Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Εξαγνισμός - καθαρισμός από αρνητική ενέργεια.....!!!!!!!

Νιώθετε τον χώρο σας βαρύ και την διάθεσή σας επίσης βαριά; Αυτό συμβαίνει επειδή έχει συσσωρευτεί η αρνητική ενέργεια στο σπίτι σας και ασφαλώς επηρεάζει και εσάς και όσους μένουν στο σπίτι. Για να απαλλαγείτε από την αρνητική ενέργεια και όλα τα επακόλουθα, σωστό είναι να κάνετε ένα καθαρισμό και εξαγνισμό του χώρου και του εαυτού σας.

Θα σας παρουσιάσουμε έναν πολύ αποτελεσματικό τρόπο εξαγνισμού, που λειτουργεί αμέσως και θα νοιώσετε φωτισμένοι και εσείς και όσοι κατοικούν στο σπίτι.

Ξεκινήστε με την καθαριότητα σκούπισμα καλό του σπιτιού ώστε να μην υπάρχουν σκόνες. Πετάξτε ό, τι σας είναι άχρηστο.

Κατόπιν θα πρέπει να κάνετε ένα καλό μπάνιο και να φορέσετε ένα λευκό ύφασμα για να σας καλύπτει ή ένα λευκό μπουρνούζι ή πετσέτα.

Θα χρειαστείτε κάποια λευκά κεριά, ένα για κάθε χώρο του σπιτιού και κάποια υλικά, όπως ένα θυμιατό ή άλλο μεταλλικό σκεύος που θα ανάψετε καρβουνάκι με θυμίαμα τριαντάφυλλο και θα ρίξετε και σκόνη αγνότητας.

Η σκόνη αγνότητας είναι μια φόρμουλα που σας προστατεύει κατά τη διάρκεια πνευματικών επικλήσεων από απρόσκλητες δυνάμεις. Είναι μια σφραγίδα αγνότητας, που δεν επιτρέπει σε κανένα πνεύμα να σας αγγίξει, οπότε εκτελείτε τις ψυχικές εργασίες με ασφάλεια. Είναι καλό να συνοδεύει κάθε άλλη μαγική πρακτική, γιατί προκαλεί ενεργειακό σφράγισμα του ατόμου που την χρησιμοποιεί.

Ανάβετε σε κάθε δωμάτιο το κερί του.

Κατόπιν ανάβεται το θυμιατό και ρίχνετε την σκόνη αγνότητας, θυμιάζετε πρώτα τον εαυτό σας και μετά ρίχνεται την σκόνη αγνότητας στα χέρια σας και τα τρίβεται σαν να τα πλένετε. Μετά βάλτε την παλάμη σας στο μέτωπο και το στήθος.

Θυμιάζετε το σπίτι παντού κυρίως σε σημεία που είναι σκοτεινά.

Ταυτόχρονα λέτε τα παρακάτω λόγια σε κάθε δωμάτιο :

Η ζωντανή αγάπη του Θεού

Ας φωλιάσει εδώ και να διώξει το κακό

Η ομορφιά να φωλιάσει στο σπίτι

Η ομορφιά της αγάπης του Θεού

Είναι δυνατή και θα διώξει το κακό

Θα ζωντανέψει το σπίτι με την αγάπη και το καλό

Ευχαριστώ τον καλό Θεό της αγάπης και της ομορφιάς.

Τα λόγια αυτά θα τα λέτε τρεις φορές σε κάθε δωμάτιο.

Αφού θυμιάσετε όλα τα δωμάτια και τους χώρους, αφήστε το θυμιατό στο κεντρικό δωμάτιο με τις πόρτες ανοιχτές και πάτε στα σκοτεινά σημεία του σπιτιού και χτυπήστε παλαμάκια ώστε να διώξουν την αρνητικότητα ή να αφυπνίσουν την δόνηση.

Κατόπιν πάρτε όλα τα κεριά μαζί και περάστε από όλα τα δωμάτια και ανοίξτε για λίγο τα παράθυρα να φύγει η αρνητικότητα.

Μετά σβήστε τα κεριά και κρατήστε τα για επόμενη τελετουργία κλείστε τα παράθυρα και κάντε ένα ντους. Μόλις ντυθείτε και καθίσετε θα απολαύσετε την δύναμη της θετικής ενέργειας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου