Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Ηλικίες της Ψυχής....!!!!!!!!

Έχετε ακούσει να λένε για κάποιον πως είναι πολύ παλιά ψυχή; Με τον όρο "παλιά ψυχή ", αναφερόμαστε σε κάποιον που διαθέτει σοφία ανεξάρτητα από τα χρόνια του. Το πιο πιθανό είναι το άτομο αυτό να έχει ενσαρκωθεί πολλές φορές, προκειμένου να κερδίσει αυτόν τον τίτλο. Σαφώς και δεν είμαστε όλοι παλιές ψυχές, αλλά όλοι ταξιδεύουμε, μέσα από πολλές ζωές για να μάθουν και να αναπτυχθούμε. 

Υπάρχουν πολλά ορόσημα της ψυχής ή ηλικίες της ψυχής που φτάνουμε ενώ κινούμαστε προς την ανάληψή. 

Σε ποια ηλικιακή ομάδα πιστεύετε πως συντονίζεται η ψυχή σας;

Νεογέννητη ψυχή
Η νεογέννητη ψυχή είναι αυτή που έρχεται εδώ σε αυτό το επίπεδο για να μάθει για τη βασική ύπαρξη . Αυτό δεν σημαίνει ότι η ψυχή είναι λιγότερο ευφυής. Σημαίνει ακριβώς ότι μαθαίνει τα βασικά μαθήματα για την ενσάρκωση και να κατοικεί σε ένα σώμα . Μαθαίνει να περιηγείται στον κόσμο και αυτό μπορεί να την οδηγήσει σε σημαντική ανάπτυξη .

Παιδική ψυχή
Η παιδική ψυχή εργάζεται σε μαθήματα γύρω από τη δομή, τους κανόνες και την προσαρμογή της, στο πλαίσιο της κοινωνίας. Μπορεί να χρειαστούν μερικές ζωές, αλλά η παιδική ψυχή ουσιαστικά εργάζεται για την κατανόηση, του πώς το παιχνίδι της ενσάρκωσης παίζεται με άλλους ανθρώπους.

Νεανική ψυχή
Αφού έμαθε για τη βασική επιβίωση και τους κανόνες της μετενσάρκωσης, ο νεαρή ενήλικη ψυχή επιδιώκει να ξεσπάσει και να γίνει ανεξάρτητη. Αυτή η ψυχή θα δοκιμάσει τα όρια της ελεύθερης βούλησης, ενώ προσπαθεί να κάνει ένα νεύμα προς τον κόσμο. Ζωές σε αυτό το στάδιο είναι για την εξερεύνηση, την ανακάλυψη και το υλικό κέρδος.

Ενήλικη ψυχή
Οι ενήλικες ψυχές έχουν εμπειρία από τα προηγούμενα στάδια και πολλές φορές έχουν ωριμάσει αρκετά ώστε να δεχθούν τις προκλήσεις από την ηλικιακή ομάδα των ενηλίκων ψυχών. Η ενήλικη ψυχή ενσαρκώνεται για να εργάζεται κυρίως σε θέματα, τόσο των διαπροσωπικών σχέσεων, όσο και μέσα από τον εαυτό της. 

Η συνεργασία, η συμπόνια, η συμπάθεια και η κατανόηση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της ηλικίας της ψυχής. Η ενήλικη ψυχή μπορεί να εκτιμήσει τις περιπλοκές της ζωής και έχει πολλά μαθήματα να προσφέρει.

Παλιά ψυχή
Η σοφία είναι συνώνυμη με την παλιά ψυχή. Οι παλιά ψυχές είναι εύκολο να εντοπιστούν από τις φιλοσοφικές φύσεις τους και το συνολικό βάθος τους. Πρόκειται για τα άτομα που αναζητούν και οι καθηγητές των πνευματικών αληθειών. Πολλοί μάλιστα ομολογούν πραγματικά ότι αισθάνονται παλιοί, παρά το γεγονός ότι η φυσική τους ηλικία είναι νεαρή.

Ανεξάρτητα από την ηλικιακή ομάδα της ψυχής σας, είναι σημαντικό να θυμόσαστε ότι κάθε στάδιο είναι πολύτιμο για την ανάπτυξη της ψυχής σας και την πρόοδο σας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου