Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Μέσα από την ειρήνη της καρδιάς....!!!!!!

Καλημέριζω όλους τους ανθρώπινους αγγέλους εδώ,

Πολυαγαπημένοι μου δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις ενέργειες αυτής της περιόδου. Καθώς η συνειδητότητα μας μετατοπίζεται τώρα ώστε να αγκαλιάσει τη νέα αίσθηση του ποιοι πραγματικά είμαστε, θα περάσετε σταδιακά όλοι σας από την κβαντική πύλη και θα αρχίσετε να αναγνωρίζετε τι είναι πραγματικό και τι αληθές και τι είναι απλά ψευδαίσθηση.

Μόνο η αγάπη είναι πραγματική και αληθινή!

Όλες οι διαμάχες, οι αρνητικότητες και οι επιθέσεις δεν είναι τίποτα παρά σκιές και ψευδαισθήσεις σχεδιασμένες για να τραβάνε την προσοχή σας μακριά από τη ροή της αγάπης και να την κρατούν δέσμια σε απόγνωση, ανησυχία και φόβο.

Μην επιτρέπετε άλλο στον εαυτό σας να παραπλανείτε από αυτούς τους μεγάλους κύριους της ψευδαίσθησης που θέλουν να σας ελέγχουν με το να δημιουργούν ψευδαισθήσεις φόβου και ανησυχίας. Όπως έγινε και σε μεγάλο βαθμό τον Σεπτέμβριο που πέρασε.

Τόσοι πολλοί άνθρωποι μου λένε, “νιώθω χαμένος/η και μπερδεμένος/η” ή “Ποτέ δεν έχω χρόνο να κάνω κάτι πια και είμαι πάντοτε κουρασμένος/η”. -Τι γίνεται με το χρόνο; Λοιπόν, πολυαγαπημένοι, είναι αλήθεια πως καθώς κινούμαστε στο νέο πεμπτο-διαστατικό Matrix, ο χρόνος έχει επιταχυνθεί καθώς η δόνηση μας ανυψώθηκε και αυξήθηκε. Έχουμε γίνει πολυδιαστασιακά κρυσταλλικά όντα ή ανθρώπινοι άγγελοι. Η ενέργεια μας ρέει ελεύθερα.

Μπορούμε να “δίνουμε” ενέργεια “προς τα έξω” μόνο στο επίπεδο ή στη συχνότητα που κρατάμε μέσα μας. Έτσι, αν επιτρέψετε στον εαυτό σας να προχωρήσει και έπειτα να αυξήσει τη συχνότητα, θα ενδυναμώνεστε και θα εκπέμπετε ακόμη περισσότερο φως. Παρόλα αυτά, αυτό που ίσως χρειαστεί να κάνετε είναι να “κάνετε λιγότερα” και να “ζείτε” περισσότερο. Δώστε την άδεια στον εαυτό σας να δίνει χρόνο σε αυτές τις διαδικασίες.

Τότε θα ανακαλύψετε πως η ροή του χρόνου θα γίνει όλο και πιο ρευστή και εύκολη, καθώς ένας πιο φυσικός και πολυδιαστασιακός ρυθμός θα εγκαθιδρύεται μέσα στην ύπαρξη σας.

Λοιπόν, πολυαγαπημένοι, σας το λέω ξανά, να είστε υπομονετικοί και να έχετε επίγνωση. Κοιτάξτε μέσα στην καρδιά σας και νιώστε τον τρόπο που η Αγάπη σας οδηγεί μπροστά. Ποιες είναι αυτές οι επιλογές που μπορείτε να κάνετε, οι οποιες θα σας επιτρέψουν να εκφράσετε πλήρως την αγάπη που είναι η ουσία της ύπαρξής σας; Να γνωρίζετε ότι οι ενέργειες του Οκτωβρίου θα σας υποστηρίξουν σε αυτές τις επιλογές και τις αλλαγές.

Μέσα από την ειρήνη της καρδιάς!




✎ Paschalis Kazakopoulos
Angels House University 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου