Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

Yλοποίηση.....!!!!!!!!

Στο ThetaΗealing η έννοια της υλοποίησης είναι η Πεποίθηση ότι είναι δυνατό να δημιουργηθεί κάτι .Η πίστη είναι το στοιχείο που μεταμορφώνει τους συνηθισμένους κραδασμούς της σκέψης. Είναι η πιο ισχυρή και η πιο αποτελεσματική από όλα τα συναισθήματα.

Η πραγματικότητα σας είναι δική σας υλοποίηση. Είναι αποτέλεσμα των σκέψεων , πεποιθήσεων και των συναισθημάτων σας.

Αυτά καθορίζουν τη στάση σας απέναντι στις καταστάσεις , την συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους , την ψυχική σας ηρεμία και την υλοποίηση των στόχων σας. Αν επίμονα ισχυρίζεστε ότι δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα , ευκαιρίες , αγάπη και φορτίζεστε συναισθηματικά όταν το δηλώνετε πώς μπορείτε να βιώσετε το αντίθετο;

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ.
1. Δημιουργούμε τη δική μας πραγματικότητα, δημιουργούμε τη δική μας πραγματικότητα ,δημιουργούμε τη δική μας πραγματικότητα .

2. Δεν μπορείτε να υλοποιήσετε την αγάπη κάποιου συγκεκριμένου ατόμου προς εσάς.
Κάτι τέτοιο θα παρενέβαινε στην Ελεύθερη βούληση.

3. Να προσέχετε ζητάτε γιατί μπορεί να το αποκτήσετε.

4. Σας επιτρέπεται να κάνετε υλοποιήσεις μόνο σε πτυχές της δική σας ζωής.

5 Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υλοποίηση για να φέρετε νέους πνευματικούς οδηγούς

6. Να είστε πολύ ξεκάθαροι τι ακριβώς θέλετε .Θέλετε ένα σύντροφο ή ένα σύντροφο που σας αγαπά και σας σέβεται;

7. Να είστε ξεκάθαροι τι ζητάτε. Αν ζητήστε ένα εκατομμύριο δολάρια , προσέξετε μη τα αποκτήσετε μετά από κάποιο ασφαλιστικό συμβόλαιο επειδή ένα πιάνο μπορεί να έπεσε πάνω σας κλπ. Πάντα να ζητάτε το ανώτατο καλό για εσάς.

8. Να ξέρετε ακριβώς τι θέλετε. Ο τρόπος με τον οποίο εκτυλίσσονται τα γεγονότα μπορεί να σας βοηθήσει και να πληγώσει ταυτόχρονα.

Να είστε προσεκτικοί με τις λέξεις που προσφέρετε και τις κατευθυνόμενες σκέψεις , καθώς μπορεί να επιφέρουν στη ζωή σας υλοποιήσεις είτε καλές είτε μη επιθυμητές.

9. Να έχετε υπόψη σας ότι μπορεί να υπάρχουν εμπόδια σε κάποιο επίπεδα αναφορικά με αυτά που θέλετε να υλοποιήσετε .Αν οι υλοποιήσεις σας δεν γίνουν πραγματικότητα , η αιτία βρίσκεται σε προγράμματα που τρέχουν στο υποσυνείδητο σας και σας ακινητοποιούν, σας σαμποτάρουν και δεν φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Οι λέξεις που προφέρουμε είναι αποτελεσματικές κατά ποσοστό 01-40%

Ο οραματισμός είναι αποτελεσματικός σε ποσοστό 50%

Η υλοποίηση με κύματα θήτα είναι αποτελεσματική σε ποσοστό 80-90%.Είναι ο καλύτερος τρόπος να πραγματοποιήσετε κάτι.

Παρατηρείστε τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα στη ζωή σας. Παρατηρείστε τις σκέψεις σας , τα λεγόμενα σας , τις συναισθηματικές σας εκρήξεις. ΣΚΑΨΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ και δεν πειράζει αν πονέσετε.

Η άλλη επιλογή είναι να βολευτείτε στην συνηθισμένη πραγματικότητα σας αν αυτό σας εξυπηρετεί. Σκεφτείτε σε 10 χρόνια από τώρα η πραγματικότητα σας να είναι ακόμα ίδια και εσείς να αναρωτιέστε γιατί η να κατηγορείτε τις συνθήκες ,ανθρώπους και καταστάσεις .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου