Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Καρμικό reset.....!!!!!!!

Πώς θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να αλλάξετε την ροή της ζωής σας, χωρίς να…αποχαιρετίσετε αυτόν τον κόσμο; Ας το παραδεχτούμε, είναι όνειρο όλων μας. Ποιος δεν θα ήθελε να αλλάξει την ζωή του, να την βάλει σε ένα μονοπάτι αισιοδοξίας και φωτεινότητας; 

Ποιος δεν θα ήθελε να απαλλαγεί από τα λάθη, από τις εμμονές, από τα σφάλματα του παρελθόντος, από τις κακές του επιλογές; Μπορεί όμως να γίνει κάτι τέτοιο; 

Φυσικά και μπορεί να γίνει! Η αστρολογία, ο γοητευτικός κλάδος της καρμικής αστρολογίας ιδιαίτερα, προσφέρει τα μονοπάτια, τα σταυροδρόμια που οι ουρανοί ευνοούν αυτήν την απόλυτη επανεκκίνηση. Ας δούμε ποια αστρολογικά γεγονότα είναι κατάλληλες πύλες για να δεχτούν οι ουράνιες ιεραρχίες το αίτημά μας για καρμικό reset.

Νέα Σελήνη, τόσο απλό
Κάθε Νέα Σελήνη είναι ένα καρμικό διαβατήριο αλλαγών και επαναπροσδιορισμών. Εξαιρετικά κατάλληλη είναι κάθε Νέα Σελήνη που συμβαίνει στο ζώδιό σας ή στο πολικό σας, αυτό που είναι απέναντί σας.

Εκλείψεις
Κι όμως οι Εκλείψεις δεν έχουν μόνον αρνητική χροιά, όπως νομίζουμε. Το διάστημα ενός περίπου μηνός μετά από κάθε Έκλειψη Ηλίου, αλλά και σε ένα βάθος 6 μηνών, είναι κατάλληλη περίοδος για να τοποθετήσουμε την ζωή μας σε νέα βάση. Πάλι ευνοούνται όσοι έχουν την Έκλειψη στο ζώδιό τους, στον Ωροσκόπο τους, ή απέναντί σας. 

Τα θέματα με τα οποία ασχολείται κάθε Έκλειψη, ανάλογα με τις μοίρες και τους πλανητικούς συσχετισμούς, μας υποδεικνύουν από ποιο θέμα μπορούμε να κάνουμε αλλαγή πορείας, στον επαγγελματικό, κοινωνικό, συναισθηματικό χώρο.

Γενέθλιες επιστροφές
Η γενέθλια επιστροφή είναι μια πολύ σημαντική ευκαιρία. Συμβαίνουν συχνά γενέθλιες επιστροφές, η πιο συνηθισμένη είναι τα γενέθλιά μας, όπου ο Ήλιος βρίσκεται περίπου στην ίδια μοίρα που ήταν όταν γεννηθήκαμε. Υπάρχουν όμως γενέθλιες επιστροφές πλανητών και γενέθλιες συγκυρίες όψεων που μας βοηθάνε να κάνουμε απόλυτη επανεκκίνηση, ανάλογα με το ποιος πλανήτης είναι που επιστρέφει στην γενέθλια θέση μας.

Κοσμικοί φύλακες
Υπάρχουν κάποιες όψεις που έχουν συλλογική αξία, ειδικά από τους μεγάλους συλλογικούς πλανήτες, Ουρανό, Πλούτωνα, Κρόνο, Ποσειδώνα. Υπάρχουν όψεις που μπορεί να είναι δύσκολες, όπως για παράδειγμα το άχαρο τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα που ζούμε τώρα. 

Ωστόσο, από την μια μπορεί να έχουμε μια τέτοια όψη στον γενέθλιο χάρτη μας, οπότε οι ευκαιρίες ενεργοποιούνται. Και από την άλλη, αν αντιληφθούμε ότι οι δύσκολες όψεις είναι ουσιαστικά καμουφλαρισμένες ευκαιρίες καρμικού συντονισμού, θα καταλάβουμε ότι μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε για να ενδυναμώσουμε τις εσωτερικές μας δυνάμεις, οι οποίες οπωσδήποτε είναι πολύ μεγαλύτερες από όσο νομίζουμε ή φανταζόμαστε. 





1 σχόλιο: