Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015

Αυτοί που φεύγουν από τη ζωή....!!!!!!!!!!

Ψυχές ανθρώπων μας αγαπημένων, όταν φεύγουν από τη ζωή γίνονται αρωγοί και φωτεινοί οδηγητές στο δικό μας μονοπάτι. 

Γιατί οι ψυχές δεν φεύγουν απλώς αλλάζουν διάσταση και έτσι από εκεί μπορούν να παρέμβουν με αγάπη στον δικό μας δρόμο. 

Η μνημοσύνη μας ως προς αυτές τις ψυχές τις κρατά στη ζωή μέσα από εμάς και πάντα μία ενεργειακή κορδέλα τους κρατά ενωμένους μαζί μας. Η ενεργειακή αυτή κορδέλα δεν κόβεται, αλλά αναπτύσσεται και εξελίσσεται. 

Η κορδέλα αυτή βοηθά και τις ψυχές ως προς την δική τους επαναφορά εδώ στον πλανήτη μας για να λάβουν νέο «σχέδιο». Όλοι μας έχουμε από έναν τουλάχιστον φύλακα Άγγελο για να μας προστατεύει και να μας κατευθύνει. Τώρα που οι δονήσεις ως προς την 4η και 5η διάσταση αλλάζουν, στο πλευρό μας δεν είναι μόνο ο φύλακας Άγγελός μας, αλλά και όλες οι ψυχές που έχουν φύγει από τη ζωή. 

Πώς τάσσονται στο πλευρό μας ? Ανάλογα με τη στιγμή, το πρόβλημα αναλαμβάνει και ο ανάλογως να μας στηρίξει.
Αν εμείς δεν είμαστε εξοικειωμένοι με την άυλη πραγματικότητα, ο τρόπος που θα επικοινωνήσουν μαζί μας μπορεί να είναι μέσα από όνειρο. Μπορεί να είναι μέσα από μία φωτογραφία, ένα μήνυμα. Πάντως προσπαθούν κι εκείνοι να μας δώσουν ένα σημάδι για να μας δείξουν, πως ακόμη και μετά από την φυγή τους από το σώμα, είναι εδώ μαζί μας. 

Οι κορδέλες που μας δένουν, έχουν τον στόχο της εκπαίδευσής μας. Εκείνοι από εκεί προσπαθούν να μας δείξουν την αγάπη και να μας οδηγήσουν στο να βρούμε την ισορροπία μας. Για τη συλλογική μας εξέλιξη. Γιατί όσο εμείς εξελισσόμαστε Πνευματικά εδώ, τόσο αυτές οι ψυχές θα λάβουν και πιο ελαφρύ πρόγραμμα ως προς την επαναγέννηση τους εδώ. 

Εκείνοι από ψηλά που είναι όλη τη μέρα προσεύχονται για μας για να τα καταφέρουμε να βιώσουμε την απόλυτη αρμονία και πληρότητα.

Οπότε οι ψυχές που φεύγουν από τον πλανήτη, απλώς δεν βρίσκονται στο δικό μας οπτικό πεδίο, γιατί το οπτικό μας νεύρο δεν είναι εκπαιδευμένο σε τέτοιες δονήσεις. Συνεχίζουν να υπάρχουν και όχι μόνο τάσσονται υπέρ μας «στρατιώτες» για να μας οδηγούν στην λύτρωση. 

Όσοι έχουν την δυνατότητα να επικοινωνούν ενορατικά με αυτές τις δονήσεις των ψυχών αυτών λαμβάνουν μηνύματα πιο άμεσα και σε πραγματικό χρόνο. 

Το σίγουρο πάντως είναι πως όπως και να έχουν τα πράγματα άνθρωποι που αγαπιούνται δεν χάνονται, δεν χωρίζονται. Γιατί η αγάπη είναι μία ισχυρή ενέργεια και έτσι υπάρχει ανά τους αιώνες και θα υπάρχει. Κανένας δεν μπορεί να χωρίσει ψυχές που αγαπιούνται πολύ. Γιατί πολύ απλά εκπέμπουν στην ίδια δονητική- συμπαντική - ενωτική δύναμη. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου