Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Αφθονία - "Ματιές στη 5η διάσταση"....!!!!!!

Λίγα λόγια για την αφθονία από το βιβλίο του Steve Rother "Ματιές στη 5η διάσταση" εκδ.Κρύων

(*Mε την λέξη Παιχνίδι ο Steve Rother εννοεί την ζωή στην δυαδικότητα,στην Γη)

Αφθονία : περισσότερο από το ελάχιστο απαραίτητο
Ο ορισμός που δίνουμε στην αφθονία είναι απλώς μία υπερχείλιση ενέργειας σε ένα οποιοδήποτε δεδομένο τομέα.......Ως αφθονία ορίζεται το να δημιουργείς περισσότερα από το ελάχιστο απαραίτητο.

Αυτό δεν σημαίνει απληστία,γιατί η αφθονία υπάρχει μόνο όταν είναι παρούσα μια ροή ενέργειας.Η απληστία σταματά την φυσική ροή της ενέργειας.Παρακαλούμε κατανοήστε πως η πνευματικότητα δεν μετριέται με την αφθονία.Στις χαμηλότερες δονήσεις του Παιχνιδιού* σας (3η διασταση) πιστεύατε πως ο υλισμός ήταν το αντίθετο της πνευματικότητας..........

Κατανοήστε,παρακαλούμε,ότι στις χαμηλότερες δονήσεις (3η διάσταση) αυτό ήταν αλήθεια.Τώρα που έχετε προχωρήσει στην 5η διάσταση,αυτές οι ιδιότητες έχουν αλλάξει. Το να ακολουθεί κανείς ένα τρόπο ζωής με αφθονία είναι μεταδοτικό. Όταν όλοι επηρεαστούν,θα έχετε δημιουργήσει την Εστία ή τον παράδεισο επί της γης.Δεν υπάρχει μέρος με μεγαλύτερη αφθονία από την Εστία.

Κρατώντας το σκορ με το κάρμα
Ο τρόπος με τον οποίο καταστρώσατε το Παιχνίδι* περιλαμβάνει ένα μέσο ανταλλαγής...........Αυτό που σήμερα γνωρίζετε ως κάρμα. Όλα τα γεγονότα έχουν μια επίδραση στο συνολικό κάρμα.είτε προσθέτοντας είτε αφαιρώντας από αυτό.Το κάρμα είναι ένα σύστημα αυτορύθμισης το οποίο χρησιμοποιήθηκε σε πολλά επίπεδα. 

Από την στιγμή που εισήλθατε στα υψηλότερα δονητικά επίπεδα ύπαρξης,το σύστημα καταγραφής των αποτελεσμάτων σας (κάρμα) χρειαζόταν προσαρμογή.............Τώρα κατά πάσα πιθανότητα το αποκαλείται αίτιο και αιτιατό.Η διαφορά με το "παλιό κάρμα" είναι ότι τώρα η αντίδραση είναι πολύ γρηγορότερη.Δεν απαιτούνται πλέον ολόκληρες ζωές για να φθάσετε πρόσωπο με πρόσωπο με τα αποτελέσματα των πράξεων σας.Τώρα που βλέπετε την αντίδραση πολύ γρηγορότερα θα μάθετε περισσότερα για αυτό το σύστημα και για το πως να το χρησιμοποιείται προς όφελός σας .............

Κρατώντας το σκορ με τα χρήματα
Αυτό που έχετε ονομάσει χρήματα δεν είναι ενέργεια.Είναι απλώς μια αντανάκλαση ενέργειας και αυτό είναι το κλειδί. Παρ'όλο που τα χρήματα αντανακλούν με ακρίβεια την ενέργεια σας,είναι δυνατό να χειραγωγήσετε την αντανάκλαση,ενώ δεν είναι δυνατό να εκτρέψετε την ενέργεια. 

Η ενέργεια πάντοτε ταξιδεύει με κυκλική κίνηση ,αλλά η αντανάκλαση δεν είναι υποχρεωμένη να ταξιδεύει αναγκαστικά κατά τον ίδιο τρόπο και επομένως υπάρχει η δυνατότητα εναλλακτικών.

Παρακαλούμε μην χρησιμοποιήσετε την σχέση σας με τα χρήματα ως μέτρο για την πρόοδο σας ως άνθρωποι.Είναι η στάση σας ή τα συστήματα πεποιθήσεων σας,σε σχέση με τα χρήματα που επηρεάζουν την ροή των χρημάτων μέσα στην ζωή σας. Όταν είστε αληθινά ανοικτοί για να δεχθείτε,τα χρήματα (ενέργεια) θα αρχίσουν να ρέουν ανεμπόδιστα.

Στις υψηλότερες δονήσεις του νέου Πλανήτη Γη ,μπαίνοντας στο πάθος και στην χαρά σας αυτόματα θα προσελκύσετε την αφθονία προς το μέρος σας....................Ενθυμηθείτε πως η Νέα Ενέργεια είναι εδώ και το μόνο που χρειάζεται είναι να μάθετε να την αντανακλάτε στον μέγιστο και ύψιστο βαθμό,προκειμένου να βιώσετε πλήρως την αφθονία των χρημάτων.

Δημιουργώντας την Εστία - Βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής σας
Σας λέμε εδώ πως ο μόνος τρόπος να δημιουργήσετε τον Παράδεισο επί της Γης είναι να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας. Η ποιότητα ζωής σας όταν είστε στην Εστία είναι του ύψιστου επιπέδου...............Η βελτίωση της δικής σας ποιότητας ζωής ,ακόμα και σε μικρά πράγματα,βοηθά να δημιουργήσετε την Εστία ,γιατί σας στηρίζει ώστε να είστε η πληρέστερη έκφραση πάθους που μπορείτε να είστε.

Μάθετε την τέχνη της αποδοχής με χάρη και επιτρέψτε στην αφθονία που σας ανήκει να έρθει να σας βρει χωρίς προσπάθεια.Αναθέστε στον εαυτό σας την αποστολή να κάνετε κάτι για να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας.Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αισθανθεί την ικανοποίηση και τον ενθουσιασμό από τις δημιουργίες σας και τις βελτιώσεις.

Η νοοτροπία σας να αντιστέκεστε στην αποδοχή των ωραιότερων πραγμάτων στη ζωή σχετίζεται άμεσα με την πεποίθησή σας για την στέρηση.Αρχίστε από εκεί που είστε αυτή την στιγμή και κάθε μέρα βρείτε ένα τρόπο να κάνετε κάτι για να βελτιώνετε την ποιότητα ζωής σας. 

Μπορεί αυτό να είναι η αλλαγή διάταξης των επίπλων στο σπίτι σας,ή το πλύσιμο του αυτοκινήτου σας.Μπορεί να είναι η μετακόμιση σε ένα ωραιότερο σπίτι ,ή η αγορά ενός νέου αυτοκινήτου. Άσχετα από το που θα εστιάσετε ,αν αρχίσετε από εκεί ακριβώς που βρίσκεστε αυτή την στιγμή και προχωρήσετε η ενέργεια θα μπει σε κίνηση.

Κατανοήστε πως η ποιότητα της ζωής είναι εκείνη που αντιπροσωπεύει την ενέργεια και όχι αυτό το οποίο ονομάζεται "χρήματα",γιατί τα χρήματα είναι απλώς μια αντανάκλαση της δικής σας ενέργειας.

Οι πέντε παραδόσεις της αφθονίας
Ακολουθούν πέντε απλές προτάσεις που σας προσφέρουμε για να ζείτε σε αφθονία.Κάνοντας αυτές τις πέντε απλές ιδέες προσωπικές σας συνήθειες θα υιοθετήσετε μια παράδοση αφθονίας.

1. Κεντράρετε τη ενέργειά σας
2.Δημιουργήστε ένα κενό-ο νόμος του Μέρλιν
3.Βεβαιωθείτε ότι όλες οι πράξεις σας είναι σύμφωνες με την Συμπαντική Ενέργεια 
4.Υιοθετήστε την νοοτροπία της αφθονίας
5.Εξασκείστε την τέχνη της αποδοχής με χάρη

Πρώτη παράδοση : Kεντράρετε την ενέργεια σας.
Η ικανότητα να κεντράρετε την δική σας ενέργεια έρχεται πρώτη. Αυτή είναι η τέχνη του να τοποθετείτε πρώτο τον εαυτό σας,πράγμα το οποίο ακολουθεί την φυσική ροή της ενέργειας στο Σύμπαν.Το κεντράρισμα της δική σας ενέργειας είναι ένα σπουδαίο μάθημα που επηρεάζει πολλούς τομείς της ζωής σας. 

Αυτό εύκολα συγχέεται με το να είναι κάποιος εγωιστής, όμως σας λέμε πως υπάρχει μεγάλη διαφορά.Κάποιος που δρα εγωιστικά τοποθετεί τον εαυτό του πρώτο στην ροή της ενέργειας και αποκόπτει όλους τους άλλους.Εκείνοι που κεντράρουν την ενέργεια τους πρώτο στην ροή της ενέργειας ώστε να έχουν περισσότερη,με την οποία κάνουν την εργασία τους.

Οι περισσότεροι από εσάς έχετε μπερδευτεί με αυτή την έννοια,όμως είναι εξαιρετικής σημασίας για την δημιουργία της αφθονίας. Όταν ξεκινάτε οποιαδήποτε δημιουργία,το αρχικό σημείο όπου τοποθετείτε την ενέργεια σας καθορίζει την οπτική από την οποία θα ιδωθεί αυτή η δημιουργία.

Όταν αποτυγχάνετε να τοποθετήσετε τον εαυτό σας πρώτο στην ροή της ενέργειας,η δημιουργία επηρεάζεται ευθύς εξ αρχής………..Ένα άτομο μπορεί να βοηθήσει ένα άλλο,μόνο εάν έχει πρώτα φροντίσει τον εαυτό του.Δεν μπορείς να βοηθήσεις έναν άλλο εάν το δικό σου ποτήρι είναι άδειο.

Σας ζητάμε να μην το εκλάβετε σαν να σημαίνει πως δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για άλλους ή να δώσετε σε άλλους,δεν λέμε αυτό. Σας λέμε ότι στις υψηλότερες δονήσεις του Νέου Πλανήτη Γη,η θυσία δεν φέρνει τα ίδια αποτελέσματα όπως στις χαμηλότερες δονήσεις.

Στην νέα Γη όταν ένα δώρο δίνεται με θυσία,αυτό το δώρο μεταφέρει μια ενεργειακή ίνα η οποία αντανακλά το βάρος αυτής της θυσίας. Επομένως τα δώρα θα πρέπει να προσφέρονται μόνο ελεύθερα,χωρίς όρους και θυσίες. Από μια τέτοια κατάσταση ωφελούνται τόσο ο δωρητής όσο και ο αποδέκτης.Τολμήστε να τοποθετήσετε τον εαυτό σας πρώτο και μετά παρακολουθήστε τις εξελίξεις,καθώς ετοιμάζεστε να βιώσετε την αληθινή αφθονία.

Στον τομέα της αφθονίας,η αρχή αυτή απαιτεί να πληρώνετε πρώτα τον εαυτό σας.θυμηθείτε παρακαλούμε πως η δράση της αφθονίας είναι να βιώνετε περισσότερα απ το ελάχιστο που χρειάζεστε.Κάντε κάτι για τον εαυτό σας κάθε φορά που παίρνετε κάποιο εισόδημα.Βάλτε το στην άκρη για εσάς η ξοδέψτε το για τον εαυτό σας με κάποιο τρόπο.

Η ικανότητα σας να μεταχειρίζεστε καλά τον εαυτό σας μπορεί να καθορίσει τον βαθμό στον οποίο μπορείτε να υιοθετήσετε τις παραδόσεις της αφθονίας.

Δεύτερη παράδοση : Δημιουργήστε ένα κενό - ο νόμος του Μέρλιν.
Δημιουργήστε ένα κενό το οποίο θα προσελκύσει μέσα του την αφθονία.Κενό δημιουργείτε την στιγμή που μοιράζεστε.Η ενέργεια είναι απλώς ενέργεια όταν βρίσκεται σε κίνηση.Δημιουργήστε ένα χώρο για να εισρεύσει η ενέργεια και οι νόμοι της συμπαντικής ενέργειας θα κληθούν σε δράση. Όταν δημιουργείτε ένα κενό,η συμπαντική ενέργεια αυτόματα το γεμίζει. Το είδος του κενού που δημιουργείται θα καθορίσει την ίδια την δημιουργία. Υπάρχουν δυο βασικά είδη κενού που μπορούν να χρησιμοποιηθούν  :

Αιθέριο κενό - Δεκαπλάσια ανταπόδοση
Η προσφορά ενός δώρου οποιουδήποτε είδους δημιουργεί ένα κενό στο αιθερικό πεδίο του χρόνου και του χώρου.Το κενό αυτού του είδους θα ενισχυθεί καθώς επιστρέφετε σε εσάς. Αυτή είναι η βάση της διαδικασίας του δεκαπλασιασμού. Όταν δίνετε ένα δώρο από την καρδιά σας,αυτό επιστρέφετε σε εσάς στο δεκαπλάσιο.

Όταν δίνετε ελεύθερα χωρίς όρους,καθαρίζεται ένας αιθέριος χώρος ώστε να επιστραφούν περισσότερα του ιδίου τύπου σε εσάς. Παρακαλούμε θυμηθείτε πως τα χρήματα είναι απλώς μια αντανάκλαση της ενέργειας και όχι μια μορφή ενέργειας. Επομένως τα χρηματικά δώρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν καλύτερα όταν είναι στην πραγματικότητα δώρα αφθονίας. 

Όταν γιορτάζετε την αφθονία σας με το να την μοιράζεστε,δημιουργείτε ένα κενό για να σας έρθουν περισσότερα. Αυτή είναι η βάση αυτού που ονομάσατε δεκάτη. Δίνοντας σε κάτι το οποίο πιστεύετε ότι θα βοηθήσει στο ύψιστο καλό μπορεί να δημιουργηθεί ένα κενό στη δική σας ζωή για να εισρεύσει η ενέργεια.

Εφόσον το κενό δημιουργείται στο αιθερικό επίπεδο,δεν υπάρχει όριο στην ποσότητα της ενέργειας που επιστρέφεται για να γεμίσει το κενό. Τα δώρα που δίνονται χωρίς όρους θα φέρουν δεκαπλάσια ανταπόδοση ή και περισσότερη.Αν υπάρχουν όροι στο δώρο η αν προκαλεί οποιαδήποτε ενεργειακή εξάντληση,όπως αυτή της θυσίας που αναφέρθηκε παραπάνω,η ανταπόδοση θα είναι μικρότερη.

Μοιραστείτε με τους γύρω σας,ή βοηθήστε τους σε ένα σκοπό τον οποίο νιώθετε σημαντικό.Προσέξτε να μην κάνετε με την υποστήριξη σας τους άλλους να πιστεύουν ότι έχουν κάποια έλλειψη.

Αν μοιράζεστε με κάποιο άτομο,καταστήστε το υπεύθυνο να πάρει την ενέργεια και να δημιουργήσει το δικό του κενό και την δική του ροή. Αν το δώρο που δίνετε προκαλεί οποιαδήποτε εξάρτηση στον παραλήπτη,η ανταπόδοση της ενέργειας θα μειωθεί.

Υλικό κενό - Ανταπόδοση ένα προς ένα
Υπάρχουν πολλoί τρόποι για να δημιουργήσετε αποτελεσματικά ένα κενό.Ένα φυσικό κενό μπορεί να ξεκινήσει με την δημιουργία ενός υλικού χώρου.

Αν θέλετε να υλοποιήσετε περισσότερα ρούχα,αρχίστε δημιουργώντας χώρο στην ντουλάπα σας.Αν υλοποιείτε ένα καινούριο αυτοκίνητο,καθαρίστε το γκαράζ σας.Οι πράξεις σας στον υλικό κόσμο μπορούν να δημιουργήσουν ένα κενό που,το οποίο θα αποφέρει ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Η δημιουργία χώρου στην ζωή σας για να εισέλθουν νέα πράγματα θα λειτουργήσει για να δημιουργήσει αφθονία.Η επιστροφή που έρχεται να αναπληρώσει ένα κενό που δημιουργήθηκε στο υλικό επίπεδο,έχει να κάνει με την συγκεκριμένη δημιουργία που επιδιώκεται.Με άλλα λόγια η ανταπόδοση θα είναι ένα προς ένα.

Ο νόμος του Μέρλιν - ο εξισωτής
Όταν δημιουργείται ένα υλικό κενό,η δημιουργία συνήθως ανταποδίδεται ένα προς ένα.Υπάρχουν ωστόσο πράξεις που μπορούν να αλλάξουν τις ιδιότητες της ανταπόδοσης,αυξάνοντας την επιστροφή που έρχεται προς αναπλήρωση ενός φυσικού κενού.Αυτό επιτυγχάνεται με την πράξη της ίδιας της αφθονίας,εφαρμόζοντας τον νόμο του Μέρλιν.

Την εποχή του Κάμελοτ,ο βασιλιάς Αρθούρος είχε το όνειρο να δημιουργήσει μια χώρα όπου όλοι θα μπορούσαν να ζουν με αρμονία και ενδυνάμωση……αυτό δεν ήταν εύκολο την εποχή του Κάμελοτ, γιατί ο μεσαίωνας ήταν πραγματικά μια σκοτεινή εποχή.Υπήρχαν πολλά εμπόδια.

Ένα από αυτά ήταν το σύστημα πεποιθήσεων των ανθρώπων που χρειαζόταν να αλλάξει προκειμένου να αποδεχθούν την αφθονία στην ζωή τους. Ο Αρθούρος διαπίστωσε πως πολλοί άνθρωποι διατηρούσαν μια πεποίθηση ένδειας η οποία ήταν πολύ δύσκολο να αλλάξει……………..

Η αφθονία δεν είναι κάτι που μπορεί να αποκτηθεί,είναι τρόπος ζωής. Επομένως η αφθονία δεν μπορεί να δοθεί σε κάποιον μπορεί μόνο να δημιουργηθεί μέσα στον ίδιο του τον εαυτό μέσω της έκφρασης της αφθονίας…….

Ο νόμος του Μέρλιν λέει απλώς ,πως η έκφραση της αφθονίας είναι εκείνη που δημιουργεί την αφθονία.

Ξεκινήστε την υπερχείλιση στην πλευρά του «δούναι» και παρατηρήστε την καθώς θα εξαπλώνεται γρήγορα στην πλευρά του «λαβείν».

Αν επιθυμείτε να είναι επιτυχημένες οι επιχειρηματικές σας συναλλαγές,βρείτε τρόπο να δίνετε λίγο παραπάνω σε κάθε συναλλαγή από όσο είχατε συμφωνήσει.

Αφού έχει κλειστεί η συμφωνία και όλα τα μέρη την έχουν δεχθεί,βρείτε τρόπο να δώσετε περισσότερο από όσο συμφωνήσατε αρχικά.

Ο νόμος του Μέρλιν θέτει σε κίνηση μια σειρά γεγονότων που δημιουργούν μια υπερχείλιση ενέργειας……………ο νόμος του Μέρλιν είναι η εξάσκηση της αληθινής αφθονίας, επειδή είναι μια έκφραση πλεονάσματος στην ζωή κάποιου. 

Έτσι παίρνετε την ιδέα της αληθινής αφθονίας και την βάζετε σε δράση στην καθημερινή σας ζωή. Αυτό αυτόματα δημιουργεί ένα κενό το οποίο θα υλοποιήσει το ίδιο πλεόνασμα και την ίδια αφθονία στην δική σας ζωή.

Τρίτη παράδοση : Τιμήστε την συμπαντική ενέργεια
Υπάρχει μια Συμπαντική ενέργεια η οποία διαπερνά τα πάντα.Η ενέργεια αυτή υπάρχει στο απόλυτο κενό. Υπάρχει ακόμα και όταν όλες οι άλλες ενέργειες έχουν απαλειφθεί. Αυτή είναι η ενέργεια της δυναμικής.

Είναι η ενέργεια αυτού που αποκαλείτε Θεό.Ο σκοπός και η κίνηση αυτής της ενέργειας έχει να κάνει με την συνένωση.Αυτή η ενέργεια έχει να κάνει με ένα και μόνο σκοπό :

Η συμπαντική ενέργεια φέρνει ξανά μαζί εκείνα τα οποία είχαν χωριστεί,για να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση της πολικότητας μεσα στην οποία ζείτε.

Στην 5η διάσταση κάθε τι που αντιτίθεται στην Συμπαντική ενέργεια θα συναντήσει αντίσταση και κάθε τι που την στηρίζει θα βρει υποστήριξη.Σε αυτό τον χώρο όπου δεν υπάρχουν άλλες ενέργειες,η συνένωση διευκολύνεται από ένα απλό κανόνα :

Για κάθε δράση υπάρχει υπάρχει μια ίση και αντίθετη αντίδραση.

Για να εφαρμόσετε τις 5 παραδόσεις της αφθονίας στην καθημερινή σας ζωή θα σας βοηθήσει να βλέπετε όλες σας τις πράξεις σε σχέση με την Συμπαντική ενέργεια.Οι πράξεις σας υποστηρίζουν την συνένωση ή τον διαχωρισμό;

Στις υψηλότερες δονήσεις του Νέου Πλανήτη Γη θα δείτε πως ακόμα και οι οργανισμοί σας θα έχουν ανθρώπους να διασφαλίζουν ότι οι δραστηριότητες είναι σύμφωνες με την Συμπαντική ενέργεια.Κάντε αυτό για τον εαυτό σας σε ατομικό επίπεδο και παρακολουθήστε τα αποτελέσματα. 

Τέταρτη παράδοση : Υιοθετήστε την στάση της αφθονίας
Υιοθετήστε μια στάση αφθονίας σε όλα τα πράγματα που κάνετε. Όποτε είναι δυνατόν περιβάλλεται τον εαυτό σας με άλλους οι οποίοι μπορούν να αποτελέσουν υγιή πρότυπα ρόλων για ζωή με αφθονία.

Να φέρεστε καλά στον εαυτό σας, γιατί κάνοντας το ορίζετε την πραγματικότητα σας ως γεμάτη αφθονία.Κατανοήστε πως μπορείτε να έχετε αφθονία επιζητώντας περισσότερα ,ή νιώθοντας ευγνωμοσύνη για όσα ήδη έχετε.Συχνά το να κερδίζετε περισσότερα δεν είναι παρά μια ψευδαίσθηση αφθονίας ,γιατί τότε είναι που τα αποκτήματα σας αρχίζουν να σας εξουσιάζουν.Το να κερδίζετε περισσότερα από μόνο του δεν ισοδυναμεί με την επίτευξη της αφθονίας.

Η αφθονία είναι μια στάση ζωής που μπορεί να επιτευχθεί από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε αυτήν εδώ την στιγμή.Υιοθετήστε την νοοτροπία του να έχετε πάντοτε περισσότερο από όσο σας χρειάζεται και μετά μπορείτε να πάρετε την απόφαση για το πόσο πολλά θα βιώσετε.

Οι ψευδαισθήσεις της πολικότητας σας έχουν κάνει να πιστεύετε πως είστε ξεχωριστοί(διαχωρισμένοι) ο ένας από τον άλλο.Επομένως μια πεποίθηση ένδειας δυσχέραινει την κατανόηση και επομένως και την εμπειρία της αληθινής αφθονίας.Στην βάση της ένδειας βρίσκεται η πεποίθηση πως το μόνο που υπάρχει είναι αυτό που μπορούμε να δούμε.

Είναι το ίδιο αυτό πρόβλημα που έχει εμποδίσει μερικούς από τους επιστήμονες σας να κατανοήσουν ότι η δική τους πρόθεση αλλάζει το αποτέλεσμα των πειραμάτων τους.Η πεποίθηση πως δεν υπάρχει τίποτα έξω από τον εαυτό σας είναι ο περιορισμός που σας κρατάει τόσο σφιχτά δεμένους στην ψευδαίσθηση της ένδειας,που είναι χαρακτηριστική της 3ης διαστασης .

Οι ίδιοι οι οικονομολόγοι σας τώρα αντιλαμβάνονται ότι η έλλειψη είναι μια ψευδαίσθηση. Όταν ο κόσμος έχει αφθονία,τότε ο καθένας έχει μεγαλύτερη αφθονία,γιατί η αφθονία είναι μια ροή που μιμείται την Συμπαντική ενέργεια. 

Φανταστείτε 5 νομίσματα πάνω σε ένα τραπέζι.Η ψευδαίσθηση της έλλειψης σας κάνει να πιστεύετε πως αν πάρετε το ένα νόμισμα για τον εαυτό σας ,θα μείνουν μόνο 4 για τους άλλους ανθρώπους.

Στην πραγματικότητα όταν η ενέργεια είναι σε κίνηση πολλαπλασιάζεται.Επειδή τα χρήματα είναι μόνο μια αντανάκλαση της ενέργειας,αυτά επίσης πολλαπλασιάζονται όταν μπαίνουν σε κίνηση οι οικονομολόγοι του κόσμου σας ξέρουν πως αν υπάρχουν 5 νομίσματα σε κυκλοφορία στο τραπέζι το αποτέλεσμα είναι το ίδιο σαν να υπήρχαν 12 νομίσματα.

Τα υψηλότερα διαστασιακά επίπεδα του Νέου Πλανήτη Γη δεν θα υποστηρίζουν πλέον την πεποίθηση της ένδειας.

Πέμπτη παράδοση : Η τέχνη της Αποδοχής με Χάρη
Τέλος,όταν η αφθονία σας βρει,θα ρέει μόνο στον βαθμό που εσείς της το επιτρέπετε.Αυτό σχετίζεται με την τέχνη της Αποδοχής με Χάρη.Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε αρκετά καλά να δημιουργείτε ροή στέλνοντας έξω την ενέργεια,όμως όταν η ενέργεια επιστρέφει σε εσάς ,είναι δύσκολο να την αποδεχθείτε.

Όσοι είστε αυτό που ονομάζετε τυχεροί είστε συνήθως εξοικειωμένοι με την τέχνη της αποδοχής με χάρη.Αρχίστε μαθαίνοντας να αποδέχεστε κοπλιμέντα και μικρά δώρα με χάρη.Εξασκηθείτε στην αποδοχή με χάρη και έτσι θα επιστρέφετε το δώρο στον δωρητή.Αν δίνετε από την καρδιά και το δώρο σας δεν γίνει αποδεκτό με χάρη,το ίδιο το δώρο υποβιβάζεται.Το αληθινό δώρο ανήκει στον δωρητή. Όταν δεν το αποδέχεστε με χάρη,του στερείτε το δώρο.

Όταν έρχεται κάτι προς το μέρος σας,προκαλέστε τον εαυτό σας να βρει τον κατάλληλο τρόπο ώστε να το αποδεχθείτε με την μεγαλύτερη δυνατή χάρη.Βρείτε τρόπο να ανταποδώσετε το δώρο στον δωρητη ώστε να συμπληρώσετε τον κύκλο της ενέργειας.

Να λαμβάνετε υπόψιν την τέχνη της αποδοχής με χάρη όταν αποδίδετε μια αξία στα αγαθά η τις υπηρεσίες που προσφέρετε προς πώληση.Ο νόμος της ενέργειας λέει πως οι άνθρωποι δεν μπορούν να σας εκτιμήσουν με υψηλότερη αξία από εκείνη που εσείς δίνετε στον εαυτό σας.Τελικά εσείς είστε που καθορίζετε την δική σας αξία.

Εξασκείστε την τέχνη της αποδοχής με χάρη και τολμήστε να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας σε όλους τους τομείς.

Έτσι,σύντομα αποκτάτε την συνήθεια της αφθονίας,και θα ανακαλύψετε πως είναι δυνατόν να αγγίξετε πολύ περισσότερες καρδιές από όσες φανταζόσασταν με την πρόθεση σας να δημιουργήσετε τον Παράδεισο στην γη.

Δεν θυμάστε εύκολα την αληθινή αφθονία όσο φοράτε τα πέπλα* (ψευδαίσθηση ξεχωριστότητας). Αυτά τα πέπλα σας εμποδίζουν να ενθυμηθείτε την Εστία* (Πηγή της δημιουργίας, Θεός, Ανώτερη Διάνοια…),γιατί αν αυτά δεν ήταν στην θέση τους, απλώς θα τα παραμερίζατε και θα επιστρέφατε στην Εστία.

Είμαστε εδώ για να σας υπενθυμίσουμε τις δονήσεις και τις αναμνήσεις της Εστίας.Το πέπλο της λήθης δεν θα σας επιτρέψει να δείτε την Εστία,παρά μόνο για λίγες σύντομες στιγμές.Σε αυτές τις στιγμές σας μιλάμε.

Σας λέμε εδώ,πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη έκφραση αφθονίας,από εκείνη του Ουρανού.Αν προτίθεστε αληθινά να δημιουργήσετε την Εστία στην δική σας μεριά του πέπλου,τότε θα χρειαστεί να ενστερνιστείτε την έννοια της αφθονίας και να την ενσωματώσετε σε κάθε σας δημιουργία.Θυμηθείτε πως καθώς αποδέχεστε την αφθονία σας,αποδέχεστε το κληρονομικό σας δικαίωμα και ενθυμείστε την Εστία.

Με την μέγιστη αγάπη και τον ύψιστο σεβασμό για τους νόμιμους κληρονόμους του θρόνου της αιωνιότητας σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλο με σεβασμό,να φροντίζετε ο ένας τον άλλο και να παίζετε καλά μαζί.

Και έτσι είναι…
Το Γκρουπ




official site Lightworker.com(Steve Rother): http://www.lightworker.com
Η ιστοσελίδα του lightworker.com στα ελληνικά: http://www.lightworker.gr

Ευχαριστώ!
Ευλογίες,Αγάπη και Φως σε όλους!
Καλλιόπη Παπαχατζάκη
http://kalliopi33.weebly.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου