των ηλεκτρονίων είναι εκεί όπου 'κάθεται',μπλοκάρει η αρνητική ενέργεια. Όταν τα άτομα στο φυσικό μας σώμα και στην αύρα μας φράξουν με αυτό τον αρνητισμό,τα ηλεκτρόνια περιστρέφονται όλο και πιο αργά και αρχίζουμε να δονούμαστε σε χαμηλότερη και πυκνότερη δόνηση που συντονίζεται περισσότερο με την αρνητική ενέργεια μια και το φως και η αγάπη είναι ενέργειες υψηλής δόνησης. 

Η μωβ φλόγα δεν περιβάλλει ούτε αφαιρεί απλώς την πυκνή
αρνητική ενέργεια,αλλά την μετατρέπει σε φως. 
Αν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε την μωβ φλόγα,αρχικά θα πρέπει να επικαλεστείτε προστασία μια και η μωβ φλόγα επιφέρει βαθύ εξαγνισμό και μετασχηματισμό. 

Lord Melchizedek
O Mελχίσεδεκ είναι Συμπαντικός Λόγος .Επιβλέπει την διαδικασία της ανάληψης και την πρόοδο όλων των όντων στο σύμπαν. Αναφέρεται στην Βίβλο πάντα ως παράδειγμα αγνότητας και δικαιοσύνης. Είναι ο αρχιερέας του τάγματος των Μελχισεδέκ το οποίο έχει τις ρίζες του πολύ βαθιά στον χρόνο και τον χώρο και κατέχει τα μυστικά του Θεού,του σύμπαντος,την αληθινή ιστορία του πλανήτη και εργάζεται για την δημιουργία του παράδεισου επί της γης. Ο Ιησούς ήταν επίσης αρχιερέας του τάγματος των Μελχισεδέκ.
Όλοι οι άνθρωποι ανήκουν σε κάποιο βαθμό σε αυτό το τάγμα της Χριστικής ενέργειας. Το όνομα Μελχισεδέκ σημαίνει "βασιλιάς της δικαιοσύνης" και ο τίτλος Βασιλιάς του Σάλεμ σημαίνει "βασιλιάς της ειρήνης". Ο διδάσκαλος Μελχισεδέκ αναλήφθηκε όταν ήταν βασιλιάς του Σάλεμ και αρχιερέας του τάγματος. 
To τάγμα των Μελχισεδέκ ανήκει στην 7η ακτίνα,ο ίδιος ο Μελχισεδέκ ανήκει στην 1η ακτίνα της Θεϊκής δύναμης και της Θεϊκής θέλησης.

Η Τρίπτυχη Φλόγα
Η Θεϊκή Τριπλή Φλόγα είναι ο σπόρος του Θεού μέσα μας.Είναι ο σπόρος του Εσωτερικού Χριστού και του Εσωτερικού Βούδα. Ονομάστηκε τρίπτυχη φλόγα από τους αναληφθέντες δασκάλους.Ενσωματώνει τις ιδιότητες της Αγάπης,της Σοφίας και της Δύναμης που εκδηλώνονται στην καρδιά του Παντοκράτορα,στην καρδιά της Εγώ Ειμί παρουσίας και στην καρδιά του Ανώτερου Εαυτού. 
Η τρίπτυχη φλόγα κατοικεί στο μυστικό θάλαμο της καρδιάς.Το τσάκρα της καρδιάς είναι η σύνδεση μας με την θεϊκότητα, είναι η σύνδεση της ψυχής μας με το Πνεύμα. Η τρίπτυχη φλόγα αποτελείται από τρεις φλόγες που αναδύονται μέσα από μια σφαίρα λευκού φωτός,της Μητέρας φλόγας. Τα χρώματα της είναι μπλε,κίτρινο και ροζ.
Σκοπός είναι να ισορροπήσουν,να επεκταθούν,να επιταχυνθούν και να στροβιλιστούν,καθώς αποκτάμε και κατακτάμε τις ποιότητες της Αγάπης,της Σοφίας και της Δύναμης.

Η Μπλε Φλόγα (Δύναμη) ενσαρκώνει την επιθυμία της ψυχής να κάνει το θέλημα του Θεού.Είναι η ποιότητα της ώθησης προς τον στόχο ενός ατόμου ως μια εσωτερική θέληση και την δύναμη να επιτύχει.Συμβολίζει την ικανότητα να αναλάβει ηγετικό ρόλο πάνω στον εαυτό του και τους άλλους.

Η Κίτρινη Φλόγα (Σοφία) αντιπροσωπεύει την σωστή χρήση της γνώσης όλων των ειδών,σοφία και διάκριση με βάση τα πρότυπα και τις αρχές της Αλήθειας.Είναι η αγάπη προς την μάθηση και η επιθυμία να μεταδίδεις αυτά που γνωρίζεις στους άλλους.

Η Ροζ Φλόγα αντιπροσωπεύει την Αγάπη και την συμπόνοια και είναι η ίδια η φύση του Θεού.Αυτή η αγάπη γνωρίζει την διαφορά ανάμεσα στην συμπάθεια.ενός εξουθενωτικού συναισθήματος και της ενσυναίσθησης ενός συναισθήματος ενδυνάμωσης.

Δεν πνίγει ούτε ελέγχει,αλλά υποστηρίζει και απελευθερώνει.Το ιδανικό είναι αυτές οι τρεις ΄φλόγες μέσα μας να βρίσκονται σε ισορροπία ώστε η Δύναμη να μετριάζεται με την Αγάπη και η Σοφία να είναι πλήρης με την Αγάπη.

Καθώς η τρίπτυχη φλόγα επεκτείνεται μέσα από την συνειδητότητα μας,σταδιακά περιλαμβάνει όλη την οντότητά μας,ως ιερή σοφία.

Αλλά με κάθε αύξηση της Σοφίας,η φλόγα της Δύναμης και της Αγάπης πρέπει επίσης να αυξηθούν,διαφορετικά η Σοφία δεν θα διατηρηθεί. Ομοίως με κάθε αύξηση της Δύναμης πρέπει να επιτευχθεί και η Σοφία και η Αγάπη σε τέλεια ισορροπία.Αντιστοίχως και η Αγάπη μπορεί να πραγματωθεί μέσα από ισοδύναμη εκδήλωση της Δύναμης και της Σοφίας.

Σκοπός λοιπόν είναι να εξισορροπούμε τις ποιότητες της τρίπτυχη φλόγας ώστε η αγάπη της καρδιάς να είναι ίση με την διάνοια του μυαλού και με την αποφασιστικότητα της Θείας Θέλησης.Καθώς επεκτείνεται η τρίπτυχη φλόγα το Πνευματικό Φως και η Δύναμη αυξάνεται εκθετικά.





Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Η αληθινή ζωή.....!!!!!!!!!!

Πόσες φορές ως τώρα έχεις βάλει ερωτήματα στον εαυτό σου όπως: «Γιατί σε μένα;» «Γιατί αυτό;» «Γιατί τόση ατυχία;» Πόσες φορές ακόμη έχεις καταλήξει σε συμπεράσματα όπως: «Είμαι πολύ άτυχος». «Μόνο σε μένα συμβαίνει αυτή η συμφορά». «Η ζωή μου είναι μια κόλαση». «Αν είχα την τύχη του ….». «Αν μπορούσα να ζω σαν τον …..» «Αν ο σύντροφός μου ήταν σαν τον άνδρα της ….».

Νομίζω πως όλοι μας έχουμε ξεστομίσει πολλά τέτοια «αποφθέγματα» ιδιαίτερα όταν περνάμε μια κρίση, μια καταθλιψούλα, μια δοκιμασία. 

Είναι γεγονός πως ο άνθρωπος καθώς βιώνει τη ζωή του, αποζητά όλες εκείνες τις ποιότητες που αρχίζουν από «ευ». Ευτυχία, ευλογία, ευκολία, εύνοια, ευρυθμία, ευπορία, ευστροφία, ευτολμία, ευφυΐα, ευχέρεια, ευφράδεια, ευψυχία και άλλα παρόμοια. Από πολύ νωρίς (μέχρι τα 7 του χρόνια ) διαμορφώνει μια εξάρτιση από όλα τα «ευ». Καθώς προχωρά ο χρόνος και το μικρό παιδί μεγαλώνει, παρατηρεί σαν τέλειος παρατηρητής που είναι πως όλοι γύρω του πασχίζουν να κατακτήσουν όλες αυτές τις έννοιες και εστιάζεται στο κυνήγι του θησαυρού των «ευ». 

Μέσα στην πρώτη κιόλας δεκαετία της ζωής του έχει καταλήξει πως ο θησαυρός αυτός δεν πιάνεται και σαν πολύ κακός ερμηνευτής που είναι αρχίζει να πιστεύει πως όλοι οι άλλοι καταφέρνουν να πάρουν μερίδιο του θησαυρού εκτός από εκείνο. Τι πλάνη! Πόσο η κοινωνία μας διαστρεβλώνει την πραγματικότητα! Πόσο τα μέσα υποβοηθούν έως και διαμορφώνουν αυτή τη πλάνη! Πόσο οι γονείς υποστηρίζουν το συμπέρασμα αυτό, διατηρώντας και οι ίδιοι τη λανθασμένη πεποίθηση που διαμόρφωσαν όταν ήταν μικρά παιδιά!

Η αληθινή ζωή δεν είναι αυτή που περιγράφεται στα ρομάντζα και στις διαφημίσεις. Η αληθινή ζωή είναι η δική μας η ζωή. Αυτή που ζούμε όλοι μας. Με τα πάνω μας και τα κάτω μας. Με τις όμορφες αλλά και τις άσχημες μέρες της. Με τη λύπη και τη χαρά. Με τη μέρα και τη νύχτα. Με την ανατολή μα και τη δύση. Με την αρρώστια και την υγεία. Με όλα αυτά να πηγαίνουν χέρι-χέρι και πότε το ένα να προπορεύεται του άλλου. Και πάλι απ’ την αρχή.

Αν για λίγο σταθούμε και κοιτάξουμε για να δούμε, ακούσουμε για να μάθουμε, παρατηρήσουμε για να επεξεργαστούμε, μήπως τότε πραγματικά θα συμπεράνουμε πως η ζωή έχει δυσκολίες, δυσαρέσκειες, δυσμένειες, δυσπιστίες, δυστροπίες, δυσχέρειες και άλλες πολλές ποιότητες που αρχίζουν από «δυς»; 

Όχι γιατί κάποιος μας έχει καταραστεί, αλλά γιατί το ζητούμενο είναι να μάθουμε να τις ξεπερνάμε. Έτσι προκύπτει η γνώση. Έτσι αποκτάται η εμπειρία. Έτσι ολοκληρώνεται το έργο του ανθρώπου. Στο κάτω - κάτω ποιος μας είπε πως ο δρόμος είναι εύκολος; Δεν είναι καλύτερα να τον πάμε χορεύοντας; Ας παραμένουμε λοιπόν στον χορό της ζωής με ελπίδα και επίγνωση. 

Η ζωή είναι ωραία! Η ζωή είναι πρόκληση! Η ζωή είναι το σύνολο των γεγονότων, των περιστάσεων και των ασχολιών κατά τη διάρκεια του βίου. Είναι το σύνολο των διδαγμάτων της πείρας. Ας αγκαλιάσουμε με ευγνωμοσύνη το γεγονός της Ζωής, τα γεγονότα της ζωής, τα επεισόδια του βίου. 

Ας σταθούμε με πίστη και εμπιστοσύνη πως αυτό που μας ταλαιπωρεί τώρα λίγο αργότερα θα είναι μια ανάμνηση. Και αν πάλι δεν είναι και παραμείνει ως συνέπεια λανθασμένων επιλογών ή «χτυπήματος» της μοίρας ας δούμε τι έχουμε να μάθουμε από αυτό. 

Ναι υπάρχουν καταστάσεις που δεν είναι αναστρέψιμες όπως μια απώλεια αγαπημένου για παράδειγμα. Ας μάθουμε να διαχειριζόμαστε τον πόνο. 

Ας μάθουμε να βλέπουμε πάνω και πέρα από τη φαινομενικότητα της ύλης. Ας βάλουμε την έννοια του υπέρ-συνειδητού στη ζωή μας. Τότε η ζωή αποκτά μια άλλη διάσταση. Προσεγγίζει αυτό που οι γιαγιάδες μας έλεγαν: «Τι βρέχει ο ουρανός και δεν το πίνει η γη». Όχι μοιρολατρικά και κακόμοιρα, αλλά με σθένος και αποφασιστικότητα. 





Ερατώ Χατζημιχαλάκη
Οικογενειακή Σύμβουλος

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Ο Δρόμος της Αφθονίας.....!!!!!!!!!!!


Όλοι μπορούμε να δημιουργήσουμε τη ζωή που θέλουμε και να αποκτήσουμε όσα ονειρευόμαστε. Και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου, δεν είναι φιλοσοφική άποψη είναι γεγονός! Υπάρχει μεγάλη αφθονία και πλούτος που είναι αρκετά για όλους. Αρκεί να τα προσελκύσουμε σε μας. Αρκεί να το αποφασίσουμε! Να θέλουμε πραγματικά να αλλάξουμε! 

Εσείς θέλετε πραγματικά να αλλάξετε; Για να κρατάτε αυτό το βιβλίο στα χέρια σας, είναι πολύ πιθανό! Άραγε όμως είστε έτοιμοι να σταματήσετε να παραπονιέστε συνεχώς για όσα δεν έχετε, να πάψετε να ρίχνετε τα βάρη στους άλλους, και να αναλάβετε από το σημείο που βρίσκεστε τώρα, την ευθύνη της ζωής σας, δημιουργώντας τη καλύτερη, με όλα όσα επιθυμείτε; 

Είστε πρόθυμοι να εργαστείτε, με τους καθοδηγούμενους διαλογισμούς, αποδεσμεύσεις και θετικές δηλώσεις, όχι μια φορά το χρόνο, αλλά καθημερινά, σωστά και συστηματικά; Να μην τα παρατάτε κάθε φορά που συμβαίνει κάτι δυσάρεστο, αλλά να συνεχίζετε την εργασία με υπομονή, επιμονή και μεθοδικότητα; 

Είστε διατεθειμένοι να καταλάβετε ότι δε φταίει η οικονομική κρίση, για τη δική σας οικονομική κατάσταση; Ότι δεν έχει πραγματικά σημασία τι συμβαίνει εκεί έξω, αλλά το τι σκέφτεστε εσείς, τι πιστεύετε και κατά πόσο επηρεάζεστε από το περιβάλλον. 

Αν λοιπόν είστε έτοιμοι για όλα αυτά, τότε στα αλήθεια μπορείτε να κάνετε απίστευτα πράγματα, και να βιώσετε τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αφθονία που είχατε ποτέ! 

«Ποτέ δεν συμβαίνει να έχεις μια επιθυμία χωρίς να έχεις συγχρόνως και τη δύναμη για τη πραγματοποίηση της. Μπορεί ωστόσο να αναγκαστείς να εργαστείς γι αυτό» 
Richard Bach 

Το σίγουρο είναι πως υπάρχουν αρκετά χρήματα για όλους. Δεν υπάρχει αληθινή έλλειψη αγαθών. Τότε γιατί δεν έχουμε όλοι αφθονία χρημάτων και υλικών αγαθών; Γιατί η έλλειψη βρίσκεται μέσα μας, στο καθένα από μας, με τη μορφή πεποιθήσεων και προκαταλήψεων. 

Ο κύριος λόγος που δεν έχουμε την αφθονία που επιθυμούμε, είναι γιατί οι σκέψεις και τα συναισθήματα μας, δεν είναι δονητικά εναρμονισμένα με τις βαθύτερες επιθυμίες της ψυχής μας. Αυτό σημαίνει ότι αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο με το να σκεφτόμαστε όσα δεν θέλουμε να συμβούν, παρά όσα θέλουμε! Ακόμα και όταν σκεφτόμαστε κάτι που θέλουμε, αλλά το προσεγγίζουμε με απογοήτευση ή θυμό που δεν το έχουμε, πάλι η δονητική μας συχνότητα είναι αντίθετη με τη δονητική συχνότητα της επιθυμίας μας. 

Πώς το καταλαβαίνουμε; Όταν υπάρχει δυσαρμονία νιώθουμε στενάχωρα, δυσανασχετούμε, ενώ όταν υπάρχει ενεργειακή ευθυγράμμιση σε σκέψεις, συναισθήματα και επιθυμίες, νιώθουμε υπέροχα, και προσελκύουμε υπέροχα πράγματα σαν μαγνήτες! 

Γιατί όμως σκεφτόμαστε ανάποδα, γιατί μπλοκάρουμε την αφθονία μας, αντί να την προσελκύουμε; Γιατί έτσι έχουμε μάθει! Γιατί δεν μας είπε ποτέ κανείς, ότι έχουμε ένα απεριόριστο απόθεμα ενέργειας, που μπορεί να βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειαζόμαστε. 

Έχουμε ένα θείο δώρο, έναν ανεξάντλητο λογαριασμό από πνευματικές ενέργειες, που είναι διαθέσιμες σε μας ανά πάσα στιγμή! Η πνευματική ενέργεια είναι μέρος των ανώτερων ακτινοβολιών, ένα φως που ρέει από τις υψηλότερες σφαίρες και επίπεδα δημιουργίας. 

Είναι η δύναμη με την οποία μπορούμε να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες μας, ένα ενεργειακό κύκλωμα μέσω του οποίου λαμβάνουμε. Το φως αυτό που δονείτε σε υψηλές συχνότητες ενέργειας μπορεί να θεραπεύσει, να προσφέρει πλούτο, αγάπη, ευημερία, αφθονία σε όλα τα επίπεδα, ανάλογα με ποια ιδιότητα θα το προσκαλέσουμε στο ενεργειακό μας πεδίο. 

Ακριβώς σε αυτή την ιδιότητα, στηρίζεται ο διαλογισμός της Αφθονίας. Η μελέτη της αύρας και των πνευματικών ενεργειών, είναι ίσως σχετικά καινούρια στο κόσμο μας, αλλά αποτελεί μια πανάρχαια κληρονομιά. 

Ανάλογα με το τι σκεφτόμαστε, νιώθουμε, ή κάνουμε, το ενεργειακό μας πεδίο ακτινοβολεί διάφορα χρώματα, πιο έντονα ή πιο αχνά. Αυτή είναι η αύρα μας, μέσω της οποίας το Θείο Φως εκφράζεται μέσα μας. Όταν είμαστε στενοχωρημένοι ή θυμωμένοι, το φως είναι ξεθωριασμένο, και τα χρώματα άσκημα. 

Αντίθετα όταν νιώθουμε όμορφα, το χρώμα της αύρας είναι ζωντανό, υπέροχο και ακτινοβολεί υγεία. Όταν δουλεύουμε με την πνευματική ενέργεια, τη φέρνουμε πρώτα στην αύρα μας, και ύστερα με τη συχνή χρήση την εγκαθιστούμε στη ζωή μας! Αλλάζοντας λοιπόν συνειδητά την ενεργειακή ποιότητα της αύρας μας, αλλάζουμε τη ποιότητα της ζωής μας! 

« Η πνευματική ουσία από την οποία προέρχεται όλος ο ορατός πλούτος είναι ανεξάντλητη. Είναι μαζί σας παντού και πάντα και ανταποκρίνεται στην πίστη και σε ότι αξιώνετε βάση αυτής» 
Τσαρλς Φίλμορ (1854-1948) 

Όπως είπαμε υπάρχουν πεποιθήσεις βαθιά ριζωμένες μέσα μας, οι οποίες μας εμποδίζουν να εναρμονιστούμε με την αυθεντική αφθονία. Τις αντιλήψεις αυτές που συχνά είναι ασυνείδητες, τις καθαρίζουμε με κόκκινο-πορτοκαλί φως, το οποίο είναι η πνευματική ακτίνα της κάθαρσης και της απελευθέρωσης. Νιώστε την ανακούφιση από όλες τις περιοριστικές σας αντιλήψεις. 

Αισθανθείτε τη διαφορά! Αν δεν καθαρίσετε τις ασύμφωνες ιδέες που κυριαρχούν στο υποσυνείδητο σας, τότε ότι και να κάνετε είναι απλώς ένα κουκούλωμα, και σύντομα θα ξαναγυρίσετε στη προηγούμενη κατάσταση. 

Ο καθοδηγούμενος διαλογισμός θα σας βοηθήσει να «κάψετε» τη συνειδητότητα της φτώχειας και της έλλειψης και να εδραιώσετε πάνω σας την αίσθηση της αφθονίας με την γαλαζοπράσινη-τιρκουάζ ακτίνα δύναμης. 

Όλοι οι πλούσιοι άνθρωποι έχουν στην αύρα τους τιρκουάζ, που είναι το φως της ευημερίας και της παροχής! Τυλιχτείτε με αυτή τη καταπληκτική ενέργεια και βάλτε τη στη ζωή σας. Εναρμονίστε όλα τα ενεργειακά σας κέντρα και σώματα με την ακτίνα της αφθονίας. 

Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείτε να είστε, να έχετε ή να κάνετε από τη στιγμή που πετύχετε την ενεργειακή αρμονία. 

Ακούστε το διαλογισμό και μάθετε να εστιάζετε στη ποιότητα της αφθονίας. Πετάξτε από πάνω σας όλα όσα δεν χρειάζεστε πια! Προσελκύστε όλα όσα θέλετε! Ανακαλύψτε το τεράστιο πλούτο που υπάρχει μέσα σας και φέρτε τον στην επιφάνεια. «Φορέστε» τη δονητική συχνότητα της ευημερίας και αλλάξτε τη ζωή σας! 

Μικρά Μυστικά 
Αυτό το διαλογισμό μπορείτε να τον κάνετε - αν έχετε χρόνο- και δυο φορές την ημέρα, τουλάχιστον για 21 μέρες, ώστε να κινηθούν γρήγορα και να αλλάξουν οι ενέργειες. Μέσα από την επανάληψη η ποιότητα της αφθονίας γίνετε κομμάτι του εαυτού μας. 

Όποτε νιώθετε να «πέφτετε» κατά τη διάρκεια της ημέρας, όπου κι αν βρίσκεστε οραματιστείτε έντονο χρυσό-κόκκινο φως να πέφτει πάνω σας, να σας λούζει και να ξεπλένει κάθε ασύμφωνη σκέψη ή συναίσθημα, ώστε να κρατήσετε την ενέργεια σας καθαρή. Αντίστοιχα οραματιστείτε ένα καταρράχτη από τιρκουάζ φως να σας πλημμυρίζει για να διατηρήσετε την ενέργεια της ευημερίας. Αν θέλετε μετά μπορείτε να προσθέσετε και ασημένιο φως, με τη πρόθεση να επιταχύνει την αφθονία σας. 

Αρχίστε να παρατηρείτε τις σκέψεις σας. Αν δείτε ότι συγκεντρώνεστε σε αυτά που δεν θέλετε, και δυσανασχετείτε, βρείτε αμέσως κάποια άλλη σκέψη που σας κάνει να νιώθετε καλύτερα, άσχετα με την εξωτερική κατάσταση. 

Θυμηθείτε ότι κανείς δεν μπορεί να σας υποχρεώσει να νιώθετε άσχημα ή όμορφα. Η επιλογή είναι δική σας. Επιλέξτε σκέψεις που σας προκαλούν ικανοποίηση και χαρά. Μην περιμένετε να αλλάξουν τα πράγματα γύρω σας για να νιώσετε καλά! Ξεκινήστε την αλλαγή από τον εαυτό σας. Όλες οι ουσιαστικές αλλαγές πριν εκδηλωθούν στο περιβάλλον, ξεκινούν από μέσα σας!!! Νιώστε πλούσιοι! Νιώστε γεμάτοι! Τα όμοια έλκονται! 

Είναι ο Νόμος της Έλξης, ο οποίος ανταποκρίνεται στις σκέψεις σας και όχι στη τρέχουσα πραγματικότητα. Γίνετε μαγνήτης αφθονίας και πληρότητας! Αποφασίστε να σκορπάτε αφθονία σε κάθε σας βήμα! 

«Βασικά το σύμπαν θα ανταποκριθεί πλήρως στη δόνηση που χαρακτηρίζει οτιδήποτε επιθυμείτε με πάθος – αρκεί να παραμένετε εστιασμένοι στις επιθυμίες σας, να είστε προσηλωμένοι στους στόχους σας και να πιστεύετε ειλικρινά ότι θα συμβεί. Όλα τα πράγματα στα οποία εστιάζετε πολλαπλασιάζονται» 
Jack Canfield & D.D. Watkins 





www.urantiacenter.gr 

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος - Βαπτιστής : Ο βίος του....!!!!!!!!

Eπικαλούμενος και Ιωάννης ο Πρόδρομος είναι άγιος και προφήτης του Χριστιανισμού. Ήταν σύγχρονος του Ιησού Χριστού και θεωρείται ότι με την διδασκαλία του προετοίμασε τον κόσμο να υποδεχθεί τον Μεσσία Ιησού, εξ ου και ο χαρακτηρισμός "Πρόδρομος". 

Η διδασκαλία του υπήρξε δηκτική ιδιαίτερα προς τις ανηθικότητες της όποιας εξουσίας, γεγονός που εξανάγκασε τελικά τον τότε τετράρχη της Γαλιλαίας Ηρώδη τον Αντύπα αρχικά να τον φυλακίσει και στη συνέχεια να τον θανατώσει δι΄ αποκεφαλισμού.

Ως βιβλικό πρόσωπο θεωρείται ότι βρίσκεται στο μεταίχμιο μεταξύ της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης. Και εις μεν την Παλαιά θεωρείται ως "Προφήτης" εις δε την Καινή ως "Πρόδρομος". Ο Ιωάννης αναφέρεται και από τους τέσσερις Ευαγγελιστές.
Βίος
Σύμφωνα με τον Ευαγγελιστή Λουκά ο Ιωάννης ήταν γιος του ιερέα Ζαχαρία και της Ελισάβετ που ήταν συγγενής της Θεοτόκου. Περί της σύλληψης και της γέννησής του που συνέβη 6 μήνες πριν τη γέννηση του Ιησού Χριστού ο ίδιος Ευαγγελιστής εξιστορεί θαυμαστά γεγονότα. Αν και η Ελισάβετ φερόταν στείρα ο αρχάγγελος Γαβριήλ διαμήνυσε στον Ζαχαρία ότι τελικά η γυναίκα του θα γεννήσει αγόρι και να του δώσει το όνομα Ιωάννης. 
Στην αρχή ο Ζαχαρίας φέρεται να μη πίστεψε τα λόγια του Γαβριήλ και πιθανώς να υπέστη κάποιο κλονισμό κατά τον οποίο έχασε την ομιλία του, (ερμηνευμένη ως τιμωρία) όπου και παρέμεινε άλαλος έως την ημέρα που θα βαπτιζόταν το παιδί που θα έφερνε στον κόσμο η Ελισάβετ. 
Έτσι και έγινε. Οκτώ ημέρες μετά την γέννηση του μωρού, όταν ζητήθηκε από τον ίδιον να φανερώσει το όνομα του παιδιού, εκείνος έγραψε σε μια πινακίδα το όνομα «Ιωάννης» και αμέσως επανήλθε η ομιλία του.
Πατρίδα του Ιωάννη κατά μία παράδοση φέρεται η Χεβρών, κατ΄ άλλη όμως γνώμη φέρεται η πόλη Ιούττα. Περί της νεανικής ζωής του Ιωάννη και του ιδιωτικού του βίου καμία πληροφορία δεν υπάρχει εκτός της πολύ λιτής αναφοράς του ίδιου παραπάνω Ευαγγελιστή ότι: «το παιδίον ηύξανε και εκραταιούτο πνεύματι και ήν εν ταις ερήμοις έως ημέρας αναδείξεως αυτού προς τον Ισραήλ».

Σημειώνεται εν προκειμένω, με τη λέξη "ερήμοις" (δοτική πληθυντικού) χαρακτηρίζονται τα διάφορα μέρη της ίδιας της ερήμου της Ιουδαίας οι οποίες έφεραν διάφορες επιμέρους ονομασίες. Στις ερήμους αυτές φαίνεται να κατέφυγε ο Ιωάννης, για προπαρασκευή του έργου του όπως παλαιότερα είχαν ομοίως καταφύγει ο Μωυσής και ο προφήτης Ηλίας.

Σύμφωνα με αναφορά του Ευαγγελιστή Λουκά ο Ιωάννης εμφανίζεται πλέον σε ηλικία 30 ετών «κατά θείαν εντολήν», «εν τη ερήμω της Ιουδαίας». Κάνοντας όμως λόγο περί του Ιορδάνη ποταμού συνάγεται ότι αναφέρεται στο νότιο τμήμα της χώρας, την περιορδάνεια περιοχή, κηρύσσοντας : 

«Μετανοείτε, ήγγικεν γαρ η βασιλεία των ουρανών», «βαπτίζοντας τους προσερχόμενους προς αυτόν» (κατά Ματθαίον). Παράλληλα με τα κηρύγματά του ήταν και η εμφάνισή του καθώς ο ασκητικός βίος και διατροφή του. Φορούσε μάλλινο ένδυμα "από τρίχες καμήλου και ζώνη δερμάτινη περί την οσφύ του". 

Η δε διατροφή του ήταν άγριο μέλι και ακρίδες. Φαίνεται δε πως δεν παρέμενε συνέχεια στο ίδιο αυτό μέρος αλλά περιέρχονταν "πάσαν την περίχωρον του Ιορδάνου κηρύσσων βάπτισμα μετανοίας".

Όσο η εμφάνιση αυτή όσο και ο ασκητικός βίος του Ιωάννη παράλληλα με τα κηρύγματα και τις βαπτίσεις μετάνοιας που προέβαινε ήταν επόμενο να προκαλέσει πλήθος ακροατών αλλά και πολλών θαυμαστών του απ΄ όλη τη Παλαιστίνη που έσπευδαν να τον ακούσουν, μεταξύ των οποίων και στρατιώτες και Σαδδουκαίοι και Φαρισαίοι τους οποίους όλους στη συνέχεια βάπτιζε στον Ιορδάνη ποταμό.

Έτσι δεν άργησε αυτή η δράση του να προκαλέσει και τη προσοχή του Μεγάλου Συνεδρίου των Εβραίων που έστειλε αντιπροσωπεία για να ελέγξει τι συνέβαινε και να μάθει περί αυτού, από την οποία και έλαβε ως απάντηση σχετική προφητική ρήση του Προφήτη Ησαΐα "«φωνή βοώντος εν τη ερήμω, ευθύνατε την οδόν Κυρίου» (κατά Ιωάννη).

Εκεί τον συνάντησε και ο Ιησούς Χριστός και του ζήτησε να τον βαπτίσει. Εκείνος αρχικά αρνήθηκε, όμως ο Χριστός επέμενε, και έτσι ο Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος βάπτισε τον Ιησού Χριστό στα νερά του Ιορδάνη Ποταμού.

Τα τίμια λόγια του Προδρόμου ενοχλούσαν τις διεφθαρμένες συνειδήσεις των Φαρισαίων καθώς και του τετράρχη της Γαλιλαίας και Περαίας Ηρώδη Αντύπα, όταν τον έλεγξε για την παράνομη συμβίωσή του με την σύζυγο του ζώντος αδελφού του Ηρώδη Φιλίππου, την Ηρωδιάδα, ο οποίος και τον φυλάκισε. 

Σε κάποια γιορτή των γενεθλίων του, ο Ηρώδης ζήτησε από την κόρη του Σαλώμη να του χορέψει και της υποσχέθηκε με όρκο να της δώσει ό,τι του ζητήσει. Η Ηρωδιάς, η μητέρα της, που φθονούσε τον Ιωάννη, βρήκε τότε την ευκαιρία που αναζητούσε όπου προέτρεψε τότε την κόρη της να ζητήσει το κεφάλι του προφήτου Ιωάννη μέσα σ’ ένα πινάκιο (πιάτο). Έτσι ακολούθησε ο αποκεφαλισμός. 

Μετά το μαρτυρικό αυτό τέλος, του Ιωάννη προσελθόντες οι μαθητές του "ήραν το πτώμα αυτού και έθηκαν αυτό εν μνημείω" (κατά Μάρκον).

Η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο αναφέροντας το όνομά του μετά την Παναγία στις προσευχές και στις δεήσεις.

Στον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο είναι αφιερωμένες έξι ημέρες του χρόνου:

7 Ιανουαρίου (Σύναξις Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου), η αρχαιότερη εορτή

24 Φεβρουαρίου (1η & 2η εύρεση της Τίμιας Κεφαλής του)

25 Μαϊου (3η εύρεση της Τίμιας Κεφαλής του)

24 Ιουνίου (Γενέθλιον του Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου), ορίσθηκε μετά τον καθορισμό των Χριστουγέννων (4ος αιώνας).

29 Αυγούστου (Αποτομή της Τίμιας Κεφαλής του), καθορίστηκε ομοίως τον 4ο αιώνα, και

23 Σεπτεμβρίου (Η σύλληψή του από την μητέρα του Αγία Ελισάβετ).





http://www.madata.gr

Το μυστικό της αφθονίας......!!!!!!!!


Διαβάστε δυνατά αυτό το κείμενο δύο φορές την ημέρα, για να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας, και πείτε το, όταν αντιμετωπίζετε κάποια δυσκολία. 

Επικαλούμαι τις δυνάμεις της Ανατολής, που ξεπερνούν κάθε δυσκολία. 

Επικαλούμαι τις δυνάμεις της Δύσης, όπου δεν υπάρχουν εμπόδια στις επιθυμίες μου. 

Επικαλούμαι τις δυνάμεις του Βορρά, όπου η τύχη μού χαμογελάει κάθε μέρα. 

Επικαλούμαι τις δυνάμεις του Νότου, όπου όλες οι ευχές μου πραγματοποιούνται. 

Ζητώ η ζωή μου να είναι ελεύθερη από αρνητικές σκέψεις. 

Η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, οι εργοδότες μου και όσοι δουλεύουν για μένα είναι ευτυχισμένοι! 

Τα σχέδια μου, οι ελπίδες μου και η δουλειά μου είναι όλα εξαιρετικά! 

Η τροφή μου είναι πεντανόστιμη! 

Οι χαρές μου και οι διασκεδάσεις μου είναι υγιεινές και ευχάριστες. 

Θέλω να αξιοποιήσω πλήρως το Τώρα. 

Είμαι γεμάτος ευγένεια για όλον τον κόσμο. 

Δεν περιμένω τίποτα σε αντάλλαγμα για τη αγάπη που δίνω. 

Εύχομαι η ζωή μου να πλημμυρίσει από την αφθονία, τη δύναμη και την εμπιστοσύνη που γεννιέται από τις σκέψεις μου, τα λόγια μου και τις πράξεις μου. 

Εύχομαι ότι αγγίζω να μετατρέπεται σε ΘΗΣΑΥΡΟ. 




Μετάφραση: Αλέκα Χρηστίδου 
“Copyright © www.urantiacenter.gr“. 

13 βήματα για τον Παράδεισο.....!!!!!!

                              
Μου ζήτησαν οι Διδάσκαλοι της Λευκής Αδελφότητας του Πλανήτη να καταστρώσω ένα πρόγραμμα που θα βοηθήσει μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων από ότι αναμένεται να περάσουν στη Νέα Χρυσή Εποχή. To ποσοστό των ανθρώπων στη Γη αυτό τον καιρό (η επικοινωνία δόθηκε από τον Κουχούμι το Δεκέμβριο του 2010) που θα αντέξουν τις υψηλότερες συχνότητες προς τις οποίες κινείται ο πλανήτης σε τόσο γρήγορους ρυθμούς είναι πολύ μικρό. Μια πολύ αισιόδοξη εκτίμηση θα έδινε ένα ποσοστό 1% !!!

Οι Διδάσκαλοι και οι Πνευματικοί Οδηγοί της ανθρωπότητας μου έκαναν γνωστό ότι είναι πολύ απογοητευμένοι, επειδή το ποσοστό είναι ακόμα τόσο μικρό μετά από αιώνες προσπαθειών από μέρους τους να αφυπνίσουν την ανθρωπότητα από τον ύπνο στην τρισδιάστατη ψευδαίσθηση. 

Έχουν επανειλημμένα ενσαρκωθεί και περπατήσει ανάμεσά μας ως τους μεγαλύτερους δασκάλους που έχει γνωρίσει ο πλανήτης, αλλά οι άνθρωποι μόνο με κοροϊδίες, φυλακίσεις, βασανιστήρια και εκτελέσεις απάντησαν στις ανιδιοτελείς και γεμάτες συμπόνια πράξεις τους. Η ανθρωπότητα παραμένει σταθερά σε ένα επίπεδο συνείδησης που δεν ταιριάζει με το επίπεδο στο οποίο θα φτάσει η Γη, όταν ολοκληρωθεί η μετάβαση στη επόμενη διάσταση.

Η Γη βρισκόταν στην τρίτη διάσταση για 3,2 διασεκατομμύρια χρόνια και είναι έτοιμη να μεταβεί στις χαμηλότερες συχνότητες της τέταρτης διάστασης και έτσι θα μπει στην εποχή του Υδροχόου, στην εποχή της ειρήνης και της αρμονίας. Αν ένας άνθρωπος αναγκαστεί να μπει σ’ αυτό το ανώτερο επίπεδο χωρίς την απαιτούμενη προετοιμασία, θα υποφέρει πολύ και γι’ αυτό ο Ανώτερος Εαυτός του (ή η ψυχή του) θα τον αποσύρει!, αφού δεν επέλεξε να εξελιχθεί σε μια ανώτερη μορφή συνειδητότητας. Αυτή η απόσυρση είναι γνωστή ως «θάνατος», επειδή αφήνει πίσω της το φυσικό σώμα!!!.

Στο χρόνο που απομένει, υπάρχει ακόμα περιθώριο να προετοιμαστεί κάποιος για να καταφέρει να παραμείνει στη Γη και να περάσει μαζί της στην τέταρτη διάσταση, όπου θα διδαχθεί το μάθημα της αγάπης. 

Η διαστασιακή μεταμόρφωση και όλες οι μεταβολές της Γης έχουν αναβληθεί παραπάνω από μία φορά (από το αρχικό σχέδιο του τελευταίου μέρους του 20ου αιώνα), καθώς οι Διδάσκαλοι συνειδητοποίησαν ότι πολύ λίγοι άνθρωποι θα μπορούσαν να συνεχίσουν μετά το τέλος της παραμονής της Γης στην τρίτη διάσταση. 

Η Πηγή που μίλησε μέσα από τον Έντγκαρ Κέϋση είπε ότι το σχέδιο θα πραγματοποιούνταν ανάμεσα στο 1958 και 1998. Αργότερα πολλές πηγές ανώτερης σοφίας και διάφορες πνευματικές διδασκαλίες υπέδειξαν ότι το 2012 θα είναι η αρχή της Νέας Εποχής, αλλά έχουν γίνει αναβολές για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω, δηλ. ότι δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα μπορέσουν να παραμείνουν σταθεροί κατά τη διάρκεια των αλλαγών.

Πρέπει να ειπωθεί ότι δε θα γίνονται αναβολές απ’ αόριστον, επειδή η καθυστέρηση στην πνευματική εξέλιξη της ανθρωπότητας έχει καθηλώσει έναν ολόκληρο Γαλαξία με δισεκατομμύρια από νοήμονα όντα στην εξελικτική πορεία προς τον Άπειρο Δημιουργό. Όλες οι άλλες φυλές του Γαλαξία έχουν μεταβεί σε ανώτερα επίπεδα μαζί με το ίδιο το Πνεύμα του Γαλαξία και η Γη έχει μείνει τελευταία. 

Η Πνευματική Ιεραρχία περιμένει και παρακολουθεί τις εξελίξεις, αλλά δεν υπάρχουν πολλά χρονικά περιθώρια για τον πλανήτη και την ανθρωπότητα, που εξελίσσεται με τόσο αργούς ρυθμούς. Αυτοί που αρνούνται να ανεβάσουν τη δόνηση τους (και τη συνειδητότητά τους) θα έχουν στη διάθεσή τους άλλες τριδιάστατες πλανητικές πραγματικότητες να συνεχίσουν τον κύκλο των ενσαρκώσεών τους, αλλά θα απομακρυνθούν απαραιτήτως από αυτόν τον πλανήτη. 

Σημείωση : Αφού γράφτηκαν τα παραπάνω ο Πλανητικός Λόγος και η Πνευματική Ιεραρχία αυτού του πλανήτη με ενημέρωσαν ότι αποφάσισαν να μην αναβάλουν τη μετάβαση στις υψηλότερες συχνότητες και αυτή θα γίνει πιο κοντά στο 2012 απ’ ότι αναμενόταν, επειδή οι σκοτεινές δυνάμεις προχώρησαν πολύ και η αναμονή μέχρι να ανεβάσει τη δόνησή του μεγαλύτερος αριθμός ανθρώπων ίσως να μην αξίζει σε σχέση με τα μειονεκτήματά αυτού του σχεδίου. 

Μου είπαν ότι οι σκοτεινές δυνάμεις κατάφεραν να ανατρέψουν πολλά από τα σχέδια και προγράμματα της Πνευματικής Ιεραρχίας και ότι μεγαλύτερος αριθμός ανθρώπων από τον αναμενόμενο έχει πάει με το μέρος των σκοτεινών δυνάμεων, που υπηρετούν το εγώ. Δε θα αναβάλουν επομένως τη μετάβαση τόσο πολύ όσο είχαν σχεδιάσει αρχικά. O δέκτης του μηνύματος αυτού έχει την αίσθηση ότι η εποχή των Ιχθύων θα λήξει 15 με 20 χρόνια μετά το 2012, αφού προηγηθεί μια περίοδος αναταραχής 7 ετών.

Τα παρακάτω κριτήρια θα καθορίσουν αν κάποιος μπορεί να αισθάνεται άνετα με τις πιο λεπτοφυείς και υψηλότερες ενέργειες της εποχής του Υδροχόου στην τέταρτη διάσταση και είναι βασικά για την αναβάθμιση των ανθρώπων :

- Μια αυξημένη συνειδητότητα του πνευματικού κόσμου, πράγμα που από μόνο του ανεβάζει τη δόνηση. 

- Ανοιχτά και ισορροπημένα τσάκρα στο αιθερικό σώμα του ατόμου 

- Επικέντρωση στο τσάκρα της καρδιάς, σε αντίθεση με την πλειοψηφία της ανθρωπότητας που είναι επικεντρωμένη στα τρία κατώτερα τσάκρα. 

- Μια ισχυρότερη παρόρμηση για υπηρεσία των άλλων, σε αντίθεση με τους περισσότερους που υπηρετούν το εγώ.

- Μια πιο ανοιχτή επικοινωνία με τον Aνώτερο Eαυτό, (Ψυχή, Άτμαν, ΕΓΩ ΕΙΜΙ Παρουσία).

Επομένως τα 13 βήματα για τον παράδεισο που πρόκειται να επικρατήσει στη Γη για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα είναι μέθοδοι και εργαλεία για να επιτευχθούν τα κριτήρια, τα οποία θα είναι απαραίτητα για να γίνει η ομαλή μετάβαση στην επόμενη διάσταση της αγάπης και της ειρήνης. Αυτά τα βήματα δεν είναι βέβαια ο μόνος τρόπος, αλλά αν κάποιος τα ακολουθήσει με συνέπεια και επιμονή θα τον οδηγήσουν στον πνευματικό κόσμο.

1. Εξάλειψη του φόβου
Πιστεύω ότι αυτό είναι το κυριότερο. Η ενέργεια και το συναίσθημα του φόβου είναι η κυριότερη αιτία που κατεβάζει τις δονήσεις. Όταν κάποιος βρίσκεται κάτω από την επήρεια του φόβου και των σχετικών μ’ αυτόν συναισθημάτων, βρίσκεται στο κατώτερο σημείο της ύπαρξης του. Όλα τα αρνητικά συναισθήματα, όπως θλίψη, λύπη, θυμός, απληστία, μίσος, απόγνωση, κατάθλιψη, αυτολύπηση, ζήλεια και άγχος, βασίζονται στο φόβο.

Είναι ο φόβος που τραβάει την ανθρωπότητα προς τα κάτω με την προώθηση των συμφερόντων του εγώ, γι’ αυτό και οι σκοτεινές δυνάμεις προωθούν το φόβο, για να μειώσουν στο ελάχιστο τον αριθμό αυτών που θα προχωρήσουν. Αυτοί που υπηρετούν το εγώ είναι αντίθετοι μ’ αυτούς που υπηρετούν τους άλλους (τη Λευκή Αδελφότητα). 

Οι ατελείωτοι πόλεμοι της βίας και της αιματοχυσίας, οι ανταγωνισμοί και τα μίση, η σύγκρουση των θρησκειών και οι σφαγές υποκινούνται από τις σκοτεινές δυνάμεις για να προκαλέσουν το φόβο (και με μεγάλη επιτυχία, θα πρόσθετα εγώ). Χωρίς να το γνωρίζουν, τα μέσα επικοινωνίας προωθούν τα συμφέροντα αυτών που χρησιμοποιούν το φόβο για να κυριαρχούν, να ελέγχουν και να υποδουλώνουν.

Υπάρχει όμως ένα αντίδοτο στην προώθηση του φόβου ως τρόπου ζωής. Όλα τα συναισθήματα βρίσκονται υπό τον έλεγχο του νου και της θέλησης. Η προσωπικότητα του ανθρώπου επιλέγει το συναίσθημα που θα εκφράσει, επομένως μπορείτε να επιλέξετε να μην εκφράζετε αλλά ούτε και να αισθάνεστε συναισθήματα που βασίζονται στο φόβο. Όλες οι πληροφορίες, όλα τα γεγονότα είναι απολύτως ουδέτερα και ο καθένας αποφασίζει, πρώτον, αν θα έχει κάποια συναισθηματική αντίδραση και, δεύτερον, τι είδους αντίδραση θα είναι αυτή. 

Η προσωπικότητα ελέγχει τα συναισθήματα και όχι το αντίστροφο. Κανένας δεν μπορεί να εξαναγκαστεί από κανέναν να βιώσει ένα ορισμένο συναίσθημα. Όλα τα συναισθήματα επιλέγονται από την προσωπικότητα του ατόμου, επομένως επιλέξτε συναισθήματα που βασίζονται στην αγάπη και όχι στο φόβο.

Αυτό είναι πραγματικά ένα πολύ σημαντικό θέμα, επειδή ο φόβος στο Συναισθηματικό Σώμα είτε είναι συνειδητός είτε ασυνείδητος θα κρατήσει πολύ χαμηλή τη συχνότητα, για να γίνει η μετάβαση σε υψηλότερα επίπεδα. Πολλές φορές οι φόβοι κρύβονται ως αρνητικά προγράμματα στο υποσυνείδητο, από τραυματικές εμπειρίες σε προηγούμενες ζωές ή πεποιθήσεις που εμφυτεύτηκαν κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας από ανυποψίαστους γονείς, δασκάλους, κλπ. Επομένως το Συναισθηματικό Σώμα των περισσότερων ανθρώπων χρειάζεται θεραπεία είτε αυτοί το ξέρουν είτε όχι. 

Σημείωση :( το E.F.T. είναι μία εύκολη, άμεση και αποτελεσματική τεχνική για να απαλλαγεί κανείς από τα αρνητικά και ασύμφωνα συναισθήματα! )

Το τσάκρα του ηλιακού πλέγματος συνδέεται άμεσα με το Συναισθηματικό Σώμα στο αιθερικό επίπεδο και έτσι μπορούν να γίνουν ενεργειακές θεραπείες με επίθεση των χεριών σ’ αυτό το τσάκρα. Οραματισμός καθαρισμού, εξισορρόπησης και ανοίγματος του τσάκρα αυτού είναι κάτι άλλο που μπορεί να γίνει. 

Αν το άτομο υποψιάζεται ποιο μπορεί να είναι το αρνητικό υποσυνείδητο πρόγραμμα, υπάρχει μια τεχνική που μπορεί να χρησιμοποιήσει για να απαλλαγεί συνειδητά από αυτό, όπως μας τη δίδαξε ο Διδάσκαλος Ιλαρίων (Τσόχαν της 5ης ακτίνας).

Δημιουργήστε ένα ομοιοκατάληκτο δίστιχο ποίημα που εκφράζει το αντίθετο θετικής δήλωσης στο ποίημα, αποφεύγοντας αρνητικές λέξεις όπως μη και δεν. Κατά την ανατολή και κατά τη δύση του Ήλιου επαναλάβετε το ποίημα 21 φορές επί 2 εβδομάδες. Στο τέλος της δεύτερης εβδομάδας το υποσυνείδητο θα αρχίσει να απορροφάει το νόημα του και θα αρχίσει να το επαναλαμβάνει. Τελικά το αρνητικό πρόγραμμα θα αντικατασταθεί από το θετικό και ο φόβος θα εξαλειφθεί. 

Το υποσυνείδητο αγαπάει τις ομοιοκαταληξίες και τις θυμάται εύκολα. Συνεχίστε τις επαναλήψεις μέχρι να αισθανθείτε ότι το παλιό πρόγραμμα απομακρύνθηκε.

Πολλά μπορούν να ειπωθούν για τον φόβο, αλλά δε θέλω να κουράσω τον αναγνώστη με πολλές λεπτομέρειες. Ο φόβος μπορεί να γίνει το μεγαλύτερο εμπόδιο για την εξέλιξη της ανθρωπότητας και δεν έχει καμία θέση ανάμεσα στους εξελιγμένους ανθρώπους της Νέας Εποχής.

2. Επικέντρωση στο τσάκρα της καρδιάς
Αυτό είναι ένα απαραίτητο βήμα για να κάνετε το μεγάλο άλμα. Ο άνθρωπος μπορεί να επιλέξει να εκφράζεται από την καρδιά στις αλληλεπιδράσεις του με τους ανθρώπους (και όχι μόνο). Δε θα υπάρχει προσδοκία για αντάλλαγμα και τα παρακάτω είναι διαφορετικές όψεις της αγάπης που πηγάζει από το κέντρο της καρδιάς : καλοσύνη, φροντίδα, ενσυναίσθηση, σεβασμός, ευγένεια, γενναιοδωρία, εξυπηρετικότητα, συμπόνια και δοτικότητα.

Αυτός είναι ο μόνος πλανήτης της συναισθηματικής έκφρασης στο Γαλαξία. Όλοι οι άλλοι πολιτισμοί αναπτύσσονται και εξελίσσονται μέσω της διανόησης, του Διανοητικού Σώματος. Τη Νέα Εποχή η ακτινοβολία της ανιδιοτελούς αγάπης που θα εκπέμπεται από αυτό τον Πλανήτη θα επηρεάσει πολλές από τις άλλες Γαλαξιακές Φυλές τόσο, ώστε θα αρχίσουν να εισάγουν συναισθήματα στη ύπαρξή τους, πράγμα που είναι μέσα στο σχέδιο και την πρόθεση του Πνεύματος του Γαλαξία, όπως έχει υπαγορευθεί από τα Ανώτερα Επίπεδα. 

Με την συλλογική καλλιέργεια του κέντρου της καρδιάς η ανθρωπότητα θα αποδείξει την αξία των συναισθημάτων στο τρίγωνο της ύπαρξης και έτσι το Σύμπαν και ο Γαλαξίας θα εκφράσουν περισσότερη αγάπη μέσω των νοημόνων όντων που ενσαρκώνονται στο Πεδίο της Δημιουργίας.

3. Διαλογισμός
Ο σκοπός αυτού του κειμένου δεν είναι να διδάξει τεχνικές διαλογισμού. Υπάρχουν πολλά βιβλία και δάσκαλοι του διαλογισμού. Θέλω να κάνω γνωστό τον πραγματικό λόγο ύπαρξης του διαλογισμού και τη σχέση του με τα θέματα που ασχολούμαστε. Όταν μπείτε σ’ αυτή την ιδιαίτερη κατάσταση σιωπής και όλη η φλυαρία του κατώτερου νου της προσωπικότητας έχει σιγήσει, τότε εμφανίζεται ένα άνοιγμα και αρχίζει η επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό, ο οποίος μόνο μέσα στη σιωπή μπορεί να προσεγγίσει την ενσαρκωμένη εκδοχή του.

Αρχικά, αυτό το κανάλι επικοινωνίας ή η γέφυρα (Αντακαρανα) ανοίγει, αλλά για λίγο. Ωστόσο με το πέρασμα του χρόνου και με την επίμονη άσκηση το κανάλι ανοίγει πιο συχνά και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και αυτός είναι ο στόχος όχι μόνο για τη μετάβαση στην επόμενη διάσταση αλλά και για όλη τη ζωή. 

Ο πραγματικός σκοπός της ζωής θα αποκαλυφθεί, θα υπάρχει καθοδήγηση σε όλους τους τομείς της ζωής και η σοφία θα εισρέει στη συνείδηση του ανθρώπου. Θα υπάρχει πιο ελεύθερη ροή ζωτικής ενέργειας στο αιθερικό σώμα και κατά συνέπεια στο φυσικό και η δόνηση θα ανεβεί.

4. Ιόχρους φλόγα
Αυτό το μέσο μετουσίωσης και εξαγνισμού μπορεί να ωφελήσει πολύ στην πνευματική εξέλιξη. Ουσιαστικά πρόκειται για την 7η ακτίνα της Γης σε μορφή φλόγας. Ο Άγιος Γερμανός μεταμορφώνει το μέρος της συνειδητότητας του Δημιουργού που σχετίζεται με την 7η ακτίνα και το δίνει στην ανθρωπότητα για το καλό της. Η χρήση της θα διαδοθεί πολύ κατά τη Νέα Εποχή.

Σας συνιστώ να χρησιμοποιείτε και να οραματίζεστε την ιόχρου φλόγα κατά την ανατολή και τη δύση του Ήλιου. Φανταστείτε την να σας περιβάλλει και να ανεβαίνει μέσα από το σώμα σας στο αέρα γύρω σας. Δείτε την όσο πιο καθαρά μπορείτε και κρατήστε τον οραματισμό όσο πιο πολλή ώρα μπορείτε (για μερικά λεπτά). 

Στην αρχή του οραματισμού πρέπει να κάνετε επίκληση αυτής της μεταμορφωτικής ενέργειας. Μπορείτε να πείτε π.χ. «Επικαλούμαι την Ιόχρου Φλόγα. Επικαλούμαι την Ιόχρου Φλόγα. Επικαλούμαι την Ιόχρου Φλόγα να με διαπεράσει, να με καθαρίσει, να εξαγνίσει και να μετουσιώσει όλα τα επίπεδα του εαυτού μου.»

Αυτό θα καθαρίσει και θα εξισορροπήσει όλα τα ενεργειακά σας σώματα και θα βοηθήσει να εξουδετερωθούν τα αρνητικά υποσυνείδητα προγράμματα στο Νοητικό Σώμα (όπου βρίσκονται).

5. Περιστροφή γύρω από τον εαυτό
Αυτή είναι μια τεχνική ενεργοποίησης, εξισορρόπησης και αύξησης της ροής της ζωτικής ενέργειας μέσα από τα κύρια τσάκρα. Αυτοί που έχουν αιθερική όραση (από το τρίτο μάτι), βλέπουν τα τσάκρα να περιστρέφονται όλο και πιο γρήγορα όσο διαρκεί αυτή η άσκηση. Όσο πιο πολύ καιρό κάνει κάποιος αυτή την άσκηση τόσο πιο πολύ ενεργοποιούνται τα τσάκρα του και παραμένουν ενεργοποιημένα.

Πριν αρχίσετε τις περιστροφές συμβουλευτείτε τη διαίσθησή σας, για να δείτε αν υπάρχουν λόγοι υγείας που δεν επιτρέπουν την άσκηση αυτή. Ξεκινήστε αργά και προχωρήστε σταδιακά π.χ. 3-5 περιστροφές τη φορά. Κρατήστε το δεξί σας αντίχειρα στο επίπεδο των ματιών και περιστραφείτε με την κατεύθυνση των δεικτών του ρολογιού, κοιτάζοντας συνεχώς τον αντίχειρά σας. 

Όταν σταματήσετε, ενώστε τις παλάμες σας και σταθείτε με τα πόδια στην ίδια ευθεία με τους ώμους. Κλείστε τα μάτια σας και προσπαθήστε να διατηρήσετε την αίσθηση της περιστροφής για λίγο περισσότερο χρόνο.

Φτάστε τις περιστροφές, μέχρι να φτάσετε τις 33 περιστροφές τη φορά. Μπορούμε να δούμε ότι το ανθρώπινο υποσυνείδητο έλκεται από τα οφέλη της περιστροφής, καθώς βλέπουμε τα παιδιά να παίζουν ή να απολαμβάνουν το λούνα παρκ. 

Αυτή την τεχνική τη βλέπουμε στις θιβετιανές τελετές αναζωογόνησης και στους διαλογισμούς των Σούφι. Καθώς αυξάνεται η ζωτική ενέργεια μέσα από τα κύρια τσάκρα, η δόνηση του ατόμου ανεβαίνει.

6. Ανάγνωση πνευματικών βιβλίων
Αυτή η άσκηση θα διευρύνει τη συνείδηση, πράγμα που βρίσκεται μέσα στους πνευματικούς μας στόχους. Εστιάζει την προσοχή στα πιο σημαντικά θέματα του Πνεύματος και την απομακρύνει από τα τετριμμένα εγκόσμια. Μπορεί να δώσει το ερέθισμα να ακολουθήσει κάποιος το Πνευματικό Μονοπάτι, που καθορίστηκε πριν την ενσάρκωση. Όσο πιο πολλή πληροφόρηση υπάρχει γύρω από τα πνευματικά ζητήματα, τόσο μικρότερη είναι η πιθανότητα να μπει ο φόβος στην ψυχή του ανθρώπου.

7. Διατροφή
Η αυστηρή χορτοφαγία θα είναι βασική προϋπόθεση για την είσοδο στη Νέα Εποχή. Όταν η Γη βρίσκεται σε ένα ανώτερο επίπεδο δε θα σφάζονται αθώα ζώα για το κρέας τους και αυτά δε θα φοβούνται τους ανθρώπους. Θα υπάρξουν πάλι καλές σχέσεις, αρμονία και επικοινωνία ανάμεσα στα ζώα και τους ανθρώπους.

Υπάρχει βαρύ καρμικό φορτίο στους ανθρώπους που εκτρέφουν ζώα για σφαγή και σ’ αυτούς που δουλεύουν στη βιομηχανία συσκευασίας κρέατος. 

Γι’ αυτούς που τρώνε το κρέας, που είναι διαποτισμένο με τον τρόμο και την απόγνωση των ζώων που σφάζονται, το καρμικό φορτίο αντιμετωπίζεται με ασθένειες, αδυναμία, πρόωρο γήρας και πρόωρο θάνατο (ο θάνατος έρχεται πιο νωρίς απ’ ότι αν δεν έτρωγαν κρέας).

Όπως μας δίδαξε ο Ιλαρίων, το ήπαρ έχει τη δυνατότητα να ανακυκλώνει όλες τις πρωτεΐνες του σώματος, όταν αυτή η λειτουργία αποκατασταθεί μετά τη διακοπή της κατανάλωσης μεγάλων ποσοτήτων πρωτεϊνών. 

Για τον μέσο άνθρωπο των βιομηχανικών χωρών του κόσμου, που καταναλώνει πολύ κρέας, χρειάζεται μια μεταβατική περίοδος 12 ή 18 μηνών, πριν υιοθετηθεί μια αυστηρά χορτοφαγική δίαιτα. Όταν απεξαρτηθεί κάποιος από όλες τις πηγές κρέατος, η ημερήσια κατανάλωση πρωτεϊνών που είναι απαραίτητη στον οργανισμό αντιστοιχεί σε 6-8 φιστίκια την ημέρα και μπορεί να προέρχεται μόνο από φυτικές τροφές.

Οι παραγωγοί και επεξεργαστές κρέατος παραπλανούν τον κόσμο λέγοντας ότι το σώμα χρειάζεται μεγάλες ποσότητες ζωικών πρωτεϊνών, αλλά αυτό είναι ένα ψέμα που οφείλεται στην πλεονεξία τους. Oι δεκάδες εκατομμύρια βραχμάνοι στην Ινδία είναι εξ ολοκλήρου χορτοφάγοι και είναι δυνατοί και υγιείς, όπως και οι άνθρωποι σε άλλες κοινωνίες. Τα δυνατότερα ζώα στη Γη τρώνε μόνο χόρτο, φύλλα, βλαστούς και σπόρους, ενώ η φυσιολογία και ανατομία τους διαφέρει ελάχιστα από αυτή των ανθρώπων. 

Αυτά τα ζώα είναι μεταξύ άλλων το βουβάλι, ο τάρανδος, το άλογο, ο ταύρος και ο ελέφαντας. Όταν οι άνθρωποι γίνουν αυστηρά χορτοφάγοι θα έχουν καλύτερη υγεία, ζωτικότητα, δύναμη, μακροζωία, καλύτερο κάρμα και υψηλότερη δόνηση.

Η νηστεία επί 2-3 μέρες κάθε λίγους μήνες συνιστάται για την απομάκρυνση των συσσωρευμένων τοξινών μέσω του λεμφικού συστήματος. Νηστεία βασισμένη στους χυμούς φρούτων συνιστάται γι’ αυτούς που δεν έχουν νηστέψει πολύ στη ζωή τους. Η ανάγκη για νερό αυξάνεται, καθώς αυξάνεται η δόνησή σας. Καλό είναι να αποφεύγετε τον καφέ, το ξίδι, τη λευκή ζάχαρη και τα τηγανισμένα φαγητά.

Όταν μπείτε στη 4η διάσταση, οι διατροφικές ανάγκες θα αλλάξουν και οι άνθρωποι θα αλλάξουν από χορτοφάγοι σε φρουτοφάγοι, δηλ. θα χρειάζονται μόνο χυμούς φρούτων, και στο τέλος θα παίρνουν ενέργεια μόνο από τον Ήλιο (από τον Ηλιακό Λόγο).

8. Δώρα από το φυτικό βασίλειο
Α) Αγριολούλουδα
Gerardia απελευθερώνει το αστρικό σώμα από το φόβο, την ανησυχία και το άγχος.

Aster βοηθά στην προσαρμογή σε υψηλότερες συχνότητες και στη μετάβση στην επόμενη διάσταση

Ox-eyed daisy βοηθά στο άνοιγμα του τσάκρα της σοφίας στην κορυφή του κεφαλιού, για να επιτρέψει την απευθείας γνώση της αλήθειας.

Black –eyed Susan μπορεί να ανοίξει το τσάκρα της καρδιάς σε απίστευτα μεγάλο βαθμό για να εκφράσει τη Χριστική Αγάπη

Β) Ανθοϊάματα
Βο Ενεργοποιεί το τσάκρα κορυφής και τη διαδικασία φώτισης και καθαρίζει τα τσάκρα

Rosemary Ενεργοποιεί το τρίτο μάτι και το τσάκρα κορυφής και προάγει μία κατάσταση εσωτερικής ηρεμίας και έκστασης

Sunflower Ενεργοποιεί την Κουνταλίνι, ανοίγει τα κύρια τσάκρα και εξισορροπεί το γιν και το γιανγκ μέσα τους.

Lotus Ισχυρότατο, ευθυγραμμίζει όλα τα τσάκρα, τους μεσημβρινούς και τα ενεργειακά σώματα και ανοίγει το τσάκρα κορυφής.

9. Γέλιο
Συνεχίστε να γελάτε κατά τη διάρκεια των αλλαγών και των αναστατώσεων. Το γέλιο δεν είναι μόνο καλό φάρμακο για το σώμα αλλά και ένα αντίδοτο για το φόβο και ένα εξαιρετικό αντικαταθλιπτικό. Ανεβάζει προσωρινά τη δόνηση, κάτι που με την πάροδο του χρόνου μπορεί να γίνει μόνιμα. Φέρτε πιο πολύ χιούμορ και πιο πολύ γέλιο στη ζωή σας. Όλοι οι μύστες και οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι της Πνευματικής Ιεραρχίας έχουν πολύ ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ, η οποία προέρχεται από το γεγονός ότι βρίσκονται μόνιμα στη συχνότητα της χαράς.

10. Σωματική άσκηση
Η άσκηση πρέπει να ταιριάζει με τη φυσική κατάσταση του ατόμου και να γίνεται τακτικά και με συνέπεια. Δεν είναι μόνο καλή για το φυσικό σώμα, αλλά μπορεί να κατευνάσει το Συναισθηματικό Σώμα και να ανεβάσει τη δόνηση του Νοητικού Σώματος, επειδή βελτιώνει τη διάθεση. 

Ένα στοιχείο που δεν είναι γνωστό στην επιστήμη της τρίτης διάστασης είναι ότι ο γρηγορότερος ρυθμός αναπνοής φέρνει το αιθερικό ανάλογο του αέρα στους πνεύμονες του Αιθερικού Σώματος, που είναι το πρότυπο με βάση το οποίο διαμορφώνεται το φυσικό σώμα. Το αιθερικό ανάλογο του αέρα περιέχει τη ζωτική ενέργεια που λέγεται πράνα. Η αυξημένη πρόσληψη πράνα στο αιθερικό σώμα αυξάνει τη ζωτικότητα και την αντοχή. Όταν υπάρχει μεγαλύτερη ροή ζωτικής ενέργειας μέσα από τα τσάκρα και τους μεσημβρινούς, η δόνηση γίνεται υψηλότερη.

11. Ενεργειακές θεραπείες και συμπληρωματικές θεραπείες
Ένα συνεπές πρόγραμμα ενεργειακών και συμπληρωματικών θεραπειών πρέπει να θεωρηθεί ως ένας σπουδαίος παράγοντας για τη μετάβαση στην εποχή του Υδροχόου. Αν τα τσάκρα και οι μεσημβρινοί τους δε λειτουργούν κανονικά, οι άνθρωποι μπορούν να δουν μεγάλα οφέλη από αυτές τις θεραπείες.

Μερικά παραδείγματα είναι : γιόγκα, μασάζ, ρέικι, Τάι-Τσι, θεραπείες μεσημβρινών, όπως η ρεφλεξολογία και ο βελονισμός.

12. Μουσική
Όταν η μουσική χρησιμοποιείται με το σωστό τρόπο μπορεί να ανεβάσει προσωρινά τη δόνηση. Πρέπει όμως κάποιος να χρησιμοποιήσει την ικανότητα του για διάκριση και να διαλέξει μόνο τη μουσική που θρέφει την ψυχή και κάνει κάποιον να αισθάνεται ευτυχισμένος. Πρέπει επίσης να ακούει κάποιος αυτή την καλή μουσική σε τακτική βάση, για να έχει διαρκή αποτελέσματα. Πολλοί συνθέτες εμπνεύστηκαν από Ανώτερες Σφαίρες και έφεραν τα δώρα τους στην ανθρωπότητα. Αυτές οι συνθέσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να πλησιάσουμε τη διαρκή ηρεμία και ειρήνη του πνεύματος.

13. Εξισορρόπηση των τσάκρα
Αυτό είναι επίσης ένα σημαντικό συστατικό του προγράμματος και υπάρχουν πολύ λίγοι άνθρωποι που έχουν όλα τα κύρια τσάκρα τους πλήρως λειτουργικά, ανοιχτά στην ζωτική ενέργεια που προέρχεται από την Πηγή και σε ισορροπία το ένα με το άλλο. Υπάρχουν πολύ λίγοι άνθρωποι που δε χρειάζονται βοήθεια σ’ αυτό τον τομέα.

Γι’ αυτό το σκοπό μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα παρακάτω : οραματισμός, διαλογισμός, ενεργειακές θεραπείες, περιστροφή, ανθοϊάματα και ελιξίρια κρυστάλλων. Η εξισορρόπηση πρέπει να γίνεται από τα κατώτερα στα ανώτερα τσάκρα και πρέπει να προσέχει κάποιος να μην εκβιάσει την αφύπνιση της Κουνταλίνι χωρίς τη βοήθεια δασκάλου. 

Η Κουνταλίνι θα αφυπνιστεί φυσικά στη πορεία. Το άνοιγμα των κύριων τσάκρα ανεβάζει τη δόνηση, πράγμα που επιτρέπει καλύτερη επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό, η οποία με τη σειρά της οδηγεί σε ανύψωση της συνειδητότητας. Αυτά τα στοιχεία εξασφαλίζουν την είσοδο στη Νέα Χρυσή Εποχή της Γης.

Προσφέρω το παραπάνω πρόγραμμα εκ μέρους των Πνευματικών Οδηγών και των Φυλάκων της Ανθρωπότητας, οι οποίοι πιστεύουν ότι έχει μεγάλη σημασία για τη μετάβαση στη Νέα Εποχή η αφύπνιση μεγαλύτερου αριθμού ατόμου και η πορεία του στο Πνευματικό Μονοπάτι. 

Μια μειοψηφία ανθρώπων θα διαχωριστεί από τους υπόλοιπους με μια επώδυνη εμπειρία που θα αφήσει το ανεξίτηλο σημάδι της στη συλλογική συνείδηση και οι Ευεργέτες των ανθρώπων θέλουν να ελαχιστοποιηθεί ο αριθμός των ψυχών που θα αναγκαστούν να επαναλάβουν τους αιώνες των ενσαρκώσεών τους κάπου αλλού στην τρίτη διάσταση.

Η εποχή που έρχεται θα είναι η πιο όμορφη, η πιο αρμονική και φωτισμένη στην ιστορία του Πλανήτη και αυτός είναι σημαντικός λόγος να θέλουμε να μεταβούμε μαζί με τη Γη στην επόμενη διάσταση και να συμμετέχουμε στο πείραμα της ανιδιοτελούς αγάπης για όλη τη Θεϊκή Δημιουργία. Είναι καιρός να επιλέξουμε και μας έχουν ήδη δείξει το δρόμο οι Δάσκαλοι. Σας ενθαρρύνω από μέρους του Δασκάλου που ακτινοβολεί τη Χριστική Αγάπη σε όλη την ανθρωπότητα, σας μιλώ για λογαριασμό του Κουτχούμι.





James Oliver
w.w.w. Kuthumi-hands.com
Mετάφραση: Aλεξάνδρα Χρηστίδου