Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2015

Το Μανιφέστο της Αφθονίας - 23η ημέρα....!!!!!!

Εικοστή τρίτη ημέρα
1.Διαβάζουμε το Μανιφέστο της Αφθονίας.

Ø Είμαι ένα ακτινοβόλο, πλάσμα που έλκω την αφθονία. 

Ø Η αφθονία είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου και η φυσική μου κατάσταση. 

Ø Έλκω όλα όσα επιθυμώ στη ζωή μου με ευκολία και χαρά. 

Ø Γνωρίζω πως ο Θεός η υπέρτατη δύναμη με υποστηρίζει συνεχώς. 

Ø Εστιάζω την προσοχή μου και την ενέργειά μου στο να έχω ακριβώς ό,τι θέλω να υλοποιήσω στη ζωή μου. 

Ø Είμαι ανοικτή στη μαγεία του Σύμπαντος που με βοηθάει σε κάθε βήμα της δημιουργίας. Θαύματα συμβαίνουν σε μένα καθημερινά. 

Ø Είμαι βαθιά ευγνώμων για όλες τις εμπειρίες της ζωής μου. Γνωρίζω πως με βοήθησαν να διευρύνω τη σκέψη μου και την αντίληψή μου. 

Ø Τα θετικά μου συναισθήματα μου δείχνουν πως η προσοχή μου βρίσκεται σε τέλεια αρμονία με τις επιθυμίες μου. Είμαι στη διαδικασία υλοποίησης ακριβώς όλων όσων θέλω. 

Ø Περιβάλλω τον εαυτό μου με ανθρώπους που υποστηρίζουν την δημιουργική μου διαδικασία. 

Ø Ευκαιρίες αφθονίας εμφανίζονται συνέχεια σε εμένα. 

Ø Η δημιουργία είναι μια συνεχώς εξελισσόμενη διαδικασία. Πάντα την κάνω σωστά! Πάντα μεγαλώνω και αλλάζω! 

Ø Κάνω μελετημένες κινήσεις που βρίσκονται σε αρμονία με τις επιθυμίες και τα πιστεύω μου. 

Ø Είμαι απόλυτα αξιαγάπητη, προστατευμένη και υπέροχα δυνατή! Είμαι ένα απεριόριστο παιδί του σύμπαντος. 

Ø Το εισόδημά μου διαρκώς αυξάνεται κι εγώ ευημερώ ότι κι αν κάνω. 

Ø Η ζωή μου είναι ένα υπέροχο σεντούκι θησαυρού, γεμάτο υπέροχες εμπειρίες. 

Ø Το μαγνητικό μου σημείο έλξης, είναι πάντα στραμμένο σε όσα επιθυμώ. 

Ø Δίνω την άδεια στον εαυτό μου να κερδίσει άφθονα χρήματα. 

Ø Πληρώνω με άνεση και ευκολία όλους τους λογαριασμούς μου. 

Ø Παραδίδω στο Θεό όλες μου τις ανάγκες και επιτρέπω στον εαυτό μου να απολαύσει την αφθονία σε όλους τους τομείς

2.Ρίχτε μέσα σε ένα κουμπαρά ή σε ότι άλλο εσείς σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτό το σκοπό ένα συμβολικό ποσό, μπορεί να είναι 5 λεπτά μέχρι και 50 ευρώ!! Προσοχή, αυτά τα δύο πράγματα θα τα κάνουμε για τις επόμενες 30 μέρες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

3.Βρίσκεστε σε αυτόν τον πλανήτη για να εξελιχθείτε και να ωριμάσετε. Το μυαλό σας και η συνείδησή σας μεγαλώνουν μαζί με το σώμα σας. Καθώς αναπτύσσεται μεγαλύτερη κατανόηση για τον κόσμο γύρω σας και για όσα συμβαίνουν, μεγάλωσε και η ικανότητά σας να επιθυμείτε και να θέλετε περισσότερα και μεγαλύτερα πράγματα.

Έχετε παρατηρήσει πως, μόλις αποκτήσετε κάτι που επιθυμούσατε, θέλετε κάτι άλλο; Δεν υπάρχει τέλος στην επιθυμία σας. Πάντα θα υπάρχει κάτι ακόμα που θα θέλατε… Για να εξελιχθείτε χρειάζεται να σκέφτεστε όλο και πιο μεγαλόπνοα.

Σήμερα, θα σκεφτείτε συνειδητά την πρακτική της εξέλιξης. Θα χρειαστείτε ένα τετράδιο. σήμερα θα επεκτείνετε την αντίληψή σας και θα βγείτε από την “ζώνη άνεσής σας”. Θυμηθείτε, ο Θεός και το Σύμπαν είναι απεριόριστα. Και το ίδιο είστε κι εσείς! Σε ότι εστιάζεστε, αυτό ακριβώς και θα λάβετε.

Όταν επεκτείνεις την εστίασή σου, ανοίγεις την πόρτα στην αφθονία με πιο μεγαλόπνοο τρόπο. Όσα περισσότερα πιστεύετε πως έχετε, τόσα περισσότερα θα λάβετε.

Ξαναγράψτε το όνειρό σας σε ιστορία, μόνο που αυτή τη φορά, ξεπεράστε το όνειρό σας! Μεγαλοποιείστε και ονειρευτείτε περισσότερα για κάθε στοιχείο που εμπεριέχει το όνειρό σας! Για παράδειγμα : ονειρεύεστε ένα σπίτι με 6 δωμάτια; τώρα γράψτε πως ονειρεύεστε ένα σπίτι με 12, με 30 δωμάτια!

Εξασκηθείτε στο να αυξήσετε την χωρητικότητα του ονείρου σας και να επεκτείνετε τις πλευρές όλων των δημιουργημάτων σας! Όταν αυξήσετε τις επιθυμίες σας, αυξάνετε και την ικανότητά σας να σκέφτεστε μεγαλόπνοα και θα αυξήσετε την ικανότητά σας να θέλετε μεγαλύτερα επιτεύγματα στη ζωή σας και να σκέφτεστε περισσότερο out of the box, δηλαδή “έξω από τα καθιερωμένα”.

Μπορείτε να λέτε και την εξής θετική δήλωση :
Παρότι παλιότερα περιόριζα τις σκέψεις μου, τώρα επιλέγω να κάνω μεγάλα όνειρα και να είμαι ευγνώμων για τις υλοποιήσεις των ονείρων μου.

Απόσπασμα από το ηλεκτρονικό βιβλίο EFT FOR EVERYONE της Karen Curry


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου