Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Το μυστικό για να εκτινάξετε την Ενέργειά σας....!!!!!!!!

Η τεχνολογία έχει κάνει ευκολότερη την επικοινωνία μεταξύ μας. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που μπορούσες να επικοινωνήσεις με κάποιον - είτε έμμεσα είτε άμεσα - με ένα γράμμα ή ένα τηλεγράφημα. 

Οι απαντήσεις χρειαζόντουσαν μέρες, ακόμα και εβδομάδες για να φτάσουν και μέχρι τότε οι πληροφορίες μπορεί να μην ήταν πια σχετικές. Αντίθετα στις μέρες μας, με τα κινητά τηλέφωνα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το email μας παρέχεται άμεση επικοινωνία, όποτε και όπου θέλουμε, τις περισσότερες φορές.

Εάν έχετε ζήσει στην προ-ψηφιακή εποχή, τότε είστε εξοικειωμένοι με τις εσωτερικές κεραίες στις τηλεοράσεις. Το σήμα που παρεχόταν μερικές φορές είχε μια ακανόνιστη, ατελή εικόνα που διακοπτόταν από περιοδικές εξάρσεις ηχητικών παρεμβολών. 

Το ίδιο συνέβαινε και στο ραδιόφωνο. Όταν ακούγατε στατικό θόρυβο από την εκπομπή, σήμαινε ότι δεν ήσασταν συντονισμένοι στη σωστή συχνότητα. Ο μόνος τρόπος για να απαλλαγείτε από αυτόν ήταν είτε να προσαρμόσετε την κεραία, είτε να επιλέξετε άλλο κανάλι.

Φυσικά, συνεχίζουμε να ζούμε σε ένα στατικό κόσμο. Θυμηθείτε την τελευταία φορά που βρεθήκατε σε μια "νεκρή ζώνη" και το κινητό σας άρχισε να χάνει το σήμα. Η καλύτερη τεχνολογία λοιπόν, δεν έχει εξαλείψει πλήρως τις παρεμβολές και, κατά κάποιο τρόπο, μπορεί να έχει κάνει τα πράγματα χειρότερα. 

Αναλογιστείτε το χρόνο που ξοδεύετε, μιλώντας ή στέλνοντας μηνύματα από το κινητό σας. Σκεφτείτε όλα τα email για τη δουλειά και τις αναρτήσεις στο Facebook. Είναι πολύ πιθανό να ξοδεύετε πολύ χρόνο και ενέργεια στην επικοινωνία με τους άλλους, αλλά όχι και με τον εαυτό σας.

Είναι περίεργο το γεγονός ότι είμαστε περισσότερο συντονισμένοι με τους συναδέλφους, τους φίλους ή την οικογένειά μας από ό,τι είμαστε με τον εαυτό μας. Να το πούμε και διαφορετικά - δεν έχουμε συνοχή. 

Η συνοχή είναι μια επιστημονική αρχή που εξηγεί τη σχετική καθαρότητα ενός σήματος. Επιστρέφοντας στο παράδειγμα που αναφέραμε πιο πάνω, η συνοχή είναι η καθαρή εικόνα σε μια τηλεόραση ή μια καλή λήψη στο ραδιόφωνο.

Αλλά αυτό που βλέπουμε είναι μόνο το τελικό αποτέλεσμα. Τα συνεκτικά σήματα έχουν συνήθως υψηλή οργάνωση, ισορροπία και ρυθμό. Αυτή η ενέργεια ή οι πληροφορίες είναι οι πρώτες ύλες που επιτρέπουν τη δημιουργία. 

Η έλλειψη συνοχής είναι το αντίθετο. Είναι ο παραμορφωμένος, διαστρεβλωμένος θόρυβος που ακούμε όταν οδηγούμε και βρεθούμε εκτός εμβέλειας. Το μυαλό μας και το σώμα μας στέλνουν και λαμβάνουν συνεχώς σήματα. 

Όπως έχω αναφέρει στο παρελθόν, τα βιοφωτόνια που εκπέμπονται από το DNA μας, πιθανόν να ευθύνονται για τη λειτουργία των βιολογικών μας συστημάτων. Τα βιοφωτόνια είναι μια εξαιρετικά συνεκτική μορφή ενέργειας, που επιτρέπει την επικοινωνία μεταξύ των κυττάρων και του εξωτερικού πεδίου ενέργειας.

Το μηχανιστικό μοντέλο του σύμπαντος βασίζεται σε μοριακές αντιδράσεις για να εξηγήσει τον τρόπο που δουλεύει το σώμα μας. Σε αυτό το πλαίσιο είμαστε κάτι περισσότερο από μια σειρά αλυσιδωτών αντιδράσεων. 

Τα βιοφωτόνια προσφέρουν ένα διαφορετικό τρόπο κατανόησης. Οι βιοφωτονικές εκπομπές έχουν πολύ πιο εύπλαστο χαρακτήρα και ανταποκρίνονται σε πληροφορίες που έχουν παραληφθεί. Αυτές οι πληροφορίες διαβιβάζονται μεταξύ των κυττάρων, τα οποία στη συνέχεια κάνουν τροποποιήσεις. Οι καλλιτέχνες της τζαζ είναι διάσημοι για τους αυτοσχεδιασμούς που κάνουν, οι οποίοι είναι παρόμοιοι με τον τρόπο που δουλεύουν τα βιοφωτόνια. 

Οι μουσικοί ξεκινάνε από ένα βασικό ήχο και στη συνέχεια συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο για να δημιουργήσουν ένα νέο κομμάτι. Αυτό είναι δυνατό, μόνο επειδή ο κάθε μουσικός ακούει και κάνει ενημερωμένες επιλογές απόκρισης. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα απρόσμενα ολοκληρωμένο μουσικό κομμάτι.

Αντίστοιχα, κάθε είδος ενέργειας έχει μια συχνότητα και όλες οι συχνότητες μεταφέρουν πληροφορίες. Σύμφωνα με τη δική μου ερμηνεία για το Κβαντικό Μοντέλο της Πραγματικότητας, όλες οι ασθένειες μπορούν να θεωρηθούν ως μείωση της συχνότητας και ως μη συνεκτικοί κραδασμοί της ύλης. Ή αν το θέσουμε διαφορετικά, όλες οι ασθένειες είναι αποτέλεσμα της μη συνοχής.

Όλα τελικά επιστρέφουν στην επικοινωνία. Όσο περισσότερο το σήμα είναι χωρίς συνοχή, τόσο λιγότερες πληροφορίες και φως ανταλλάσσονται μεταξύ των κυττάρων. 

Η προκύπτουσα μεταβολή στην ενέργεια προκαλεί αντίστοιχα μια αλλαγή στη συχνότητα. Αυτό το εύρος συχνότητας είναι περισσότερο ύλη και λιγότερο ενέργεια. Επειδή υπάρχει λιγότερη ενέργεια, τα κύτταρα δεν μπορούν να εκτελέσουν σωστά τις βιολογικές τους λειτουργίες και αυτό οδηγεί σε ασθένεια ή νόσημα.

Πώς μοιάζει ένα μη συνεκτικό μήνυμα; Ο ευκολότερος τρόπος για να κατανοήσετε την έννοια είναι κάνοντας μια σκέψη, φέρνοντας στο νου ένα συναίσθημα ή αισθανόμενοι κάτι που έχει προσωπική αξία για σας. Αυτή η σκέψη, το συναίσθημα ή η αίσθηση έχει μια ενέργεια που επηρεάζει άμεσα τον τρόπο που σκέφτεστε και αισθάνεστε.

Για παράδειγμα, όταν ξαναθυμάστε την ημέρα του γάμου σας, αυτό σας δημιουργεί ένα εσωτερικό ερέθισμα. Μπορεί να αισθάνεστε ηρεμία ή και ευτυχία ή αντίθετα η ανάμνηση να σας προκαλεί θυμό γιατί σκέφτεστε τον/την πρώην σύζυγο. Ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε το ερέθισμα στέλνει ένα σήμα από τον εγκέφαλο στο σώμα σας, το οποίο ανταποκρίνεται με ένα συγκεκριμένο τρόπο, το οποίο με τη σειρά του προκαλεί μια αντίδραση του εγκεφάλου σας.

Αν το σήμα που στέλνετε είναι χωρίς συνοχή, ο μόνος τρόπος για να βγείτε από τον φαύλο κύκλο που αναφέρω παραπάνω είναι μέσω της αύξησης της ενέργειάς σας. 

Χρειάζεστε ένα ισχυρότερο σήμα για να ξεπεράσετε τις αρνητικές συνέπειες δυσάρεστων αναμνήσεων και βιωμάτων του παρελθόντος. Όπως ένα αυτοκίνητο που «μένει από βενζίνη» χρειάζεται να φτάσει σε ένα βενζινάδικο, έτσι και εσείς πρέπει να φτάσετε κοντά στην πηγή εκπομπής του σήματος για να επιτύχετε καθαρό και κατανοητό τρόπο επικοινωνίας

Έχουμε διδάξει σε χιλιάδες ανθρώπους τον τρόπο για να αλλάξουν τη συνοχή τους με τη χρήση του διαλογισμού, ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στον εσωτερικό πίνακα ελέγχου του εγκεφάλου. 

Οι δοκιμές μας έδειξαν ότι είναι δυνατό να δημιουργήσουμε αυξημένο εύρος συνεκτικής ενέργειας που, σε πολλές περιπτώσεις, έχει δημιουργήσει μετρήσιμες διαφορές γενικά στην υγεία μας. Έχουμε επίσης καθοδηγήσει τον κόσμο ώστε να μάθει πώς να διατηρεί καταστάσεις καρδιακής συνοχής, καλλιεργώντας στην καρδιά του ανώτερα συναισθήματα όπως αγάπη, ευγνωμοσύνη, συμπόνια. 

Όταν ο εγκέφαλος (σκέψεις) και το σώμα (συναισθήματα) είναι ταυτόχρονα ευθυγραμμισμένα στο ίδιο επίπεδο συγχρονισμού, τότε το παράπλευρο αποτέλεσμα είναι μια σημαντική και ποσοτικοποιημένη αύξηση στις εκπομπές βιοφωτονίων που περιβάλλουν το σώμα - τις οποίες μετρήσαμε. 

Η ιδέα ακούγεται πολύπλοκη, ωστόσο, μόλις συντονίσετε τον εγκέφαλο και το σώμα σας στην σωστή ενέργεια και πληροφορία, θα διαπιστώσετε πως είναι ευκολότερα υλοποιήσημη από αυτό που περιμένατε.





σπούδασε βιοχημεία στο Πανεπιστήμιο Ράτγκερς. Έχει Πτυχίο Επιστημών με εξειδίκευση στη νευροεπιστήμη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου