Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Η ζωή σου σε νέα μονοπάτια.....!!!!!!!!

Πολλές φορές έχουμε την αίσθηση ότι η ζωή μας μπαίνει σε τέλμα. Δεν έχει σημασία αν κάποιος είναι επιτυχημένος ή όχι, αν έχει φτάσει τους στόχους του η αν αντιμετωπίζει αντιξοότητες. 

Σε όποιο επίπεδο και να βρίσκεται ένας άνθρωπος, μπορεί να αισθανθεί ότι παγιδεύτηκε σε ένα μοτίβο. Και όμως, υπάρχουν τρόποι να κινητοποιηθούν οι μηχανισμοί του σύμπαντος και να ανοίξουν κλειστές πόρτες, αν κινηθούμε έξυπνα. Ας δούμε μερικούς από τους πιο κλασικούς τρόπους για να κινητοποιήσουμε θετικά την μοίρα μας.

Ό,τι μοιράζεται, πολλαπλασιάζεται
Είναι η πιο κλασική μέθοδος επιτυχίας, που δεν δημιουργεί και καρμικά φορτία. Στην Βίβλο αναφέρεται ρητά ότι το 10% των απολαβών μας πρέπει να επιστρέφει στον κόσμο. Και είναι μια σοφή αναλογία. Αν θέλουμε πλούτο και αφθονία, πρέπει να προσφέρουμε για να λάβουμε. Μην έχουμε στο μυαλό μας αυτούς που πατάνε επί πτωμάτων. Το τι ακριβό τίμημα πληρώνουν, είναι έξω από περιγραφή.

Το σύμπαν ακούει
Για κάποιον παράξενο λόγο, αλλά εντελώς αποδεδειγμένα, το σύμπαν δεν αντιλαμβάνεται τις άηχες ευχές. Μπορείτε να προσευχηθείτε για να έχετε εσωτερική αρμονία, αλλά αν θέλετε πραγματικά κάτι, έναν άνθρωπο, ένα αντικείμενο, μια δουλειά, πρέπει να το πείτε φωναχτά. 

Και μάλιστα, να πείτε ότι ήδη το έχετε, να ευχαριστήσετε το σύμπαν που το έχετε και όχι να ζητάτε απλά. Είναι πανάρχαια μέθοδος των μάγων, οι οποίοι όταν ήθελαν βροχή δεν την ζητούσαν, ευχαριστούσαν τον θεό για την βροχή που ήδη ήρθε!

Ακούστε κι εσείς
Το σύμπαν μας μιλάει μέσα από συμπτώσεις, είναι η αγαπημένη του γλώσσα. Βλέπετε συνέχεια μπροστά σας έναν αριθμό, ένα όνομα, μια οδό; Ίσως να πρέπει να σχετιστείτε με το άτομο που έχει αυτό το όνομα, να δείτε αυτόν τον αριθμό, ίσως να είναι ο τυχερός σας, να περάσετε από αυτόν τον δρόμο – ίσως εκεί να είναι η νέα σας εργασία!

Το μυστικό ξόρκι
Ένας από τους περίεργους αλλά υπαρκτούς μηχανισμούς για να αλλάξει η μοίρα μας σε ένα επιθυμητό επίπεδο είναι το εντελώς προσωπικό, μαγικό ξόρκι ανάγκης. Φτιάξτε ένα τετράστιχο ποιηματάκι με έναν ρυθμό, ένα τραγουδάκι. Μην το μοιραστείτε με κανέναν άλλον. 

Και όταν θέλετε να κινητοποιήσετε το μυαλό σας να βρει λύση σε κάποιο πρόβλημα, ψιθυρίστε το με την απόλυτη βεβαιότητα ότι σας συντονίζει με το σύμπαν. Θα δείτε πόσο εντυπωσιακά γρήγορα θα έχετε αυτό που θέλετε! 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου