Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

7 συναισθήματα που (αν τα νιώθεις ) επιβεβαιώνουν ότι είσαι σε μία δυνατή σχέση....!!!!!!!

               
Να πως μπορείς να καταλάβεις ότι είσαι με τον σωστό άνθρωπο για σένα

Δεν υπάρχει ιδανική συνταγή για την τέλεια σχέση, ούτε μα λίστα με πράγματα που πρέπει και που δεν πρέπει να κάνεις, αλλά αν ο φίλος σου σε κάνει να νιώθεις τα παρακάτω, τότε σίγουρα είστε σε καλό δρόμο.

1. Σε κάνει να νιώθεις χαρούμενη.
Σίγουρα, σε μια σχέση, υπάρχουν και άσχημες στιγμές.Αν αυτές δεν υπερτερούν και δεν επισκιάζουν τις καλές, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

2. Σε κάνει να “ανησυχείς”
Όχι γενικά, αλλά μην τον χάσεις. Δεν εννοούμε να νιώθεις φοβερές ανασφάλειες, αλλά βλέπεις, το να θεωρείς δεδομένο το φίλο σου, αργά ή γρήγορα θα σε κάνει να βαρεθείς.

3. Να σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφη
Όταν ο άλλος ξέρει να σε κάνει να νιώθεις όμορφα τόσο με τον εαυτό σου όσο και με τη σχέση σας, σημαίνει ότι αξίζει που είσαι μαζί του. Προσοχή όμως στα υπερβολικά κοπλιμέντα.

4. Σε σέβεται
Αυτό συμπεριλαμβάνει να δέχεται τις απόψεις, τις αρχές και τις αξίες του. Και κυρίως, να μη προσπαθεί να τις αλλάξει επειδή απλώς αποκλίνουν από τις δικές του.

5. Σε κάνει να νιώθεις πραγματικά άνετα
Μία σχέση δεν μπορεί να έιναι υγιής αν όταν είσαι μέσα σε αυτή διστάζεις να δείξεις όλες σου τις πτυχές μήπως σε παρεξηγήσει ή αλλάξει η γνώμη του για σένα, αλλά όταν είσαι αληθινά άνετη μαζί του χωρίς να προσποιείσαι ή να κρύβεσαι.

6. Να αισθάνεσαι ότι σε αγαπάει αληθινά
Και όχι επειδή στο λέει κάθε μέρα, αλλά επειδή το βλέπεις και το νιώθεις από τον τρόπο που σου συμπεριφέρεται.

7. Να θυμώνεις
Καμιά φορά, όχι συνέχεια. Όπως είπαμε και παραπάνω, μια σχέση έχει και τις καλές και τις κακές της στιγμές. Αυτό που μετράει είναι να θυμώνεις επειδή πραγματικά νοιάζεσαι και θέλεις να διορθώσεις όποια τυχόν προβλήματα θέλεις, όχι για να του τραβήξεις την προσοχή ή από συνήθεια. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου