Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2015

Το Μανιφέστο της Αφθονίας - 10η ημέρα....!!!!!!!

Δέκατη ημέρα
1. Διαβάζουμε το Μανιφέστο της Αφθονίας 

Ø Είμαι ένα ακτινοβόλο, πλάσμα που έλκω την αφθονία. 

Ø Η αφθονία είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου και η φυσική μου κατάσταση. 

Ø Έλκω όλα όσα επιθυμώ στη ζωή μου με ευκολία και χαρά. 

Ø Γνωρίζω πως ο Θεός η υπέρτατη δύναμη με υποστηρίζει συνεχώς. 

Ø Εστιάζω την προσοχή μου και την ενέργειά μου στο να έχω ακριβώς ό,τι θέλω να υλοποιήσω στη ζωή μου. 

Ø Είμαι ανοικτή στη μαγεία του Σύμπαντος που με βοηθάει σε κάθε βήμα της δημιουργίας. Θαύματα συμβαίνουν σε μένα καθημερινά. 

Ø Είμαι βαθιά ευγνώμων για όλες τις εμπειρίες της ζωής μου. Γνωρίζω πως με βοήθησαν να διευρύνω τη σκέψη μου και την αντίληψή μου. 

Ø Τα θετικά μου συναισθήματα μου δείχνουν πως η προσοχή μου βρίσκεται σε τέλεια αρμονία με τις επιθυμίες μου. Είμαι στη διαδικασία υλοποίησης ακριβώς όλων όσων θέλω. 

Ø Περιβάλλω τον εαυτό μου με ανθρώπους που υποστηρίζουν την δημιουργική μου διαδικασία. 

Ø Ευκαιρίες αφθονίας εμφανίζονται συνέχεια σε εμένα. 

Ø Η δημιουργία είναι μια συνεχώς εξελισσόμενη διαδικασία. Πάντα την κάνω σωστά! Πάντα μεγαλώνω και αλλάζω! 

Ø Κάνω μελετημένες κινήσεις που βρίσκονται σε αρμονία με τις επιθυμίες και τα πιστεύω μου. 

Ø Είμαι απόλυτα αξιαγάπητη, προστατευμένη και υπέροχα δυνατή! Είμαι ένα απεριόριστο παιδί του σύμπαντος. 

Ø Το εισόδημά μου διαρκώς αυξάνεται κι εγώ ευημερώ ότι κι αν κάνω. 

Ø Η ζωή μου είναι ένα υπέροχο σεντούκι θησαυρού, γεμάτο υπέροχες εμπειρίες. 

Ø Το μαγνητικό μου σημείο έλξης, είναι πάντα στραμμένο σε όσα επιθυμώ. 

Ø Δίνω την άδεια στον εαυτό μου να κερδίσει άφθονα χρήματα. 

Ø Πληρώνω με άνεση και ευκολία όλους τους λογαριασμούς μου. 

Ø Παραδίδω στο Θεό όλες μου τις ανάγκες και επιτρέπω στον εαυτό μου να απολαύσει την αφθονία σε όλους τους τομείς. 

2. Ρίχτε μέσα σε ένα κουμπαρά ή σε ότι άλλο εσείς σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτό το σκοπό ένα συμβολικό ποσό, μπορεί να είναι 5 λεπτά μέχρι και 50 ευρώ!! Προσοχή, αυτά τα δύο πράγματα θα τα κάνουμε για τις επόμενες 30 μέρες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

3. Η σημερινή άσκηση είναι μια από ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να επισπεύσετε την συνείδηση της αφθονίας σας. Σας προτρέπω να κάνετε κάποια μορφή αυτής της άσκησης καθημερινά, ακόμα κι αν την κάνετε με το μυαλό σας μόνο.

Το Σύμπαν είναι μαγικό. Σας υλοποιεί ό,τι σκεφτείτε και ότι εστιάσετε. Λειτουργεί με μαγικό τρόπο. Κάθε φορά που σας γεννιέται μια επιθυμία, ή έχετε μια πεποίθηση κάνει τα πάντα για να σας την υλοποιήσει . Ονομάζουμε τα μυστήρια του Σύμπαντος “θαύματα”. Ένα θαύμα είναι απλά το αποτέλεσμα της υλοποίησης της επιθυμίας μας με μαγικό και άκοπο τρόπο.

Έχουμε “εκπαιδευτεί” να πιστεύουμε πως οτιδήποτε επιθυμούμε θα το αποκτήσουμε μόνο με πολλή σκληρή δουλειά – όχι πως δεν χρειάζεται να κάνουμε κι εμείς κάτι για αυτό, δεν είναι όλα “πέσε πίτα να σε φάω” – και σίγουρα καταβάλλοντας μεγάλο κόπο και προσπάθεια στο τέλος καταφέρνουμε να πετύχουμε πολλά, όμως καταλήγουμε να έχουμε χάσει πολύτιμο χρόνο ίσως και σχέσεις ζωής με τον εαυτό μας και ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εμάς.

Θα μοιραστώ ένα μυστικό μαζί σας !!! το Σύμπαν είναι καλό και θέλει απελπισμένα να μοιραστεί όλα τα καλά του μαζί σας. Το Σύμπαν είναι σαν μια μητέρα που δίνει κρυφά ένα κουλουράκι και ένα γλυκό σημείωμα μέσα στο κουτί με το φαγητό του σχολείου σας:)

Για σκεφτείτε πόσες φορές έχετε νοιώσει μια πελώρια λαχτάρα για κάτι? πόσες φορές έχετε βιώσει θαύματα στη ζωή σας;

Για τη σημερινή άσκηση θα χρειαστείτε το τετράδιο σας και περίπου είκοσι λεπτά από το χρόνο σας.

Βάλτε το χρονόμετρο στα 10 λεπτά και γράψτε μια λίστα με αυτά που είσαστε ευγνώμονες στη ζωή σας. Συμπεριλάβετε οτιδήποτε έχετε βιώσει στο παρελθόν, οτιδήποτε ζείτε τώρα ή οτιδήποτε έχετε τη βεβαιότητα πως θα έχετε στο μέλλον.

Καθώς φτιάχνετε αυτή τη λίστα, δώστε προσοχή σε αυτά που νιώθετε. Δεν νιώθετε όμορφα;

Χρησιμοποιώντας συνειδητά την ευγνωμοσύνη είναι ένας υπέροχος τρόπος για να αλλάζετε την ψυχολογία σας κάθε στιγμή!!!!

Μόλις τελειώσετε, βάλτε για άλλα 10 λεπτά το χρονόμετρο και φτιάξτε μια λίστα με όλα τα θαύματα που βιώσατε στη ζωή σας. Γράψτε κάθε τι που σας έκανε να νιώσετε θαυμάσια και χαρούμενα μόλις συνέβη στη ζωή σας.

Πόσες φορές σας καθυστέρησε ένα τηλέφωνο και μετά σας συνέβη κάτι χαρούμενο; Πόσες φορές χρειαζόσασταν κάτι κι ένας φίλος εμφανίστηκε από το πουθενά και σας το προσέφερε; Όλα αυτά είναι μικρά καθημερινά θαύματα που δεν τους δίνουμε σημασία αλλά συμβαίνουν συνέχεια στη ζωή μας.

Έτσι θα συνειδητοποιήσετε πως τα θαύματα δεν συμβαίνουν σπάνια στη ζωή σας, αλλά συμβαίνουν συνέχεια και καθημερινά και αυτή η βεβαιότητα θα σας βοηθήσει να πιστέψετε πως όλα τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα!!!

Αόρατες δυνάμεις δουλεύουν σκληρά για να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε όσα επιθυμείτε και ακόμα περισσότερα. Δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα μόνες σας. Είστε αξιαγάπητες και προστατευμένες. Είναι ο Νόμος του Σύμπαντος. Ζήτα, Πίστεψε και Λάβε !!!!

Απόσπασμα από το ηλεκτρονικό βιβλίο EFT FOR EVERYONE της Karen Curry

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου