Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Eξελισσόμενο DNA. Η πυροδότηση των κωδικοποιήσεων και η συνειδητοποίηση της ταυτότητας σας θα γίνουν με εκρηκτικό ρυθμό....!!!!!!!!!

Πριν ενσαρκωθείτε σε σώμα, όλοι σας δεσμευτήκατε να σχεδιάσετε γεγονότα που θα πυροδοτήσουν τους κωδικούς η τα αρχικά σας σχέδια που θα ενεργοποιήσουν τις μνήμες σας.

Μετενσαρκωθήκατε και ξεχάσατε.
Σε όλους σας έχουν πυροδοτηθεί, σε κάποιο βαθμό, οι κωδικοί και τα αρχικά σχέδια που έχετε, γιατί κατανοείτε ότι υπάρχει ένας θείος σκοπός η ένα Θείο Σχέδιο στο οποίο συμμετέχετε.

Η πυροδότηση των κωδικοποιήσεων και η συνειδητοποίηση της ταυτότητας σας θα γίνουν με εκρηκτικό ρυθμό.

Η αιτία γι’ αυτό είναι το εξελισσόμενο DNA.
Όταν θα αποκτήσετε και τις δώδεκα σπείρες DNA, αυτές οι σπείρες θα αρχίσουν να συνδέονται με το σύστημα των δώδεκα τσάρκα. Τα δώδεκα τσάρκα είναι κέντρα δίνης, φορτωμένα με πληροφορίες που εσείς πρέπει να μπορείτε να μεταφράζετε.

Στο ανθρώπινο DNA αρχίζουν Φώτο κωδικοποιημένες ίνες να σχηματίζουν σπείρες. Αυτές οι σπείρες θα εξελιχτούν σε ομάδες των τριών, ώσπου να υπάρξουν δώδεκα αλυσίδες η σπείρες.

Όταν αυτές οι δώδεκα σπείρες η αλυσίδες των πολλών Φώτο-κωδικοποιημένων ινών αρχίσουν να δονούνται μέσα στο σώμα, κάθε σπείρα θα αντιστοιχεί σε ένα τσάκρα. Υπάρχουν πολλά τέτοια τσάρκα και υπάρχουν πολλές πιθανές σπείρες που μπορούν να σχηματιστούν.

Αυτή τη στιγμή, ο κοινός παρονομαστής σχετικά με τον αριθμό ελίκων και τσάκρα που μπορεί να χειριστεί η ανθρώπινη συνείδηση, χωρίς να καταστραφεί, είναι δώδεκα. Γι’ αυτό τώρα έχουμε να κάνουμε με την εξέλιξη δώδεκα ελίκων που θα συνδεθούν με δώδεκα τσάκρα – όπως αναφέραμε πιο πάνω, επτά τσάκρα είναι μέσα στο σώμα και πέντε είναι έξω από αυτό.
Τα επτά τσάκρα μέσα στο σώμα δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να δουλευτούν, μιας και αν επιτρέψετε στον εαυτό σας να αισθανθεί, μπορείτε να τα νιώσετε και να τα ακουμπήσετε όλα σε σωματικό επίπεδο.

Τα πρώτα τρία είναι τα τσάκρα της επιβίωσης, της σεξουαλικότητας και της αισθητηριακής αντίληψης.

Το τέταρτο τσάκρα είναι της καρδιάς – το κέντρο της συμπόνιας και της σύνδεσης με τα πάντα.

Το πέμτο είναι το τσάκρα του λαιμού, που σχετίζεται με τον λόγο.

Το έκτο είναι το τρίτο μάτι, η όραση.

Το έβδομο είναι το τσάκρα της κορυφής, που ανοίγει στη γνώση πως η ταυτότητα μας πάει πολύ πέρα από την υλική μας υπόσταση.

Όταν φτάσετε στα πέντε που βρίσκονται εκτός σώματος, χρειάζεται κανείς να βρει νέους τρόπους για να βγάλει άκρη σχετικά με το τι γίνεται με ένα πράγμα για το οποίο δεν είσαστε καν σίγουροι ότι υπάρχει.

Το όγδοο τσάκρα βρίσκεται μέσα στο επίπεδο όπου ενεργείτε. Αιωρείται περίπου τριάντα η και περισσότερους πόντους πάνω από το κεφάλι σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι κρατούν το όγδοο τσάκρα κοντά στα φυσικά τους σώματα.

Το ένατο τσάκρα βρίσκεται επίσης κοντά, σε απόσταση περίπου ενός μέτρου από το σώμα. Αφού σχηματιστούν εννέα σπείρες, αυτό το τσάκρα θα μετακινηθεί πιο έξω, στην ατμόσφαιρα της Γης, για να γίνει περισσότερο ένα τσάκρα της Γης συνδεδεμένο με το γήινο δικτύωμα. Είναι ένας σύνδεσμος.

Το δέκατο, ενδέκατο και δωδέκατο τσάκρα είναι πολύ πιο έξω. Το δέκατο τσάκρα, αφού ευθυγραμμιστεί και συνδεθεί, θα βρίσκεται μέσα στο ηλιακό σας σύστημα.

Το ενδέκατο θα κινηθεί έξω στο γαλαξιακό σας σύστημα, και το δωδέκατο θα βρίσκεται και θα αγκυροβοληθεί κάπου στο σύμπαν.

Θα λαμβάνετε πληροφορίες από αυτά τα προσωπικά κέντρα, διότι είναι επίσης και συλλογικά κέντρα, ακριβώς όπως και τα άλλα προσωπικά σας κέντρα είναι συλλογικά κέντρα. Καθώς μαθαίνετε να μεταφράζετε τις εμπειρίες των τσάκρα, θα ανακαλύψετε πως η ζωή δεν είναι πλέον η ίδια.

Η ενεργοποίηση των δώδεκα κλώνων του DNA συμπίπτει με την ενεργοποίηση, τον στροβιλισμό, την κίνηση και το άνοιγμα των δώδεκα κέντρων πληροφοριών, τα δώδεκα τσάκρα η οι δώδεκα αιθερικοί ενεργειακοί δίσκοι.

Αυτή είναι η αρχή της σύνδεσης του στροβιλισμού του δώδεκα.
Όταν γίνεται αυτή η ενεργειακή ευθυγράμμιση, έλκει και φέρνει ενέργεια στα δώδεκα ουράνια σώματα του ηλιακού σας συστήματος. Μετά, αυτά τα σώματα αρχίζουν να τροφοδοτούν αυτή την ενέργεια πίσω στη Γη. Αυτά ενεργοποιούνται ελευθερώνοντας αυτό που κρατούν, για να μπορέσει η Γη να ζωντανέψει βιογενετικά.

Μέσα από τον στροβιλισμό δώδεκα κέντρων, θα υπάρξει ένα χάος νέας συνειδητότητας, γιατί, όταν αυτά τα δώδεκα ενεργειακά κέντρα- ειδικά τα πέντε εξωτερικά – αρχίσουν να επανασυνδέονται με τον πλανήτη, θα υπάρξει ένας απίστευτος χείμαρρος ενέργειας.

Ο σχηματισμός των δώδεκα ελίκων δεν σημαίνει ότι ως είδος θα γίνετε πλήρως πληροφορημένοι.

Σημαίνει ότι για να εκτοξευτεί το ανθρώπινο είδος σε μια ανώτερη συνειδητότητα, υπάρχει μια μέγιστη και μια ελάχιστη μετάλλαξη που πρέπει να συντελεστεί, ώστε να δημιουργηθεί ένα καινούργιο επίπεδο λειτουργικότητας.

Αυτή η μετάλλαξη θα επιφέρει ένα νέο δονητικό επίπεδο, το οποίο θα επηρεάσει τον καθένα με το δικό του τρόπο.

Η διαδικασία θα μπορούσε να συγκριθεί με τη γέννηση ενός καινούργιου Ήλιου στην ατμόσφαιρα σας.

Αυτές οι δώδεκα σπείρες σίγουρα δεν εμπεριέχουν όλες τις πληροφορίες μέσα στις Φώτο-κωδικοποιημένες ίνες. Ωστόσο, ο σχηματισμός των δώδεκα ελίκων θα είναι υπεραρκετός για να σας δώσει, ως είδος, μια πολύ ευρύτερη εικόνα του ποιοι είστε.

Ως μέλη της Οικογένειας του Φωτός, ξέρετε ποιοι είστε. Οι άνθρωποι είναι που δεν ξέρουν ποιοι είναι. Μιας και είστε μεταμφιεσμένοι ως άνθρωποι, ενίοτε πείθετε τον εαυτό σας να πιστέψετε ότι ούτε εσείς γνωρίζετε ποιοι είστε. Στο αιώνιο κομμάτι του εαυτού σας ξέρετε ότι είστε μέλη της Οικογένειας του Φωτός. 

Πληροφορίες από ανώτερη επικοινωνία με τον Kryon.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου