Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2015

Το Μανιφέστο της Αφθονίας - 17η ημέρα....!!!!!!

              
Το να είμαστε πλούσιοι και ευτυχισμένοι είναι η φυσική μας κατάσταση. Ενεργειακά, είμαστε φτιαγμένοι για να είμαστε ευτυχισμένοι.

Με το πέρασμα του χρόνου, πολλοί από εμάς αναπτύσσουμε πεποιθήσεις που μας κάνουν να σκεφτόμαστε πως χρειάζεται να κάνουμε “κάτι” για να μας “αξίζει” η αφθονία και η ευτυχία. Πιστεύουμε πως δεν μας αξίζει να βιώσουμε την αφθονία που είναι η φυσική μας κατάσταση.

Σκεφτείτε για ένα λεπτό. Ποιούς χαρακτηρισμούς χρησιμοποιούμε για τους ανθρώπους που έγιναν πλούσιοι, εύκολα και χωρίς μεγάλη προσπάθεια; Τι είδους πεποιθήσεις έχουμε για τους ανθρώπους που στάθηκαν “τυχεροί” με τα χρήματα;

Δεν είναι πάντα ωραίες οι σκέψεις μας για αυτές τις περιπτώσεις, έτσι; Είναι προτιμότερο να δουλέψεις σκληρά για να βγάλεις χρήματα, σωστά; Το να έχεις περισσότερα από όσα χρειάζεσαι θεωρείται απληστία και φανφάρα, σωστά;

Μαθαίνουμε από το περιβάλλον μας πως δεν μας αξίζει η αφθονία, πως είναι “αμαρτία” ή πως πλούσιοι γίνονται μόνο με ανορθόδοξους τρόπους οι επιτήδειοι.

Αυτό όμως δεν είναι εντελώς αλήθεια.
Σας αξίζει η αφθονία. Σας αξίζει να είστε πλούσιοι. Σας αξίζει να βιώνετε την ευτυχία καθημερινά για έναν και μόνο λόγο. Επειδή είστε ΕΣΕΙΣ!!!

Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι. Δεν χρειάζεται να ΓΙΝΕΤΕ κάτι πέρα από τον υπέροχο εαυτό σας για να σας αξίζουν η αφθονία και η ευτυχία.

Όταν δεν αποδέχεστε και δεν καταλαβαίνετε πόσο υπέροχα πλάσματα είστε, δεν θα επιτρέψετε ποτέ στον εαυτό σας να βιώσει την αφθονία που δικαιωματικά σας ανήκει.

Σκεφτείτε για μια στιγμή, σας έτυχε να κάνετε δώρο σε κάποιο άτομο και αυτό να ένιωσε αμήχανα ή να μην το δέχτηκε καθόλου; Ίσως να σας είπε “αχ! όχι, δεν θα έπρεπε να το κάνεις αυτό. Δεν μπορώ να το δεχτώ. Αυτό είναι πολύ ακριβό….”

Νιώσατε ευχάριστα δίνοντάς του αυτό το δώρο; Σχεδόν το παρακαλέσατε να το δεχτεί……

Όταν δεν επιτρέπετε στον εαυτό σας να πιστέψει πως σας αξίζει να δεχτείτε ένα δώρο, τότε διώχνετε τον πλούτο μακριά σας.

Ο πλούτος και η ευτυχία στέκονται έξω από την πόρτα σας και ελπίζουν, ελπίζουν πως θα τους ανοίξετε την πόρτα για να μπουν μέσα στο σπίτι σας. Αλλά δεν πρόκειται να τους ανοίξετε την πόρτα, μέχρις ότου πιστέψετε πως σας αξίζουν!!!

Δέκατη έβδομη ημέρα
1. Διαβάζουμε το Μανιφέστο της Αφθονίας.

Ø Είμαι ένα ακτινοβόλο, πλάσμα που έλκω την αφθονία. 

Ø Η αφθονία είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου και η φυσική μου κατάσταση. 

Ø Έλκω όλα όσα επιθυμώ στη ζωή μου με ευκολία και χαρά. 

Ø Γνωρίζω πως ο Θεός η υπέρτατη δύναμη με υποστηρίζει συνεχώς. 

Ø Εστιάζω την προσοχή μου και την ενέργειά μου στο να έχω ακριβώς ό,τι θέλω να υλοποιήσω στη ζωή μου. 

Ø Είμαι ανοικτή στη μαγεία του Σύμπαντος που με βοηθάει σε κάθε βήμα της δημιουργίας. Θαύματα συμβαίνουν σε μένα καθημερινά. 

Ø Είμαι βαθιά ευγνώμων για όλες τις εμπειρίες της ζωής μου. Γνωρίζω πως με βοήθησαν να διευρύνω τη σκέψη μου και την αντίληψή μου. 

Ø Τα θετικά μου συναισθήματα μου δείχνουν πως η προσοχή μου βρίσκεται σε τέλεια αρμονία με τις επιθυμίες μου. Είμαι στη διαδικασία υλοποίησης ακριβώς όλων όσων θέλω. 

Ø Περιβάλλω τον εαυτό μου με ανθρώπους που υποστηρίζουν την δημιουργική μου διαδικασία. 

Ø Ευκαιρίες αφθονίας εμφανίζονται συνέχεια σε εμένα. 

Ø Η δημιουργία είναι μια συνεχώς εξελισσόμενη διαδικασία. Πάντα την κάνω σωστά! Πάντα μεγαλώνω και αλλάζω! 

Ø Κάνω μελετημένες κινήσεις που βρίσκονται σε αρμονία με τις επιθυμίες και τα πιστεύω μου. 

Ø Είμαι απόλυτα αξιαγάπητη, προστατευμένη και υπέροχα δυνατή! Είμαι ένα απεριόριστο παιδί του σύμπαντος. 

Ø Το εισόδημά μου διαρκώς αυξάνεται κι εγώ ευημερώ ότι κι αν κάνω. 

Ø Η ζωή μου είναι ένα υπέροχο σεντούκι θησαυρού, γεμάτο υπέροχες εμπειρίες. 

Ø Το μαγνητικό μου σημείο έλξης, είναι πάντα στραμμένο σε όσα επιθυμώ. 

Ø Δίνω την άδεια στον εαυτό μου να κερδίσει άφθονα χρήματα. 

Ø Πληρώνω με άνεση και ευκολία όλους τους λογαριασμούς μου. 

Ø Παραδίδω στο Θεό όλες μου τις ανάγκες και επιτρέπω στον εαυτό μου να απολαύσει την αφθονία σε όλους τους τομείς

2.Ρίχτε μέσα σε ένα κουμπαρά ή σε ότι άλλο εσείς σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτό το σκοπό ένα συμβολικό ποσό, μπορεί να είναι 5 λεπτά μέχρι και 50 ευρώ!! Προσοχή, αυτά τα δύο πράγματα θα τα κάνουμε για τις επόμενες 30 μέρες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

3. Σήμερα θα αρχίσετε να ερωτεύεστε τρελά τον εαυτό σας. Όσο περισσότερο αγαπάτε τον εαυτό σας, τόσο πιο γρήγορα και πιο εύκολα θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να λάβει όλη την αφθονία που σας ανήκει.

Για να ολοκληρώσετε αυτήν την άσκηση θα χρειαστείτε το τετράδιό σας και αρκετό χρόνο Ναι, σωστά διαβάσατε, είπα “αρκετό χρόνο”. Θέλω να κάνετε αυτήν την άσκηση μέχρι να νιώσετε ότι τελειώσατε. Και μετά, θέλω να την ξανακάνετε σε μερικές ημέρες, μόνο που αυτή τη φορά θα διαρκέσει περισσότερο!

Σήμερα, θα γράψετε ένα γράμμα αγάπης στον εαυτό σας και γράψτε όλα τα υπέροχα, θαυμάσια, ένδοξα, φανταστικά πράγματα που αγαπάτε στον εαυτό σας.

Αν “κολλήσετε” προσποιηθείτε, τι θα γράφατε για τον εαυτό σας αν στα αλήθεια τον αγαπούσατε; Συνεχίστε να γράφετε μέχρι να φτάσει η στιγμή που δεν θα ξέρετε τι άλλο να γράψετε! Θέλω να γεμίζετε τη μια σελίδα μετά την άλλη!!!
Απολαύστε το!!!!!!

Απόσπασμα από το ηλεκτρονικό βιβλίο EFT FOR EVERYONE της Karen Curry

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου